24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#1817 Eleve a Passkey is kilóg hátul, ez elöl...örüljünk, hogy vannak ilyen dolgok.
Mellesleg a CF kártyás megoldás enyhén jobb mint bármi más GBA-s cartridge.
Beteszed íróba és írod azt kész, nem kell összekötni semmit semmivel.
-
#1816 nekemaz nem teccik benne, hogyigy kilóg a gépböl :O -
winsunx-on van új kari ds-hez... -
#1814 ez nagyon csocsesznek tűnik, van ilyen mán valakinek?
mennyi a postaktg innen a svédektől? -
#1813 M3 -Perfect leírás + rendelés -
#1812 Nekem ez az M3 perfect nagyon tetszik lévén van hozzá kapcsiból 2db 512-es CF kártyám :)
Ráadásul megkajolja a clear dump játékokat mind amihez kijött a generic patcher.
Várok még kicsit pár hetet hátha NEOteam supportol rendesen, vagy Kain berakja a NEO-t is normálisan mivel jelenleg generic patcher-rel csak 128Mbites stuffot lehet ráírni a Neoflash-re.
Valami történni fog az tuti :)
-
orkenyid #1811 Nincsmit.
Egyébként ajánlom az apronet.hu -t ha kártyát keresel használtan.
Újonnan itt tudsz venni: http://www.konzolium.hu/ -
Alblink #1810 Oké,koszi. -
orkenyid #1809 Nincs szükség flash adapterre...
Az SD-set nem érdemes, a CF tudja csak a sebességet tartani.
-
Alblink #1808 Thx,ha tudok olyat fogok beszerezni.
flash-adapterre nincs szukseg ilyen kartyakhoz ugye?
SuperCard SD-t erdemes venni? -
orkenyid #1807 F2A Pro (NEM az ultra) kártyát ajánlanám, ha még lehet egyáltalán ilyet kapni.
Ezzel megy a legtöbb játék. -
Alblink #1806 Thx az infokat,akkor ez nagyon jo.flash kartyat tudsz ajanlani?vagy mindegy milyet veszek? -
orkenyid #1805 Ki lehet hozni 20k-ból egy 256mbites kártyával. A flashme egy firmware frissítés a ds-hez, amit ha felraksz, gba-s flash kártyáról is lehet futtatni játékokat. -
Alblink #1804 Da alat,akkor 20korul kilehet hozni es semmi mas nem kell hoza csak az a 2dolog amit leirtal?es mi az a flashme?akkor ez biztosan mukodo dolog ugye?
-
kovacsg007 #1803 Sziasztok! Elég friss NDS tulaj vagyok és tudom, hogy unalmas, de nekem nem egyértelmű, hogy mit kell tartalmaznia egy flash kártya "csomagnak". Kinéztem a supercard SD-t vagy az M3 Perfect SD-t. Én úgy gondolom, hogy abba simán berakom a sd. kártyát, amire rá van másolva PC-n keresztül az nds file. A passkey az mihez kell? Jól láttam, hogy ezek a flash kártyák kilógnak a gépből? A neten láttam még "segédprogramokat" pl. ndspatcher, ezek mire szolgálnak? Adnátok tanácsot, leírást vagy linket? Köszönöm előre is a segítséget. -
orkenyid #1802 Vegyél egy sima flash kártyát (használtam 10-15e ft) + egy wifi kártyát (5e ft).
Arról tudod futtatni a flashme-t hogy frissítsd a ds firmware-jét (nem próbáltam, de azt mondják nincs vele gond). Utána bármilyen játékot írhatsz a flash kártyára, el fog indulni mindenféle passme és wifi nélkül.
-
Alblink #1801 Hi en lehet hogy jovoheten penzhez jutok:D,es veszek egy olyat amivel ds masolt gameket futathatok,tudtok ajanlani olyat ami 40ezerbol kijonne?es esetleg ithon is kaphato,en 45-ert mar lattam csak ha lehet olcsobban megosznam.elore is thx.
-
#1800 Ki linkelte a bannert? Ha tud vmit tenni az érdekében h láthatóvá váljon akkor hajrá.... -
#1799 Confirming previous rumours, from October 7, we can reveal the Nintendo DS will be available at £89.99/€129.99. The £10/€20 price drop will take effect on the same day as the launch of Nintendogs, which has become a cultural phenomenon and a sales leader in Japan and North America.
Also on this date, two new DS/Nintendogs bundles will go on sale - retailing at around £99.99, offering great value for money. The new Pink DS colour will be bundled with the Dachshund version of the game, while the Labrador version is bundled with the new Blue DS colour.
Nintendo also confirmed a couple of sales figures for the DS. In Europe the console sold one million in under three months, and by the end of June 2005, worldwide sales had reached 6.65 million. Nintendogs meanwhile has sold over 1.5 million copies to date in Japan and North America.
Nalunk is lesznek ezen csomagok+valoszinusitheto a 3-5000ftos DS áresés is akkor. (JElenleg nem irom at oket megvarom a frankot, de aki esetleg elorendelne az uj aron fogja majd kapni).
-
orkenyid #1798 Nem jó a link :( -
#1797 Egy elcsipett DS Wifi reklamanyag. Ebbol lehet mazsolazni mit kapunk!
-
orkenyid #1796 Na megint 1: Project Rub :)
Szerintem ez PassMe-vel sem menne jobban ...
-
orkenyid #1795 Na a Madden 2005 is müxik :)
Eddig 2 játék :) -
orkenyid #1794 19.900 ft Mo. -n -
#1793 és egy f2a mennyieb kerül? -
orkenyid #1792 Bár WiFiMe-vel egyedül sajna csak a metroid működik rendesen :(
Ha valaki venne esetleg MagicKey-t én is beszállnék a rendelésbe :)
A FlashMe-t meg nem akarom felrakni, mert utána nem lehet 100%-osan leszedni -
orkenyid #1791 PassMe=MagicKey
Szóval megy BÁRMILYEN passme eszközzel (magickey, superpass, passme, wifime, flashme, stb...) és BÁRMILYEN flash kártyával.
Csak le kell tölteni a progit (sry linket nem írok ide) és patchelni vele a játékot majd felírni a flashkártyára.
Egyébként rendesen megy az én F2A kártyámmal is :) -
#1790 Igazából írhatnál miről van szó, mert állítólag flashme vagy passme kell hozzá + 1db GBA flashkártya.
Szal ez a Passme vagy falshme olyan mint az MK???
Meg kell venni?
Nekem MagicKey-em van, ezzel lehet nem megy ....
Hozz világosságot a szememre Freeman :)
-
#1789 Freeman:
Jó volt a megérzésed mikor beszélgettünk, max. 1 hétig fogta meg GST kilépése a dolgot.
És így minden kártyatulajdonos jól jár, lévén neoflas nem a legjobb kártya a témában, ráadásul drága is.
-
#1788 -
orkenyid #1787 KIJÖTT AZ ÚJ UNIVERZÁLIS PATCHER!!!!!
Bármilyen flashkártyával megy minden játék!!!!!!
http://gbatemp.net -
#1786 Örülünk neki! :)
-
aya #1785 lehet hogy lesz egy eladó passme-m + supercardom meg egy 512-es cf kátryám!(2048megabit) -
#1784 Takarékos üzemmód :o) -
#1783 OK, köszi! :) -
#1782 Eccerűen kiválaszthatod, hogy melyik képernyőn menjen a GBA játék s másik képernyő be se lesz kapcsolva. -
#1781 Ha DS-en GBA játékot játszunk, akkor az egyik képernyő úgy ahogy van be se kapcsol? Vagy kiírja pl. a játék nevét? -
Alblink #1780 JA erdekes dolgok johetnek majd.Bar memkartya nelkul sajnos nem,dehat aki nem erdetei gamekel akar nyomulni az ugyis beszerez majd. -
#1779 Wifi nagyon sok mindenre lesz jó tuti... :P
Ha majd egyszer lesz DS-m offkorz , hogy használni fogom :D -
#1778 ez engem is érdekel...