24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#2017 hát majd szervezunk:) -
#2016 magyaraul az a sokezer ember aki elkeruli a mi webshopunkat:P -
#2015 Hogyne. Boltbol csak az vesz aki tul kenyelmes ahoz hogy kicsit korul nezzen mashol is. -
#2014 megveszed rendes áron a boltba :) -
#2013 Mario Kart DS videók.. kötelező mindenkinek! Remélem lesz majd SG liga. =) -
#2012 Elolvastam a GS rivjút.. nagyon állat lehet a játék. -
#2011 Ha lenne Advanced Wars es Castelvania hozza akkor talan meg is veszem. De honnan a banatbol szerzem meg aozkat rendes aron? -
#2010 ezt kirprobalooom:) -
#2009 Kicsit jobb...miután felmentették a haveromat, larry a barátom odaajándékozta a főnökömnek ( nagyon jó csaj ) azt a szobrot ( a gondolkodó) amivel meggyilkolták a csajt. Kiderült Ő csinálta, és nem az a szobor csak egy másolat. Mit ad Isten ugyanezzel a szoborral nyírták most ki Mia-t a főnök csajt. Mivel hivatalos voltam hozzá én találtam meg ezt a hullát, most kutatom át ( examine ) a szobát a rendőrség elött tárgyi bizonyítékok után mivel a szobában volt egy kiscsaj akivel Mia pár órája beszélt.
Na mind1 nagyon tetszik a játék.... megyek két nap meló szerintem megvan a hétvégi játékom :)
-
#2008 Ez ilyen Petrocelli játék?:) -
#2007 Phoenix Wright : Ace Attorney
Az Attory család ügyvédi irodájának frissen végzett alkalmazottjaként kell megoldani eseteket. A játék maga egy tárgyalóteremben zajlik, ahol az események ilyen képregényszerű megjelenítéssel ( nekem nagyon bejön) vannak megoldva. Folymatasosan tudunk meg az ügyről egyre több mindent ( áldozat, gyilkos fegyver stb, rendőri jelentés). A tanuknak keresztkérdéseket kell feltenni, és a bűnjellel és egyébb dolgokkal fel kell fedni a visszásságokat.
Példa.
1.eset.
-Legjobb barátunk kerül bajba akit gyilkossággal vádolnak. Szerelmes volt egy szinésznőcskébe, és meg is látogatta a végzetes napon aki épp Párizsból ért haza. Szemtanú is volt. Az áldozatot egy kis szoborral fejbecsapták aki ezután meghallt.
Aki szemtanu volt újságot horodott, és a félig nyitott ajtón látta az áldozatot.
Na ezután keresztbe kasul kell kérdezgetni a tanút, mit csinált ...miért, hogy kiderüljön hogy hívta a rendőröket , mikor...stb.
Jó stuff aki szereti az ilyet, a fontos dolgokat mikrofonba kell mondani és elég muri mikor leleplezek valami fontos tárgyat bemondom mikibe, hogy Take this...és akkor oda is adja Phoenix a bírónak a bizonyítás tárgyát.
-
#2006 Szerintem megéri..
Mario64, WarioWare, Another Code, Advance Wars: Dual Strike, Kirby, Castlevania, Meteos..
Van pár game már, amikkel érdemes nyomni és egész újfajta játékélményt nyújtanak.
Ezen felül lesz még stratégia (Age Of Empire) jön a Burnout, lesz Resident, lesz egy csomó rpg/jrpg (Tales, Contact, stb) szóval nem fogunk unatkozni...
A GBA emu pedig minek? Alapbol lejátsza a gép a GBA kazikat... -
#2005 Én mondjuk nagyon nagy ívben..., hogy néz ki. Nekem ezüst rulz és kész. Fussanak a stuffok :)
És ne kapjam be a vírust, kb ennyi a kívánságom.
Most ezt nézegetem:
Phoenix_Wright_Ace_Attorney
Mellesleg Advance Wars : Dual Strike igen-igen jó játék. Remélem még jönnek lassan a stratégiák, mert a HW adva van hozzá..hogy CiV típusú játékokkal nyomulhassunk.
-
#2004 Gyerekek. Kaptam most egy DS-et kiprobalasra es nem tudom megeri e venni hirtelen.
Le tudnatok irni nekem hogy milyen jatekok vannak ra amiket erdemes jaccani? Vagy felejtsem el egy idejig?
Esetleg erre ugye nem lehet GBA emukat rakni ugye? -
#2003 naja, elég táp! bár nem tudom, hogy akinek van már DS azt ez mennyira hozza lázba :) -
Alblink #2002 Nagyon jo szine van ennek a ds-nek:www.576.hu-n kepek.
A Nintendo egy speciális bundle pakkot fog kidobni az első Wi-fi Connection fícsört használó produktum, a Mario Kart DS megjelenése után. A csomag a játék mellett egy vörös színben pompázó gépet (Hot Rod Red), valamint néhány matricát (köztük a képen látható lángokat is) és egy speciális kockás zászló mintázatú wrist strap-et fog tartalmazni. A csomag elvilerg november végén kerül a boltok polcaira - remélhetőleg Európába is átlátogat a kis aranyos. -
#2001 enyém a 2001es! -
#2000 És igen!!! Enyém a 2000. hozzászólás!!! Áldja meg az ég ezt a fantasztikus konzolt sok-sok játékkal, és hatalmas eladásokkal! -
#1999 1999, 6 éve volt. -
#1998 Ezt kéne megcsinálniuk wifi-n keresztül :) -
orkenyid #1997 Szerintem is :) -
#1996 Én most amit megvettem azaz Advanc War DS és szerintem rohadt jó :P -
Alblink #1995 Thx az ertekelest,eredetibe nem vennem meg egyiket se,de masoltba lost in blueznek. -
#1994 <b>Nanostray :</b>
Nagyon jól elkészített Arcade akciójáték űrhajóval. Fentről árkeznek folyamatosan az ellenfelek, ezeket kell likvidálni. Robbanásefektek nagyon klasszak. Minden bolygón van egy főellenfél, amit scan után és a gyenge ponjának megkeresése után tudunk likvidálni. A játék grafikája tényleg cool, ellenben kb 3-4 óra játék után el lehet érni a játék 60-70%-ig. Túl rövid :(
Nanostray képek
A Lunar Dragon Song -nak még csak a japcsi verzióját láttam és mivel fél giga párbeszéd volt így elakadtam ...na majd megnézem mostanság a normális verziót.
<b>Lost in Blue :</b>
Nagyon sokat vártam a játéktól, lévén a Castlevania :DoS mellett ez volt az egyik legtöbbet reklámozott stuff. Értem ez alatt a letölthető in game videó-t, és ilyen dolgokat.
A játékban egy hajótörött fiatalt játszunk akinek a feladata túlélni egy lakatlan szigeten a rá váró megpróbáltatásokat. Tűzet kell készíteni, fegyvereket alkotni és felfedezni a szigetet. A játék grafikája nekem tökre tetszik végre valódi 3D-ben lehet mászkálni. Nem lövöm le a pioénokat, jó játéknak tartom elég sokáig el lehet vele vacakolni. Sajnos nagyon sok lehetőséget hagytak a készítők veszendőbe, és a társunk is a lány aki a videóban állítólag segítségünkre kellene lennie, inkább nyűg mint öröm. Ha a felfedezés közben nem érünk időben haza akkor hiába hagyunk neki kaját képes meghallni.A játék leginkább a Sims:the URBS-hoz tudnám hasonlítani, hisz napi életünket kell éllni és egyre lakájosabbá tenni barlangunkat. Bár az említett SIMS játék azért hosszabb időtöltést tesz lehetővé.
Mindent összevetve vannak benne nagyon jó ötletek, halászat, vadászat,tűzgyújtás..mikrofon használata! amik miatt aki teheti próbálja ki, hisz azért élvezetes és szórakoztató játék.
Lost in Blue képek -
Alblink #1993 Thx,sok online jatek van keszulobe,en 3om-rol tudok? -
#1992 Nem vagyok perfect angolból, úgyhogy egy néhányat nem értek. -
#1991 bármilyen online ds játékot tolhatsz majd magyarországon :) -
#1990 Én ugy tudtam simán serial numberböl megállapitható hogy mennek-e a mókás cuccok az adott készülékkel. -
orkenyid #1989 Töltsétek ki :)
http://www.dspassme.com/dstracker.shtml -
orkenyid #1988 Aha sajna nem :(
A legelső, USA-s DS-ekre nem lehet. -
Alblink #1987 thx,en is arra szavaznek csak az artol fugg majd,amugy a nov14.en kijovo us verzios mario kart,mukodni fog online magyarorszagon is? -
#1986 én a usb connectorra szavazok, árat viszont nem tudok mondani. -
Alblink #1985 melyikel mukodne,pl:egy pc-es wifis lankartya,vagy a wifis usb bigyo ami kijott,(az milyen arban kaphato)?meiylkkel mukodne? -
#1984 + r -
#1983 wi-fis hálókártya? arra a buffalo cuccra gondolsz? mert akko a válasz igen. -
Alblink #1982 Most mar tudni biztosra hogy ha van wifis halokartyam akkor muxik neten a mario kart magyarorszagon is? -
#1981 Kösz! -
rozsdas #1980 Freeman az új kártyáknak biztos h nem árt( lásd: http://m3adapter.com/News.htm ), ha a DS-ed en volt FLASHME akkor annak sem lesz sok baja. Csak mindkettővel tökölhetsz egy kicsit :(
Tudom, hogy a te DS-edre sajnos nem lehet FLASHME -t rakni :( -
#1979 Olcsi! Wariora? :D
(vagy van socceres, mert streetfighteres gameom. nagyon zsír. NDS-re :DDD xD) -
orkenyid #1978 November 14