24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#2097 Hát ha a DS Zeldát a multira hegyezik ki, akkor meg is őrülök... A Zelda tipikusan 1player - game.. Én meg jobban örülnék egy csodás 2d-s grafikájú Zeldának, mint GBAn a Minish Cap, csak a DS tudásához igazítva. -
#2096 Bahh, hát sajna egyelőre Four Swords folytatásnak tűnik a Zelda DS.
Szerintem egy Majora's Mask grafikájú 3D Zeldát is ki lehetne préselni a kis drágából pedig ügyesen.. -
#2095 Az szép nagyon. A Tenchu DS en viszont még van mit csiszolni...
Btw én a Zelda DS re lennék már kíváncsi: Vajon csak egy felújított Ocarinát kapunk (remélem nem, de kézenfekvő), vagy írnak egy teljesen új cuccost? És erőltetik e a 3d-t vagy írnak egy csodaszép 2ds motort... ? Csak a Manáról jutott eszembe -
orkenyid #2094 Nekem volt már hogy ébresztő bekapcsolásánál a DS megkérdezte, hogy rezgést is akarok-e :) -
#2093 Jó bele, de nem sokat érsz, ha a gépben csak egy rumble pak van (játék nélkül):) Meg ugye ahoz olyan program kéne, ami ezt mozgásba is hozza. -
#2092 Ez GBA kompatibilis, lehet, hogy abba is jó? -
Rezgő DSbe, király,s még az idén:) Igazak voltak azok a hirecskek akkor az E3 tidején:) Mely szerint rezgo volt beepitve a metroid Pinball demojaba. -
#2090 Children of Mana / Famitsu -
#2089 Ez má' nekem is durva. :D -
#2088 Nézzegettem a neten Yoshis képet, és ezt olyan aranyosnak találtam. Gondoltam, ezt látni kell!! -
#2087 na ne bassz:D -
#2086 -
#2085 Ugye? -
#2084 Meg is! Ha volna DS-em. -
#2083 www.sendit.com, GBA nincs. -
#2082 Kik a társai. Én csak a game.net-et ismerem. -
#2081 Yoshii a legaranyosabb!!!! -
#2080 Vedd meg :D -
#2079 Olyan aranyos Yoshi! Annyira szeretem. Kell az a játék!!! -
#2078 Ez az utánvétes dolog hogyan műxik? Mert sanos nekem nincs olyan kártyám amivel fizetni tudnék viszont van csomó cucc amit rendelnék és eddig ez volt az akadály.
Más: Megszereztem a Yoshi's Touch'n Go t és én kellemesen csalódtam benne. Mivel egy szimpla pontszerző árkád gamenak vettem, ennek meg is felel, és baromi jó a stylusos irányítás..
Meg van is benne kihívás :D -
#2077 Lik-Sang nekem egyszer 4-5 hét aladt küldte me a cumót...tőlük rendelnék utoljára, egy szól mellette van COD ( utánvétes) rendelés náluk. Máshol előre fizetéses ( VISA,stb) müxik.
-
#2076 hat a lik sang jomoka
kb 6 hete nem kuldtek amit rendeltem, persze a dellat mar regen levontak:( -
#2075 a nintendo meg van olyan jó fej, hogy nem pereli be őket...talán :) -
#2074 A lik-sang mindig megtalálja a módját. =) -
#2073 ha ez a dongle megegyezik az usb connectorral akkor nem.
lik-sang-on 40 dodóért már elő lehet rendelni. -
#2072 http://ds.ign.com/articles/659/659017p1.html
Csak nintendo.com-on keresztül lesz rendelhető a dongle? =P
Aby: szokásos gameseek és társai. Meg persze Cheap. =) -
#2071 A legnagyobb angol bolt: game.net
Nem a legolcsóbb (a magyar boltoknál persze nem drágább), de a szállítási költség viszonylag alacsony. -
#2070 Elhiszem. Tudom, mit érzel. -
#2069 Fóliab*zi vagyok. Nehéz is az életem. :( -
#2068 Tengeren innen nincs? Importálni inkább csak azt importálnám, ami nem jön ki itt. -
#2067 Meg semmilyen Nintendós gépemet se! -
orkenyid #2066 Hát én se szívesen farigcsálnám szét a DS-em :D -
#2065 Én ilyenbe semmi pénzért nem vállalkoznék. -
orkenyid #2064 Hát igen, ki kell vágni rajta egy rést, meg forrasztani, meg mittom még :D -
#2063 Ha ki is lehet vezetni, ahhoz meg kell bontani a gépet, erre meg sztem elég kevesen vállalkoznak -
orkenyid #2062 Már állítólag készül a wifis univerzális kártyaíró progi :)
Egyébként ki lehet vezetni a régi soros portot is valahogy... -
#2061 Ha van GBA SP-d, azon keresztül? -
#2060 ehhem, végülis jogos. csakhogy wifin hogy érem el a cf karit? -
#2059 Hello!
Eladó egy Polarium DS játék 6000huf-ért. KB 3 órája lett kibontva zsír új :)
Ha valakit érdekel akkor írjon! :) -
#2058 Nincsen soros port, a WiFi miatt ezt elhagyták.