24434
Nintendo DS/DS Lite
-
Alblink #2137 Es ds-rol flash gba flash kartyara wifin keresztul lehet irni?
És kb az mennyi ido mig 256ot teleraksz? -
Alblink #2136 Az tok jo,koszonom.
Nekem nem jon be a flash me tutorial,probald meg ujra felteni ha van idod.
egyebkent az mindegy hogy usb-es vagy nem a flash kartya?es mp3vagy video is futathato rajta? -
orkenyid #2135 Feltettem a tutorialt: http://starcode.uw.hu/nintendods
100%, hogy nem kaphatsz vírust, mert az van az oldalon, amit én is felraktam.
A Mario-val a játékok 80-90%-a elmegy.
-
Alblink #2134 Koszonom,akkor elvileg ilyet veszek,szerintetek jo ez?:
Flash2advance 512 ultra 25000ft
msi MSI PC54G2 7600ft
van egy mario ds-em arra meg menteni tudok,es sok ds game elfut ezen?
Akkor mas nem kell,es ha a tutorial szerinte csinalom a flash met akkor virust sem kaphatok,csak hogy biztos legyek benne.elore is thx.
-
orkenyid #2133 Innen nézz ki egyet, de a csillagosokat és az USB-seket kerüld!: http://ralink.rapla.net/
Flash kártyát itt kapsz: http://www.konzolium.hu -
Alblink #2132 Ez awifis lan kartya jo lesz a ds-hez?
Név: HÁLÓZATI KÁRTYA SURECOM EP-9321-G WIRELESS 54MBIT
Gyártó: Surecom
Típus: EP-9321-G
Bruttó ár: 5.250,-
Sebessége: 54Mbps (Wireless)
IEEE 802.11b, 802.11g szabványok támogatása
64/128 bites WEP titkosítás
Frekvencia: 2.4 GHz
Jelerősség: 16 dBm
R-SMA antenna csatlakozó
Leszerelhető antenna
Támogatott oprendszerek: Windows 98SE/Me/2000/XP
-
Alblink #2131 Többször írható GBA (Game Boy Advance), GBA-SP memória kártya 256os 25,ert ez jo lenne hozza,ez sok gamet tud lejatszani?Vagy ha van jobb max 30ert akkor mondjatok.koszi. -
Alblink #2130 Koszonom,flasme tut engem erdekelne,ha tudod ted fel meg ma.koszi
Akkor ha veszek egy uj flash kártyát,meg van wifis hálokártyám,akkor ahogy a tutorialba leirod majd,ugy felteszem ra egybol a FlashMe-t akozbe nem fogok virust kapni ugye?es utanna felmasolok ra gamet akkor mukodi fog?
ehez 256os flash kartya eleg vagy 512-es kell?És tudtok ajanlani vagy egy (hun) weboldalt adni,ahol ilyet lehet kapni,és hozza kell kabel is,vagy wifin keresztul ralehet tolteni gamet,meg akar mp3at is vagy azt mar nem jatsza le? -
orkenyid #2129 A FlashMe-t nagyon ajánlott feltenni, mert ha fentvan és bejön egy vírus, akkor vissza tudod állítani firmware-t az A+B+START+SELECT lenyomásával indításkor (előtte fel kell írni a flashkártyára a flashme telepítőjét).
Ráadásul többet így nem kell PassMe se.
Minden játék elindul flashkártyáról (mind1 milyen) is, bár a legtöbb nem tud menteni csak DS kártyára (ugyanez van a CF adapternél is!).
Ha van flashkártyád akkor csak egy WiFi kártya kell hogy felrakd a flashme-t.
Ha érdekel valakit a FlashMe tutorial, az szóljon, felrakom még ma. -
Alblink #2128 En 37ert keszulok venni ha anyiert megtom venni,uj a szett,ebbol al,a pontos tipust nem tudom,de minden ds gamet lejatszik:CF adapter,pass me,es egy cf karya.
Tud valaki olcsobb megoldast,amin nagyon sok ds game mukodik?
És persze amin nem tudok virust kapni mint mas mert nem eri meg a kockazatot.
flash kártyával + flashme-val,ezzel nem kapok virust,es sok ds game elindul,es mennyibol jon ki ujonan?elor eis koszonom. -
orkenyid #2127 Szeritnem olcsóbban kijönnél egy flash kártyával + flashme-val :) -
#2126 mien szettet veszel és mennyiért, ha szabad tudni? :> -
Alblink #2125 Koszi,akkor ha jol ertettem,ha mindenki usa mk-ot vesz akkor ugyanugy tudunk magyarok is egymas ellen gamelni?
Most ugy nez ki hogy veszek egy szetett amivel muxik szinte az osszes masolt nds game,ughogy a mk-ot decemberre halasztom:D. -
orkenyid #2124 Állítólag mind működik mindenhol de ha a DS vagy a MarioKart (nem tudom melyik számít, remélem a játék :) ) USA-s, akkor csak USA-ban lévő játékosokkal lehet majd játszani. -
Alblink #2123 Es akkor nalunk csak europai verio muxik?vagy usa-s is,csakakkor az europai verziosokal nem lehet gamelni? -
#2122 ez sajnos a PSPnel is igy van:( -
orkenyid #2121 Hát nem tuti, de állítólag az USA-s és az európai tesztverziók nem találják meg megymást :( -
#2120 éz tutee? Mondjuk varjuk ki
aztan mglassuk.
-
#2119 Nebassssz. -
orkenyid #2118 Álíltólag az USA-s DS-el és MarioKart-al csak az USA-ban élő játékosokkal lehet majd játszani :( -
Alblink #2117 final 3 ds elso kepek: http://www.576.hu/kepgaleria.php?id=44335
Kepek alapjan jonak tunik,szerintem egesz jol megcsinaljak a 3d-es gameket is.nem banom hogy ha tobb olyan fog kijonni. -
Alblink #2116 Hi errol az oldalrol rendelt mar valaki?http://www.lik-sang.com/checkout.php?
Mert lenne egy ket kerdesem vele kapcsolatban.elore is thx. -
Alblink #2115 Novemberben a mario kartot meg a a tesztektol fuggoen a metroid painbalt veszem meg.
Tud valaki ajanlani olyan kulfoldi oldalt ahonnan biztosan megerkezik a cucc es olcsok az arak,vagy ha tobbet vezsel olcsobban adjak.koszi -
Alblink #2114 nekem se jon be,csak ugy hogy 1db kisebb matrica van a lehajtos reszeneke a tetejen,nekem ugy lesz.
Ezt lesetek meg:http://media.ds.ign.com/media/736/736198/vids_1.html
meg sok kep is erkezett masbol. -
#2113 Ja, úgy érthető! -
orkenyid #2112 Hát ha jobban befedné a DS-t talán nekem is tetszene, de így pl a hanszóróknál nagyon randa :) -
#2111 Nem értem mi bajotok van nele. Nekem tetszik. -
#2110 JAJA, szerintem is sokkal szebb ha nincs rajta semmi.. Idétlenül néz ki hogy nem fedi az egészet -
#2109 Szerintem pedig nagyon is szépek. -
orkenyid #2108 Olyan undorítóak ezek a matricák... -
#2107 én meg azt hallottam, hogy teljesen új lesz a ds-es zelda játék :P
a zelda új koraszaka pedig:link teljesen felnő, és heavy metal zenére fogja írtani az ellent hatalmas csaták közepette :) -
#2106 de rózsaszín!! ülök a buszon, és rámmozdulnak a homik...
ejj, pedig best buy. -
Mégsem jó, van egy csomó decal, de azok alól is kificcen a rózsaszín.
Akkor vedd meg, és cseréld el egy csajjal szürkére. =) -
#2104 Simán vedd meg, és ragassz rá decalt, mondjuk abból is csak Nintendogsosot láttam egyelőre. =) -
#2103 Hát, hogyn érné meg! Vagy ott megveszed, vagy megveszed máshol 40000-ért. A döntés rajtad áll. ;-) -
#2102 skacok, megér 25 ropit egy vadiuj, de rózsaszinű ds + nintendogs. ? -
#2101 > Bahh, hát sajna egyelőre Four Swords folytatásnak tűnik a Zelda DS.
/ vésővel kaparja le a kívánságlistáról és lángszóróval fertőtlenítni a helyét
:((((((((((((
-
#2100 Igen, mert a Revo zelda mar mas sztori lesz:)
a DSesre meg igertek hogy naggyon kúl lesz, lesz benne multimoka is, de szerintem nem ez lesz a fő. A gépet az uj táccsing feelinget kell eladni a zeldaval, izgis Wifi körítéssel. -
#2099 azt igérték, hogy nagyon ki fogja hasznalnia gep adta lehetosegeket:) En uj illatot érzek a levegoben:) Mindegy milyen graffal csinaljak, ugyis csodaszep lesz:) -
#2098 /agree
Pedig egyelőre Four Swords folytatásról szól a fáma.. plusz Miyamoto-san azt mondta, a TP lesz az utolsó "hagyományos" Zelda, nem tudom, ez a DS vonalra is vonatkozott-e? Bár lehet a DS-re is a Minish Capcom csapat nyomatná a Zelda vonalat. =)