24434
Nintendo DS/DS Lite
-
Alblink #2177 Egesz sokat mpainboloztam,hat nagyon komolyan meg lett csinalva,meg eredetibe is megvennem ha sok penzem lenne:D.13a recordom idaig,kinek hany pontja van benne? -
#2176 jaja én is játszottam már vele havernál! Isteni műdarab. A legjobb epizódja... -
Alblink #2175 hi,most kezdtem el castlevaniazni,iszonyat jo game,megkaptam az elso varazslatot azt vagom hogyan kell csinalni,de harc kozbe nem tom elohivni,azt hogyan kell? -
#2174 Na ezért nem lehet igazán össze hasonlítani a két gépet. Egyikre ez jó, a másikra pedig az... -
#2173 Igaz, ezeknek PSP-n van a helyük inkább. -
#2172 -
Alblink #2171 Ja a mario and luige2ot lehet megveszem majd,ahoz adni fogjak. -
#2170 szerintem adni fogjak egy par gamehoz. Azokat kell beszerezni:) -
Alblink #2169 Ugy tom tornek csak elegge hulyen nez ki,inkabb csak behorpadnak.
Ilyen rumble pakot(rázokát)kulon lehet vasarolni most vagy kesobb? -
#2168 nem tudom, szerintem DSre ezeket a gamekat (Burnout, Resi, DMC, NFS) nem kééne erőltetni. nem néznek ki jól, sőt szerintem a Burn iszonyat ratyi. Egyaltalan tornek abban az autok? Nekem a videokbol csak az jott le hogy repul a medzsó s ennyi, horpadast nem lattam, csak csillagszórót:)
Remélem mikor kézbe veszem, más lesz a véleményem. -
Alblink #2167 Hat en a billentyuvel iranyitottam,nekem ugy volt a legjobb az r1-2 a gugolas volt meg a kkuszas.also gombok futas ugras stb.. -
Alblink #2166 Vegul is az,akkor azt varom a legjobban:D,de en azt a mario gamek koze sorolom. -
#2165 A Burnout nekem is bíztatónak tűnik.
"autos gamek kozul ezt varom a legjobban,nem mintha tul sok valasztas lene:D."
Mario Kart is autós. =)
Kérdés: ki milyen irányítási módot preferált a Mario64-ben? -
Alblink #2164 Burnout Legends - Video: http://ds-x2.com/index.php?id=4390
Nagyon komolyan nez ki futas kozben,autos gamek kozul ezt varom a legjobban,nem mintha tul sok valasztas lene:D.
A spyro-t nagyon vartam,de az ertekeles alapjan nagyon szar lett(10/4):
http://ds.ign.com/articles/662/662183p1.html
-
Alblink #2163 Ez a patcher mit javit? -
orkenyid #2162 Kijött az új patcher! wrg-loadme.zip . Kipróbáltam, sokkal jobb mint a régi!
A Metroid Pinball tényleg nagyon jó! -
Alblink #2161 Thx az ertekelest,nagyon jol hangzik,en is kiprobalom majd,imadom a flipper gameket.A rezgesre meg kivancsi lennek:D,de azert nem veszem meg mondjuk. -
Sepp3 #2160 Alblink : részletek elküldtem ... thx -
#2159 Hát Metroid Prime Pinball nagyon ász játék. Nekem volt már Amigán, PC-n is flipper programon, és Amigan annak idején iszonyat jó pinball sorozat volt, de ez valami nagyon nagy progi.
Két képernyőn teljes asztal, a Metroid univerzum...missziók, egy bázison haladsz egyre beljebb, lények támadnak azokat kell kilőni, valamelyik elkapja a golyót, valamelyik rakétát lő. Fenn nagy betükkel minden bónusz, fantasztikusan jó hangefektekkel. Tudtam nem lesz szar,de amit vártam nekem azt is felűlmúlta...
-
Alblink #2158 Dejo,9.5az lenne idaig a legdurvabb ertekeles.privet kuldtem neked. -
#2157 Kijött a Sims 2 és a Metroid Prime Pinball.
Majd dobok ide egy véleményt, de mindkét játék 9.5 és 8.2 - nél jár értékelésben, úgyhogy nem valószínű csalódok bennük. Ma a pinball-t gyűröm egy-két órát arról már délután írok valami gyorsértékelést.
-
Alblink #2156 Hat igen,remelem majd lesznek kulonbsegek a jarmuvek gyorsasagaban.mario elonyben:D -
#2155 Ja, bocs! Félreolvastam! -
Sepp3 #2154 Alblink : privi ment... -
#2153 Mi itten kéremszépen a Mario Kart című játékról beszélünk ami még nem jelent meg majd csak november közepén. Amit Alblink elad az a Super Mario 64 DS, az meg az egyik első megjelent játék volt. -
#2152 Nehogy már meg se jelenjen, máris van használtan!!! -
#2151 most vhogy nem tetszik ez a játékmenet, az eddigi videókban is éreztem, hogy kicsit lassúak a járgányok, de itt különösen érződik ez. -
Alblink #2150 de uj videok vannak,tok jo hogy ilyen valtozatosak benne a jarmuvek:
http://www.jeux-france.com/ -
orkenyid #2149 Sajnos a demó csak hoax volt :( -
Alblink #2148 Off:Akit erdekelne privizen:
Mario64 ds hasznalt elado 5500ft-ert. -
#2147 Akkor már nehogy nevegyek egy WLAN kártyát...
Freeman, készülj a harcra -
#2146 Én várom a legjobban! -
Alblink #2145 Dejo,tessek majd élménybeszámolot irni:D. -
orkenyid #2144 Állítólag holnap meg fog jelenni egy Mario Kart demó!!
Ki lehet majd vele próbálni a neten játszást! -
Alblink #2143 Tankju,tok jol leirtad,igy biztos nem rontja el senki. -
orkenyid #2142 Kijavítottam a tutorial-t, mostmár elérhető :) (a múltkor rossz helyre töltöttem fel)
http://starcode.uw.hu/nintendods -
Alblink #2141 Most mondtak nekem hogy kb 1-2centire log ki egy cf kartya a ds bol,szerintem az tok jo,legalabb nem fog egy aknavetore hasonlitani:D. -
Alblink #2140 Ja hat ez a kilogas szar dolog de,de annyira nem zavar.35ert hoztam ki szerintem annyiert nem rosz ugy is sok game erdekelne,amugy is ha nem vennek ilyet,mp3lejatszot is vennek 35bol es igy mar nekem nagyon megeri.
Thx a segitsegeket. -
#2139 Word.
Én se értem miért kell ilyen elől-hátul kilógó drága szarságokkal szenvedni, főleg majd ha tényleg lesznek demok a WiFin. =) -
#2138 Szerintem meg ehelyett a sok szenvedés + drága warez kit helyett vehetnél 3-4 eredeti gamet, és máris boldogabb lennél :)