172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#1196 lehet h fura de a legtöbb szerveren a bézkempet nem támogatják. ha lenyúlsz vmit ügyes vagy, vigyed, de ha bennmaradsz fregelni kiesel a szerverről :)
(és mielőtt szól skorpi, h a bézkemp a jobbik csapat blablabla itt jelzem h a "legtöbb" szó azt jelenti, hogy vannak szerverek, ahol a bézkemper is ember - bár én nem tudom mitől :)) -
#1195 Még offical honlap sincs :D
vagy van? :D
már várom az első WWIIes MODot -
#1194 Hm, neked jobban tetszik a basecamp, mint a foglalható főbéz? -
#1193 kúl. akkor biztos lesz :) én lemaradtam -
#1192 A többi kép hamarossan felkerül oldalunkra ! -
#1191 Na csináltam 1 kis BF2 képekbent :D!
-
#1190 Hát igen nem szarok a képek az biztos. Megváltozott 1 picit a HUD is. Az a kép amikor besüt a nap a szobába ÁÁÁÁÁÁÁ nagyon brutál -
#1189 Najó talán mégse. -
#1188 Nekem már megvan a végleges verzió! Itthon tolom mimt atom. A baj csak az hogy nincs kivel multizni még. :D -
#1187 ÁÁÁÁÁ bazeg annyi mindent mondanék az ujdonságokról amiket a képen látok de lusta vagyok leirni mert szerintem ti is látjátok :D -
#1186 Azt a szemüveges fastikámat aki épp ül a gép elöt és mosolyog ugy fejbelöném a Dragunoval hogy csak ugy füstölne a csö utána és gyorsan elcseném a gépet :D -
#1185 Amugy kurva sok mindent megváltoztatak a képek allapján és sok mindent beleraktak és ahogy láttam a fegyverarzenállal sem lesz gondunk. -
#1184 Ja ilyen mákosokat. Azok már játszottak vele!! -
#1183 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ZSIIIIIIIIIIIIIIIRRRRRRRRRRRR
A ROHADT MÁZLISTÁK :DDDDDDDDD
-
#1182 akkor jó keresgélést -
#1180 Pedig hidd el sokból maradsz ki
Nagyon ütősek a képek -
#1178 Ne "váááz" inkább sasold a képeket -
#1176 CIAO Új képek egy BF2-ő LAN partyról!!!!!
Képeket megtalálhatjátok az oldalunkon!!!! Nagyon brutálak!!!!!!
www.tdc.gportal.hu -
#1175 nem azt mondtam h pont 70 lesz,csak ez nem lenne túl ésszerű!De csak megoldjÁk!! -
#1174 Hát énis remélem h a fa alatt lesz 1 kis bf2 demo.. csak ezért a game-ért vettem új gépet.. :D -
#1172 -ö >120 -
#1171 vélül is igaz,de 12ö játékosra ne legyen 70 jármű... -
#1168 én annak nem örülnék ha annyi jármű lenne ahány játékos,nem kell olyan sok,elég 4-5 max
. -
#1167 Igen én is ezt akartam írni! :)
Annyi jármű lessz amennyi player! -
#1166 Igen ezért lesz a bf2-őben úgy megcsinálva,hogy a játékosok számához igazodik a pálya nagysága meg a JÁRMŰVEK SZÁMA is!!!!! Tehát nem lesz DTK -
haxoror #1165 Még fullos 32-esen is megy a repcsi kemp és a dtk mindenért amivel sokat lehet fragelni. -
haxoror #1164 Menj föl egy 64-es DC szerverre és meglátod miről beszélek :P -
haxoror #1162 Jó lesz az a szerver 32-esnek is, ennél nagyobb már elég átláthatatlan és beindul a kényszeres dtk fesztivál a 2db helikopterért :( -
#1160 Szerintem 128! -
#1159 EZ BFV Mod :D ! Poe kell hozzá meg a Nightfighter! -
#1158 tudtommal 100+ osak lesznek a szerverek! -
#1157 http://www.battlefield.hu/fcms.image.php?i=1725&g=45
>>Lesz Lopakodó is?!Hm nem is tudtam -
#1156 Most nem értem hány fősek lesznek a serverek maximum!
100 vagy 64???
. -
haxoror #1155 -
#1154 http://www.gamespot.com/pc/action/battlefield2/media.html -
#1153 Remélem minden fegyvernél olyan lesz a közelítés!!! -
#1152 perszeee washington new york -
#1151 Jaja az 1 M4 volt a spec opsnak van sivatagi terep festéssel! Amúgy a BF2 ben lessz dzsungel is meg sivatag is meg minden éghajlat mivel Kínában és Közel keleten játszódik! Remélem lessz 1 bónusz map is washington dc vagy New York
! -
#1150 Egyik réggebi elsö bf2-es filmben lehet látni amikor ráközelit a gyerek a fegyverszemszögére. -
#1149 és ugye minden fegyvereknek fejlett 3d-s célzása lesz,nem pedig csak ráközelítés?!
.