172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#1404 amúgy kicsit kikívánkozott belőlem, huh ;-) -
úgy, biza ! -
#1402 Hi skipper de régen voltál itt, csak nem regényt irtál ahogy az elöbb is :D -
há' nem? :D -
#1400 "mivel én oda vagyok a lézerpöttyös M4-ért!"
Nem vagy egyedül :) -
Mellesleg ti mit gondoltok erről a nem túl szép robbanásról ? -
#1398 Nem szeretnék összehasonlítási háborút, de a HL2-t 4 (!) évig csinálták, mégis késtek 1 évet a kiadással, mert elszámolták magukat....
Ráadásul csak egy "dühöngő-multit" sikerült a kiadásra következő 1-2 héten belül összeütni. Semmi precíz dolog nincs benne, tömény állatkodás (ami, oké, sokszor nagyon odab*sz! :DDDD).
Attól, hogy a Béefkettőt két éve készítik, simán el tudják b*szni.
A "készítés" alatt a napi kaja-kávé adag elfogyasztása és néhány textúra update is érthető...
Én természetesen nagyon várom a játékot, és a videót elnézve nekem hosszútávra (remélhetőleg 2 év :) be is fog jönni, mivel én oda vagyok a lézerpöttyös M4-ért! És ezt a Joint Ops-ban tapasztaltam először, pár cimborámmal agyon is zúztuk a demót. Nyári szórakozásnak fasza volt, de most már nem kívánom. Remélem - ahogy a BF készítői mindig is csinálták -, a BF2-be is beletúrnak egy isteni fílinget, ennek hatására sok-sok ideig a favorizáltak között fog mosolyogni. -
#1397 bizzunk benne~~!!! -
#1396 Ááááá már csaknem. Ezt már több mint 2 éve csinálják!!! Csak kiadnak már egy jó játékot nemde? -
#1395 ...
ahogy a bfv-t elkúrták (beszélek itt az 1.0-ról), ezt is el fogják tudni :D
szvsz a 3 hónap helyett 1 év 3 hónapot számoljunk a megjelenésre, addigra talán publikálnak egy ún. "realizált" javítást, ami elfogadhatóvá teszi a játékot a kategóriában (amit még a cucc első része alkotott meg szerintem).
-
#1394 hiszem ha látom -
#1393 Akárki akármit mond ez a játék ütni fog!!! -
#1392 A bf nem is mindig a realitásra ment hanem a játékélményre. -
Hamlet #1391 Ehh... gyorsabb lett.. és nem realisztikus. Na mindegy, majd a BiA -
#1390 Már volt,de azért díjjazzuk az igyekezetedet. -
#1389 Újévet mindenkinek!
Igaz, nem olvastam vissza, hogy volt-e már, de van egy kb három és fél perces 1st person movie, annak, aki még nem látta.
MOVIE
Leginkább egy rakétás muki pályafutását figyelhetjük meg, de van egy-két más apróbb mozzanat is. Érdekes dolog, hogy a rakétát irányítja a fickó kilövés után.
Ha már volt, akkor bocs. -
#1388 Nem működik a szerver -
#1387 B.U.É.K (kicsit megkésve :)
-
#1386 Na BUÉK mindenkinek mire kijozanodtatok félig medig és fent tudtok maradni a monitor elött itt egy olyan riport amely a játékosokal készült akiknek sikerült játszaniuk a játékal.
Interjú
A fö dolgok:
-a fegyverek lövés közben elakadhatnak angolul jam.
-olyat lehetet hallani hogy már a bf3 elökészületei vannak a háttérben stb. -
#1385 -
#1384 B.U.É.K.! -
BUÉK! -
#1382 B.U.É.K!! -
#1381 B.U.É.K. ! -
Peugeot #1380 B.U.É.K. ALL -
#1379 JÉÉÉÉÉ egy tOMi -
spacepunk #1378 BÚJJÉK! [koccintós szmájli] -
#1377 Mindenkinek Boldog új évet kívánok -
#1376 B.Ú.É.K. mindenkibe! :) -
#1375 Ha rajtad múlik nem -
#1374 Na még a végén ismert lessz a TDC klán :D! -
#1373 Privi ment -
#1372 hát lehet h naív vagyok de nálunk talán többen olvasnának ,) persze ezt csak akkor lehet csinálni ha vkinek van hozzá kedve. mindenesetre látom otthon lelkes vagy :) ha érdekel beszéljünk :) -
#1371 És akkor mi lesz a mi oldalunkkal?
-
#1370 Szerintem Geronimo jó lesz a munkára ha van ideje. -
#1369 Most néztem meg egy kis in game videot. És elszomorít, h valaki már játszik vele! -
#1368 hát én már próbátam, el is felejtettem rögtön.. túl lusta vok hozzá :D -
#1367 itt annyi a lelkes
keresnék olyan urat/hölgyet aki a bf.hu hírei közt osztogatná a bf2 infokat a nagyérdeművel. -
#1366 Akkor bocs,de engem zavart már h egy mukkot se értek a szövegből... -
#1365 Nem,angolul,de csak ilyenek vannak . Amúgy meg vannak cikkek angolul is