172092
  • ghost cb
    Innen töltöttem. Nézd meg hányszor van odairva, hogy pre-alpha verzio. A forumban sem olvastam vissza sokat, láttam emlegetik hogy uj video, de azt nem hogy pre alpha. Amugy ha pre alpha verzio ilyen, akkor már majdnem kész a játék, most ezt tesztelik, már csak bugok kijavítása, és nemsokára itt a játék. Feltételezem, ha az alapvető hibákat a bf42-ből a bfv-be nem tudták kijavítani, és itt a pre alpha videoban is azt látjuk hogy ugyanugy benne vannak, sőt még +ba egy halom, akkor már jó sok benne is marad.
  • ghost cb
    Egyébként föltettél magadnak egy nehéz kérdést. Arra se vetted a fáradságot hogy a nevem elolvasd.
    Csak neked készítettem egy screenshotot a videobol, szép nagyot, hogy tudd elemezni mi van a képen:

Annyit, hogy valóbal van benne BTR-90 is.
  • uHs Gerzson
    Hát fiuk nem akkarok mindenkit elszomoritani de nem lesz DEMO:

We just got word from Darren Montgomery, Product Manager at EA, that there will NOT be a demo release before Christmas, this is a rumor! To quote him directly: "If there is one at all (which is by no means definite), it will in February". But he does give exciting details about the launch: "release will be late March. You can pretty much bank on that (to the extent that any game launch is firm!)."

Februárban adják ki a demot a játék meg március végén.
  • uHs Gerzson
    Hallod ezt szerintem nem ide akkartad irni? :D
  • uHs Gerzson
    De Ő az nyugi ;)
  • Joe004
    már látom nem :D
  • Joe004
    Hát barátocskám éppen a most bizonyítottad be, hogy semmit nem értesz a haditechnikához ugyanis összkeverd az orosz BTR-90 est a kapitalista kutyák strykerével(amit én nem is láttam a videóban usa haditechnikát annyira nem ismerem, elsőre nem ismertem fel lehet, hogy más fegyverzetű volt mint amit én képről ismerek) de igérem holnap vagyis ma délután megnézem a videót még 1x er és csak azt fogom benne keresni!!Azt tudom ,hogy LAV-25 ös volt benne(többször is összecsapott a BTR 90 el! A BTR 90 ről tudni kell, hogy 2 középső kereke felemlhető!
    Ugyanazzal a fegyverzettel képem nincs de hasonló fegyverzetű (kerekei meg is vannak emelve 1 kicsit) van!

A grafikárol meg annyit, hogy én és gero informatikusok vagyunk, és szerintem te azt sem tudod, hogy mi az a Alpha verzió! És mi az a DX9!
    Én Wolf3d óta gépezek, és hidd el tudjuk mi az a 2004 es grafika!
    Különben te nem FB Ghost vagy?
  • TDC Geronimo
  • TLD Robi
  • TDC Geronimo
    Én is így vagyok vele. Akármilyen lesz már csak elfogultságból is tettszeni fog. Lassan ott tartok,hogy már elmegyek orvoshoz kezeltetni magam
  • TLD Robi
    Az lenne egy igazán jó karácsonyi ajándék,ha egy bug mentes Battlefield 2 demót adnának ki,de az egyenlő a nullával.Sajnos:(
  • TLD Robi
    Nem érdekel,ha lesz benne bug,csak jöjjön ki karácsony előtt.
    Persze úgy értettem,hogy 1-2 bug lehet benne:)Az engem nem zavar.
  • TLD Robi
    jaja nehéz úgy videót csinálni.
    Utálom a bugokat=
  • TDC Geronimo
    De ha még sok a bug akkor nincs az az ember aki összevág egy bugmentes videót
  • TDC Geronimo
    Tuti fog benne maradni,de ennyi biztos nem lesz! Amikor azt mondták,hogy 70%-os a játék készültsége akkor azt is mondták,hogy most már csak 1-2 pálya befejezése és a BUGOK JAVÍTÁSA van hátra!
  • TDC Geronimo
    Tényleg? Azt hittétek,hogy ez már a final? Hát ahhoz valóban sok a bug benne.
  • uHs Gerzson
    A tájékozotság magabiztonságot add :)
  • TDC Geronimo
    No problemo
  • TDC Geronimo
    Az van
  • TLD Robi
    PEACE
  • uHs Gerzson
    Sry M1A2 :)
  • uHs Gerzson
    Azért látszik hogy sok minden még nincs beleépitve a gameban példa erre hogy amikor lö a cobra az M1M2-re akkor eltünek a rakéták a földben meg hogy amikor a gyerek beleül a helibe akkor nem forog a rotor csak már amikor bepörgöt szoval látszik hogy még van mit csinálni, NA PEACE.
  • TDC Geronimo
    Ok sorry én úgy tudtam ,hogy a Stryker-nek is be lehet húzni a kerekét. Akkor én voltam rosszul informálva.
  • TDC Geronimo
    Inkább legyen valami vidám téma!
    Mondjuk már csak 3 hónap
  • ghost cb
    Szal reagálnék:
    Kezdjük ott, hogy fingod nincs arról mennyit értek a témához, te viszont bebizonyítottad mennyit értesz hozzá. Természetesen a haditechnikához. Olvass csak utána, nem kell bevallani, hogy tévedtél, mert égő lenne.
    A videón egy Stryker-t látsz. Egyedül az orosz BRDM 1, 2 tudta behúzni a mankó kerekeit, de a videón nem az van.
    A kerekek nem forgását a kontrához irtam, de nem szaroztam le.
    Amit kritizáltam az az előzetes videó láttán, az a játék.
    Most 3 eset lehetséges: vagy nem láttál még 2004-es grafikájú játékot (nagy terep a grafika rovására nem mehet ilyen mértékben), vagy gyengén látó vagy, vagy pedig igénytelen, hogy ez tetszik neked.
    Egyébként is ki mondta, hogy fogok vele játszani? Kipróbálom. A véleményemet meg megírom mivel ez egy fórum.
  • TDC Geronimo
    Tedd azt
  • TLD Robi
    :)
  • TLD Robi
    Szerintem Ghost-nak és TDC Geronimo-nak is igaza van.Kinek ez, kinek az a véleménye a játékról.
  • uHs Gerzson
    Lusta vagyok megnézni,
    inkább megyek poézni.

És még rimelt is :D
  • TLD Robi
    No veszekedés
    Ha kijön a demó,akkor lehet véleményt írni a játékról.
    Különben a videó alapján nekem nagyon tetszik a game.
  • TDC Geronimo
    De most már nem kellene veszekedéssel kitölteni a fórumot!!!!!!!!
    Neki ez a véleménye ennyi. Nekem nagyon tetszik és ez a lényeg.
  • TDC Geronimo
    Hidd el nekem,hogy ez NEM bug!!!! Nézz körül a neten és olvasd el,hogy miért nem megy a két középső kerék. Ha hisztek nekem,ha nem akkor is így van
  • Nadi
    Ghost!Nem vagy normális.Ennnnnnnnnyi
  • uHs Gerzson
    Haljátok a játék amikor ez a movie készült 70 százalékban volt kész és APLHA szoval vissza az agarakkal még majd ha lesz tesztelhetö demo akkor jöhetnek az értelmi kritikák és amugy is amit ghost irt az ugyan ugy a bf összes tulajdonságát igaz a nem forgo kerekek igen érdekes jelenségek :)
  • TDC Geronimo
    na mind1 nem vitatkozni jöttem fel
  • TDC Geronimo
    Akkor higgy neki. Te tudod. Amúgy meg akkor sem kellene fikázni egy pre-alpha verzió láttán! Azért kiváncsi leszek,hogy fog-e ezzel a "N E V E T S É G E S" játékkal játszani!
  • TDC Geronimo
  • Hofi Géza
    En ugy tudom,hogy a BTR 90 es LAV III nem lehet behuzni a kerekeket.Ezt csak a BRDM-Szeria (1 es 2) es a Panhard EBR-90 tudja.
  • warsaw
    ez a video a pre alpha állapotban lévő bf2-ről készült
  • TDC Geronimo
    bírom az ilyen embereket:fikáznak közbe meg nem is értenek hozzá LOL