172092
  • Nahar
  • TDC Geronimo
    kezdd is el!!
  • Robogo
    Jajj de beindult ez a topik.Most jó sokat kell olvasnom.Na neki is álok.:)
  • Nahar
    Remélem én is,bár bf42-ben is belehetett menni 1-2 hézba,akkor itt mért ne!
  • TDC Geronimo
    Szerintem be. Lehet,hogy nem mindegyikbe,de belehet
  • Nahar
    Szerintetek a városi pályákon a házakba belehet majd menni,vagy csak azok díszek lesznek?!

.
  • TDC Geronimo
    A neten lehetett olvasni nagyon sok helyen,meg a Gamestarba is volt.Na meg az EA közleménybe is
  • dronkZero
    DC-ben egyébként pont a városi pályák tetszettek, ott legalább volt fedezék. A dokkoknál jót lehetett zúzni, már ha átjutott az amcsi banda. A Lost Village is jó pörgős volt. De az olajmezős tankos helis dolog annyira már nem jött be. El Alamein sem.
  • Nahar
    BF2-ben is lesznek erdős pályák vagyis nem hiszem h izgulnod kell h nem találsz buvóhelyet
  • dronkZero
    Na, hát ha ennek nem érzed a fílingjét, akkor tényleg nem neked való...
  • Nahar
    az EA közleményében volt h karácsony elött egy DEMO-val szeretnének nekünk kedveskedni
  • dronkZero
    Jó, elfogadom, hogy neked miért nem tetszik. De miért is a DICE Canada a hibás ezért?

Egyébként ezért van két játék. Ti szeretitek a sivatagot, a nyílt terepet. BF42/DC.
    Számomra meg nincs felemelőbb dolog, mint az ellenség hátába lopózni, és beleállítani a kaszát... Vagy megsorozni egy bokrot AK-val, és hallani, ahogy üvölt benne az amcsi genya... Vagy a bozótból LAW-val szivatni a tankokat. Meg némi biztonságérzetet ad. Ha meglátok egy helit vagy repülőt, nem kell rögtön elbúcsúzni az életemtől, mint 42-ben. A BFV-t mintha a kedvemért írták volna, annyira bejön.
  • haxoror
    Most komolyan, ott van pl. a cambodian incursion(?) az éjszaka közepén a dzsungelben szúrjam ki a négereket
    Sztem BFV-ben nincsenek igazán feelinges mappok mint mondjuk 42-ben Gazala vagy Bulge :)
  • BurnBaby
    hol mondott ilyet az ea? mert én eddig csak olyat láttam h "remélem lesz demo" meg "dejó lenne egy demo" :)
  • dronkZero
    Fúj.
  • SinClaiR
    Hát az nem is kell..
    Éppen ez volt a gáz nekem a játékkal, hogyí minden bokorban vietek voltak. nma mondom, nekem ez a bujovcska nincs inyemre, szeretem látni az ellent.
    Mondjuk mint DC ben.:)
  • haxoror
    Ja én is remélem hogy végre kihagyják a susnyást, a sivatag az igazi
  • dronkZero
    Na pont EZT nem értem. :)

"jó bár nagyon érződik a "mostohagyerek" sors.
    Bár ezt csak az érzi aki jatszott mindkettővel."

Na én játszottam mindkettővel, de nem vágom miről beszélsz.
    Az tény, hogy ugyanazokkal a bugokkal rendelkezett kiadáskor, mint a 42 (csak a '42 már akkor 1.6-nál tartott), és akkor tényleg kiegyenlítetlen és zavatróan bugos volt. De ezt a '42vel is eljátszotta az EA/DICE.

Másik fele ez a "mostohagyerek" dolog. Nem értem, hogy hogyan mondhatjátok, hogy "ez a programozóbanda sokkal szarabb, mint a másik"?
    Nem a DICE toldozgatta-foldozgatta a 42-t, amíg ki nem nőtte az alap bugjait?
    Nem a DC volt kinevezve a legbugosabb komoly modnak (CS után, persze... :))?
    És akkor örültök, hogy "hú de fasza, végre tökös gyerekek vették kézbe az ügyeket...." Hát, én nem tudom... Én ilyen fejtegetésekbe nem folynék bele. Mindkettő korrektül működik szvsz, és ez a lényeg.

Nem a 42-t, vagy a BF2-t akarom fikázni, távol álljon tőlem. A '42 volt a kedvenc multis játékom (amíg a BFV ki nem jött), a BF2-t meg én is nagyon várom (csak attol tartok hogy nem lesz benne elég bokor, meg aljnövényzet).
  • TDC Geronimo
    A vietnam az más.
  • TDC Geronimo
    Szerintem tuti lesz!
    Az EA-nem kamuzik.
    Mondták,hogy lesz demó akkor lesz!!
  • haxoror
    vietnamhoz viszont már nem adtak ki de azért reméljük a legjobbakat :)
  • Csuhai G
    Miért kétled? Még van rá idejük. A Battlefield 1942-höz is kiadtak egy demót...
  • BurnBaby
    nagyon lelkes vagy, de 2lem h kiadnának demot :)
  • Nahar
    Hát én ott hagyok minden játékot és irány a demo-val jáccani reggeltől reggelig!!!(ha jó lesz...)
  • TDC Geronimo
    Most már műxik
  • Mortel
    NEm. vmit mókolnak vele. Gondolom estére megcsinálják,mert valahol olvastam , hogy tegnap este kész lesz... vagy vmi hasonlót.... az biztos , hogy voltak benne mondatok... izé szavak is.... ja persze a kód nyelv a magyar volt... alig lehetett érteni... voltak betűk is...
    assszem vki mondta , hogy ezket azikét amit itt ütlegelek a annak hívják...
  • TDC Geronimo
    Nektek működik a Battlefield.hu?
  • TDC Geronimo
    Több bf2-ő demó szerver lesz,mint Vietnam
  • Beers
    Végre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • TDC Geronimo
    THX az infót már frissítettem is
  • warsaw
    úgy néz ki készülnek valami kis meglepetéssel a srácok nekünk
    ezt most találtam!!!!

We can only hope that Santa won't be further delayed and that he may find a little BF2 demo to lay under the tree at Christmas eve, which hopefully would be able to somewhat satisfy us until the big day arrives.
  • uHs Gerzson
    Itt egy kis info hogy ne csükedjen a napi kommentálás :D

http://dx.ampednews.com/?page=articles&id=8651
  • uHs Gerzson
    Very nice
  • Nahar
    Na én ráhagyom a regelést sok a munka vele
  • TDC Geronimo
    már van vendégkönyv is :)
    ide lehet a véleményeket beírni!
    na tépek mert meccset nézek
  • TDC Geronimo
    ja kell accountot csinálni utána már beléphetsz és tölthetsz is :)
  • Nahar
    Próbálkozok...
  • Nahar
    reggelni?!
  • TDC Geronimo
    bocs,fileplaneten
  • TDC Geronimo
    Nem csak reggelni kell a filefronton