172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#1068 Meccseken jó, publicon semmilyen :D -
#1067 Szerintetek hallgatni fognak a parancsnokra?! a BF-ekben(bf42,bfv)milyen a csapatmunka?! -
#1066 roger that -
#1065 Ma még leszek de most mást csinálok.
-
haxoror #1064 Miért ne? Valami sok HP-s jármű amit el lehet rejteni és ha az ellen kilövi akkor a csapat parancsnok nélkül marad pl. 20 másodpercig :) -
#1063 Az igaz ha ott lenne a map-on akkor biztos egy csomóan a parancsnokra pályáznak...és nem sok értelme lenne!Műholdas képei is lesznek,gondolom tudjátok... -
#1062 Tudom már megnéztem :( -
#1061 jaja itt volt az ideje -
#1060 Nem,nem lehet ott a harcmezőn. Ő "csak" felülről irányathat!
Elég az nem? -
#1059 Melleseleg szépen beindult a fórum -
#1058 én olyasmit olvastam h ott lesz,vagyis nem olyan lesz mint egy spectator,gondolom ja csapatszállító vagy bázison lesz -
#1057 Ezek régi videók... -
haxoror #1056 Csak példa volt, akkor inkább így: ha valaki jó tankos akkor extra lőszert vagy erősebb páncélzatot kap jutalmul vagy hogy lesz?
(vagy kap egy parancsnoki zászlót és az összes ellenség rá fog utazni mert gondolom a veterán mint frag többet fog érni :P :D)
Az már legalább kiderült hogy a parancsnok spectatorként fogja irányítani a csapatát vagy fizikailag is ott lesz a térképen mondjuk egy parancsnoki csapatszállítóban vagy ilyesmi? -
#1055 Ez a mai korban játszódik! -
#1054 nem lesz benne T-72-ő csak T-90!!! -
haxoror #1053 De még kábéra sem tudni? Pl. ha valaki jó tankos akkor a T72 helyett T90-et is kaphat vagy hogy lesz ez? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ megöl a kíváncsiság :D -
#1052 Van két új videó!!!!
http://media.pc.ign.com/media/677/677882/vids_1.html?fromint=1 -
#1051 Ennél a pályánál mindig ledob,de látom nem csak engem -
#1050 jössz vissza játszani? -
#1049 Ez szerintem direkt nem teszik nyilvánosá hogy leygen miért küzdeni :) -
#1048 Sajna nincs
Ilyesmik lesznek,mint éjjelátó meg lézerirányzék a fegyverre stb. -
haxoror #1047 As players increase their rank, they gain access to newer items, weapons, vehicles, decals, and more.
Erről nincs valahol egy pontosabb leírás? -
#1046 Az van benne,hogy néhány rakétára optika lesz szerelve!!!!!!!!!!
Lehet majd látni a becsapódást vááááááá cooooooool! -
#1045 THX -
#1044 Hát kijöt egy uj leirás a bf2-öröl de csak a végében van pár uj dolog akit érdekel:
http://gamesdomain.yahoo.com/pc/battlefield_2/preview/56281 -
#1043 Akkor még is jól emlékeztem! -
#1042 Ja,hatásos -
#1041 Volt a sima UT ben assault. -
attes #1040 Úgy tűnik legalább a marketingjük elég jól van optimalizálva. -
#1039 gyorsan elfog telni ez a pár hónap! -
#1038 Na jó de én mondtam hamarább :D!
-
#1037 Te ne magyarázz te is annyira várod,mint én -
#1036 Ez bizony így van,ha tetszik valakinek,ha nem!
All in one :) -
#1035 Hát ja csipegettek innen onnan! -
#1034 Ja ez már teljesen dilis komolyan már gondolkodok a hogy hívjam a diliházat :D ! -
#1033 De mivel ezt már,mint többször elmondtam TÖBB ÉVE FELJESZTIK ezért csak nem lesz tele buggal?
Ezt nagyon meg fogják csinálni érzem.
Amúgy meg már annyira elfogult vagyok,hogy ha xar lenne(ami lehetetlen) akkor is tetszene. -
#1032 Elárulok valamit! Még az 1 ik GS ben olvastam 1 interjúúút az 1 ik red alert 2 alkótóval! Abban mondta a csákó, hogy a RA2 az addigi újításokból gyúrták össze és azért lett annyira jó!
Magyarul: 1, Naqy térképek (Bf1942)
2, Rangrendszer (Wolf ET)
3, Medic, ellátmányos (Wolf ET)
4, Ragdoll (sok game talán az első jobb az UT2003 ban volt)
5, Járművek (Bf1942)
6, Átlőhető tereptárgyak (CS)
7, Küldetés mód (CS)(az előtt úgy emlékszek hogy csak DM volt meg CTF Dom TDM meg ilyenek ha nem sorry vagy volt már a sima UT-ben is Assult????)
8, Commander Mod (talán koppintás talán nem maradjunk abban hogy az ő ötletük)
9, 100 nál több játékos ( nem emlékszek a játék nevére asszem valami gagyi volt :D)
10, A legnagyobb újítás, hogy az előző 9 et 1 Gamebe sűrítik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ezért lessz ez a játék sikeres ás rohadt jó! -
attes #1031 Tökmind1, én sokkal jobban becsülöm azokat a fejlesztőket (pl Valve), akik inkább elküldik melegebb éghajlatra az idióta kiadók pattogó marketingeseit (pl Vivendi), mert szeretnének tényleg minden szempontból kész, tuningolt játékot kiadni, mint azokat akik, akik úgy ugrálnak, ahogy a kiadó fütyül, és inkább összehajigálnak valamit határidőre, minthogy egy szót is szóljanak. A bf1942 1.0-ás verzióján pl. nagyon érezhető volt ez a fíling, az még máshol kb egy alpha release-nek felelt volna meg. -
attes #1030 Nyilvános hobby játékban nem tudom, hogy ez egyaltalán kivitelezhető-e. Ez igazából a klánmeccseknek adhat egy új dimenziót, ha jól meg van csinálva, és kiderül, hogy tényleg van is értelme. -
#1029 HÁÁÁT ebbe a mai hadviselésben rengeteg lehetőség van. Akár 1 újjabb kieghez vagy a harmadik részhez