172092
  • t0Mi
    Meccseken jó, publicon semmilyen :D
  • Nahar
    Szerintetek hallgatni fognak a parancsnokra?! a BF-ekben(bf42,bfv)milyen a csapatmunka?!
  • TDC Geronimo
    roger that
  • uHs Gerzson
    Ma még leszek de most mást csinálok.
  • haxoror
    Miért ne? Valami sok HP-s jármű amit el lehet rejteni és ha az ellen kilövi akkor a csapat parancsnok nélkül marad pl. 20 másodpercig :)
  • Nahar
    Az igaz ha ott lenne a map-on akkor biztos egy csomóan a parancsnokra pályáznak...és nem sok értelme lenne!Műholdas képei is lesznek,gondolom tudjátok...
  • TDC Geronimo
    Tudom már megnéztem :(
  • TDC Geronimo
    jaja itt volt az ideje
  • TDC Geronimo
    Nem,nem lehet ott a harcmezőn. Ő "csak" felülről irányathat!
    Elég az nem?
  • Nahar
    Melleseleg szépen beindult a fórum
  • Nahar
    én olyasmit olvastam h ott lesz,vagyis nem olyan lesz mint egy spectator,gondolom ja csapatszállító vagy bázison lesz
  • Nahar
    Ezek régi videók...
  • haxoror
    Csak példa volt, akkor inkább így: ha valaki jó tankos akkor extra lőszert vagy erősebb páncélzatot kap jutalmul vagy hogy lesz?
    (vagy kap egy parancsnoki zászlót és az összes ellenség rá fog utazni mert gondolom a veterán mint frag többet fog érni :P :D)

Az már legalább kiderült hogy a parancsnok spectatorként fogja irányítani a csapatát vagy fizikailag is ott lesz a térképen mondjuk egy parancsnoki csapatszállítóban vagy ilyesmi?
  • TDC Geronimo
    Ez a mai korban játszódik!
  • TDC Geronimo
    nem lesz benne T-72-ő csak T-90!!!
  • haxoror
    De még kábéra sem tudni? Pl. ha valaki jó tankos akkor a T72 helyett T90-et is kaphat vagy hogy lesz ez? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ megöl a kíváncsiság :D
  • TDC Geronimo
    Van két új videó!!!!

http://media.pc.ign.com/media/677/677882/vids_1.html?fromint=1
  • TDC Geronimo
    Ennél a pályánál mindig ledob,de látom nem csak engem
  • TDC Geronimo
    jössz vissza játszani?
  • uHs Gerzson
    Ez szerintem direkt nem teszik nyilvánosá hogy leygen miért küzdeni :)
  • TDC Geronimo
    Sajna nincs
    Ilyesmik lesznek,mint éjjelátó meg lézerirányzék a fegyverre stb.
  • haxoror
    As players increase their rank, they gain access to newer items, weapons, vehicles, decals, and more.

Erről nincs valahol egy pontosabb leírás?
  • TDC Geronimo
    Az van benne,hogy néhány rakétára optika lesz szerelve!!!!!!!!!!
    Lehet majd látni a becsapódást vááááááá cooooooool!
  • TDC Geronimo
    THX
  • uHs Gerzson
    Hát kijöt egy uj leirás a bf2-öröl de csak a végében van pár uj dolog akit érdekel:

http://gamesdomain.yahoo.com/pc/battlefield_2/preview/56281
  • Joe004
    Akkor még is jól emlékeztem!
  • TDC Geronimo
    Ja,hatásos
  • SinClaiR
    Volt a sima UT ben assault.
  • attes
    Úgy tűnik legalább a marketingjük elég jól van optimalizálva.
  • Nahar
    gyorsan elfog telni ez a pár hónap!
  • Joe004
    Na jó de én mondtam hamarább :D!
  • TDC Geronimo
    Te ne magyarázz te is annyira várod,mint én
  • TDC Geronimo
    Ez bizony így van,ha tetszik valakinek,ha nem!
    All in one :)
  • Nahar
    Hát ja csipegettek innen onnan!
  • Joe004
    Ja ez már teljesen dilis komolyan már gondolkodok a hogy hívjam a diliházat :D !
  • TDC Geronimo
    De mivel ezt már,mint többször elmondtam TÖBB ÉVE FELJESZTIK ezért csak nem lesz tele buggal?
    Ezt nagyon meg fogják csinálni érzem.
    Amúgy meg már annyira elfogult vagyok,hogy ha xar lenne(ami lehetetlen) akkor is tetszene.
  • Joe004
    Elárulok valamit! Még az 1 ik GS ben olvastam 1 interjúúút az 1 ik red alert 2 alkótóval! Abban mondta a csákó, hogy a RA2 az addigi újításokból gyúrták össze és azért lett annyira jó!
    Magyarul: 1, Naqy térképek (Bf1942)
    2, Rangrendszer (Wolf ET)
    3, Medic, ellátmányos (Wolf ET)
    4, Ragdoll (sok game talán az első jobb az UT2003 ban volt)
    5, Járművek (Bf1942)
    6, Átlőhető tereptárgyak (CS)
    7, Küldetés mód (CS)(az előtt úgy emlékszek hogy csak DM volt meg CTF Dom TDM meg ilyenek ha nem sorry vagy volt már a sima UT-ben is Assult????)
    8, Commander Mod (talán koppintás talán nem maradjunk abban hogy az ő ötletük)
    9, 100 nál több játékos ( nem emlékszek a játék nevére asszem valami gagyi volt :D)
    10, A legnagyobb újítás, hogy az előző 9 et 1 Gamebe sűrítik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ezért lessz ez a játék sikeres ás rohadt jó!
  • attes
    Tökmind1, én sokkal jobban becsülöm azokat a fejlesztőket (pl Valve), akik inkább elküldik melegebb éghajlatra az idióta kiadók pattogó marketingeseit (pl Vivendi), mert szeretnének tényleg minden szempontból kész, tuningolt játékot kiadni, mint azokat akik, akik úgy ugrálnak, ahogy a kiadó fütyül, és inkább összehajigálnak valamit határidőre, minthogy egy szót is szóljanak. A bf1942 1.0-ás verzióján pl. nagyon érezhető volt ez a fíling, az még máshol kb egy alpha release-nek felelt volna meg.
  • attes
    Nyilvános hobby játékban nem tudom, hogy ez egyaltalán kivitelezhető-e. Ez igazából a klánmeccseknek adhat egy új dimenziót, ha jól meg van csinálva, és kiderül, hogy tényleg van is értelme.
  • TDC Geronimo
    HÁÁÁT ebbe a mai hadviselésben rengeteg lehetőség van. Akár 1 újjabb kieghez vagy a harmadik részhez