172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#1028 ja és BF2 után mi lesz?! Nincs már több háború!Egy újabbat csak nem fognak kitalálni -
#1027 Hát elhiheted hogy jó is:)
DCnél a bf2 csak jobb lehet, különben nem kell eredetiben. -
#1026 jaja olvastam én is,a BFV-ek nagyívbe kerüljék el a játékokat,mert nagyon elcseszték!DC-t még nem láttam,csak képeket láttam,arról jókat hallotam! -
#1025 De ezt már több éve fejlesztik!!!
És ezt más csinálja mint a bf kiegeket meg a bfv-t!!!
Ezt azok csinálják akik a sima bf-et meg a dc-t!!! -
#1024 Szerinted amjd Multi közbe hallgatni fognak a Commander-re?!
Bár én még soha nem BF-eztem multiba,nemt tudom milyen ott a csapatmunka 10-20 ember között -
#1023 Az igaz h a mai játékoknak már 1év kell a fejlesztésre mint régen,hanem 2-3 év is! -
attes #1022 Ilyen méretű játékok fejlesztési idejét véve alpul (pl.HL2). Sztem ha olyan változatot akarnának kiadni, ami fullra bugfixelve, tesztelve, netre-, sebességre- hardware kompatibilitásra optimalizálva, polírozva lenne, akkor ebből év vége előtt nem sok minden lenne. Néhány morzsa, ami pl az nb tesztriportból is erre utal:
NB: Is it possible to customize you look with arm patches etc?
EA/DICE: Not at launch, we´ve run into some texture issues and we have to leave it out as of now.
dRD:
"There is still a lot of polishing to do..."
Az, hogy egy engine miket tud, hogy néz ki, milyen játékélményt tud adni, meg az hogy mennyire profin van technikailag (kódolás, optimalizálás, tesztelés szintjén) kivitelezve az két külön dolog, remélem legalább a patchekben több figyelmet fordítanak az utóbbira is, mint eddig.
Amúgy én a commander fícsört tartom a legjobb újításnak. Amikor még aktívan war-oztam, mindig úgy éreztem, hogy 2x10 játékos játszik egymás ellen, és nem annyira 2 tízfős szakasz. Akkor is többször arra gondltam, hogy milyen jó lenne egy ilyesmi funkció. Kíváncsi vagyok, hogy sikerül megvalósítaniuk, és hogy ez a gakorlatban is hasznos/használható lesz-e.
Amúgy meg emlékszem, hogy annó a bfv-ről is hatalmas áradozások, szuper vidók meg minden volt, aztán a játék végül nekem nem volt valami nagy szám. -
#1021 BFV nagyooon ,Pacific Assault az jó meg minden csak nemtok multizni még...
Vagyis lehet így is nézni a pontosságot -
#1020 Ez így van.Soha sem késnek.A sima bf és a vietnam is kijött amire ígérték. -
antijedi #1019 gagyesz is lett mindkettő... :P (najó egyik kevésbé mitn a másik... :P) -
#1018 EA-ok pontosak szoktak lenni!Nem ugy mint STALKER fejlesztői h mondták h a játék jön 2003-ban aztán 2004-ben és most 2005 lett,ha lesz! EA-ban meg lehet bízni a BFV-t is MOHA:PA-t is időbe adták ki (pár nap késés...) -
#1017 Hát sajna nem
2005 március 24 pirosbetűs ünnep lesz a számomra -
#1016 Akkor már nem tudok mit mutatni
RemÉljük nem cseszik el!!
-
#1015 Én csak a BF2-őre,de arra nagyon -
#1014 én már rakosgatom félre a pénzt a BF2-re,STALKER-re,Brothers In Arms-ra Ez a 3 igérkezik a legjobbnak szerintem -
#1013 Milyen minél hamarabb?
Már azóta fejlesztik mióta kiadták a sima bf-et!
nahar azt a videót is láttam -
attes #1012 Én a bf-et, meg az rtr-t is aznap vettem meg, amikor kitették a polcra, az sw-ből, meg bfv-ből már a demó/tesztverzió is bőven elég volt. Ezt a 2-est úgy tűnik igyekeznek minnél hamarabb kiadni, kiváncsi vagyok hány patchet fog megérni. De azért várom én is. -
#1011 http://www.northernbrigade.com/bf2.php
EZT LÁTTAD?! EZ is Alpha teszt!Azért nézd meg,hátha nem láttad!
-
#1010 az a két videó nagyon üt -
#1009 Azt is láttam
Már mindent elolvastam és megnéztem ami csak kijött a Battlefield 2-ővel kapcsolatban -
#1008 Videók az Alpha tesztről,lehet h láttátok,én még nem,szerintem elég jók,érdemes megnézni!
. -
#1007 akkor nem tudok mit ajánlani... -
#1006 Ezeket már láttam -
#1005 én már nem is eszek addig, úgy izgulok ,) -
#1004 Ez hátha addig kielégít ;)
http://www.eagames.hu/products.view.asp?id=1043
. -
#1003 lemaradtam :(
BurnBaby frissítsd a BF.hu-t plííííz!!!
Persze csak ha ráérsz.
INFÓKAT AKARUNK!! -
#1002 ááááá nem is néztem -
#1001 Ehh :) -
#1000 1000 :) -
#999 nem hiszem azt :)
Mi úgyis megelőzünk -
#998 Én már a bolt elött fogok aludni hogy ez elsö az egyém legyen :D -
#997 amúgy meg:
BATTLEFIELD 2-őőő VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Én biztos megveszem eredetibe!!Én,a Joe004,meg a Golyószóró megyünk aznap fel pestre és megvesszük amikor megjelenik!! -
#996 Huh jó sok üzi jött amig nem voltam otthon.Csak így tovább!!
Én is örülnék egy BFhu frissízésnek bár amit lehet én mindent elolvastam külföldi oldalakon. De ki tudja hátha tudsz még újat mondani -
#995 Az jó lesz,de új dolgok legyenek,mert már pár dolog a könyökömön jön ki :)
. -
#994 alfa verziósok. tehát ennél csak jobb lehet :) amúgy megint volt csomó új info szanaszét, majd maholnap összeszedem magam, és felrakok egy összefoglalót a legújabb info morzsákkal a bfhura. csak öreglány nem gyorsvonat... :) -
#993 Az új videók közül szerintetek az már végleges formája lesz a game-nek???
. -
antijedi #992 -
#991 Mindenesetre lehet, hogy szar a netkód és a grafika, de a játékmenetet eddig még egyetlen multis játék sem közelítette meg...
Amíg a netkód nem produkál olyat, mint az OFP 1.3 peccs előtt(kifutok a sarok mögül, fejbelövöm az ellent, bevérzik a feje, rámfordul, lelő, tesz két lépést, összeesik meghal - az én lövésemtől, ill. 6-8 perces laggok), vagy mint a Codename Eagle (az első halál után máshova spawnolt a két kliensen ugyanaz a játékos), addig szvsz nem számít.
Egyébként akár 2-es pinggel is lehet játszhatatlan bármilyen játék, ha van mondjuk 50% packetloss... -
#990 Az új videók azok béta verZiósok?!Vagfy ilyen lesz a végső game is?! -
antijedi #989 moongyuk ha lesz olyan előre lépés mint a bf42volt a többi szabvány fpshez képest és nem lesznek idegesitő bugjai a 20. patch után is akkor lehet ezt már énis :)