172092
![bf2hun3.jpg](http://www.battlefieldcommunity.hu/SG/bf2hun3.jpg)
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
ÁÁÁÁÁÁÁ az direkt nem forog. Nem hallottál még róla. A hadseregbe azért van megcsinálva,mert ugyebár a harctéren defekt esetén nem lehet kiugrálni és kereket cserélni ezért ha kilövik a kereket akkor csak leengedik a másik kettőt és mehet is tovább. Mielőtt leszaroznál valamit nem ártana utána nézni egy picit. Ennyi. Épp ezért iszonyat jól meg van csinálva ez a game,mert ilyen élethű!!!! Amúgy meg nem kötelező vele játszani -
majd meglátjuk a demóban mi lesz,addig nem kell fikázni... -
játékmenet ua mint az előző részekben
zászlófoglalásnbál az előző tászlót lehúzza
szép esések
szép torkolattűz
normális füst
kontra:
Járművek mozgása, ugyanolyan irreális, mint volt
Járművek hangja iszonyú gyenge.
Egyes kerekes járművek kerekei nem forognak!
A fegyverek ereje nevetséges (mikor pl az M2 Bradley a 25 mm-es ágyújával 5-öt belelő a légvédelmi ütegbe, stb)
A fegyverek hangja olyannyira szörnyű, hogy talán egy rossz viccnek tudom felfogni a videóban...
A helikopterek beindulnak 2 mp alatt.
Irányításuk ugyanolyan mint az előd BFV-ban: minden láma képes rá fél perc gyakorlás után
A robbanások a BF2 vicckönyv egy új -felettéb humoros- fejezetét képezik, magyarul iszonyatosan tré.
A kilőtt járművek ugyanolyanok: felrobbanás előtt tökéletes állapotban vannak, mégha az ereje 0,0001 % is, felrobbanás pedig egy előre eltárolt animáció, semmi véletlenszerű nincs benne, láthattuk ezt az előző részekben.
A kilőtt járművek 1 kis pontból füstölnek... - no comment -
Ejtőernyő kinyitása: a földtől 10 cm-re az addig vízszíntes testhelyzetben lévő ember, átvált egy pillanat alatt kinyitott ejtöernyőre és függőleges testhelyzetre.
A katonák magasugrónak készültek úgy néz ki.
Kúszás + fordulás = csúszás a földön
Abba is hagyom mert nem birtam tovább nézni a 2/3-ánál.
Ez a játék N E V E T S É G E S ...
A játékgyártás citromdíja... -
háááát majd meglátjuk -
warsaw #1233 Ámen atyám -
ugy legyen -
Lehet,hogy direkt titkolják,hogy ez legyen a nagy karácsonyi meglepi!! -
Én is bízok abban,hogy karácsonykor vagy előtte kiadják a demót. Nekem nagyon tetszik és az a legkirályabb benne,amikor egy rakáta átmegy a helikopteren.
Már futás is van benne.
-
Egy ideig nekem se jött le,de ha FlashGettel töltöd egy idő után elkezdi csak várni kell egy kicsit.Szerintem próbáld ki,ha nem FlashGettel próbáltad letölteni. -
KIRÁLY a videó. Jó kis game lesz belőle.
-
hát nem tudom, bizom benne!
de még egy normális honlapja sincs...ennek nagyobb hirt vernének!
mint anno... -
Akkor rohadjak meg pont nem leszek otthon :D
-
Ja igazán megdobhatnának már vele. Az lenne fasza,ha pont karácsony napján adnák ki -
Király a video!
Jöhetne már a demo!!! -
Hmm nekem nem jön:( -
Nagyon állat a videó.Mindenki töltse le MOST!! :) -
Elindult a töltés ezazzzzzzzzz. -
nem,tudom letölteni!!!!!!!!!!!!! -
Hát ez a videó nagyon ott van. Most már jöhetne a demó. DEMÓT AKAROK(nem csak én) -
van aki megnézte már a videót??
Az írjon már 1 kis felvezetőt :) -
Nauron #1217 ebbe már futás is lesz.:D -
sokra nem megyek vele :D -
VÁÁÁ most töltöm le
-
Jó kis video, 16 perc tiszta élvezet :) -
Aa mi oldalunkon!!!!
www.tdc.gportal.hu -
warsaw #1212 Ha minden igaz akkor ez a video az NBrigade-es srácok meccsén készült -
max a demot tölteném le
ilyen videok nem hatnak meg... ugyse olyan lesz nalam! -
www.tdc.gportal.hu-on KIVÜL HOL LEHET A KÉPEKET MEGNÉZNI????
. -
Bazzeg ez 170 mega remélem megéri :D -
#1176 -
A LAN-party képeit hol találom meg,a BFHUN kívül??Mert neekm a képeket nem tölti be!
. -
Az új alternatívv fegyverek töbségét a FARCRY-ból ismerhetjük!!
. -
megértem :D -
nem is a kempelés ténye, hanem a minősítése volt a kérdés. azaz h lévén nem befoglalható a szerverek egy részén nem tolerálják ott az ellent :) -
warsaw #1202 Új videó!!!
http://www.bf-news.de/index.php?go=artikel&sid=10367 -
yeppa, kempelni azt is lehet :D sőt :D -
lemaradt h NEM befoglalható :)))) -
befoglalható bázisról, ergo bfről (mivel a dc mezőnyt se ismerem) van szó, ott meg kevés a heli ,) -
végre egy kis értelem
le a kemperekkel -
az a baj hogy csak a külföldi szerveren tudnak tenni ellene vmit mert a magyar szervereken csak a sírás megy nem hogy inkább m60 neki állnának aprítani a kempelő helit (vagy sa7 viet oldalon)...