172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Nauron #1324 szerintem ez annyira nem jo 5let mert ha 1 hülyegyereket szavaznak meg erre a posztra akkor pl az kickeli az egész us-t... -
HUmanHunter #1323 aszta mijen király képek -
#1322 Na ez fasza lesz. Legalább majd ezzel is rá lesznek az emberek kényszerítve a csapatjátékra. Gratula EA -
haxoror #1321 BF3-ban majd falhoz is állíttathatja -
#1320 Olvastátok h a Commander kick-elheti azt aki nem teljesíti a parancsokat?!?!?
. -
#1319 Na kijött egy uj video melyben a 1th person nézetböl nézhetünk egy két akciot:
http://www.fileplanet.com/dl.aspx?/planetbattlefield/bf2_1st_person_footage.zip -
#1318 Már frissült :) -
#1317 Nem müxik a kép mert scriptelve va a képnézegetőjük na mind 1 itt a link!
Képek! -
#1316 Új képek+ interju délután 4 kor frissül az oldal!
Ki is mondta, hogy nem szép a BF2 :D!
-
#1315 Ne is mond! -
#1314 Nem hiszem el,hogy nem adnak ki idén demót.Már úgy beleéltem magam -
#1313 Nincs harag senkivel. Majd lessz!!! -
#1312 Na frissítettük az oldalt! Akit érdekel, hogy mi mit tud kilőni a valóságban vagy csak kiváncsi az fáradjon ide ! -
#1311 Jól van tévedni emberi dolog. Tegnap én is összekaptam vele egy kicsit,de már nincs harag (legalábbis részemről). -
#1310 Sorry! Most már látom nem tudtam mi az a CB a neved mögött! Azt hittem a CB -sek előrre írják! A hangvételt meg visszavehetnéd! Attól, hogy megcáfoltalak nem kell duzzogni van ilyenek! -
#1309 Látod a nevem? GHOST CB. Akárhiszed akér nem, a cb nem a vezetéknevem.
Chaos Brigade
Én már akkor Ghost voltam mikor az FB még csak ötlet se volt... -
#1308 LOL :D -
#1307 24-én sry :-)
-
#1306 Februárban a DEMO, Március 42-én game. -
#1305 Fuck EA, meg a többi pletykás kretén! -
#1304 Akkor nem! ok :D -
#1303 Nem emléxem, hogy kölcsön adtuk volna -
#1302 kint van a game ? :O -
#1301 :DDDDDDDDDDD -
#1300 A Dice is boldog karácsonyt kíván mindenkinek :D !
-
#1299 Ezek a viták miatt készítettem ismertető a BF2 ben szereplő (egyenlőre csak páncálozott) járművekről! Este felkerül az oldalunkra! -
#1298 Kössz hogy megvédtél (Ez a dolgod :)). Én mondtam ugye? -
#1297 Most akkor FB Ghost vagy nem ? Mert ha az vagy akkor ismered Golyószórót nem? Pontossabban klántársad volt! Azt elolvastam, hogy Ghost de lehet több Ghost is nem? -
#1296 Közben találtam 1 infót a Lav 25 ről
itt ! -
#1295 Na hazaértem melóbol kezdem is!
1, Az 1 Lav 25. ! Nem LAV III.! Igaz nagyon hasonló de a torony hátrább van és a hátsó része 1 kicsit más!
2, Azt hittem a BTR 90 re gondoltok!
Mert annak fel lehet emelni a kerekeit és btr -t emlegettétek!
3,Alpha videó! Az Nbrigadesek oldalára ki is van írva ,hogy akkor amikor ezt a viedót csinálták a game 70% ig volt kész!
4, Btr-nél nem bug a Lav 25 bizonyára még nem volt teljesen kész!
5, De pl a T90 es vagy az Abrams iszonyú jól néz benne ki! és a többi jármű is!
-
#1294 Erre csak egy válaszom van. Az idő és a felhasználók majd eldöntik szépen, hogy "sikeres" lesz-e ez a (szerinted)förmedvény vagy sem. Én drukkolok neki a felhasználóbarátsága miatt, mert nem egy mindenre kiterjedő online szimulációs programot akarok kapni. Aki arra vágyik, annak ott van a WWII online progi. Sok szerencsét hozzá mindenkinek. -
#1293 Jaja BB pontosan így van.
Ha még vki emlékszik ama bizonyos norvég rattusnorvégikusz szerverre, nos ott nyugodtan be lehetett menni az alapra, akár fel is lehetett állni a javítóra vagy éppen a hangárba kempelni és tette mindezt az ember admin jelenléte mellett. Ha kempelés miatti nyavajgásra rá se hederített, viszont ha át mertél állni a kempelő oldalra azért azonnali kick járt... miért is? Mert szüless bazookásként, mérnökként küzdj azért hogy ne legyen ott a kempelő, de ha gyáva módon elbújsz, elfutsz akkor megérdemled a sorsod, ha meg még át is állsz akkor jobb ha nem is játszol azon a szerveren. Nekem nagyon tetszik ez az admin hozzáállás a játékhoz: Küzdj és takarítsd ki a kempelőt és a gyávaságért is megkapod jutalmad... kick. -
#1292 Igaz, LAV III. A lényegen nem változtat. -
#1291 De azért meg késöbbi projektek miat is. -
#1290 nem azért vásárolták fel a DC fejlesztőket hogy BF2ben segitsenek?
(volt valahol anno egy ilyen info) -
#1289 Szerintem egy kicsit el fog térni a bfv-s irányitástól de aki már helizet annak nem is lesz gondja vele és senki másnak. Nekem DC-ben az tetszet hogy egyrészt nehéz volt irányitani de ugy éreztem hogy reális is szoval a BFV-ben a helizás le van egyszeresitve de ez ne legyen gond mindenkinek más jön be és akkinek nem az nem megy vele és kész. -
#1288 Akkor kezdjünk új flémet.... :]
"Irányításuk(t.i.:a helikoptereké) ugyanolyan mint az előd BFV-ban: minden láma képes rá fél perc gyakorlás után"
Ez neked miért fáj?
Mivel BF42ben nem volt helikopter, gondolom a DC helijeire gondolsz. Na, hát annál bugosabb heliirányítási rendszert még nem láttam. Akkor már mindenképp használhatóbb a BFV rendszere. (Zárójelben jegyzem meg, hogy többek között emiatt is nem vagyok elszállva a DC fejlesztőcsapatától)
De ha neked az kell, hogy verhesd a... melled, hogy "Igen, én aztán tudom vezetni, mindenki más meg láma f*sz", akkor egészségedre.
Hozzáteszem, hogy klánmeccsen meg nem árt, hogy ha egy assault is el tudja vezetni egérrel/billentyűvel, mert ugye nem feltétlen "elit pilóta" kerül olyan helyzetbe, hogy ellophasson egy ellenséges helit.
(Bocs, hogy folyton a BFV-t védem, de általában csak a jogtalan fikázástól) -
#1287 Majd vitázzunk amikor kijött! -
#1286 De azért azt is lehet olvasni az interjukban akik tesztelték az aphát hogy a legtöbb jármü fizikája még kész sincs szoval szerintem az orosz csapatszálitó még kész sincs, de szerintem most már hagyagoljuk ezt a témát mert már nem lehet követni a fonalat és értelmetlen ezt tovább vinni. -
#1285 Remélem nem erre írtad, hogy Stryker.