172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#988 en biztos megveszem :P -
antijedi #987 majd ha kijött és kiprobáltam kiderül megéri e a pénzét :) -
antijedi #986 akkor 120 részletkérdés..., de ettől még nekem nem tünt olyan hűdejónak
ha jó netkódot akarotk látni probáljátok ki az ms féle mw4-et, sok mindenl lehet szidni az ms-t de a netkodjáért nem..., 300-400as pingel, szimpla modemmel is full jáchato volt anno :)
amugy az ucso patcheket nem ismerem és nem os fogom szvsz..., azokban lehet már javtiottak egy két dolgot de nem hiszem hogy a game enginejének a lehetőségeit megduplázták volna :) -
#985 Jó BF2 borítója!! Szerintem megéri!én régen úgy voltam h hülye leszek eredetibe 10.000-et kiadni egy game-ért,de most,STALKER,Brothers In Arms,Bf2 stb...Vagyis megéri a mostani game-eket megvenni,szerintem
Ti megveszitek EREDETIBE?
-
#984 Egy kicsit tévedsz ember. BF 80-as pinggel még tökéletesen játszható és kb. 120-as az a határ, ahol "elé" kell lőni az ellennek... és ne próbáld (pont)nekem megmagyarázni, hogy ez nem így van. :) -
antijedi #983 szal hiába kisebb a pinged ha hamarabb is lesz jáchatatlan igy gyk ugyan az a helyzet... :)
szerintem... :P -
antijedi #982 az hogy a bf mit ir ki pingnek nem feltétlen fedi a valóságot..., readásul bf 80as pingel már elég szar mig csben vagy hasonloban full jó... -
#981 Ki mondta hogy a BF1942 netkódja szar? Annál jobb nincs is volt amikor 6
pingem volt 128 as nettel(kábelnet) CS bn meg van 80 :D röhej a BF ben a legjobb a netkód az elején kicsit laggolt de mára tökéletes bugok minden játékban vannak! -
haxoror #980 Viszont az nagyon jó lenne ha a BFV-s 3D radart a BF2-be is beraknák :) -
haxoror #979 Csak az ne legyen mint SWB-ben hogy a mérnök passzívan regenerálja a tankot amiben ül.
Bár a radarnak láthatatlan repülő se gyenge... -
#978 Valóban jó ötlet! -
#977 EA HUN: A kiválasztott katonai karakterek ezentúl kihatással vannak a játékosok által használt harci járművekre is. A szanitéc például mozgó elsősegély-állomássá változtathat egy járművet, a különleges alakulat katonája pedig a radar számára teheti láthatatlanná az általa irányított repülőgépet.
én ezt most olvasom elöször,szerintem jó ötlet!
http://www.eagames.hu/products.view.asp?id=1043
-
#976 az élet csak 7 mp. én 12 percnek veszek egy évet, bűn?:) -
#975 ha visszaolvasnál látnád, hogy én meg igen:) -
antijedi #974 nah én léptem csicsiáklni, addigis reméljük a legjobbakat a bf2nek -
antijedi #973 ja és ha pindurit visszaolvasnál akkor feltünne hogy amiből kiindult ez a pár üzi (attes üzije) ott pont az engineről volt szó...,
(na meg a történelemhűségről, de én ahoz nem szoltam hozzá...) -
antijedi #972 most azt nem mond hogy a fizika olyan szuper volt..., jó láttunk már rosszabat is az tény de hogy repcsivel le lehet szálni 2nmes területre kicsit röhely..., meg hasonlok...
bugok meg votlak vannak lesznek, azt már fel se rovom neki mert gyk minden gameban vannak...
még egy idegelő dolog: igaz már régen votl ujabb pöcsbe lehet javitva: épület belseje tök sötét uyge, ha kikapcsolod lightmapot akkor meg full világos > aki kikapcsolja előnybe van > nekem nagyon olyan utánérzetem van mint amikor az ügyesek a q3at jácctoák anno 21es moncsin 640*480 texturák nélkül..., meg hasonolk, tény hogy tulzás és azért nem oylan durva de zavaró és nekem rögtön ez jutott eszembe :)
mellesleg ki modnta hogy nem az engine? pont az volt bf legnagyobb hibája..., mellesleg meg hidd el énis szurkolok hogy bf2 jobb legyen :)
amugy ha neked meg egy év 12 perc akkor gratulálok, kis időzavarban szenvecc... :P -
#971 szóval kb 12 percet... hmm és egy év alatt nem tűnt fel hogy a játéknak csak a memóriakezelése, és az elején a netkódja volt szar?
persze a bugok. max erre gondolhatsz, ha ez hiba. de ezek inkább a motor hibái. bugok azok vannak, dögivel, de melyik programban nincsenek?:)
éppen ezért szurkolunk, hogy a bf2 jobb legyen. -
attes #970 Én másfelet.
De azt éjjel nappal. -
antijedi #969 kb egy évet..., ezt picit bebuktad :) -
#968 te aztán biztos tudod, 2 perc játék után. vagy 3 percet játszottál?:)
arcade.. -
antijedi #967 jól mondod
dinamikára + a fizikára + a netkódra
na ez a 3 lett elszurva bf engineben :P
najó netkodot sikerült nagyából kijavitgatni :) -
#966 BATTLEFIELD 2 MEGJELENÉS 2005.Március 24-e!!!!!!!!!!!!!!
EZ HIVATALOS -
Rafia #965 Szerintem a siker titka a bf1942 engine, ami igenis a legjobbak között van. Végre valakik nem a grafikára,
hanem a dinamikára + a fizikára + a netkódra gondoltak. A hardver szerencsére már van olyan erős, hogy egy elég nagy mapon
játszhassunk, amin úgy-ahogy repülőzni is lehet, és az engine is bírja a nagy távolságokat. Vannak realisztikus
repülőgépszimulátorok, de ott a tankok csak makettek. Itt meg kibombázhatod azt a tankot, aki épp a társaidat
szorongatja...
A bf1942 játék maga is csak egy mod a sok közül. Nem realisztikus, de kerek egész. A designerek is jól dolgoztak.
Nekem pl. bg42 mod - az általad leírtak miatt is - sokkal jobban bejön, de a nép mégis inkább az alapot nyomja.
Én nagyon félek tőle, hogy bf2-nél borulnak az arányok. Grafika-hangok sokkal jobb lesz, fizika-netkód kicsit,
botok+coop support(LAN partyhoz) meg marad ugyanolyan. De bízom a csapatban, mert ők az egyetlenek, akik nagyon
kemény pénzeket költöttek azokra a dolgokra, ahol mások spórolnak. Talán ebben van a sikerük titka.
-
#964 HAHA én tudtam (te mondtad nekem ) -
#963 Ja és van már T-90 es is :D! Különben tudjátok hogy a miért így számozzák a komcsik a tankokat? Azért mert a kitaláklásuk évét írják utánuk! T55 - 1955 T72 -1972 T80-1980 T90- 1990 -
#962 Ez így van -
#961 Ja ja az amcsik úgy tudom 6-7 Shermannal számoltak 1 Tigrist és álltaláb a 7 ből 5-6 ki is lőtt a Tigris! Szóval meg lehetett volna oldani de akkor az amcsik összes játékosának tankoznia kéne majdnem és a németeknél meg csak 2 Tigris lenne LOL :D! Amúgy RPG vel ki lehet lőne 1 Abrams-t csak jó hejre kell célozni és a megfelelő rakétával! Meg hát ott a jó öreg benzin + üveg + gyutacs a motorra és ennyi volt akármilyen tank! -
#960 Itt van,de ez észak amerikában lesz így!!![IMG][/IMG] -
spacepunk #959 Jó ez így is... Köszi! -
#958 Hahahaha!!!.....
Ha hihetünk a szemünknek, akkor ez a hivatalos borító!
BF2 borító!
(u.i.: láma vagyok a kép tényleges beszúrásához, valaki elgagyarászná nekem? ) -
#957 Jól beszélsz sápadtarcú testvérem! -
#956 Ennyi erővel lehetne sherman hadosztály vs 3 tigris, mint ahogyan történt is valamikor a 2. Világháborúban. És mivel szeretek nyerni, németekkel lennék:)
Ebben a játékban nem alapvető a történelmi hűség, arra ott van az a második Vh-s rts talán a neve WW2? Nem ismerem mellesleg, de gondolom az jobban tükrözi az 50 évvel ezelőtti történéseket.
Az öcsém az aki kb ennyire fikázta a különböző megoldásokat, ma pedig már többet játszik mint én. Igaz nem BF-el, hanem DC vel. Pedig nem sok embert ismerek aki jobban vágná a második világháborút, mint ő. (persze sok van, de őket nem ismerem:))
De most komolyan, mennyi értelme lenne aberdeennek, ha csak tigris lenne az egyik oldalon, és sherman vagy az a nagy batár mittudoménmi a másikon, ami úgy tudom hasonlóan hatástalan volt tigris ellen, mint a sherman, ha a valós tudásuk lenne programozva a játékba.
DC ben ugyanez van, egy alap felszereletlen t-72 est küld az iraki hadsereg egy pár abrams m1a1 ellen. Igen, itt sem sok esély van rá. Hasonlóan ahhoz a tényhez, hogy az rpg sem sebezne francot sem, és egy aknától sem robban fel a tank..stb.stb. Akkor nem lenne értelme gyalog elindulni sehova, mert aki tankban ül, gyakorlatilag kilőhetetlen a számára légi támogatás nélkül.
Szerintem amennyire lehet, megtalálták az arany középutat, persze még mindig vannak csodák a játékban, de reméléjük a bf2 ben más kevesebb, vagy egyáltalán nem lesz. -
#955 Már nagyon unom,hogy semmi új kép vagy videó nincs! -
-
#953 Nem ajándékba kaptam jóóóóóóóó?
Ezt majd TS-en megvitatjuk -
haxoror #952 BG42 mod :) -
antijedi #951 maximálisan egyetértek... -
#950 srácok mikor lesz bf2?
tök láma vagyok tudom de nm tudom...:)
-
attes #949 Én azért nem lennék úgy elszállva a Dájsztól. A Bf1942 pl. DirectX 7-en fut, talán a bfv már 8-ason. Az egyetlen dolog, ami ilyen sikerré tette a bf-et, az alapgondolat, hogy II. vh-s fps játék, ahol vannak járművek. Ennyi.
Történelmileg, hitelesség szempontjából II vh rajongók számára amúgy nem sok dilettánsabb játék létezik. Ezeken már a megjelenés után is sokat keseregtem. Pl. hogy az El-Alameini csatában (1942 okt-nov) tigris van, Berlinben (1945 ápr) meg rövidcsövű PIV-es. Az hogy a vadászgépek 20 olyan bombát cipelnek, amiből a valóságban már 1-2-nek is örültek. Az hogy a játékban szereplő tankok közül messze legkisebb torkolatsebességű (rövid PIV) lő a legkisebb ívben, és a legnagyobb torkolatsebességű (tigris) a legnagyobban. A rövidcsövű PIV amúgy páncélosok ellen szinte teljesen hatástalan volt, egy Sherman páncélját még Hollow Charge lőszerrel sem könnyen lőtte át, sima AP lőszerrel, meg soha.
Valahol persze meg lehet indokolni ezeket a játszhatóság szempontjából, de sztem lehetett volna olyan jól játszható játékot csinálni, ami nem ennyire dilettáns. Kicsit olyan érzésem van, mintha valaki, akinek halvány fingja nincs a II vh-ról belelapozott volna valami alsósoknal szóló törikönyvbe, és onnan 10 perc alatt magábaszívott információból megalkotta volna bf1942 világát.
Maga a motor sem egy nagy szám, azon kívül, hogy kezeli a járműveket, szinte semmi előnye nem jut eszembe. A gyalogosok mozgása, a fegyverek kidolgozása, hangja, fílingje talán a legszarabb a többi IIvh-s fps-ek között. A Dx7-es grafika meg magáért beszél, lapos, döglött, és ráadásul még optimalizálva is elég tréül van.
Viszont még mindig monopolhelyzetben van gyalogos+tank+repülő szintű IIvh téren, ez gyakorlatilag a legnagyobb előnye. Én speciel sokkal jobban örülnék, ha a következő ilyesmi játékot nem ezek az impotens svédek csinálnák.
uff.