172092
  • urbijoe
    ha kijön a full game akkor csak eredetivel lehet nyomni?
  • CéZé
    legalábbis a b2-höz nem :)
  • TDC Geronimo
    Nah hát elolvastam azt a sok üzit amit írtatok.....hááát volt itt minden. Most nem is reagálok inkább semmire, mert elfelejtettem már h miket is írtatok és lusta vagyok visszaolvasni :D
  • CéZé
    még nem mert senki nem használ olyat :)
  • zolo
    Olvastam hogy megjelent a demo.Próbálta már valaki Geforce ti4200-zal?128 ram
  • thomka
    Mondjuk tényleg mind1
  • BurnBaby
    ez teljesen mindegy itt. ugyanis bf2 fórumban vagyunk ,)
  • thomka
    Szerintem X800XT.
  • BurnBaby
    a kommunikáció elméletben squadon belül, ill squadvezetők/commander között megoldott. de ismétlem, a tudásom elméleti, mert gef4ti tulajdonos vagyok ,)
  • thomka
    Hát szerintem a 9 évesek gyülekezeti, ahogy viselkednek. Mindenkit anyáznak meg színak. Igen vannak idősebbek is 10 évesek:))))
  • kerek1224
    Van már valahol videókártya benchmark teszt a demóval? Kiváncsi lennék, hogy hogy fog menni az irodai gépemen. (Sempron 3100+, 1G RAM, Geforce 6600 (nem GT) 256 Mb.) Elvileg jónak kell lennie, nem?
  • BEAST #11941
    sok lesz a CSből :DDD
  • SoundkeY
    ÜDV !
    X800XT vagy GF 6800ultrán fut jobban a game ? ( 1024*768 full, élsimitás + anizo )
    Most vennék VGAt !
  • Kandurex
    Hmm...squad? Én a B -t már hülyére nyomtam játék alatt...
  • thomka
    Minenki ugy tudja fikázni a BF et a CS-t meg istenítik, miközben a CS bugok halmaza.
  • Skiper
    B betü alapból a duma.
    Azt hiszem, csak akkor tudsz, ha [alapban caps lock-kal] becsatlakozol egy squad-ba.
  • Skiper
    a joint ops-nál nem jobb. toltam azt is , ezt is, de ott aztán tényleg VICCESEN EGYSZERŰSÍTETTÉK LE a helikopterirányítást. na meg a többit :]
  • BEAST #11935
    vannak idősebbek is :PPPP
  • Kandurex
    Valaki mesélje el már nekem, hogy hogy a picsába működik a voice? Tegnap óta kérdezgetem már.
  • thomka
    Hát szerintem meg a cs ben játszanak ovodás csoportok...
    (nagyarcu 9 évesek a cs-sek)
  • Skiper
    :DD
    a fenébe, lebuktam
  • Looserke
    Szerintem az ASEra ne nagyon számoljunk a BF2höz, mert ez az account belépés bekavarhat rendesen neki...
  • Ahhoj
    ok, akkor maradj cs-nel :)
    es javaslom elolvasasra az alairasomat :P
  • Mr.Grent
    Azé a CS:S-t és a BF2-t Ne keverjétek már össze. Ég és föld a két géme közt a különbség.
  • Rusid
    Figy azt hiszel amit akarsz de szerintem eléggé sántít az a dolog hogy az nv fizetett azért hogy csak ps 1.4 támogassa ,miért pont az nv mért nem az ati vagy inkább mindkettő. Szvsz ha meg lehetett volna csinálni akkor biztos ps 1.3-at is támogatták volna. Valszeg azért nem csinálták meg ,mert akkor még mindig nem játszanánk vele csak a videókat nézegetnénk.
  • BEAST #11927
    lol egy mondaton belül saját magadnak mondasz ellent :DDD ... a BF "sak ovodás csoportok összecsapása" ... de nálad a CS a favorit :DDDDDD
  • Lacc
    Szerintem is baromi jól néz ki ez a játék, pláne ha fullos árnyékokkal játszok. De akkor meg eléggé megeszi a gépem úgyhogy az csak med-en van :D
  • Shep
    hát annyira nem eröltetem, amúgy sem az én játékom ez, haver miatt szedtem le a demot is mert ő tervezi a vásárlást, a repkedő pokolgépeket ugyanúgy nem tudom irányítani billről mint a vietnamosban, ráadásul szerintem ez ugyanaz csak modern korban, a joint operation sokkal jobb és ott a rengeteg játékos miatt tényleg háborúról beszélhetünk, itt meg csak ovodás csoportok összecsapásáról, de számomra a CS-t egyenlőre semmi nem helyettesíti.
  • Col Andrew
    egy ilyen vid kártyához illene jobb proci... :)
  • CS4B1KA
    Sehol sincs grafikailag a HL2 höz képest?? Akkor nem biztos hogy te ugyanazt a játokot játszod mint én, mert én egy kicsit hanyatt estem a grafikától. Az előzetesek alapján én is féltem hogy gyenge lesz hozzá procim, de szerencsére rezzenés nélkül fut 1024x786@85Hz-en minden beállítással a maximumon: barton 2600+, 1gb ram, radeon x800xt 256mb
  • haxoror
    Hát én láttam a bugos árnyékot és most utána a normálist szal próbálkozz sztem a demos driverrel mert ég és föld a különbség és a gém is érezhetően gyorsabb (nálam)
  • haxoror
    "Akik ebben nem a kibaszást látják azoknak nem gf4-ük van az tuti, ez elárul valamit."

Nekem pl. volt gf4-em de leváltottam, lehet h menne a gém gf4-el de ultraszar minőségben.
  • Thanatos
    még midnig azt modnom hogy irj ea-nak vagy seatnak szivhezszóló levelet :PPPP
  • Thanatos
  • Shep
    azzzal a driverrel el se indult a game :) Xtreme 77.13 és minden ok egyedül az árnyék bugos de hát bánja a baj.
  • Thanatos
    én örülök neki hogy sehol sincs iylen ahtár fosokhoz kéepst 8számomra azok hozzáteszem) amikkel dobálozol, ne is legyen hozzájuk semmi köze távolról se :)
  • haxoror
    Kell az új driver a demoból, csinálj local 32-es szervert, botok nem lesznek de benne lesznek a helik és a repülők.
  • Seat
    BB!
    +oldás:
    2db(Tied+enyém) GF4 kártya apronetre feldob cserélni,utána legalább naponta látjuk 1mást (cserélgetjük)
    :)
  • madrac
    Honnan tudod, hogy az nv nem fizetett ezért?
    Az ea-nak az az érdeke amiből mégtöbb pénzt lát..
    Akik ebben nem a kibaszást látják azoknak nem gf4-ük van az tuti, ez elárul valamit.
    Az, hogy valahol határt kellett húzni, mert miért ne alapon, nagyon szemellenzős hozzáállás.
    Eddigi játékoknál megtudták csinálni, hogy ment gf4-en is, max nem láttál néhány extra effektet, na bumm. Ennél mégsem tudták, és biztos nem azért mert nemlehetett volna csípőböl megoldani.
  • Thanatos
    ez mindig is igy volt és igy lessz, jobb ha megszokod... nem ez volt az első iylen és nem is elsz az utolso...