172092
  • Pill
    Nem tudom, nekem kicsit nehezkesnek tunik a fegyverek kezelese! M4-et nem igen probaltam meg de a tobbikvel valahogy mindig tarat kellet cserelnem egy ember megolese utann! A DC-ben nagyon kiraly, ott meglattam egy embert hasravagtam magam egy rovid soroztat barmelyik gepfegyverbol a fejre vagy testre es mar halott is volt! DC-ben az AK meg M16 duvra volt. Egy-egy rovid pontos sorozat mindekit ledontott! BFben is vannak durva fegyverek mint a Type9 az a japo fegyver meg a Bren a Brit geppsuka! Ezek a kedvenceim!
  • madrac
    Találtam egy jó kis listát, hogy milyen kártyának milyen paraméterei vannak:
    http://www.neeyik.info/3dspecs/
  • CSOCSO
    egyszeruen NEM birom felfogni hogy mijajogeciert nem tudok csatlakozni a magyar szerverekhez... nem fogom fel...
  • Des
    NVemulate?
    azt néztem énis de csak OpenGL alatt emulál
  • CSOCSO
    szerintem meg rohadt gagyi a serules...
    nemhiszem hogy hubazz szintu melleny van van az embereken.. es kicsit messzebbrol egy tarat ra lehet szorni egy emberre...
  • Nahar
    A Support fegyverrel pontosan lőni elég nehéz nekem,nem tudom h nektek h megy vele...M4 a legkirályabb! ;)

Kinek nem jön be sérülés??Szerintem pon jó!
  • madrac
    Nem, mert az egyik esetben még lehet vele játszani, a másikban meg sehogy.

Amúgy találkoztam 2 emulátorral, hogy keresgéltem, de nem működött azokkal sem, más kártyát, shader verziót hazudva:
    3D-Analyze:
    http://www.tommti-systems.de/go.html?http://www.tommti-systems.com/main-Dateien/files.html
    A másik valami nv....
  • Mr.Grent
    Persze, de ha épp ott bujtam el? Antitank meg hülyeség. 1dül nemlehet kicsinálni. Legalábbis nekem még nemment.
  • Mr.Grent
    JA+ Esélyem nemvolt, de közben még melléd bejött egy szöcske és ő is lőtt engem.
  • Pill
    Nekem ment! :)
  • CSOCSO
    miert van az hogy amcsibol minden magyar szerver pingje 999 es meg csak nem is tudok rajuk csatizni????
  • CUCLI
    hát nemtom. én örülök ha eltudom találni. 1-2 lövésből leszed. akkormeg nincs mit filózni azon ,h hová lőjem azt a szart :S
  • Hysteria
    6800 ultra mindenképp :)
  • Beers
    Nekem eddig 3 90%-ban elég volt!
    Nem mindegy hogy hova lősz!
  • joebacsi
    jah, késre :)
  • Ahhoj
    zaszlot vedeni lehet nem sniper-rel kene :)
    lehet a sniper masra hivatott :)
  • Borg
    höhö :)

Grent: Elég gáz volt az a jelenet. Tankkal rádlőttem 10 méterről 3-at ágyúból, meg közben géppityuval soroztalak, te meg csak ugráltál tovább...
    Mint mondtam, pont olyan l*f*sz a splash damage mint az előző BF-ekben...
  • CUCLI
    már bocs de lófäxt antitank amikor 4(!) db raksi nemelég 1 tanknak.
  • Meggymag
    Mivel a zászlófoglalás ideje nem kevés így tökre van esélyed, hogy akrá 3* is ujjászüless ha kilő a tank. Namármost ha 2-3ból nem sikerül egyszer se antitankként spawnolni akkor meg is érdemled :) Próbáljatok meg néha mással is lenni mint sniper és akkor jólesz. És ja a C4 is kúl erre a célra nameg az akna is!
  • Skiper
    az igazából is gyenge <P
  • Beers
    Esetleg C4?
    Hidd el ki lehet csinálni simán :) !
  • Beers
    Antitank a megoldás!
  • Mr.Grent
    Elkúrták a zászlóátvételt. Vazze egy tank ellen nem lehet megvédeni. És mindenki tankal rohangászik. Most egy sniper tank ellen elég hmm gyenge nem?
  • TDC Geronimo
    Jah és láttam h sokan fikázták az assit. Erre csak azt tudom mondani, hogy szarozás helyett tanuljon meg lőni ;)
  • TDC Geronimo
    9
  • goamen
    hali

az ejtőernyőt melyik gombal tudom használni??
  • Ahhoj
    nem mind1, hogy a mhz-ek miatt nem megy, vagy pedig mert egyszeruen nem tamogatja azt a technologiat :)
  • TDC Geronimo
    Nah megyek is vissza a harcmezőre, mert vár a squadom :)
  • madrac
    Tedd fel a kérdést úgy, hogy miért ne lehetne ilyet elképzelni a színfalak mögött.
    Eddig minden játéknál megoldották ezt a dolgot és soha semmi olyasmit nem hallottam, hogy azért késett volna valami játék mert most csinálják az alanycsony szintű shader supportot és ez milyen számottevő meló.
    Számomra logikus lenne, ha nagy eladásokat szeretnék akkor a nagy számú kártyákra biztosan készítek támogatást a szoftverben mert úgyis megtérül.
    Ezért nem tiszta ez a lépés.
    Köztudott, hogy még nagyon sok gf4 kártya van az embereknél, és a többi játéknál ezért is van megvalósítva, hogy mennyen rajtuk is.
    Némileg humánusabb helyzet, ha már az embernek azért kell kártyát cserélnie mert már a teljesítménye nem elégséges. Bár a játékok gyatra optimalizáltsága is megérne hosszú oldalakat.
  • Seat
    itt - eddig - senkinek se...

thx Gero :)
  • zolo
    San andrea-hoz is írták hogy nem megy geforce 4 mx-el aztán mégis megy vkinek
  • TDC Geronimo
    Naná. Süvít 1000-el. A legnagyobb poén az h sokkal jobban megy, mint a vietnam és ez 1000* szebb :)
  • zolo
    Csak én?elírtam a VGA 128 ram
  • W4r3Z
    Hehe, felmentem előbb vmi magyar szerverre, hát nem is tudom mit vártam.Kb 7 vs 15-ben spawnkilleztek az amcsik, ráadásul az a 6 csapattársam is engem lövöldözött le a kocsikért.Ehh
    Érdekes eddig bármilyen külföldi szerverre mentem normálisan lehetett játszani, itt meg...
  • Shep
    elírás, ennyi én is tudom hogy kell őket írni, egyébként nyelvtanár vagy vagy mi a fene?
  • Seat
    ezzel a GT-vel megy rendesen Gero?
  • Seat
  • Shep
    bf2 és joint összehasonlítás volt, nem a CS-vel hasonlítottam, azt csak kijelentette, hogy nekem az sokkal jobban tetszik /már 4 éve/ és ennyi, jointba azért a 120 playeres csaták elég durvák erre mondtam.
  • TDC Geronimo
    Kb. 100 hsz. van arról h nem megy a gém a gef4 sorozattal!
  • Seat
    vazze...