172092
  • Seat
    bokorban!
  • lac coo
    ....erről van szó ...
  • TDC Geronimo
    Hol szoktál te játszani? Még nem láttalak :)
  • lac coo
    Részemről lezártam ezt a sebzés vitát !
    70% szerint szar , ugyhogy szar . Egy hónap és patch-elve lesz ..Ha olvasnál más fórumot is rájönnél hogy senkinek se tetszik .Majd figyeld egy hónap múlva szaksjtót hogy leanyázzák a készítőket !
  • Thanatos
    jaja, amugy nekem itt sokkal jobban bejön a sniper mitn bfv-ben, olyan feelingje van mint anno 42be volt néha (még az elején :P)
  • Seat
    na ugye!
    sunnyogó,üvegszemű,bokorbújó sniper! :)
  • Thanatos
    de lehet... fekve sniperel ha áll az emberke én még nem lőttem mellé fejest max ha fasz votlam és tul hamar lőtem miközbe céloztam... :)
  • TDC Geronimo
    Igaz valamikor meg 5 méterről egy tár sem elég :D
  • Thanatos
  • Seat
    az nem lehet,hogy fekve kéne lőni a sniperrel?

[remegve kérdezi]
  • Thanatos
    érdekes nekem fejre megy ha fexek és még álva is rövid a sorozat akkor pár sorozatból tuti lesz normál távolságon fejes... és nem akkora a szórás még tul kicsi is a szórás a reálishoz képest, ennyi... ja hogy nem tudsz futás közben ugrásal 360as forgás közben fejest osztani 50mre kispisztolyal mitn a cs-ben? hát sorry...
  • 0Fritz0
    Vagy csíter...
  • Unreal1942
    király vagy :)
  • TDC Geronimo
    Bazzeg szídjátok itt a sebzési rendszert....nem lehet h meg kellene tanulni lőni? Érdekes....átváltok single shotra és M4-el 150 méterről kapkodom az embereket 3-4 lövésből...hmmm vajon h csinálom
  • lac coo
    Mert ha fejre célzok akkor se megy sokszor fejre ...Ezért szar . Akkora a szórás mint a három éves kislányom vízipisztolyának ..
    Ne gyere a "célozni kell " dumával , azt már hallottam párszor .
  • Thanatos
  • Thanatos
    itt is "ingadozik" csak te nem ltáod magyarul it tugy müxik álva nagyobb a "szórása" :P
    amugy szvsz az simán a legjobb hogy 1 lövés még nem halál de nagyon leviszi hp-t viszotn fejlövés rögtön halál
  • 0Fritz0
  • haxoror
    Kb erről van szó, a gém neve BATTLE-field és nem nindzsafield, ha a fegyverek realisztikusak lennének mindenki sniperrel sunnyogna és nem lenne semmi eksön.
    Uncsi lenne :)
  • Thanatos
    pl én csak nema bfben hanem pl ofp2ben simán jó lenne 89és nem sintant csak reális rnedszerel, e4setleg képességköcsenésel bizonyos találatoknál etc)
  • Gabe18
    Szerintem a snipert egyszerűen meg lehetett volna oldalni.Egy lövés öljön,de mint sok más játékban,kicsit ingadozzon a célkereszt még fekve is,hát még állva.Mert az elég hülyén jön le amilyen satbilan itt a snipert állva fogja az ember.Mert igy meg tényleg elég fura lenne ha egy lövés ölne,mert minden gyalogos sniperel menne akkor meg.
    Persze most erre megint azt lehet mondani hogy ez nem szimulátor.Ez igaz,de full szimulátor,meg a full arcade megoldások között,azért vannak átmenetek.
  • Thanatos
    ez nagyban attól függ miylen tipusu a golyoálló.. van oylan is ami az ak-t simán megfogja ha 50m-nél távolabbról lővik bele ha jól tudom... (na persze ez csak az életét menti meg ugye... ettől még jó esélyel eltörhentek a bordái etc szal a vlaóságban a golyoálló nem oylan mitn a gamekban :P)
  • TDC Geronimo
    Erre a körre emléxem ;)
  • Thanatos
    filmek még enyire se mérvadóak :) amugy emg igen ma már katonáknál (leglaábbis tölünk nyugatabbra) alapfelszereltség a golyo álló mellény és nem is polgári kategoriások hanem jóval többet birók (amik ugye nehezebbek is)
  • 0Fritz0
    Mármint lehet, hogy lehet. :D

(aki érti, az még nem álmos)
  • Thanatos
    tény és vicces igazad van, de mint mások is elmondták sajnos vagy nem sjanos de ez nem szimulátor, itt a ballanc miatt olynaokat is beleraknak ami scifinek tünik, iylen az élet... godnolom ezt azért cisnálták hogy a sniper ne legyen túl táp
  • 0Fritz0
    Ez a kép a single pályán készült, multiban nem láttam.
    Lehet, de inkább maradok az ejtőernyőnél. :)
  • haxoror
    És ki akarna egy olyan játékkal játszani ahol instant halál van?
    (rajtad kívül :)
  • Tibor
    közel jövő állítólag, 21.században elképzelt háborúk
  • haxoror
    Mint ha Kína most épp nem háborúzna az USA-val és MEC államokról sem tudok
  • CSOCSO
    ezeken egyaltalan van golyoallo melleny?? mert valahogy az osszes filmbol az jott le hogy 1-2 golyotol mindenki csak vert hany es remegve fexik a foldon...
    plusz ha van tokmindegy mert mondom hogy a golyoallo mellenyt egy rohadt desert eagle vagy sinper atvisz mint egy pokhalot a vereb
  • Tibor
    ilyen járműt hol lehet találni a gulf of omanon?
    nem lehet a black hawkról kötélen lecsúszni?
  • CSOCSO
    jovo???
    nem tudok rola hogy ez a jovoben jatszodna
  • CSOCSO
    nahjo... ezt en ertem termeszetesen.. de jo lenne ha egy sniper lovestol mindenki megpusztulna!!!!
    mondjuk nemtom hogy ezt hogyan lehetne megvalositani.. hogy pl ha labon.. csipon lonek akkor nem halsz meg azonnal.. hanem a feoldrol tudsz lodozni... de lehet senkinek nincs kedve a foldrol szarakodni hanem mindenki rohangalni akar.. es ha tudon.. mellkhason hasba lonek akkor meg kampec azonnal. nemhiszem hogy hallottatok sok olyan rambo gyerekrol aki sniperral hasbalove is rambo modon fut vagy csak vanszorog es lodoz
  • haxoror
    öööööö
    Mintha ez a gém az elképzelt jövőben játszódna ;)
  • haxoror
    Ez a játékélményről szól, ha vki tarolni akar sniperrel arra ott a CS.
    Mi értelme lenne az assi golyóállómellényének ha a golyók reálisan sebeznének?
    (Mi értelme lenne a játéknak?)
  • CSOCSO
    plusz nem is igazan emlexem hogy az ilyen katonaknak van -e golyoallo mellenyuk...legalabbis ha visszagondolok a filmekre amiket lattam mindnehol 1-2 lovestol mindenki megpusztul vagy jaraskeptelen lesz...
  • 0Fritz0
    Khmm, ez csak egy játék és nem a való világ. :)
    (SMS-es szavazás most!)
  • CSOCSO
    nahde ezt nem erzed viccesnek??? a szokasos ketonai golyoallo mellenyt egy sima desert eagle atvisz... nahmarmost egy nagykaliberu SNIPER golyonak MEGINKABB csak at kene vinnie!!!!
    es egy tudo lovestol nemigazan halnak meg az emberek...
  • Thanatos
    *nek *minden *mennyen
    gépelés rulzik :)