172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#11792 Első hun bf2 szerver: Miért pont első? És mitől első? -
#11791 helló mindenkinek! szerintem szép és jó lesz ez a játék, élvezetes nagyon.
-
#11790 Ezt a játékot nem nevezném FPS-nek ....
Csilli-villi trágyadomb , akinek ez így bejön gratula :-))))) -
#11789 sikerult mar valakinek a joy-t beinstalalni a jatek ala ....valami olyat ir a readme.txt ben hogy csak usb joy megy -
#11788 Na Ajánlok egy két tuningot a játékon amit én már végrehajtottam.Igazán sokat hozott tőltésben.
Na a zene és videó leöléséről van szó de megnézem még milyen felesleges dolgoktól lehet megszabadúlni.
Mondjuk a zene meg a menü videók nem rosszak de harmadjára már nem érdekelnek főleg akkor ha a teljesítmény látványosan ugrik.
Menjetek a mods/bf2/movies és mindent del kivéve ezt demo_bf2legal.bik(csak hogy tudjuk miylen játékot indítottunk el)
utána kijöttök a movies könyvtárból és kicsomagoljátok a Common_client.zip fájlt ahól sound/menu/music könyvtárból szintén del minden.Majd vissza csomagoljátok 1 erőségű zip tömörítéssel.Ennyi. -
#11787 miva -
Seat #11786 ezt probálta már vki?:
hw.hu
"Lehet játszani GeF4-gyel is, itt a módszer (nem teszteltem, de állítólag működik)
1) download the Microsoft Framework, do a search on google (+download +microsoft framework)
2) download DXTweaker: http://mrbauer.net/files/dxtweaker.rar
3) Extract to a folder on desktop
4) Run DXTweaker, and goto "New" on the right
5) Point it to your root BF2 EXE (in your EA Sports\battlefield 2\ DIR)
6) Check the 2 boxes that contain 'SHADER' , one is FORCE PP SHADER OTHER IS PS SHADER or something of that sourt
7) Click Apply, and then click RUN on the top." -
#11785 -
#11784 #11781 ide ment bocs.. -
#11783 Biztos jó lesz.. -
#11782 ámen :-)))) -
#11781 Azt biztos javítják majd valami patch-el.
Hát nagyon sok embernek nem tetszik a sérülés úgyhogy van benne valami .
A néhány hibát leszámítva nagyon jó játék lehet belőle. -
Torry #11780 Hát a sniper valami ultraszar lett. Szerintem senki nem használja.
Összvisssz elég furcsa a sebzésmodell. -
#11779 De ezen aligha lehet változtatni.. -
#11778 Aha, a sérülésérzékenység egy problémás rész amint kivettem itt az eddigi hsz ból, bár ez se egyértelmü mindenki szerint.. -
#11777 Hát a demo alapján azt mondom nem..
Majd a fullnál meg egy két patch után lehet .. -
Borg #11776 Minden?:) -
#11775 Érdemes ezért a játékért kártyát cserélni amugy ? Mert ezután még egy évig tuti minden menni fog gef4 el is. /a nagy fejlödés dacára/ -
#11774 Előfordul, de legalább ingyen mondom.. -
#11773 ez szar volt -
ACE #11772 Valaki mondja már el hogyan tudom beállítani a numerikus bill.-t is a játékban... sehogy? mondjak le róla? -
#11771 Jah és az lesz a játék neve, hogy battlefield -1 -
#11770 Eh a Gef4 ti túl jó kártya ehhez a játékhoz, majd jön olyan tán ami kihasználja a képességeit -
Borg #11769 Én tegnap betetttem filternek hogy CB, és egyetlen szervert sem adott ki rá. -
#11768 Különben továbbra is várunk mindenkit szeretettel!:
..::CB::.. CLAN SERVER HUNGARY
84.21.4.49.
-
#11767 nem csodálom, csalódás a demo -
#11766 Jakab egy picit elnéztetek valamit! Péntek óta megy a ..::CB::.. CLAN Server jelszó nincs rajta! -
Bircsike #11765 egyszerűen nem működik. megint ugyanazt az üzenetet kaptam. Mit rontottam el? -
#11764 Mer EA azér, meg vegyé uj kártyát azé' -
HUmanHunter #11763 hey!
visszaelőzött a san andreas! -
#11762 dx9 a min köv. A TI meg csak dx8. -
#11761 Adj meg bármi mást. Nem kellenek igazi gamespy adatok. -
Bircsike #11760 Ott beírom az adataimat amik a Gamespy-on is és mindig csak ezt az üzenetet kapom:There was an error connecting a socket! Most mit rontottam el? -
Picador #11759 hat az eddigi jatekok soran soran pont az ellenkozejet tapasztaltam: senki nem foglalt, mindenki helire vart....
nem lenne baj az assault, csak a fegyvereknek lenne rendes sebzese:( -
#11758 ott kell reggelni ahol keri a jelszavad nem a gamespynal -
Bircsike #11757 Az istenért! Már 24 órája megvan a játék de egyszerűen nem tudok multizni! Szükség van a Gamespy regisztrációra? Azzal indítjátok el ti is a szervereket? Az ASE-el nem lehet bf2 szervert keresni? Please magyarázza már el valaki hogy hol rontom el, mert én regisztráltam a Gamespy oldalán de amikor beírom a nicknevem vagy az email címem akkor soha nem fogadja el! Mi lehet a gond? -
#11756 Na kiprobáltam én is ment a torrent ezért lagolt ,de nem rossz a game. -
#11755 :DDD -
#11754 hééé!!!passziánsz klán van, nem fekete macska! :) -
Seat #11753 jön vki fekete macskázni hálóba,most? :)