172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#11872 hát ez nem semmi, felraktam a demohoz adott drivert, mostmár a game be se jön, nagyszerű -
kerek1224 #11871 Nincs időm végigolvasni, ezért megkérdem: lehet hackelni, hogy 1280x1024-ben menjen? Vagy ne erőltessük. Éppen nem zavar, de a TFT-m natív felbontása 1280x1024 és úgy szebb lenne. -
#11870 fps-t hogy lehet kiiratni? -
#11869 télleg szánalom már ami itt megy :DDDD grat :DD anyázzunk :DDDDD -
kerek1224 #11868 Hát srácok ez bizony egy nagyon jó játék. Biztos kell majd csiszolgatni (patchek), de olyan a hangulat, ami még nem volt. És öltem is elsőre...
Biztos mázlista vagyok, mert az új driverrel elsőre ment. Igaz Geforce 6800 GT-m van egy socket 939-es AMD64 3500+-szal, de hát ez van az ilye látványvilág eszi a hardvert. Mondjuk a Geforce 4-es sztori kib...szás volt, nem csodálkoznék ha az első patchben lehetővé tennnék a használatát.
-
Seat #11867 dejavu2:
" előttem szóló Uraknak " ajaj :)))
mi lesz még itt? :) -
Seat #11866 jah,köszi BB!
én is kábé eddig jutottam :(
ez van,de hátha :)
a reményhal,meg a GF4 utoljára (hétfőig)
:) -
#11865 Hozzáteszem, hogy az nv-nek már nem ez az elsö huzása... Gondolom ti is emlékeztek a 3dmark "optimalizálására", ugyan kiderült, hogy az ati is csinált turpisságokat. Eddig nem voltam egyik gyárto irányába se elfogult, de ez az utolso lépése az nv-nek nagyon gusztustalan... -
madrac #11864 Egyetértek.
Genyó húzás volt tőlük ami egyértelmű, hogy mire ment ki!
ea, nvidia... pfff -
Axl Rose #11863 Végeredmény ugyanaz mint az előttem szóló Uraknak :)
Elindul, a pályát is betölti, és lehet joinolni a desktopra :) -
#11862 ezaz, legy kemeny, ne engedj a nagy cegek uzletpolitikajanak, tarts ki elveid mellett ;) -
#11861 Az a helyzet, hogy az EA megállapodást kötött az nv-vel, hogy csak ujabb nv kártyákon fusson a cumo. Végülis "remek" ötlet, hiszem nagyon sok ember még a mai napig is gf4*** szériás kártyát használ hiszen eddig elég volt a teljesítményük. Ilyenkor gondolt egy nagyot az nv, hogy igy rákényszeríti a vásárlokat az uj kártyáira. Hát rám nem fogják. Az biztos, hogy nekem a GF4-esem volt az utolso nv kártyám. A játékot meg nem fogom megvenni az is biztos. -
#11860 iszonyúan olvasom a forumokat helpért. gef4ben nem jutottam tovább, de pl ati 9200/9600 sokaknak segített az agp 8x-ról 4x-re állítása
hogyan:
1. jobb klikk a desktop-on
2. properities --> settings --> advanced --> SMARTGART
3. Van egy csúszka, ezt húzd 4X-re (vagy offra)
4. bezár és restart
hátha itt is van akinek segít :) -
#11859 en megprobaltam :P -
#11858 Hát, volt már ennél jobb is... :) -
#11857 flame
^^igy ok? :P -
#11856 Figyeljetek ne legyek mérges azért mert rám erőltetik a zenét ami kivételesen most nem jön be ugy mint az előbbi részeknél.Igazán megtehették volna hogy optionba kikapcs zene és most nem a volume offra gondolok.Ezzel is teljesítmény növekedés következne be.Kár. -
#11855 tudtommal a driver-hez van csomagolva egy nvidia driver, azzal probald -
#11854 melyik drivert ajánljátok hozzá 6800GT, mert ami most fent van azzal textúrahibás, meg a desktopra is visszavág a gameből. -
#11853 nah szal az van, h ezzel el tudom ugyan érni, h a menüig menjen, meg be is tölti a pályát, de amikor join server (és gondolom jönne a technika amit nem tud használni a kártya) akkor szépen visszavág desktopra :) -
#11852 -
#11851 Bár igazad lenne !
De sajnos úgy áll a dolog , hogy 10-ből 7 embernek komoly bajai vannak a játékkal :-(
Én is örülnék ha zsír lenne mert NEKEM TETSZIK (!) csak még messze van attól . Abban bízok ez csak a demo sajátja... -
#11850 Nem olyan szar ...
Csak néhány fontos dolog olyan szar !:-)
Mindenki bízik benne , hogy kijavítják vagy a fullban vagy a patch.ben . -
#11849 akkor minek játszatok vele?
miért foglalkoztok vele, ha olyan sz*r?
-
#11848 aki fikazza meg a kiadot illeti obszcen szavakkal, az igen
aki elmondja normalisan a velemenyet, hogy miert nem jon be, az nem. volt ilyenre is pelda.
es azert vannak tobben forumon akiknek nem tetszik a bf2, mert akinek igen, az inkabb jatszik :P -
#11847 Bakker a sok hozzászóló aki fikázza mind hülye gyerek ???
Lassan ők lesznek többen és nem csak ebben a forumban ! -
ACE #11846 Ja a hanghoz énsem nyúltam, és én mindent kitöröltem, az egyen kívül, ami le volt írva. -
#11845 LOL !!! -
#11844 komolyan mondom, egyesek ugy szidjak az ea-t / dice-t (ki mit), mintha az adott illetonek JARNA az, hogy egy hibatlan es almai szerint mrgirt bf2-nek kene lennie (jol tud loni, o az ubermajer, stb stb stb stb, stb stb stb)
gyerekek, az, hogy van bf2, az egy lehetoseg jatekra. ha tetszik, orulj neki, ha nem, akkor keress mas jatekot, de most minek megmondani a tuti frankot? nem leszel tole nagyobb fiu.... -
#11843 Hat en scak az elso 3 vagy 4 videot ami jon sorban azt helyeztem at masik konyvtarba meg pentek ejjel es nincs is vele semmi gond.
Elegge gaz volt ugy beallitasokat tesztelni, hogy a jatekinditas utan elvesz vagy masfel percet mire elindul a jatek.
Azt a 4et kihagyja es egybol jon a bejelentkezes. Lehet akkor inkabb a hanggal lesz gubanc, ahhoz en nem nyultam.
-
ACE #11842 Nálam megy rendesen... -
#11841 LOL beletörölsz a programba és az EA-t szidod? :DDDDDD nc -
#11840 moderalast... -
#11839 Hoppá a hang és videótörlést ne csináljátok ha onlinon akartok játszani, mert difficulty gamenek ismeri fel.csak offlineban jó.sry.
És az EAnak -
Xian #11838 Én is kipróbáltam, 1. re tetszik bár vannak furcsaságok.
Sniper: Elbujok az ellen bázis mögött olyan 50-100 méterrel vannak az ellenek.
Nem tudom de kb 6-8 tárat löttem ki ebből összesen 2 embert sikerült lelőni.
Hasaltam.
Na nem baj, majd a géppuska.
Support. 30 méterről fekve löttük egymást az ellenséggel.
1 tár belement, semmi a második tár felénél lött le pisztolyyal. :D
Erre nem gondoltam hogy a pisztoly jobb mint a m203 .
-
#11837 irc-en elkuldtem, de mindjart utana ping timeout... -
#11836 kipróbáltam, elindul a gém, de amikor join gém összeesik. ez már lehet jó előjel, még gyúrok :) kitartás gef4esek -
FLeK0 #11835 yahoo! bevasarlas ota sajnos eleg ritkan frissul az ase. -
haxoror #11834 WOW írd már le légyszi hogy csináltad -
#11833 99%
nekem kézzel már sikerült belönöm a filter.txt-t, csak nem mindig mükszik!