172092
  • Thanatos
    bár d3 nekem se jött be de én legalább nem mentem oda fikázni odlalakon keresztül :D
  • Shep
    na rájöttem, árnyék off nincs villogó föld, hááát a game viszont érdekes, a singleben nincs heli? a grafika vhogy nem olyan mint a képeken, vagy nállam van a hiba 6800GT minden max +aniso16X +FSAA 4x /jól megy/
  • Thanatos
    akkor meny jáccni azzokal, byez :)
  • haxoror
    De van!
    Skiper az EA-nak dolgozik, verjük meg!
  • Thanatos
    nem tom mitt kel ennyit szenvedni ezzel, igy csinálták és kész, nem teccik irj levelet az ea-nak, tudtomal itt nicns egy ea-s emberke sem...
  • Thanatos
  • Thanatos
  • kerek1224
    Sajnos tudomásul kell vennünk, hogy a számítógépes játék az egy hobbi, és mint ilyen költséges. Fájó, de ez van.
  • BurnBaby
    ezzel szemben mások azt állítják, h azért nem került be az 1.4 a gef4ti kártyákba, mert az ati akkor levédette a technológiát, és sokat kellett volna fizetni érte :) akkor most kinek mi az érdeke?
    a bf2 egyformán támogatja az 1.4 shader technológiával bíró ati és nvidia kártyákat egyaránt.
    nekem is gef4em van, nagyon szeretnék játszani, mégse hibáztatom a kiadót, a kártyagyártót, a világot. hónapok óta tudjuk, h nem fog menni gef4en. ha lett volna pénzem már beruháztam volna másikba, így szépen kivárom amíg megtehetem.
  • CéZé
    "nem érek rá visszaolvasni" :)))))))))))))
    ne én ráérek : Aki 1280*1024-ben szeretne vele játszani az futtassa így: BF2.exe +menu 1 +fullscreen 1 +szx 1280 +szy 1024
  • gstm
    Pontosan. Eljárt felette az idö, ez van, de akkor is szemét huzás volt...
  • Seat
    ok-ok én meg azt mondtam,hogy szeretném ÉN eldönteni ezt :)
  • haxoror
    A GeForce4-ről meg annyit hogy szép volt, jó volt de mostanra már elavult, szerintem is geciség amikor nem azért vesz vki új kártyát mert úgy dönt hogy már csak túl szar minőségben gémelhetne hanem azért mert rá lett kényszerítve.
    Ez van.
  • Skiper
    igy van.

kepzeld, sikerult megint elkurnom a gámát, de most 'eleg' lesz egy reinstall:D
  • Seat
    lol,de meleg!
    sniper uj megfogalmazása:
    "hülyegyerek befekszik egy torony tetejébe és a világ másik végéről egy lövésből kiszed"
  • BEAST #11897
    mesélj a helikről vagy mennyé jáccani!! :DDD
  • gstm
    Beast: ??
    Ez persze érthetö hogy huznak egy határt, idáig világos, csak "Ezért nagyon sokat kellene fizetnie az nv-nek". Itt van a kutya elásva... Az EA elég szoros kapcsolatokat füz az nv-vel, ugy emlékszem volt is erröl valami hír, hogy nv kártyákra lesznek optimalizálva a játékaik, de lehet tévedek.
    Seat: nem azt mondtam, hogy nem szép a grafikája, de azért nincs egy szinten se egy doom3al se egy hl2vel. Nem is egy kategoria a játék... Nekem is tetszik a bf2 mert nagyon szép, de indokolatlannak tartom azt hogy csak 1.4es ps-töl fut...
  • Rusid
    Egyébként nem vágom mi a bajotok a sebzési rendszerrel, szerintem csak meg kell szokni nem olyam gáz nekem bejön. Az meg külön jó hogy nem azért halok meg, mert valami hülyegyerek befekszik egy torony tetejébe és a világ másik végéről egy lövésből kiszed.
  • haxoror
    Basszátok meg!

10-ből 7 szerint szar? Mint egy kibaszott fogkrémreklám!
    Azért nem ajnározzák annyian mert akinek megy és be is jön az JÁTSZIK és nem fórumozik.

"lövök de nem hal meg mééér?"
    1. ironsight
    2. ctrl
    3. célzás melkasra/nyakra
    4. WOW jelez az indikátor és a faszi meghal YEAHH!!!

Nekem is jobban bejön a BFV-s sebzés de ez is jó csak az szarozza aki a kedvenc játékának a rendszerét akarja viszontlátni itt is szvsz
  • Ahhoj
    usb-s?
  • Skiper
    :DD
  • BEAST #11891
    :DDDDDDDDD
  • Seat
    ezt a joyt,hogyan kell kalibrálni?:
    joy
  • kukac7
    voip muxik.
  • Rusid
    Kicsit azért gondolkodhatnátok szerintem. Az EA-nak nem érdeke ,hogy azért vegyék meg kevesebben a játékot, mert uj vidkarit kell venniük. Ezért nagyon sokat kellene fizetnie az nv-nek. Egyszerüen arról van szó, hogy valahol meg kellet húzniuk a határt, a gef4 nem tamogatja az 1.4 pixel shadereket ahogy egy gef3 egy trident vagy egy savage sem. Ennyi ez van nem lehet elvárni, hogy ha veszel egy vidkarit azt soha ne kelljen váltani, a gef 4 felett pedig már eljárt az idő ez van.
  • Seat
    "amiröl egyértelmüen látszik, hogy grafikailag sehol sincs" --< én ezt szeretném csak látni... :)
  • BEAST #11886
    "Most meg egy olyan játékrol van szo, amiröl egyértelmüen látszik, hogy grafikailag sehol sincs pl egy hl2-höz képest, amit meg elég jol elfuttat pl egy ti4200..."

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • gstm
    Azért sztem nem tul jo a hasonlat... Itt egy vga-rol van szo, amiröl mindenki tudja, hogy egy mai viszonylag uj játékkal is viszonylag jol megbirkozik. Most meg egy olyan játékrol van szo, amiröl egyértelmüen látszik, hogy grafikailag sehol sincs pl egy hl2-höz képest, amit meg elég jol elfuttat pl egy ti4200...
  • BEAST #11884
    így van .. jól látod a dolgokat :DDDDD rohattak! :DDD
  • Ahhoj
    nem
    csakis es kizarolag fritz :P
    nekem egyebkent van 192 mb ramom :-P
    bar a vidkari csak 4mb-os :D
  • Seat
    ha nekem csak 128 RAM van a gépben ,akkor is az EA/DICE/Fritz/többi játszani tudó a hibás???
    marketing? :)
  • Kandurex
    3. dolog amin ha változtatnak, BIZTOS, hogy egy vevővel több.

1. Team speak (voice)
    2. Sebzés rendszer
    3. Menük (internet, options stb.)
  • kerek1224
    Igazad van , ez a geforce 4-es szemétkedés, ez marketing. Éppúgy marketing húzás lesz, amikor rájönnek, hogy mondjuk 1,5 millióan azért nem veszik meg, mert nem megy a kártyájukkal, és lehetővé teszi, hogy fusson rajta.
    Vagy győz az ő ötletük és elfogy 1,5 millió geforce 6.
    Meglátjuk.
  • BEAST #11879
  • gstm
    Félreértés ne essék. Kiprobáltam haveromnál a játék demoját. Nagyon tetszik, meg tényleg nagyon sok ujítás van benne. Valoszinüleg meg is fogom venni. Csak érted kicsit gusztustalannak tartom amikor egy cég/cégek ennyire nem a vevö igényeit veszik figyelembe, és csak azt tartják szem elött hogy x% al nagyobb bevételük legyen...
  • kerek1224
    Ez sajnos a hazai fórumok jellemzője....várjuk várjuk aztán mindenki csak a rosszat keresi, amikor megérkezik. Elég szar hozzáállás.
    Sose felejtem el, amior a másik topicban vártuk a Doom 3-mat. és aztán a kissrácok egyből leírták nullának a játékot. Értitek, nullának. Nem mondom olyan játék volt mailyen, de igenis nagyon tisztességes munka, sokkal tisztességesebb annál, semmint néhány, amúgy semmihez nem értő hülyegyerek leszólja.
    Bocs.
  • Axl Rose
    Lenne egy érdésem a BF2DEMO readmejában az van írva a támogatott videókártyák között hogy "GeForce 6600 (PCIe)".

Ez azt jelenti hogy nem indul el hogyha egy ilyen videókártya AGP ?
  • Ahhoj
    valaki irta visszabb hogy lehet. pontosabban CeZe irta. keresd vissza, nincs jobb 5letem
  • Istencsászár
    csak az a szumoru semmi olyan különleges effekt nincs benne amit gef 4 ne tudna...
  • gstm
    Sajnos nem fogják lehetövé tenni. Egyébként nekem is most jön meg az uj gépem, amin valoszinüleg nagyon szépen fog futni. Csak tudom, hogy anno fél éve még énis egy ti4200vel nyomtam, amin érdekes modon a far cry, doom3, hl2 is viszonylag szépen futott, amik valjuk be azért látványosabb játékok, tehát elvileg a hardver igényük is nagyobb kell hogy legyen. Egyértelmü, hogy itt most a "marketing" miatt szivunk.