172092
  • haxoror
    Ez biztos?
  • Mr Manson
    használja valaki bf2-őt winXP x64 alól?
  • Mr Manson
    ASE holnap ugy is frissul!

Amugy nekem se jon be tulzottan, de attól még lehet jó!
  • BEAST #11829
  • DeadManWalking
    El sem indul a telepítő.A telepítővel lehet a baj,vagy a konfigom gyengus?
    900MHz,ATI8500 128Mb,512Mb Ram
    Gondoltam megpróbálom 640x480-ban,ablakban ultra-low beállításokkal hátha elmegy. Pl. a HL2 simán megy.
  • BurnBaby
    ha vki összeszedi az összes szerver elérhetőségét kirakom egy hírbe bf.hu-ra ozt elérhető lesz jól :)
  • BurnBaby
    tisztelettel kérem a jelenlevőket, h azért, mert különböznek a vélemények ne hülyézzétek, stb egymást. se azok, akiknek tetszik azokat akinek sem, se fordítva. mindenkinek joga van a véleményéhez, hangot is adhat neki, de tegyétek ezt egymást tiszteletben tartásával. pls. thx.
  • DannyL
    Könyörgöm, számít ez?
  • AndrewCB
    ..::CB::.. CLAN SERVER HUNGARY

84.21.4.49 vagy hungs.hu
  • Seat
    dejavu...
  • Bandew
    Figy én csak benyomtam egyből ahogy hazaértem, amit SLYTHOMi kért tőlem.
  • Ahhoj
    oly mind1 hogy kie volt az elso szerver, nem? :)
    a lenyeg, hogy most melyek mennek :)
    btw CB szerver ip-je mi? :)
  • AndrewCB
    Windowsban is karibláld be a joyt újra! Ez segített Hunternél!
  • AndrewCB
    Ha mér olvasol akkor rendesen tedd! Egy picit elnéztetek valamit! Péntek óta megy a ..::CB::.. CLAN Server! Ha már irogattok, akkor nézzetek rendesen körül, és kérdezzétek meg, hogy ki indított állandó szervert! Lehet, hogy mások is vannak! És Ők is szivesen látnák a magyar játékosokat! És nem akarom bántani a SLY szervert, de miért is Ők az elsők?????????
  • Bandew
    Ez esetben tényleg vissza kellett volna olvasnom. :-D
  • Ahhoj
    #11742 ........ :)
  • lac coo
    Olvasva más fórumokat is , az EA rosszul tette , hogy a full előtt kiadta ezt a demot mert a vásárlók 20-25 %-a úgy döntött hogy ebből így nem kér , köszöni ....
    Kár érte mert jó kis játék , remélem patch-elik majd mint vietnamot .:-(((
  • Bandew
    Halihó!
    Hétvégén távol voltam és most nincs kedvem ezt a 1600 üzit elolvasni. :-D
    Ezt nézzétek el nekem.

Mellesleg SLYTHOMi kért meg, hogy ezt írjam be ide az ő nevében, mert a reg miatt még nem tud hozzászólni a topikhoz.

Szombat dél óta nincs időlimit nálunk,
    azt nem értem a többi szerver miért nem állította már át ezt az egyszerű beallítást, olvassátok gyakrabban a BFHU oldalt is...
    Letöltés: SLY FTP
    BF2 legjobb fóruma: Planet Battlefield Forums

Első hun bf2 szerver:
    SLY.HU - WinG
    dc.sly.hu:16567 notimelimit

Obi-net public:
    195.228.156.230

Suniland:
    195.56.234.94
    jelszó:bf2hu

=*HUN*=Battlefields:
    193.202.63.241

jó gammát,
  • lac coo
    Szervusz !!
  • james-hun
    nekem is kuld mar el privibe
  • AndrewCB
    Nem mindegy melyik irányt probálod megadni neki. Valahol csak a jobbra megy, valahol csak a balra.
  • DannyL
    viszlát
  • james-hun
    de hiaba szanok ra 1 orat ha nem veszi a botkormany mozgasat csak a gombnyomast erzekeli
  • AndrewCB
    priv ment.
  • lac coo
    ...."az is...."

LOL !!!!!
  • AndrewCB
    Kb. 1 óra volt mire rendesen sikerült bekonfigolnom.
  • HUmanHunter
    Andrew akkor segíts plz!
    usb s joyom van de nemtom bekonfigolni
  • HUmanHunter
    nálam is az a baj:(
  • james-hun
    nalam az a baj hogy nem engedi csak a joy-gombokat bekonfigolni tehat iranyitani nem engedi
  • AndrewCB
    Nekem USB-s van, azzal megy! De a bekonfigurálás egy kicsitnehézkes volt. Magyarul az is el van baszva rendesen! De, ha rájössz utána nagyon jó!
  • Dansky
    A sebzésrendszer tényleg gáz, meg a sniper is. M16-tal egyes lövésre állítva pár perc alatt 4 embert lőttem ki, sniper puskával egy damage assist volt eddig a max. :)
    Viszont a Vietnamban meg a másik véglet volt. Én ott (is) szerettem sniperkedni, de ott meg röhejesen egyszerű volt a célzás.
  • AndrewCB
    Pedig ezen a néven fut, és általában tele is van.

Próbáld ip alapján. Lehet, hogy a .-ok bezavarnak, azért nem látod. De ez csak feltételezés.
  • lac coo
    Hát ja...
    Lehet hogy hülye vagyok de ez a sebzés rendszer -ami egy fps lelke-10 emberből 7 szerint nevetséges.
    Más baja tényleg nincs ha ezt kijavítják tényleg király játék lesz ....

( Gyanítom a másik 3 meg csak tankban csücsül végig..:-))))
  • Mr.Grent
    Hát a sniper elég gáz! És nincs zoom :( Se méter/hordás statisztika.
  • k9duli
    Még egy pár dolgot tudok tanácsolni amire most jöttem rá.Akadt fordulásoknál a játék és nem tudtam miért mert videó beállításokat tök lowravettem és akkoris.Aztán rájöttem buzeráljuk meg egy kicsit a soundot.És lám a hardwares sound baszott be(roppant érdekes!!!!!) mert pont több fpsnek kellett volna lenni mint a softwares soundba.
    Na másik látom sok ember hiper szuper felbontásban nyomja biztos mert qurva nagy monitorotok van, de ha jól akartok járni akkor az felbontás helyett(amit gondolom azért álítotok olyan magasra hogy ne legyen recések az élek) inkább az élsímítást erőltessétek sokkal jobban reagálnak erre a játékok fpsben.Majd meglátjátok.Meglepődtem hogy 4x elsímítást is rohatt jól viseli amit a legtöbb gém már nem(nekem).
    Egyszóval kb szerintem még fél nap mire beállítom az optimális tuningot a grafikban és utána lehet gamelni.Na meg az árnyékot nem kell azé erőltetni mert az eszik ám.
  • Lacc
    Nem lenne ez rossz játék szerintem, csak egy normális sebzésrendszer kellene bele, más bajom nincs vele különösebben, csak néhány apróság.
    Pl. messze nem érzem én se azt, hogy az egyes kasztok túlságosan különböznének, legalábbis annyira nem, mint az előző részekben. Valahogy mindegyik olyan "assaultos" lett. Kivéve a sniper, de az úgy használhatatlan, ahogy van szvsz :D

Meg remélem sokkal több jármű és lehetőség lesz a fullban, mert igy, ez a játékmenet elég egyszerűnek és kiszámithatónak tűnik, de ez csak egyéni vélemény, lehet hogy később máshogy fogom látni ezt is (bárnem valószinű szvsz).

Csillivilli, összerakott kis game ez eddig, de valahogy mégis arcadeosabb lett a kelleténél.
  • lac coo
    Manson ! Te valami BF klános vagy ? (És neked se tetszik ?....)
  • TS Zolly
    Te tényleg hüle vagy!
  • lac coo
    Az hát ,,nem más ...
    Talán az első 600 megás patch után jó lesz , vagy a full , ez ordít a sok hibától , mintha valami elsőjátékos KISSPISTA & TSA cég csinálta volna ...
  • geri15
    Micsoda?? Trágyadomb? Te hülye vagy?