172092
  • Zsoltika 007
    Melyik szerveren szoktátok nyomni?
  • Romel
    Basszus de jó, hogy 24 órát kell várni ezen a fórumon, hogy biztonsági beállítások érvénybe lépjenek és tudjál fórumozni. Már el is felejtettem, hogy mit akartam kérdezni 1 nappal ezelőtt...
  • gergod
    Azért van sok negatív vélemény, mert akinek pozitív lenne, az nem tud elszakadni a játéktól :D

Más: Miért nem lehet felfogni, hogy azért nem támogatja a GF4-et, mert az nem tudja a PS1.4-et. Majd 3-4 év múlva a Radeon 800xt-t nem fogja, mert benne nem lesz PS3.0. Ennyi. Sőt a Commodore 64-et sem támogatja szar ügy. Venni kell 20k-ért használt vidkarit amivel megy, bár amúgy is lassan le kéne cserélni a gf4-eket.
  • Rafia
    Nah, mégsem horgásztam a hétvégén mert áradt minden, így inkább hülyére játszottam magam a demóval. Én leszek a ritka kivétel, eddig negatív, mostantól pozitív a megítélésem. Tapasztalatok:

hardware: nem kér sokat, 64 megás ATI kártyával is játszható, ill. 512 RAM-mal is (ezek nem 1 gépben voltak).
    Egy megosztott ADSL-ről (Axelero) simán tudtunk 2-en játszani magyar szerveren.

játékélmény: nagyon hasonlít a DC-re, de a squadok és a commander mód hihetetlen nagyot dob a játékon. Sajnos a magyar szervereken nem nagyon használják, az emberek fele pl. nem is squadban játszik. A commanderek/squad leaderek sem adnak elég parancsot általában.Pedig nagyon üt a csapatban való mozgás, és az sem semmi, mikor az ellen szabályos hullámokban támad.
    A game rengeteg segítséget ad a csapatmunkához, most már azon csodálkozom, hogy hagyhatták ki ezeket az első részből.

sebzés stb.: a damage rendszer miatt nem kell aggódni. Egyrészt ezt nagyon könnyen lehet peccselni/modolni, másrészt meg nincs gáz vele. Egy fokkal gyengébbek a fegyverek, mint a DC-ben, de én az antitank SMG-jével is tudtam szépen ölni. Snipert nem próbáltam, meg repkedni sem (még). A géppuska tényleg elég gyenge, de hát lefekszik, zoom és szép gondosan céloz. Specopsra is ugyanez. Az assi nekem elég erősnek tűnt, antitank, C4 stb. is. Ja, és lehet tankkal helit lőni ;)

Most még mindenki tanul, a heliket is meg lehet még úszni, egy idő múlva megtanulja mindenki játszani és szerintem a régit felejtjük is...
  • lac coo
    A BF-en kívül minden fps kőkemény szimulátor ! :-))))))))))9
  • lalakov
    Az ATI Radeon 8500-as hány éves??
    Nekem Ti4800 van :((.
  • gergod
    Istencsászár a game, egy problémám van egyenlőre, mégpedig nincs benne force feedback. Úgy milyen király lehetne a repülő.
  • izb
    Köszi.Akkor ez nem egyéni probléma.
  • lac coo
    LOL..
    Akkor ezekszerint a néhány száz battlefieldes játékoson kívül ebben az országban senki nem tud fejre célozni csak vaktában lő , ide értve a sok tízezer más fps-t játszó embert, akinek az a véleménye , hogy szar a sebzés ?

:-))))))))))))))))))))))))))))))))))9
  • Ahhoj
    10, a bf nem szimulator jatek
  • Ahhoj
    de van, akinek csak ugy megy
    9, nvidia-bol a demo melle adott legujabb driver, radeon-hoz 5,1 catalyst
  • Gabe18
    Mondjuk ez a testre elég 4-5 szvsz akkor is sok,főleg közelről.Mert rendbe hogy golyóálló mellény van a katonákon,stb,de azér 10 méterről testre se kéne 4-5 találat hogy lefeküdjön valaki.
    Ezzel együtt kis gyakorlás után már egész jól bele lehet jönni szerintem is,de elsőre tényleg fura volt.
  • Ahhoj
    ma lattam egy kulfoldi irc csatornan, hogy masnak is volt ilyen problemaja, de neki se tudtak segiteni. ennyi amit tudok. most de sokat ertel velem :))
  • Skiper
    nekem kell a refreshlock
  • Ahhoj
    4, ftp://ftp.sg.hu/demos2/battlefield2demo.exe
    5, tenyleg nem megy gef4ti -vel
    6, refreshlock progit lodd le
    7, magyar szerverek mindig is voltak, mindig is vannak, es mindig is lesznek, mert... (es ide egy link az ip-ket tartalmazo oldalra)
    8, hanyszor mondjam hogy nem megy gef4ti-vel?
  • izb
    Nem tudja valaki,hogy néha néha single módban miért akad be az egér??
    Egyébként minden fain csak ez gáz!
  • haxoror
    válaszok:
    1. nem megy GeForce4-el.
    2. A sebzés nem gáz csak senki ne számítson rá hogy 3 térdlövés elég, fejre kell célozni.
    3. Nem kell egy tár egy emberbe, testre elég 4-5, fejre 1 max 2. Az hoy vki egy egész tárból nem tudja ezt összehozni az személyes szoc problem
  • BurnBaby
    előbb kellenének a válaszok :)
  • BurnBaby
    itt a topicban 3. oldal, #11786 üzenet. asszerint csinálva jutottam ide én.
  • haxoror
    Kéne egy faq...
  • Higher
    Egyébként ezzel ellent mond a Radeon 8500 valamint a nagyon gyatra teljesítményű Radeon 9000,9100,9200 támogatása. Ezeknél Ti4200 komolyabb.
  • Thanatos
    ott a pont
  • Thanatos
    1 max 2 bőven elég csak tudni kéne hova kell lőni... :P
  • Cobra.
    Nem értem miért nem lehet felfogni, hogy egy 3 éves videókártyát már nem igazán éri meg támogatni. Nagy valószínűséggel az aktív játékosoknak tőlünk nyugatra már nincs Gef4-e, vagy legalábbis nem terheli meg őket venni egy új kártyát 150-200 Euro-ért.
  • Thanatos
    cs-t, aham, ezzel kb mindent elmondtál :DDD
  • Ahhoj
    nem, mert geforce4, es 326456szor el lett mondva hogy azon nem megy :)
  • Ahhoj
    gero lesz a baratod .P
  • Ahhoj
  • madrac
    Tudnál adni linket hozzá?
    Én csak valami "DirectInput game controller" progit találtam ezen a néven.
  • Seat
    ez azért bizalom gerjesztő,nem? :)
  • Meggymag
    Úgytűnik nem :DDD
  • Ahhoj
    12000?
  • Meggymag
    jah szar. BYE
    És ték is mert 12000
  • madrac
    Hát igen :D
    Volt egy idei steam-valve kérdőiv amiszerint saját bevallás alapján is a válaszadók körében is "csak" ennyi gf4 alapú karesz van:
    NVidia GeForce4 MX Series 8.47% - 99,358
    NVidia GeForce4 Series 6.18 % - 72,423

http://www.steampowered.com/status/survey.html
    Ez nagyon nagy arculcsapása ezeknek az embereknek, na mindegy, ez van :(
    Nagy kalap szar ez a játék szerintem :D
  • Seat
    ez a tipikus back up... :)
  • BurnBaby
    az van, h dxtweak-kel állítólag van akinek sikerült elindítani gef4ti alól. nekem gef4ti 4200 addig jut vele, h a reklám moviek lemennek, menü megy meg minden, single és multiban is megvan a pálya betöltéséig, és amikor "join game" akkor visszarak desktop. és van aki állítja h neki meg megy. és nagyon bosszant h nem mondanak semmit h mi hogy van belőve meg ilyesmi.
    :)))
  • DJ RX7
    hy.
    ADM Athlon 1300mhz,512dddr,Asus V9400 geforce 4 en elfut a gama?
  • Des
    nem vesztettél vele semmit.)
    szép is lett volna ha egy hivatalos nvidia progival lehetett volna működésre bírni ezt a rakás szart:)
  • Pill
    Hol vagy az USA-n belul?
  • madrac
    Igen az volt.
    Forumplanet-en volt valami link, hogy hogy lehet működésre bírni valami exe fájlok szerkesztésével, de nem ment a link nálam.