903
-
én pl onnan tudom hogy ezt a képet már 1 évvel ezelőtt is láttam már...itt van a kép amit elvileg beakartál szurni
-
#22 meg ilyen graf ra ps2 se képes -
#21 ez egy japan hapsi oldala és oda van feltöltve a kép -
#20 pontosan honnan tudod? -
#19 http://www.gameking.com.cn/gkfocus/0306/nba2004/1.jpg
Az url-ből látszik, hogy ezek 2k4 képek, ennyit a jólinformáltságodról... -
#18 nem akarok belepofázni de a képek a 2k4ből vannak :)
-
Petya777 #17 Jöhet még Meg leírhatnál mindent, amit a dunk contestről tudsz. Kösz. -
#16 kell még kép?adok is
-
na ha ez nem lesz az év sport játéka vagy legalább a 2. lehetne -
#14 Zsákolo verseny sztem olyasmi lesz mint sydney 2000-ben a diving miko ugrani kellett kombináciokat kell nyomkodni -
slender #13 Elsősorban sztem a cpun kéne vmit javítani, mert jelenleg nevettséges, amit csinál. -
#12 Azt várom, hogy legyen végre konkurenciája az EA gamesnek kosárlabda fronton, és akkor biztos sokkal többet újítanának évről évre, mint ezidáig. -
#11 majd fog legalább 1# ilyen topic :D -
#10 novemberben jön csak, akkor meg mit akarsz itt vele? jóhogy nem ír senki... -
#9 na senki nem ír? akkor itt egy kérdés:mit vársz az új nba live tól?főleg a grafika írányítoság meg a zsákolóversenyekre vagyunk szerintem kiváncsiak -
#8 Szerintem a 2003 jobb volt, mint a 2004, legalábbis játszhatóságra, irányíthatóságra. -
#7 kisé korai nem? -
#6 bocs de a képet törölték reméljük ujra lessz majd -
#5 ja kiadás rajta van képen:November -
#4 zsákoló versenyről annyit hogy szerintem bonyolult lesz eléggé legalábbis szerintem de reméljük sokkal jobb lesz mint a 2004 bár 2004 is remek lett 2003 hoz képest -
#3 eddig 2 embert készítettek el láthatóan V.Carter és L.James ja és 1 pálya(cleavlandé) és 2 ruha de már fojnak a lészítgetések az EA nál -
#2 csak ennyi egyenlőre meg hogy lesz benne zsákoló vereseny is
-
K.András #1 #1