903
-
#263 szerintem gázos lett a game, olyan nyomi a dobómozdulat, hogy hánynom kell. Marion dob ilyen okádék stílusban, be is sült a fakezével az olimpián :)
Az meg egy nagy szemétség az EA részéről, hogy csak right analog stickes joy-al lehet előhozni a jobb cseleket, amikkel esetleg el tudna az ember menni az irányváltásokat tökéletesen követő gépi ellenfelek mellett. Ráadásul billentyűzetről nem lehet a zsákolóversenyen feldobni magadnak a labdát, így az gyakorlatilag félig játszhatatlan.
Az idétlen hátulról blokkolások megszűntek ugyan, de ezzel könnyebb lett a palánk alatti zsákolás, ami miatt sokkal árkádabb lett az egész játék.
Azért van fejlődés is.
A beugrás és beforduláés reálisabb lett, sokszor elvesztik ilyenkor a labdát, ha áll előttük védő.
A centerek már nem dobnak be mindent közvetlen közelről, sőt úgy néztem hajlamosabbak inkább többet hibázni, mint a kinti dobók, akik viszont emberről is szórják a trojkákat.
lerohanásokkor hamarabb visszérnek a védők, és onnan meg is halt az akció, kivéve ha csak a játékos mellé tudnak odaérni, mert olyankor már nincs lerántásra sem esélyük.
A grafika jobb lett, de azt mellékesnek tartom, bár a mezek felbontása és a közönség elég gány. -
#262 ha vki leszedte SMS webről akkor adja már meg a passját hogy én is leszedhessem.thx -
#261 cracket átdobtad ? :D
milyen géped van ? -
#260 fent van a legujabb directx is akkor meg miért nem megy??? -
#259 Kicsit konzol-átirat érzése van az embernek, de nagyon jó a játék. Nekem bejön! -
#258 hat igen. megoszlanak a velemenyek kulfoldon is
http://easports.boards.ea.com/[email protected]@.3bd1788c
-
#257 ha kell kép akkor szóljjatok rakok be screenshotot !!! -
#256 teccik a gamma , csak még az irányítást meg kell tanulnom mert már elfelejtettem meg most itt van a fifa így most a újjaimnak át kell állnia erre ! :D
különben teccik - graf is nagyon szép meg a bejáccások is -
#255 nos, tudjuk mar hogy mivel lehet feladni a zsakoloversenyen magadnak a labdat csak a billentyuzet hasznalataval? -
R9 #254 elixir ftp -
Miska #253 honnan szedted? -
R9 #252 cd-n nem találtam csak a warezcenteren na mind1,ha valakit érdekel:
CD-KEY:HZQ8-VDBV-NFQ9-G824-WRLD -
R9 #251 cd kulcs hol van? -
R9 #250 most csomagolom ki a gamet!de várom már! -
Miska #249 de még mindíg nem tom, hogy lehet a right analog stick-es zsákolásokat bill-en megcsinálni.. :-)) -
#248 nekem a kov most nem irnam le mi melyik :)
qwe
asd
xc
space, es left shift :)
(ja az hogy a magyar bill en hosszu it nem lehet mar hasznalni azt meg se emlitenem ;) - 2004 ben meg lehetett :) -
Miska #247 nekem a normál "EA-s" a-s-d-f és tsai gombok. -
#246 Tessék akkor az én Bill-kombom:
nyilak +
pass/switch = -
shoot/rebound = Right Shift
steal/(nem tudom hogy hívják amit támadásban csinál erre, szintén valami dobásféle) = ű
Turbo = Right Ctrl
és az "á"-ra is be van még állítva valami :D -
Miska #245 turbo? néha használom, néha nem.
de anélkül is el lehet játszani.
(mellesleg én a numerikus 0-ra szoktam rakni, és így nem kell a bal kéznek ezzel is foglalkozni, hanem csak a jobbkéz kisujj) -
#244 Turbooooooo az nem köll? :D -
Miska #243 úgy értettem a négy gombot, hogy az irányításon kívül. (dobás, blokkolás-felugrás, passz, steal - ezekkel azért már el lehet játszadozni könnyedén.) -
#242 ok neked mind1 nekem nem :)
egyebkent ha szetszedtek volna, barmilyen fura is, de be tudnad allitani a neked tetszo csodalatos 'támadásban passzolok, és védekezésben labdát lopok' parost :) valamint azok akiknek ez annyira nem jon be (pl nekem) be tudtak volna allitani esetleg masra!
no de tenyleg ez volt az utolso kommentem ebben a temaban :) -
#241 "...az "alap" meccsekhez elég 4 gomb is kb..."[i/] --> az irányításhoz, na meg még legalább 4 de inkább 5 a többi funkcióhoz :DDD -
#240 Pár linket írtak már smswebre, torrenten is fenn van! A nevedből arra következtetek hogy DC-n is jársz, ott is fenn lesz szerintem! -
Miska #239 sztem zsír a játék, mondjuk én nba fan vagyok, de az irányíítással nincs semmi baj sztem, sokat játszottam a 2004-gyel, és nagyon jól el lehet osztani a gombokat.
az "alap" meccsekhez elég 4 gomb is kb.
csak azt a rohadt right analog stick-es dolgot mondja már meg valaki! :-))) -
#238 Valaki tudna adni egy linket ahonnan le tudnám tölteni? -
#237 De én örülök neki hogy vannak bill párok, nem kell annyi gombot megjegyezni, az meg hogy támadásban passzolok, és védekezésben labdát lopok vagy embert váltok szerintem tök mindegy! -
#236 az a kulonbseg hogy mivel nem lehet egyesevel minden mozgasra gombot allitani (talan meg a 2000 esbe lehetett), igy nem tudom magamra szabni az iranyitast normalisan. remelem most mar ertheto :)
ja az analog sticket 360 ban hogy forgassam keyboardon? sikerult mar bill rol megcsinalnia valakinek egy 360 as zsakolast? -
#235 Ezek szerint a teljes is olyan...Komolyan én nem értem ezeket a programozókat. A 2003-ban szvsz az egyik legkirályabb jelenet mindig az, amikor nagy csattanással áll helyre a palánk, meg a gyűrű egy atom zsákolás után. Nem tudom, hogy miért kell ezeket kivenni a játékból. Én soha nem mélyedtem el ebben a sorozatban sem annyira, hogy mezeket cseréljek, játékost töltsek le stb...szórakozni akarok vele, meg a látvány miatt játszogatni. De nekem ebből a szempontból a palánk és a gyűrű érzékeny veszteség... -
#234 Ha tudnám már megmondtam volna :D -
#233 Nem értem mi a jelentősége? pass-steal vagy pass-switch player, mi a különbség? -
Miska #232 na, again: :-))
hali
hogy kell az alley-oop-os zsákolásokat csinálni a slam dunk contestben és a gyakorláson?? (mi helyettesíti billentyűzeten a right analog stick-et? melyik gomb?) -
#231 szedd le, nezd meg azert annyit meger.. :) -
#230 miert kell megmondaniuk hogy a pass (off)-switch player (def)-jump 180(dunk) legyen egy gombon? mi van ha en peldaul a pass-steal parost preferalnam? miert kell mindenkit huje amerikai jatekosnak nezni es ugy gondolni hogy mi nem tudjuk normalisan kiosztani a kontrolokat? ..
szal ez :) -
#229 én asszem valamelyik konzol verzióból láttam videót korábban. megrémültem, mert a zsákolóversenyes videókon a gyűrű, sőt a palánk (!) is úgy állt, mintha betonból lenne. Ez tényleg ilyen? mert akkor le se szedem...:( -
#228 Nekem az INTROval az a bajom, hogy mindig ugyanaz...
De az irányítás sztem tök jó! :O :P -
#227 Az irányítással mi a gondod? Hány billentyűt akarsz használni, és miért nem bírod kiosztani rendesen? -
#226 de :) pl a 95 os dx 100 on kiraly volt ;)
szoval hogy tisztazzuk ez az elso benyomasom, ha valaki esetleg megosztja az iranyitas atirasanak megoldasat talan meg hajlando is leszek egy szezont vegigjatszani :)
ja es vegre nem 'im in the game' 'intro' van.. mondjuk az introt is jobban megcsinaltak meg regen osszevagott igazi meccsek jeleneteibol ,) -
#225 neked semmisenem jó :C -
#224 aha, mert az megy xp-n.. meg a 2001 is ;)