903
-
Since #303 ja igen, és eldobja a ladbát, azt se tudom hogy hogyan kell :-) bocsika először jácom nba-el :-) -
Since #302 irhatnál róla valamit hogy mit jelentenek ezek a billentyűk :-) c+d+s mert én átállítottam asszem -
#301 #294 :D
kedvenc rész:"...csak kicsit tovább kell kitartani..." -
Since #300 Valaki tud írni valamit a Dunkról? Nincs gamepadom, billel nyomom, de a francért sem akar dunkolni :-) Valaki segítsen pls :-) -
#299 Tegnap én is gyakoroltam, majd az otthoni gépről töltök fel képeket :) -
#298 haat aaaa ... :) -
#297 De melyiket??? :D -
#296 :) én 1-1 ben szórakoztam vele kicsit :) beállsz középre check után és egyből onnan tolod az off ball-t és mész zsákolni, ellnfél azt se tuggya hogy mi merre :) -
#295 ez tényleg jó poén, addig szórakoztam, még csak összejött rendesen lessétek meg:
T-Mac style dunk -
#294 c+d+s csak kicsit tovább kell kitartani :) -
Petya777 #293 AZTA!!!! Mit találtam! Azt észrevettétek hogy all star game-n az alapból off the ball-on lévő billentyűvel palánkra lehet adni magadnak (vagy másnak) alley oopot? Jó ötlet, biztos van még pár iylesmi dolog amit nemv ettünk még észre! ;) -
#292 én most kaptam érte 50-et, aszonták ez volt a dunk of the year :))
-
Petya777 #291 Kombó? -
#290 oh király arm pit.. 49 et kaptam rá :) -
#289 lol áá dehogy arkád a gém :) -
Joker Hun #288 Hali! Help az alley-oop nekem se megy pedig így nem tok alley-oop 360 windmill ridert úgyhogy plíz help me!:-) -
#287 Annál nekem jobban tetszik ha úgy csinálja meg, mint Mitchell a magyar All Staron :)))
-
#286 egyébként ami még teccik az a c+d+s a könyékig carteres zsákolás :) csak sajnos olyen 45 pontot kapok rá még maxon -
#285 ja bocs.
thehát w: 2foot 180 gather -
Petya777 #284 w: (360 gather)
ilyen nekem nincs is
amúgy köszi! -
#283 szori a caps ért -
#282 nos.. amit a zsákoló versenyhez használok (az a konfigom más mint amit 5v5 re..)
ott az 50 pontos kombók:
shift+d+d (jordan szerű)
shit+w+w (180 lábközötti áthúzással..)
c+d+a (180, HÁTMÖGÖTTI ÁTHÚZÁSSAL)
c+a+a (két, lábközötti ..)
ami még 50 pont körüli ha perfektre csinálod az pedig:
c+s+w
shift: (első dunk modifier)
c: (második dunk modifier)
d: (one leg tomahawk gather)
s: (180..gather)
a: (2 foot gether)
w: (360 gather)
-
#281 azt már meg se mertem említeni :) -
joe69 #280 ezt rosszul tudod, a korabbi reszekben benne volt Jordan, a sajat neven... -
#279 elég gagyinak hallom ezt a 2005-öt !
nekem elég rossz, hogy nincs benne Jordan, billentyűzeten nem olyan jó a zsákolóverseny stb... -
#278 hellosztok!
nagyon ász a jázék de egyvalamit nemértek.hogyankelll bill.-el alleyoopot csinálni zsákolóversenyen?(ha vkinekkell a game keressen fel [email protected]) -
#277 ez a game nem fog felkerülni bithumenre? -
#276 okés hát majd meglátom milyen lett, remélem hamar:) -
refo #275 Bocsi, leírná valaki mégegyszer a #205-ös probléma megoldását? Nekem sem akarja átmásolni a cd-ről ezt az audio file-t....
Please help!!!! -
#274 a hosszúpasszokat még mindig felugorva kapják el, viszont a rövidpasszoknál már van egy újabb anim, és gyorsabban veszik át a labdát. a második nekem nem volt eddig sem problémás, mindig tudtam mennyi van még hátra kb. -
#273 a 2004-ben azt utáltam, hogy ha messziről passzoltam egy játékosnak, pl beadásnál az utolsó másodpercen és a pálya másik felé passzoltam akkor mindig minden játékos idétlenül felugrik és mire földetér és dobhatnék már lejár az idő...de nagyon sokszor idegesitő, hogy ugy kapták el a passzokatt, hogy felugrottak pedig nem is volt rá szükség. ebben is igy van?
meg amit még utáltam...utolsó másodpercek...szeretném látni, hány másodpercem van még és nem az eredményt és az időt mutatja, hanem ki hány pontot dobott meg ki szerzett az előbb kosarat. szóval irtó lassan váltott vissza a számláróla, s emiatt sokszor lemaradtam a végéről ugymond:) most is igy van??
lökjetek még képeket! -
#272 2003 meg 2004ben normál néven volt benne -
#271 bazz, faszé kell analog stick...hétvégén veszek 1et.
A playeket hogy kell behozni? nyomom a playcallingot azt vagy int. foul vagy timeout offensenél -
#270 Nyilván jogi okokból, a korábbi részekben is "Player 23", meg hasonló neveken futott. -
#269 2004 vagy 2005???
Nekem nem jött be eddig a 2005 nem teccik 2004be sokal gyorsabban passzol bedobásnál ,meg nem tok elfutni 1edül mint 2004be -
Petya777 #268 Kombik? Lehet úgy is, hogy az alap játékban neked mik irányítanak azok a gombok: pl zsákolás aztán dobás
thx -
#267 Egy hatalmas hibát vettem észre!!! Nincs benne a játékban Jordan (a 90's alltarsban sem) :(( -
#266 hat nem orulok hogy neked se jon be a game annyira :/ -
#265 #252 -
jeno16 #264 egy serialt lécci mondjon vki