903
-
#143 majd remélem multizunk ezerrel :D (Zaki vagyok, remélem még emléxel rám :D) -
#142 Mi van máááár? -
G.Freeman #141 http://eastore.ea.com/shopping/browse/directorymain.jsp?AS=1&keyword=nba2005
EA boltjaban a PC verzional atirtak az Unavailable-t Limited-re, ez azt jelenti a jatekot hivatalosan kiadtak, remeljuk hacker barataink gyorsan megjelentetik nforce-on is -
G.Freeman #140 nforce forumon olvastam ezt az infot -
TommyGun #139 Azt halottam Freemantól hogy a RELOADED csapat feltörte már és valszeg ma ki is írják http://www.nforce.nl-re, azt akkor lehet kezdeni a hajkurászást -
Laci08 #138 kedd van nah nincs még meg senkinek?????
-
Laci08 #137 NAH REMÉLEM MA MÁR LESZ NBA LIVE 2005!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Laci08 #136 Ha valaki megtudja hogy honnan lehet szedni rögvest írjon ám
Sms webeset ha lehet!!!!! -
Jefferson #135 bassza meg az ea össze vissza írnak :) na akkor majd kedden -
#134 :( -
#133 Én mondtam?! -
TommyGun #132 Asszem ma már nem lesz NBA 2k5-önk -
#131 Nekem van egy olyan érzésem, hogy ma még biztosan nem lesz fenn! Vagy ha igen, akkor nagyon késő este! :O -
#130 én ugy tudom hogy okt. 27... -
Petya777 #129 De mi a rák van, elméletileg ma már hivatalosan is megjelent és warezon még előbb fent kéne lennie. BANYEK. -
#128 Sztem ma úgyse fog megjelenni... ;( -
Petya777 #127 jajajajajajaja -
#126 Jöhetne már ... -
G.Freeman #125 nforce-rol nem lehet, csak kiirjak hogy mikor kerul fel warez oldalakra -
Jefferson #124 én úgytudom onnan nem ott csak az van hogy mikor melyik játék jelent meg -
balint08 #123 Az NFOrceról is lehet letölteni?????
Hogyan?? -
Jefferson #122 sztem nforce-on csak holnap lesz fent mint ahogyan a total club manager esetében is volt -
#121 Hmm... Akkor már bármelyik pillanatban fennt lehet nforce-on az NBA 2005-t? Nem is tudtam, hogy 23.-án jelenik meg :) -
Jefferson #120 már úgy várom a holnapot :)) -
#119 a 23 as ugy is egy szep szaaam :) -
Jefferson #118 gondolom akkor már tényleg 23.-án fog megjelenni ha az ea hungary is meg a többi oldal is ezt írja vagyis remélem :) -
G.Freeman #117 kar -
#116 hat a ligazas sajnos nem fer bele az idombe de elhiszem hogy ott jol megoldottatatok :) -
G.Freeman #115 vagy Rangers bar az hoki -
G.Freeman #114 ha normalis edzes modot akarsz gyere jatszani ligaba, ott lehet rendesen edzeni a jatekost, igaz sokba kerul de cspaat fizetesebol telik ra csak ne ugyigazolj mint a New York Knicks -
#113 remejjuk :)
valaki aki jatszott az xboxos vagy ps2 s verzioval nem tudja veletlenul hogy lesz e mar normalis edzes mod mint ahogy a preseason ban van a maddenben? ilyen mini gameket kell csialni es az ugyessegunk alapjan elert eredmenyek utan tudunk pontokat osztogatni a jatekosoknak :)
nem olyan alma formaban ahogy az nba live 2004 ben volt :( ha az erot novelted fakezu lett, ha meg a dobast akkor elfeletett ugrani..
-
G.Freeman #112 EA amcsi hivatalos oldalan is mar az okt 23 van szoval ez a biztos -
#111 A magyar hivatalos ea oldalon is Október 23-ika szerepel, úgyhogy bízhatunk benne, hogy 3 nap múlva a markunkban lesz a kicsike :)) -
#110 Itt nem azt írják
ETA: 29th Sep 04 for Playstation 2, XBOX, Game Cube
ETA: 27th Oct 04 for PC CD-Rom -
G.Freeman #109 ha ott irtak akkor biztos igaz -
Laci08 #108 Az NBAlive.org-on olvastam hogy okt 23án jelenik meg!!!!
Miccóltok????
Igaz vagy marad a 27? -
#107 egy újságírói tesztverzió már kint van, remélem az kiszivárog warezra is -
Laci08 #106 JAj én már úgy várom!!!!!Megvan minden kis videó amit találtam róla a neten, ezzel csillapítom magam!!
Ha megjelent azonnal írjatok ám!!! -
#105 na kijott a fifa is.. :) hatha most mar telleg nem kell sokat varni :) -
#104 siethetnének már