NBA Live 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

honnan szedted?

cd-n nem találtam csak a warezcenteren na mind1,ha valakit érdekel:

CD-KEY:HZQ8-VDBV-NFQ9-G824-WRLD

cd kulcs hol van?

most csomagolom ki a gamet!de várom már!

de még mindíg nem tom, hogy lehet a right analog stick-es zsákolásokat bill-en megcsinálni.. :-))

air23
nekem a kov most nem irnam le mi melyik :)
qwe
asd
xc
space, es left shift :)
(ja az hogy a magyar bill en hosszu it nem lehet mar hasznalni azt meg se emlitenem ;) - 2004 ben meg lehetett :)

nekem a normál "EA-s" a-s-d-f és tsai gombok.

VinylToy
Tessék akkor az én Bill-kombom:

nyilak +
pass/switch = -
shoot/rebound = Right Shift
steal/(nem tudom hogy hívják amit támadásban csinál erre, szintén valami dobásféle) = û
Turbo = Right Ctrl

és az "á"-ra is be van még állítva valami :D

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

turbo? néha használom, néha nem.
de anélkül is el lehet játszani.
(mellesleg én a numerikus 0-ra szoktam rakni, és így nem kell a bal kéznek ezzel is foglalkozni, hanem csak a jobbkéz kisujj)

VinylToy
Turbooooooo az nem köll? :D

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

úgy értettem a négy gombot, hogy az irányításon kívül. (dobás, blokkolás-felugrás, passz, steal - ezekkel azért már el lehet játszadozni könnyedén.)

air23
ok neked mind1 nekem nem :)
egyebkent ha szetszedtek volna, barmilyen fura is, de be tudnad allitani a neked tetszo csodalatos 'támadásban passzolok, és védekezésben labdát lopok' parost :) valamint azok akiknek ez annyira nem jon be (pl nekem) be tudtak volna allitani esetleg masra!
no de tenyleg ez volt az utolso kommentem ebben a temaban :)

VinylToy
"...az "alap" meccsekhez elég 4 gomb is kb..." --> az irányításhoz, na meg még legalább 4 de inkább 5 a többi funkcióhoz :DDD

VinylToy
Pár linket írtak már smswebre, torrenten is fenn van! A nevedbõl arra következtetek hogy DC-n is jársz, ott is fenn lesz szerintem!

sztem zsír a játék, mondjuk én nba fan vagyok, de az irányíítással nincs semmi baj sztem, sokat játszottam a 2004-gyel, és nagyon jól el lehet osztani a gombokat.
az "alap" meccsekhez elég 4 gomb is kb.

csak azt a rohadt right analog stick-es dolgot mondja már meg valaki! :-)))

[HUN]FaTaL
Valaki tudna adni egy linket ahonnan le tudnám tölteni?

http://goo.gl/gd6Zi5

VinylToy
De én örülök neki hogy vannak bill párok, nem kell annyi gombot megjegyezni, az meg hogy támadásban passzolok, és védekezésben labdát lopok vagy embert váltok szerintem tök mindegy!

air23
az a kulonbseg hogy mivel nem lehet egyesevel minden mozgasra gombot allitani (talan meg a 2000 esbe lehetett), igy nem tudom magamra szabni az iranyitast normalisan. remelem most mar ertheto :)

ja az analog sticket 360 ban hogy forgassam keyboardon? sikerult mar bill rol megcsinalnia valakinek egy 360 as zsakolast?

batman
Ezek szerint a teljes is olyan...Komolyan én nem értem ezeket a programozókat. A 2003-ban szvsz az egyik legkirályabb jelenet mindig az, amikor nagy csattanással áll helyre a palánk, meg a gyûrû egy atom zsákolás után. Nem tudom, hogy miért kell ezeket kivenni a játékból. Én soha nem mélyedtem el ebben a sorozatban sem annyira, hogy mezeket cseréljek, játékost töltsek le stb...szórakozni akarok vele, meg a látvány miatt játszogatni. De nekem ebbõl a szempontból a palánk és a gyûrû érzékeny veszteség...

[...] Te romboló állat! Te sátán!

VinylToy
Ha tudnám már megmondtam volna :D

VinylToy
Nem értem mi a jelentõsége? pass-steal vagy pass-switch player, mi a különbség?

na, again: :-))

hali
hogy kell az alley-oop-os zsákolásokat csinálni a slam dunk contestben és a gyakorláson?? (mi helyettesíti billentyûzeten a right analog stick-et? melyik gomb?)

air23
szedd le, nezd meg azert annyit meger.. :)

air23
miert kell megmondaniuk hogy a pass (off)-switch player (def)-jump 180(dunk) legyen egy gombon? mi van ha en peldaul a pass-steal parost preferalnam? miert kell mindenkit huje amerikai jatekosnak nezni es ugy gondolni hogy mi nem tudjuk normalisan kiosztani a kontrolokat? ..
szal ez :)

batman
én asszem valamelyik konzol verzióból láttam videót korábban. megrémültem, mert a zsákolóversenyes videókon a gyûrû, sõt a palánk (!) is úgy állt, mintha betonból lenne. Ez tényleg ilyen? mert akkor le se szedem...:(

[...] Te romboló állat! Te sátán!

KeKKSZike
Nekem az INTROval az a bajom, hogy mindig ugyanaz...
De az irányítás sztem tök jó! :O :P

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

VinylToy
Az irányítással mi a gondod? Hány billentyût akarsz használni, és miért nem bírod kiosztani rendesen?

air23
de :) pl a 95 os dx 100 on kiraly volt ;)

szoval hogy tisztazzuk ez az elso benyomasom, ha valaki esetleg megosztja az iranyitas atirasanak megoldasat talan meg hajlando is leszek egy szezont vegigjatszani :)

ja es vegre nem 'im in the game' 'intro' van.. mondjuk az introt is jobban megcsinaltak meg regen osszevagott igazi meccsek jeleneteibol ,)

VinylToy
neked semmisenem jó :C

air23
aha, mert az megy xp-n.. meg a 2001 is ;)

VinylToy
Örüljünk hogy van, ha meg nem tetszik akkor tessék felrakni az NBA 2000-et aztán azzal tolni :D

air23
ja es meg a nyomi billentyuzeten is betanultam 4 db 50 pontos zsakolast :)

air23
ok. de mint emlitettem nem csak e miatt csalodtam benne :) az 5v5 jatek nba inside drive hoz hasonlit (talan 2000 ben jott ki :) annyira nem gaz de mast vartam), az iranyitast megint nem osztottak szet normalisan (mi a f.. ert kell meg mindig iranyitas parokat csinalni.. ja igen mar nem csak parok vannak.. hanem a zsakolasi opciokat is beallitod mikor def/attack parosnak kiosztod a gombot.. hihetetlen.. - neztem a config fajlt es tenyleg egy bind re menti el oket.. valaki tud ra megoldast?), a franchise mod menuszerkezete katasztrofalis (vagy csak en vagyok nyomi hogy az elejen a schedule bol nem tudtam a normalis menuhoz eljutni csak a fantasztikus pda hoz), az hogy next es prev gombokra ra kell menni az egerrel enter-esc helyett.., az hogy amikor kivalasztom az iranyitast egerrel kell ranyomni a > ikonra a sima billnetyuzeten jobb irany helyett, az hogy az ellenfel ala rakja az iranyitasom ha netan idegen helyett otthon jatszok az mar csak hab a tortan.. az hogy meccs kozben esc utan nem lehet esc el visszamenni csak menubol .. visszajatszast meg mindig nem lehet elmenteni.. es meg sorolhatnam :) igen kis hibak, lehet hogy csak engem zavarnak :)

azert van par pozitivum is.. van zsakoloverseny jee.. bar irrealis.. valamint a mozgasok azert eleg jok 5v5 ben, grafika javult valamelyest

na meg az hogy kijott.. egyenlore ennyi, teny hogy csak 2-3 orat jatszottam meg vele.. :)

hali
hogy kell az alley-oop-os zsákolásokat csinálni a slam dunk contestben és a gyakorláson?? (mi helyettesíti billentyûzeten a right analog stick-et? melyik gomb?)

VinylToy
Gyakorolni kell, van rá lehetõség, nem kell mindjárt feladni :)

air23
hát eléggé csalódtam ebben a 2005 ös verzióban... :/

"hogy kell feladni a lasztit? Nyomogattam mindenfélét semelyik se jött be.. csak gamepaddel megy?" pl ezért is :)

VinylToy
Az igazat bevallva ezek a képek úgy készültek hogy a CPU irányította végig mind a négy játékost, és én csak ámultam és bámultam hogy miket tudnak :D

FrezeR
király képek!

Iori
hogy kell feladni a lasztit? Nyomogattam mindenfélét semelyik se jött be.. csak gamepaddel megy?

I love this game!

VinylToy
Sarokkal adja fel magának a labdát

Lába között a palánkra pattintotta, és még át is vette a lába között

A gyõztes

KG21
directX 9c, legújabb driverek, új windows.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Fred10
csákó nekem az a gondom hogy azt írja ki amikor elindítom hogy NBA 2005 hibát észlelt ezért leáll a kellemetlenségekért elnézést kérünk.
a jó anyukat
miért????mitcsináljak???

Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W

FrezeR
milyenek az ingame videk? remélem több van benne mint tavaly. irjatok még infókat:)

Slow
ezt mennyire nagyon köszi... nem vettem észre, hogy nem m-ben volt az nba...
kösssz

csum666
Nagyon tuti a gám a zsákolást most tanulom nagyon tutiiiiiiiiiii

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

csum666
és kezd ujra a telepitést jó lesz

csum666
nekem is ez volt ami az m:be van vedd ki

precision
Jajj ne má én is a reloaded félét szedem, remélem nem típushiba. Amugy nemtom mitõl lehet...
Izé, cdrõl telepíted vagy bemountoltad az imaget?

Bazinga!

Slow
valaki nem tudja, miért ver a sors engem ilyen hibaüzenetekkel? (reloaded verzió...)

precision
Aki játszott már vele pls pár szóban irja már le, hogy milyen :)

Bazinga!