903
  • KeKKSZike
    Semmi gond... Bandy neked sincs kedved egy multihoz? :O
  • Bandy11
    keksz beszart az icq-m bocs
  • KeKKSZike
    Nincs kedve valakinek egy multihoz? :O
  • Bandy11
    egyébként köszi
  • Bandy11
    mér kell ilyet csinálni egyszerüen nem lehet game paddal?
  • Iori
    olvass vissza és ne kiabálj! (316#)
  • KeKKSZike
    Nézz privit! ;)
  • Bandy11
    Zsákolni tok de csak úgy tok segíteni elmagyarázni mer hosszú ha van setleg msn vagy icq-d.NEKEM ABBA SEGÍTSENEK HOGY LEHET ALLEY-UP-ot csinálni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
  • KeKKSZike
    Amúgy én komolyan nem értem, hogy miért fikázzák itt sokan ezt a játékot, amikor nagyon állati lett sztem! Az irányítás remek, aki sokat játszott NBA2004-el, annak semmi különös nincs benne! Sztem egy NHL-nek sokkal rosszabb az irányítása! :P Szóval sztem a játék nagyon jó, élethű! :P
  • KeKKSZike
    Egyszerűen... Nekem nem megy ez a zsákolás! Valaki segítsen már, hogy hogyan és mit kell csinálni, mert nekem nagyon nem megy! :( Előre is köszi!
  • KeKKSZike
    Hi!
    Valaki egy multi? :O (nem tudok hostolni...)
  • Bandy11
    gamepaddal
  • Bandy11
    Hogy lehet alley-up csinálni a slam dunkingba?
  • Iori
    format c:
  • MrSpock
    Igazad van teljesen,mostmár szükségszerű gamepad,meg kormány,szóval lassan a billentyűzetet ellehet felejteni.
    Ez van,csak azért írtam,mert minden játék konzolra íródik,nem számítógépre.
    Szóval bekell ruházni mindenre.
    Épp ezért írtam,hogy pár év,és konzol teljesen átvesz mindent.
  • MrSpock
    Én speciel alapon kezdtem,csak viszonyításként írtam.
  • refo
    "Meg ez a vegyél gamepadot eléggé erőltetettnek tűnik."
    Azért azt vedd figyelembe, hogy a bill.-t nem az über-kombók bevitelére telálták ki! Ott van pl. a Fifa:ha ki akarsz használni minden "ficsört" polipkezünek kell lenned...legalábbis szerintem. De más kategóriában ott a POP...ahhoz sem árt a gamepad! Be kell látni:sok játéknál már "kinőttük" a billentyűzetet... Karácsonyra tessék kérni normális gamepadet...vagy Mikulásra...
  • Jefferson
    nem tom miért akartok egyből superstaron játszani mikor megvan a játék kb 3-4 napja, általában úgy szokták és gondolom azért is van benne a játékokba a nehézségi fokozat, hogy először nyomd starteren ha ott megy játsz all staron és utánna superstaron, ha pedig egyből superstaron akarsz játszani jóhogy szar lesz a játék mivel még nem tudsz azon a fokozaton játszani
  • Fred10
    minden a duplája a gépemen minden megfelel és crackeltem is persze
  • Iori
    mondjuk igaz hogy nem minden esetben,de vmikor müxik
  • Iori
    nekem müxik
  • KG21
    nem a könnyített szintekre vonatkozott a véleményem.
  • KG21
    superstaron nem működik az sem.
  • Iori
    ja, Madden király lett
  • MrSpock
    Kipróbáltam én is..izéé.. 27:0 után dobtam egy kosarat.
    Mindent úgyállítottam,mint a 2004-nél,nem vagyok láma benne.
    Allstaron ott veretlenül megnyertem a bajnokságot.
    De itt,hááát nagyon megváltozott,valahogy nemlehet finoman játszani,nekem olyan csúszkálósnak tűnik a játék.
    A gép irreálisan csal is.
    Maga a játék körítésben szebb,csicsásabb,de valahogy nemannyira játszható,vagy nemtom.
    Meg ez a vegyél gamepadot eléggé erőltetettnek tűnik.
    Én úgyérzem,ha kijönnek az újgenerációs konzolok,a számítógépet játékra el is felejthetjük.
    Már most is,minden csúszik,késik,valahogy mostohán kezelik a dolgokat,majd kijön valamikor,hazudjunk aztán csak lesz valahogy.
    Vissza a game-hez.Lehet megfogom kedvelni,de szerintem az idén a MaddenNFL a legjobb sportjáték a 4 közül.
  • Iori
    spinelj
  • Vanek
    Freeman!: hogy állítom ugy be a configot,hogy saját profilon is menjen zsákolóversenyben a önmagánakfeldobás? a cigánykerekes zsákot hogyan?
  • Jefferson
    all staron, superstaron eddig 1 meccset játszottam ott igaz 10-el ki is kaptam
  • KG21
    superstaron?
  • Jefferson
    sztem klassz a játék eddig mindig fasza meccseket nyomtam a gép ellen
  • Vanek
    óra-óta :)
  • KG21
    egyetértek... sokadik élvezhetetlen meccsemet játszom már vele. Ez egy fostalicska:(( Lehet egyáltalán ebben elmenni a védő mellett valahogy? Mert a gép egyszerűen letol a pályáról, a cselek szart sem érnek. Ha védekezésben ugrok, akkor is bedobja, ha a gépet hagyom rajta, az csak nézi ahogy eldobja, és szinte mindig csont nélkül bevágják... ekkora egy szart el sem hiszem
    Online még nem játszottam vele, de már látom is a nyerő taktikát: hagyd védekezni a CPU-t, válts el minél messzebb a labdástól, és senki nem megy el a védője mellett. Támadásban meg nyomogatni kell a pick&rollt, meg seggelni, és megvan a győzelem.
  • Vanek
    ez milyen szar. eddig 98 óra az összes nbavel játszottam,és ez a legszarabb. a dobás szar,az emberek csak közelről néznek ki jól,a passzolás szar, a játék élvezhetetlen. olyan mintha egy ps összebasztak volna vmi 96os játékkal. 04 után ez tiszta égés. nem is sprintelnek,Pau Gasol nekem rózsaszinben pompázik. a kameraáéláást mért változtatták meg? tisztára ugyanaz mint a nhl2005-menüben is meg játékban is--->szar!!!! a creatre playerben mért nerm volt jó a régi fejformák? kinek van arra ideje hogy a szempillától a fogak számáig mindent beállítson?....
    elsőre kiakasztott... a 3pts dobóversenyben kell vmit irányítani? vagy csak nyomom oszt dobja? a zsákoóversenybe hogy kell maguknak feldobni? 1általán hogy kell úgy hogy bemenjen?
  • FrezeR
    a 2004-ben is voltak ilyen idegesitő "feltámadások" amikor a gép hátrányban volt, de ezt valamennyire lehetett orvosolni, hogy a gép 3 pontos dobó "képességét" majdnem nullára vettem és akkor nagyjából reális volt. nem tudom valszeg itt is lehet minden ilyesmi apróságot állitani, ugye?
  • bodesz
    hi all. aki leszedet sms webről és az acca még megvan privibe köggye már el mert már csak 8 file kell a 2. cd ből de sehonnan se tudom lekapni.pls
  • Vanek
    nem tudok csapattal,se emberrel se semmivel lenni a select team/playernél.... pedig beállítottam a gombokat gamepadra is....
  • air23
    ok de akkor minek van benne :)
    52-45 :) asszem most elég is volt :)
  • KG21
    a beugrás használhatatlansága kifejezetten pozitívum, hisz gyakorlatilag ez a túlzás volt a 2004 legnagyobb hibája.
  • KG21
    ja, a védő mindig beragad néhány mp-re az elzárást adóba, a seggelés ellen meg nem lehet idén már take charge gombbal sem védekezni, sosem fújják be a támadót.
  • air23
    ja még valami hogy valami negatívat is írjak.. a power play használhatatlan szerintem ilyen formában ahogy most van nomeg hogy néha a cross overem támadó fault.. hááát :)