NBA Live 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CD-KEY:HZQ8-VDBV-NFQ9-G824-WRLD
qwe
asd
xc
space, es left shift :)
(ja az hogy a magyar bill en hosszu it nem lehet mar hasznalni azt meg se emlitenem ;) - 2004 ben meg lehetett :)
nyilak +
pass/switch = -
shoot/rebound = Right Shift
steal/(nem tudom hogy hívják amit támadásban csinál erre, szintén valami dobásféle) = û
Turbo = Right Ctrl
és az "á"-ra is be van még állítva valami :D
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
de anélkül is el lehet játszani.
(mellesleg én a numerikus 0-ra szoktam rakni, és így nem kell a bal kéznek ezzel is foglalkozni, hanem csak a jobbkéz kisujj)
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
egyebkent ha szetszedtek volna, barmilyen fura is, de be tudnad allitani a neked tetszo csodalatos 'támadásban passzolok, és védekezésben labdát lopok' parost :) valamint azok akiknek ez annyira nem jon be (pl nekem) be tudtak volna allitani esetleg masra!
no de tenyleg ez volt az utolso kommentem ebben a temaban :)
az "alap" meccsekhez elég 4 gomb is kb.
csak azt a rohadt right analog stick-es dolgot mondja már meg valaki! :-)))
ja az analog sticket 360 ban hogy forgassam keyboardon? sikerult mar bill rol megcsinalnia valakinek egy 360 as zsakolast?
[...] Te romboló állat! Te sátán!
hali
hogy kell az alley-oop-os zsákolásokat csinálni a slam dunk contestben és a gyakorláson?? (mi helyettesíti billentyûzeten a right analog stick-et? melyik gomb?)
szal ez :)
[...] Te romboló állat! Te sátán!
De az irányítás sztem tök jó! :O :P
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
szoval hogy tisztazzuk ez az elso benyomasom, ha valaki esetleg megosztja az iranyitas atirasanak megoldasat talan meg hajlando is leszek egy szezont vegigjatszani :)
ja es vegre nem 'im in the game' 'intro' van.. mondjuk az introt is jobban megcsinaltak meg regen osszevagott igazi meccsek jeleneteibol ,)
azert van par pozitivum is.. van zsakoloverseny jee.. bar irrealis.. valamint a mozgasok azert eleg jok 5v5 ben, grafika javult valamelyest
na meg az hogy kijott.. egyenlore ennyi, teny hogy csak 2-3 orat jatszottam meg vele.. :)
hogy kell az alley-oop-os zsákolásokat csinálni a slam dunk contestben és a gyakorláson?? (mi helyettesíti billentyûzeten a right analog stick-et? melyik gomb?)
"hogy kell feladni a lasztit? Nyomogattam mindenfélét semelyik se jött be.. csak gamepaddel megy?" pl ezért is :)
I love this game!
Lába között a palánkra pattintotta, és még át is vette a lába között
A gyõztes

a jó anyukat

miért????mitcsináljak???

Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
Izé, cdrõl telepíted vagy bemountoltad az imaget?
Bazinga!