903
  • VinylToy #223
    Örüljünk hogy van, ha meg nem tetszik akkor tessék felrakni az NBA 2000-et aztán azzal tolni :D
  • air23
    ja es meg a nyomi billentyuzeten is betanultam 4 db 50 pontos zsakolast :)
  • air23
    ok. de mint emlitettem nem csak e miatt csalodtam benne :) az 5v5 jatek nba inside drive hoz hasonlit (talan 2000 ben jott ki :) annyira nem gaz de mast vartam), az iranyitast megint nem osztottak szet normalisan (mi a f.. ert kell meg mindig iranyitas parokat csinalni.. ja igen mar nem csak parok vannak.. hanem a zsakolasi opciokat is beallitod mikor def/attack parosnak kiosztod a gombot.. hihetetlen.. - neztem a config fajlt es tenyleg egy bind re menti el oket.. valaki tud ra megoldast?), a franchise mod menuszerkezete katasztrofalis (vagy csak en vagyok nyomi hogy az elejen a schedule bol nem tudtam a normalis menuhoz eljutni csak a fantasztikus pda hoz), az hogy next es prev gombokra ra kell menni az egerrel enter-esc helyett.., az hogy amikor kivalasztom az iranyitast egerrel kell ranyomni a > ikonra a sima billnetyuzeten jobb irany helyett, az hogy az ellenfel ala rakja az iranyitasom ha netan idegen helyett otthon jatszok az mar csak hab a tortan.. az hogy meccs kozben esc utan nem lehet esc el visszamenni csak menubol .. visszajatszast meg mindig nem lehet elmenteni.. es meg sorolhatnam :) igen kis hibak, lehet hogy csak engem zavarnak :)

azert van par pozitivum is.. van zsakoloverseny jee.. bar irrealis.. valamint a mozgasok azert eleg jok 5v5 ben, grafika javult valamelyest

na meg az hogy kijott.. egyenlore ennyi, teny hogy csak 2-3 orat jatszottam meg vele.. :)
  • Miska
    hali
    hogy kell az alley-oop-os zsákolásokat csinálni a slam dunk contestben és a gyakorláson?? (mi helyettesíti billentyűzeten a right analog stick-et? melyik gomb?)
  • VinylToy #219
    Gyakorolni kell, van rá lehetőség, nem kell mindjárt feladni :)
  • air23
    hát eléggé csalódtam ebben a 2005 ös verzióban... :/

"hogy kell feladni a lasztit? Nyomogattam mindenfélét semelyik se jött be.. csak gamepaddel megy?" pl ezért is :)
  • VinylToy #217
    Az igazat bevallva ezek a képek úgy készültek hogy a CPU irányította végig mind a négy játékost, és én csak ámultam és bámultam hogy miket tudnak :D
  • FrezeR
    király képek!
  • Iori
    hogy kell feladni a lasztit? Nyomogattam mindenfélét semelyik se jött be.. csak gamepaddel megy?
  • VinylToy #214
    Sarokkal adja fel magának a labdát

Lába között a palánkra pattintotta, és még át is vette a lába között

A győztes

• KG21
    directX 9c, legújabb driverek, új windows.
  • Fred10
    csákó nekem az a gondom hogy azt írja ki amikor elindítom hogy NBA 2005 hibát észlelt ezért leáll a kellemetlenségekért elnézést kérünk.
    a jó anyukat
    miért????mitcsináljak???
  • FrezeR
    milyenek az ingame videk? remélem több van benne mint tavaly. irjatok még infókat:)
  • Slow
    ezt mennyire nagyon köszi... nem vettem észre, hogy nem m-ben volt az nba...
    kösssz
  • csum666
    Nagyon tuti a gám a zsákolást most tanulom nagyon tutiiiiiiiiiii
  • csum666
    és kezd ujra a telepitést jó lesz
  • csum666
    nekem is ez volt ami az m:be van vedd ki
  • precision
    Jajj ne má én is a reloaded félét szedem, remélem nem típushiba. Amugy nemtom mitől lehet...
    Izé, cdről telepíted vagy bemountoltad az imaget?
  • Slow
    valaki nem tudja, miért ver a sors engem ilyen hibaüzenetekkel? (reloaded verzió...)
  • precision
    Aki játszott már vele pls pár szóban irja már le, hogy milyen :)
  • precision
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ csak most láttam meg hogy megjelent!!! Már el is kezdtem letölteni. Biztos nagyon kirááááály! Hentes Bill kösd fel a felkötnivalót :D :P
  • Jefferson
    elvileg ez a legújabb driver
  • Jefferson
    én pedig mindig innen töltöm a drivereket, lépésről lépésre kiválaszotd hogy milyen kártya meg op redszer és utánna ha jól emlékszem akkor a "go" gombra klikkelve bejön egy másik oldal ahonnan lelehet marni
  • KeKKSZike
    Hát én is itt próbálkozom, de... semmi! Egyszerűen nem találom a Detonatort!
  • Iori
    vkinek a suprnovás torrent megy?
  • Jefferson
    nem tom itt próbáltad e de az nvidia oldalán itt lehet tölteni drivereket nvidia
  • KeKKSZike
    Ott keresem már egy órája, de nem találom sehol...
  • KG21
    nemtom melyik a legújabb, mert nekem ATI-m van, de ott biztos megleled
  • KG21
    www.nvidia.com-ról szedd le
  • KeKKSZike
    Valaki segítene nekem abban, hogy Geforce FX 5600-os kártyához melyik a legőjabb driver? És honnan lehet lsezdeni pontosan?
  • KeKKSZike
    Sztem én azért szívom! Van olyan progi, ami a SP2 után se működött normálisan! :( De most mit csináljak? Olvasgatom a külföldi fórumokat, hátha írnak valamit, de eddig még semmi... :(
  • KeKKSZike
    [email protected]
  • csum666
    keksz msnt megadod?
  • csum666
    sp2 nicsn fenn sp1van!
  • KeKKSZike
    Igen, de mielőtt elindítom kikapcsolom! Mindent kikapcsolok, mielőtt elindítom! Fogadjunk, hogy az SP2! Nektek fenn van?

Legújabb detonator-t honnan tudom leszedni? :O
  • FrezeR
    ment privibe
  • KG21
    videókártya drivert frissítsd hátha az segít
  • csum666
    freez megadod?
  • csum666
    kekszike nekem megy normálisan de nincs 5letem kekszike msnt használsz?
  • FrezeR
    ezt nekem cimezted?:) mert ha igen akkor van