903
-
#223 Örüljünk hogy van, ha meg nem tetszik akkor tessék felrakni az NBA 2000-et aztán azzal tolni :D -
#222 ja es meg a nyomi billentyuzeten is betanultam 4 db 50 pontos zsakolast :) -
#221 ok. de mint emlitettem nem csak e miatt csalodtam benne :) az 5v5 jatek nba inside drive hoz hasonlit (talan 2000 ben jott ki :) annyira nem gaz de mast vartam), az iranyitast megint nem osztottak szet normalisan (mi a f.. ert kell meg mindig iranyitas parokat csinalni.. ja igen mar nem csak parok vannak.. hanem a zsakolasi opciokat is beallitod mikor def/attack parosnak kiosztod a gombot.. hihetetlen.. - neztem a config fajlt es tenyleg egy bind re menti el oket.. valaki tud ra megoldast?), a franchise mod menuszerkezete katasztrofalis (vagy csak en vagyok nyomi hogy az elejen a schedule bol nem tudtam a normalis menuhoz eljutni csak a fantasztikus pda hoz), az hogy next es prev gombokra ra kell menni az egerrel enter-esc helyett.., az hogy amikor kivalasztom az iranyitast egerrel kell ranyomni a > ikonra a sima billnetyuzeten jobb irany helyett, az hogy az ellenfel ala rakja az iranyitasom ha netan idegen helyett otthon jatszok az mar csak hab a tortan.. az hogy meccs kozben esc utan nem lehet esc el visszamenni csak menubol .. visszajatszast meg mindig nem lehet elmenteni.. es meg sorolhatnam :) igen kis hibak, lehet hogy csak engem zavarnak :)
azert van par pozitivum is.. van zsakoloverseny jee.. bar irrealis.. valamint a mozgasok azert eleg jok 5v5 ben, grafika javult valamelyest
na meg az hogy kijott.. egyenlore ennyi, teny hogy csak 2-3 orat jatszottam meg vele.. :) -
Miska #220 hali
hogy kell az alley-oop-os zsákolásokat csinálni a slam dunk contestben és a gyakorláson?? (mi helyettesíti billentyűzeten a right analog stick-et? melyik gomb?) -
#219 Gyakorolni kell, van rá lehetőség, nem kell mindjárt feladni :) -
#218 hát eléggé csalódtam ebben a 2005 ös verzióban... :/
"hogy kell feladni a lasztit? Nyomogattam mindenfélét semelyik se jött be.. csak gamepaddel megy?" pl ezért is :) -
#217 Az igazat bevallva ezek a képek úgy készültek hogy a CPU irányította végig mind a négy játékost, és én csak ámultam és bámultam hogy miket tudnak :D -
#216 király képek! -
#215 hogy kell feladni a lasztit? Nyomogattam mindenfélét semelyik se jött be.. csak gamepaddel megy? -
#214 Sarokkal adja fel magának a labdát
Lába között a palánkra pattintotta, és még át is vette a lába között
A győztes
-
#213 directX 9c, legújabb driverek, új windows. -
#212 csákó nekem az a gondom hogy azt írja ki amikor elindítom hogy NBA 2005 hibát észlelt ezért leáll a kellemetlenségekért elnézést kérünk.
a jó anyukat
miért????mitcsináljak??? -
#211 milyenek az ingame videk? remélem több van benne mint tavaly. irjatok még infókat:) -
#210 ezt mennyire nagyon köszi... nem vettem észre, hogy nem m-ben volt az nba...
kösssz -
#209 Nagyon tuti a gám a zsákolást most tanulom nagyon tutiiiiiiiiiii -
#208 és kezd ujra a telepitést jó lesz -
#207 nekem is ez volt ami az m:be van vedd ki -
#206 Jajj ne má én is a reloaded félét szedem, remélem nem típushiba. Amugy nemtom mitől lehet...
Izé, cdről telepíted vagy bemountoltad az imaget? -
#205 valaki nem tudja, miért ver a sors engem ilyen hibaüzenetekkel? (reloaded verzió...)
-
#204 Aki játszott már vele pls pár szóban irja már le, hogy milyen :) -
#203 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ csak most láttam meg hogy megjelent!!! Már el is kezdtem letölteni. Biztos nagyon kirááááály! Hentes Bill kösd fel a felkötnivalót :D :P -
Jefferson #202 elvileg ez a legújabb driver -
Jefferson #201 én pedig mindig innen töltöm a drivereket, lépésről lépésre kiválaszotd hogy milyen kártya meg op redszer és utánna ha jól emlékszem akkor a "go" gombra klikkelve bejön egy másik oldal ahonnan lelehet marni -
#200 Hát én is itt próbálkozom, de... semmi! Egyszerűen nem találom a Detonatort! -
#199 vkinek a suprnovás torrent megy? -
Jefferson #198 nem tom itt próbáltad e de az nvidia oldalán itt lehet tölteni drivereket nvidia -
#197 Ott keresem már egy órája, de nem találom sehol... -
#196 nemtom melyik a legújabb, mert nekem ATI-m van, de ott biztos megleled -
#195 www.nvidia.com-ról szedd le -
#194 Valaki segítene nekem abban, hogy Geforce FX 5600-os kártyához melyik a legőjabb driver? És honnan lehet lsezdeni pontosan? -
#193 Sztem én azért szívom! Van olyan progi, ami a SP2 után se működött normálisan! :( De most mit csináljak? Olvasgatom a külföldi fórumokat, hátha írnak valamit, de eddig még semmi... :( -
#192 [email protected] -
#191 keksz msnt megadod? -
#190 sp2 nicsn fenn sp1van! -
#189 Igen, de mielőtt elindítom kikapcsolom! Mindent kikapcsolok, mielőtt elindítom! Fogadjunk, hogy az SP2! Nektek fenn van?
Legújabb detonator-t honnan tudom leszedni? :O -
#188 ment privibe -
#187 videókártya drivert frissítsd hátha az segít -
#186 freez megadod? -
#185 kekszike nekem megy normálisan de nincs 5letem kekszike msnt használsz? -
#184 ezt nekem cimezted?:) mert ha igen akkor van