903
  • air23
    2004-09-29 Xbox NBA Live 2005 (c) EA Sports *USA*
    nagyszerű... már majdnem nyitottam az ftp-t :)
  • air23
    :,( hat ja :)
  • KeKKSZike
    Túl szép is lenne... :D
  • FrezeR
    igen én is ezt láttam aznap amikor beirtam, hát akkor még várnunk kell kicsit:(
  • KG21
    erről beszélek:
    NBA Live 2005 Release Date News
    Posted by Andrew on Friday, 24 September 2004

As you may have seen on EBGames.com and the official NBA Live 2005 website, the release dates for NBA Live 2005 have been changed.

PC-CD: October 27th, 2004
    Playstation 2: September 29th, 2004
    Xbox: September 29th, 2004
    Gamecube: September 29th, 2004
  • FrezeR
    én október 29-ről tudok, szerintem a szeptember 29 túl közeli nem? de bár ne lenne igazam az októberrel
  • csum666
    uuuuuuuu nagyon jó lenne!
  • KG21
    az fasza volna, de túl sokszor csalódtam én már az EA-ben...
  • air23
    azt lattatok hogy megvaltozott a counter? mar szept 29 ere igerik. az meg 4 nap.. ha mazlink van a hetvegen le is szedhetjuk :)

http://www.easports.com/games/nbalive2005/home.jsp
  • csum666
    hát de nem ekkora!
  • KG21
    volt mindegyikben eddig is
  • csum666
    Nagyon jó lesz végre les zbenne ujjitás:D
  • csum666
    Már alig birom kivárni:)
  • KG21
    lesz!!!!!!!!
  • csum666
    zsákolo verseny és tripla dobás lesz benne????????
  • G.Freeman
    NHL kijott 1 hettel hamarabb, remelem ez nem fog kulonben nem vegzunk a playoffal
  • air23
    re :) remelem azert a hivatalos megjelenes elott is ki tudjuk mar valahogy probalni o:)

a videokrol csak annyit hogy ja.. :) azert jo hogy par realis zsakolas is belekerult :)

• KG21
    hiv. oldal szerint Okt. 5. és ott van az a visszaszámláló, mint tavaly, de emlékszem akkor is szívtunk, mert csak konzolra jött ki késedelem nélkül. Még csak nem is szóltak, csak utólag.
  • G.Freeman
    Ki van irva a hirek koze mikor kerul forgalomba Mo-n es mar az is 1 honap szoval az amcsi megjelenes mar csak par het, nem fog kesni
  • KG21
    jaja, a 2003-ban még voltak a meccs közben hangulatos bejátszások, pl faultoknál fogta a fejét az egész cserepad :)))
  • FrezeR
    remélem, hogy újra lehet majd menteni a replay-eket mert ez most is hiányzik, meg jó lenne ha egy kicsit jobb animációk lennének benne, mert azt nagyon utálom most is, hogy ha győztes kosarat szerzek akkor utána semmi kitörő öröm, hogy de jó mi nyertünk...szóval lehetne egy kicsit élethűbb a mérkőzés több animációval:)
  • KG21
    PC-re úgyis 1 hónap késéssel jön ki, mint tavaly
  • bodesz
    mia?már nincs is idő? :DDDDDDDD
    hehe
  • KG21
    láttam én is a zsákversenyes videókat, a legtöbb mozdulat nagyon irreális sajnos. Pl 720 fokos pörgés a levegőben, meg kétszer áthúzza a lába alatt és hasonlók. Ilyeneket max dobbantóval lehetne csinálni. Azért persze jó, hogy ilyen is van, de ennyire nem kellett volna eltúlozni.
  • FrezeR
    köszi az infót, azért remélem nem fogunk benne csalódni:( kiváncsi leszek a zsákolóversenyre láttam róla egy kis videót az nagyon meggyőző volt:)
  • KG21
    nekem sem ön be az a fehérfényes effekt, viszont az arcok egyre jobbak. Garnett szinte tökély sztem.
  • KG21
    hááát nemsok érdemi változást látok a 2004-hez képest a játékmenetet tekintve. Megjegyzem aki játszik elég láma módra nyomja, starteren csak emberről dob, meg T-Mac-el állandóan nyomul be zsákolni.
    Igazából mintha az eltúlzott blokkolásokból visszavettek volna, de így meg sok a faultos lerántás. A legtöbbet be is fújják persze.
    Még mindig idegesítő ahogy a gép tökéletesen követi a labdás embert, tehát szinte lehetetlen 1-1 ben megoldani valamit, és a legcélszerűbb védekezés továbbra is csak az lesz, hogy váltsunk le a labdásról, mert a gép úgyis tökéletesen követi azt (CPU defense-nek hívják ezt sokan)
    Úgy láttam az elzárások idén már nem lesznek olyan hatékonyak, egyszer sem ragadt be a védő a zárást adó játékosba. Ez engem aggaszt, mert erre építettem eddig :P
    A grafika túl csillogó sztem, nekem annyira nem jön be, a mozgások mintha kissé le lettek volna lassítva, és finomítottak is valamelyest rajtuk, de összességében majdnem ugyanazok, mint a 2004-ben. T-Mac húzott egy újfajta 360-at, jól nézett ki, de a többi zsákja ugyanaz volt mint az eddigiek.
    Összességében sztem sok újat nem nyújt majd a játék, tavaly jóval több változás történt az elődhöz képest.
  • joe69
    ja olyan mintha ra lenne ragasztva, nagyon sitt kepek
  • FrezeR
    leszedted KG? ha igen akkor mesélj milyennek látod:) a képek pedog jók nagyon! csak nekem tünik furának a játékosok körül az a fehéres körvonal? lehet nem jól látom:)
  • KG21

• KG21

• KG21

• KG21
    letölthető egy teljes SAS- HOU NBA Live 2005 meccs negyedenként innen
  • G.Freeman
    Latom ebbe a topikba csak en jarok:) NA sebaj aki szeretne NBA Live 2005öt nyerni az nezzen be ide: http://fbl.jatekok.hu/kezdo.php

ha nem szeretne nyerni akkor is
  • G.Freeman
    Live 2005 rendszerkövetelmények
  • G.Freeman
    zsakoloverseny tutorial videok
  • G.Freeman
    ez jobban tetszik amugy, elethubb mint az elözö videok
  • bodesz
    Új videó THX by G.Freeman
  • G.Freeman
    amugy nem kesnek annyit a hireim, vagy melyiket irtam lenyegesen kesobb szted?
  • G.Freeman
    ja, fejlödik a felderítő rendszerem