903
-
#183 Gyerekek....
Ilyet én még nem láttam!
Valami gond van nálam, mert amikor a menübe vagyok, akkor a szinek töredeznek, és kifagy a játék! De ha villámgyorsan kattintgatok, akkor meg semmi gond és elindul a game és no problem! Most mit csináljak?! :O Nem tud valaki egy tippet/5letet mondani nekem?! :O SŰŰŰRGŐŐŐS -
#182 hát jah van msn címed? -
#181 a szivbajt hoztad rám, hogy nem jó a game huh:)) majd irjatok még, hogy milyen és jöhetnek képek! de jó lenne már tolni:) -
#180 Nah igazából nekem is teccik a gám csak még keveset jácottam vele nem tom de még fura remélem faxán megszeretem a zsákolás télleg jó lenne ha tudnék:D a mecs jó szal elmegy a gám majd még tesztelem:D -
Laci08 #179 Gyerekek, aki tud minnél hamarabb szerezzen be hidegélelmet mert egyhamar nem fog felkelni a gép elöl. Olyan f.sza mozgások vannak hogy nagyonjó.Kivállo a game.Naonfranko.Sajna mennem kell órára ugy hogy abba kell hagynom a játékot.A zsákolóverseny marha jó csak még nem jöttem rá mit hogyan!Király -
#178 már próbáltad akkor? mi a gond vele? -
#177 csak most látom, hogy kintvan. Dejó erre hazaérni -
#176 Sztem idén jobb lett fifa:( de még nem sokat jácottam nbaval remélem 1 szinten lesznek és emgszeretem nbat is a 2004 után! -
#175 akinek már lejött irjon róla, hogy milyen és jöhetnek képek is! -
#174 belenéztem közben a rar-ba és ugyanaz a fájl található benne:
rld-nb5a.bin
rld-nb5b.bin -
joe69 #173 maradjunk inkabb a wanadoo-nal, hisz ott 3 napot kapsz ugyanannyiert -
#172 PC-NBA Live 2005 USA 2CDs. 1436 Mb Windows
Én ezt töltöm Torrent-ről, szerintetek ez ugyanaz, mint amiket ti írtatok a magyar smswebes oldalakon? -
#171 haat igen.. jo erre ebredni :) jo gamet mindenkinek :) -
R9 #170 én most kezdtem el tölteni ftp-ről,még 8 óra... -
TommyGun #169 Na aki már leszdte a Warezcenter-ről az mondhatná a tapasztalatokat hogy működik-e neki stb stb -
sorted #168 ennyi erővel sok helyről letölthető pl INNEN is.. -
realr #167 ITT már fentvan, tölthető! -
#166 Írtam neked privit! :O -
#165 -
#164 NBA 2005 -
#163 Tommy:Ja már értem mire gondolsz, a theme egy stlye XP nevű progival van loadolva.Nekem is van ilyen különböző szart lehet cisnálni benne...ajánlo--->általános eszmerecsere--->Hogy néz az asztalod forum -
TommyGun #162 Haverom azt mondja hogy az egyik ikon alá egérpsis van írva a másik alá meg hogy vettem egy hektár rizyt vagy mi -
TommyGun #161 Szerintem a neten találta valami jó kis Photoshop edites kép -
#160 ez sztem csak egy winXP theme, már láttam ilyet. -
#159 nem PCm van -
#158 Nekem van egy olyan érzésem, hogy... Inkább nem mondom ki! :) -
Laci08 #157 De remélem még ma felkerül valahova.Én már nem bírom ezt a hajszát!!!!
Jaaaaaaaj!Nyomatni akarom még ma! -
#156 Hűt ezt komolyan mondom, hogy nem hiszem el, hogy nem tudják megcsinálni! grgrgrgr -
TommyGun #155 Neked Machintosod van ? Na csak emrt ez egy MacOS oprendszer ahogy nézem ezt nem te csináltad a gépeden....a kérdés hogy a fotó honnan van -
#154 szvsz valszeg nem "hivatalos" törés :D hanem vki akinek megvan csinált egy másolatot és feltette a netre. De az a legbiztosabb ha megvárjuk vmelyik team mig kicrackeli -
G.Freeman #153 lehet, nincs ps2 vagy xbox jatekom
de akkor meirt nem irjak mar ki nforce-ra? -
#152 2 cds cucc nyilván nem lehet PS2 vagy XBOX -
G.Freeman #151 nem irja sehol hogy PC verzio -
#150 sorry a nagyságért -
#149 na szal itt egy kép róla,
-
#148 hehe, edonkeyn már fent van (lehet hogy fake): itt
kinait értő emberek előnybe :D -
G.Freeman #147 csá Ruki -
#146 na remélem kiadják még ma,már alig várom már hogy JOval Duncan pofájába zsákoljak :D -
#145 Zaki: Persze, hogy emlékszem, majd játszunk ezerrel, csak jó lenne ha végre a gépemen lenne a játék! -
TommyGun #144 Zaki gyere SNL ligába játszani van neked egy Okaforunk meg egy Bobcats