903
  • McGrady
    ok
  • KeKKSZike
    Jövök!
  • McGrady
    jön vki multizni?
  • McGrady
    kösz, mostmá végre tom hogykell alley-t adni, de nektek nem szaggat ha beteszitek a módosított configot?
  • balint08
    köSZI SIKERÜLT MEGCSINÁLNI!!!!!!!!!
  • KG21
    látom muszály lesz szájbarágósabban elmondani.

a dokumentumok/NBA LIve 2005/configs- ban van egy csomó kfg kiterjesztésű fájl, ezek közül az egyik a saját billentyűkiosztásod mentése. (Ez nálam KG.kfg, attól függ ki milyen nevet adott meg.)

megnyitod ezt a fájlt notepaddel, és bemásolod ezeket a sorokat

bind K_R R_UP
    bind K_R R_DOWN
    bind K_R RYAXISCHANGE
    bind K_F R_LEFT
    bind K_F R_RIGHT
    bind K_F RXAXISCHANGE

ebben az esetben R és F gombokon van a jobb analog stick két tengelye.
    Ha mondjuk a W és E gombokra akarod tenni, a 3 K_F és K_R részt írd át K_W és K_E -re.
  • balint08
    Skacok én visszaolvastam de nem értem...
    Ahhoz hogy alley oop-ot tudjak csinálni billen , ahhoz kell egy új fájl, vagy mit kell csinálni??
  • donpedro
    Én is kipróbáltam végre, és felemásak az érzéseim. Kicsit nehezebbnek tűnik a játék, és a sok apró változást is meg kell szokni, de azért összességében nem olyan vészes. Sajnos a szokásos EA Sports-os hanyagság továbbra is jellemző a játékra, de ezt már fel sem veszem. :)

Abban mindenesetre egyetértek valamelyik előttem szólóval, hogy idén (is) a Madden a sorozat legjobbja, az NBA csak a második helyért vívhat a FIFÁ-val.

A Dunk Contest jópofa, csak ne lennének ennyire röhejes trükkök, amikor azt látom, hogy Carter sarokkal felrúgja a labdát a kamerára, majd a lecsorgót bezúzza egy 360-al, akkor nem tudom, hogy nevessek, vagy sírjak...

A tripladobálás is jó, csak szerintem nagyon hamar rá lehet érezni, és így hamar unalmassá válik. (Persze egy olyan szezonban, ahol rengeteg meccs után, csupán az All-Star gála részeként szerepel, már jó lehet kikapcsolódásnak.)

Mindenesetre szerintem nem rosszabb a game, mint tavaly, bár nem is nagyon jobb.
  • Homaly
    Olyan problemam lenne, hogy mikor elkezdek jatszani egy dynasty-t, az elso meccs lejatszasa utan no signal-t ir a monitorom, es megfagy a jatek (inno 3d geforce 4 titanium 4800se, legujabb (61,77) detonator)!
    Segitsegeket elore is koszonom!!

• Joker Hun
    Nekem meg az lenne a problémám hogy hiába unlockolok cipőket amikor az embert csinálom és cipőt választok csak az alapok vannak meg amit megvettem az is le van lakatolva pedig air zoom LeBron II faja és itt csak 200 credit nem 40000Ft mint a boltban:-)
  • KeKKSZike
    Valaki segítsen már! Hogyan kell zsákolni a zsákoló versenyen?! Nyomtam én a slam dunk school-t, de egyszerűen nekem nem megy! :( Röviden valaki elmodaná az egésznek a lényegét?! :O
  • bodesz
    jah-zzz
  • air23
    kicsit felhígult ez a fórum :)
  • Vanek
    balint08:nem lehet csak ha van gamepadod!!!!
    hogy állítom ugy be a configot,hogy saját profilon is menjen zsákolóversenyben a alley oop? a cigánykerekes zsákot hogyan?
  • balint08
    megkérdezhetem hogy miért vagytok ekkora bunkók????
    az ember kérdez valamit és ti lehülyézitek mert ti már tudjátok és ő nem !!!!!!!!!!!! Nem értelek titeket!!!
  • Iori
    bazz ez már nem vicces hanem szánalmas amit egyesek csinálnak, azt még elhiszem hogy pár ezer hosszászólást nem tudsz elolvasni, de az utolso 100-150 hozzászolást egy 10 perc alatt simán eltudod olvasni...

csak ennyit mondok : #386
  • KG21
  • balint08
    nnnnaaaaaaaa segítsetek márrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • balint08
    pleessa nagyon kellene a segítségetek!!!!
  • balint08
    HI!
    Hogy lehet a labdát a palánkra fölpasszolni zsákolásoknál?????
  • KeKKSZike
    Valaki egy multi? :O
  • KeKKSZike
    Én nekem meg elmondaná valaki a zsákolás lényegét?! Mert egyszerűen nekem nem megy, még nem jöttem rá a lényegére, hogy hogyan kell dögöseket zsákolni! :)
  • balint08
    A ROHADT ÉLETBE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    NEKEM IS OLYAN GONDOM VAN MINT A #205-ÖS KOLLÉGÁNKNAK!!!!!!!!!!!!!!
    VALAKI TUD SEGÍTENI MIVEL OLDHATOM MEG????
  • bodesz
    olvass vissza kb 1-2 oldlalt vagy az oldal alján keress cd keyre és megtalálod
  • balint08
    HI!
    valaki bepötyögné nekem a serial numberjét a játéknak?
  • Vanek
    hogy állítom ugy be a configot,hogy saját profilon is menjen zsákolóversenyben a alley oop? a cigánykerekes zsákot hogyan?
  • bodesz
    amúgymeg akárki akármit mond még mindig ez a legjobb nba live:

jeee
  • bodesz
    nyugi!
  • bodesz
    mien kombóval?
  • McGrady
    hi valaki elmondja h mért nem műkszik a multi ha direct game-ba akarok jáccani? ja és az alley-oop hoz nincs vmi patch?
  • Slow
    ha nem lennél ilyen kis idegcsomó, már rég segtettek volna...

így meg olvass vissza vazze
  • Bandy11
    oké te is biztos elolvasnád mind a 368 üzenetet te hülye vagy????most mé nem tudod leírni basszátok meg mind!!!!!!!
  • Vanek
    KÖSSZZ.de most akkor vki írja le még 1x,vagylegaább ctrl+c+v!!
  • Iori
  • Fred10
    haha
  • Csuhai G
    király a kép ;-)
  • Vanek
  • VinylToy #386

Ja és játszál Super Mario Bros-szal inkább...
  • air23
    olvass vissza.
  • Bandy11
    elegem van hogy nem tok alley-t csinálni nem tom hogy mér kell a játékon kívül fájlokat csinálni hogyí jó legyen ez hülyeség azt hidtem hogy itt normális emberek vannak azt valamit mondanak hogy mit tom pass+1,2 modakármicsoda de nem nézz vissza meg ilyenek