NBA Live 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja igen, és eldobja a ladbát, azt se tudom hogy hogyan kell :-) bocsika elõször jácom nba-el :-)

irhatnál róla valamit hogy mit jelentenek ezek a billentyûk :-) c+d+s mert én átállítottam asszem

VinylToy
#294 :D

kedvenc rész:"...csak kicsit tovább kell kitartani..."

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Valaki tud írni valamit a Dunkról? Nincs gamepadom, billel nyomom, de a francért sem akar dunkolni :-) Valaki segítsen pls :-)

VinylToy
Tegnap én is gyakoroltam, majd az otthoni géprõl töltök fel képeket :)

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

air23
haat aaaa ... :)

VinylToy
De melyiket??? :D

air23
:) én 1-1 ben szórakoztam vele kicsit :) beállsz középre check után és egybõl onnan tolod az off ball-t és mész zsákolni, ellnfél azt se tuggya hogy mi merre :)

KG21
ez tényleg jó poén, addig szórakoztam, még csak összejött rendesen lessétek meg:
T-Mac style dunk

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

air23
c+d+s csak kicsit tovább kell kitartani :)

AZTA!!!! Mit találtam! Azt észrevettétek hogy all star game-n az alapból off the ball-on lévõ billentyûvel palánkra lehet adni magadnak (vagy másnak) alley oopot? Jó ötlet, biztos van még pár iylesmi dolog amit nemv ettünk még észre! ;)
KG21
én most kaptam érte 50-et, aszonták ez volt a dunk of the year :))

Kombó?
air23
oh király arm pit.. 49 et kaptam rá :)

air23
lol áá dehogy arkád a gém :)

Hali! Help az alley-oop nekem se megy pedig így nem tok alley-oop 360 windmill ridert úgyhogy plíz help me!:-)
KG21
Annál nekem jobban tetszik ha úgy csinálja meg, mint Mitchell a magyar All Staron :)))

air23
egyébként ami még teccik az a c+d+s a könyékig carteres zsákolás :) csak sajnos olyen 45 pontot kapok rá még maxon

air23
ja bocs.
thehát w: 2foot 180 gather

w: (360 gather)
ilyen nekem nincs is

amúgy köszi!
air23
szori a caps ért

air23
nos.. amit a zsákoló versenyhez használok (az a konfigom más mint amit 5v5 re..)

ott az 50 pontos kombók:
shift+d+d (jordan szerû)
shit+w+w (180 lábközötti áthúzással..)
c+d+a (180, HÁTMÖGÖTTI ÁTHÚZÁSSAL)
c+a+a (két, lábközötti ..)

ami még 50 pont körüli ha perfektre csinálod az pedig:
c+s+w

shift: (elsõ dunk modifier)
c: (második dunk modifier)
d: (one leg tomahawk gather)
s: (180..gather)
a: (2 foot gether)
w: (360 gather)

air23
azt már meg se mertem említeni :)

ezt rosszul tudod, a korabbi reszekben benne volt Jordan, a sajat neven...

Csuhai G
elég gagyinak hallom ezt a 2005-öt !
nekem elég rossz, hogy nincs benne Jordan, billentyûzeten nem olyan jó a zsákolóverseny stb...

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

McGrady
hellosztok!
nagyon ász a jázék de egyvalamit nemértek.hogyankelll bill.-el alleyoopot csinálni zsákolóversenyen?(ha vkinekkell a game keressen fel [email protected])

Kuss!-magyarázta.

[HUN]FaTaL
ez a game nem fog felkerülni bithumenre?

http://goo.gl/gd6Zi5

FrezeR
okés hát majd meglátom milyen lett, remélem hamar:)

Bocsi, leírná valaki mégegyszer a #205-ös probléma megoldását? Nekem sem akarja átmásolni a cd-rõl ezt az audio file-t....
Please help!!!!
KG21
a hosszúpasszokat még mindig felugorva kapják el, viszont a rövidpasszoknál már van egy újabb anim, és gyorsabban veszik át a labdát. a második nekem nem volt eddig sem problémás, mindig tudtam mennyi van még hátra kb.

FrezeR
a 2004-ben azt utáltam, hogy ha messzirõl passzoltam egy játékosnak, pl beadásnál az utolsó másodpercen és a pálya másik felé passzoltam akkor mindig minden játékos idétlenül felugrik és mire földetér és dobhatnék már lejár az idõ...de nagyon sokszor idegesitõ, hogy ugy kapták el a passzokatt, hogy felugrottak pedig nem is volt rá szükség. ebben is igy van?

meg amit még utáltam...utolsó másodpercek...szeretném látni, hány másodpercem van még és nem az eredményt és az idõt mutatja, hanem ki hány pontot dobott meg ki szerzett az elõbb kosarat. szóval irtó lassan váltott vissza a számláróla, s emiatt sokszor lemaradtam a végérõl ugymond:) most is igy van??
lökjetek még képeket!

precision
2003 meg 2004ben normál néven volt benne

Bazinga!

Iori
bazz, faszé kell analog stick...hétvégén veszek 1et.

A playeket hogy kell behozni? nyomom a playcallingot azt vagy int. foul vagy timeout offensenél

I love this game!

guardian hero
Nyilván jogi okokból, a korábbi részekben is "Player 23", meg hasonló neveken futott.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

csum666
2004 vagy 2005???

Nekem nem jött be eddig a 2005 nem teccik 2004be sokal gyorsabban passzol bedobásnál ,meg nem tok elfutni 1edül mint 2004be

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

Kombik? Lehet úgy is, hogy az alap játékban neked mik irányítanak azok a gombok: pl zsákolás aztán dobás
thx
precision
Egy hatalmas hibát vettem észre!!! Nincs benne a játékban Jordan (a 90's alltarsban sem) :((

Bazinga!

air23
hat nem orulok hogy neked se jon be a game annyira :/

KG21

egy serialt lécci mondjon vki
KG21
szerintem gázos lett a game, olyan nyomi a dobómozdulat, hogy hánynom kell. Marion dob ilyen okádék stílusban, be is sült a fakezével az olimpián :)
Az meg egy nagy szemétség az EA részérõl, hogy csak right analog stickes joy-al lehet elõhozni a jobb cseleket, amikkel esetleg el tudna az ember menni az irányváltásokat tökéletesen követõ gépi ellenfelek mellett. Ráadásul billentyûzetrõl nem lehet a zsákolóversenyen feldobni magadnak a labdát, így az gyakorlatilag félig játszhatatlan.
Az idétlen hátulról blokkolások megszûntek ugyan, de ezzel könnyebb lett a palánk alatti zsákolás, ami miatt sokkal árkádabb lett az egész játék.
Azért van fejlõdés is.
A beugrás és beforduláés reálisabb lett, sokszor elvesztik ilyenkor a labdát, ha áll elõttük védõ.
A centerek már nem dobnak be mindent közvetlen közelrõl, sõt úgy néztem hajlamosabbak inkább többet hibázni, mint a kinti dobók, akik viszont emberrõl is szórják a trojkákat.
lerohanásokkor hamarabb visszérnek a védõk, és onnan meg is halt az akció, kivéve ha csak a játékos mellé tudnak odaérni, mert olyankor már nincs lerántásra sem esélyük.
A grafika jobb lett, de azt mellékesnek tartom, bár a mezek felbontása és a közönség elég gány.

bodesz
ha vki leszedte SMS webrõl akkor adja már meg a passját hogy én is leszedhessem.thx

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

fitutufi
cracket átdobtad ? :D
milyen géped van ?

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Fred10
fent van a legujabb directx is akkor meg miért nem megy???

Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W

precision
Kicsit konzol-átirat érzése van az embernek, de nagyon jó a játék. Nekem bejön!

Bazinga!

air23
hat igen. megoszlanak a velemenyek kulfoldon is

http://easports.boards.ea.com/[email protected]@.3bd1788c

fitutufi
ha kell kép akkor szóljjatok rakok be screenshotot !!!

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

fitutufi
teccik a gamma , csak még az irányítást meg kell tanulnom mert már elfelejtettem meg most itt van a fifa így most a újjaimnak át kell állnia erre ! :D
különben teccik - graf is nagyon szép meg a bejáccások is

air23
nos, tudjuk mar hogy mivel lehet feladni a zsakoloversenyen magadnak a labdat csak a billentyuzet hasznalataval?

elixir ftp