903
-
#343 ja mgé annyit hogy o neal az utolsó negyedben lesérült aztán a cserecenterem is :))
úgy látszik viszont hogy a sima pick and roll még mindig hatásos meg a post up a backinggel :)) szép magyar mondat volt :)) -
#342 hát játszottam még pár 5v5 meccset és már annyira nem utálom :) lenyomtam két meccset superstaron lakers vs heat (én heat) az első meccsen volt egy csúnya 17-0 ás rohanásuk a 3. negyedben a második mecsen viszont tudtam 3 ponttal nyerni 5 perces negyedek voltak :) valami 47-44 re. ami szerintem tök reális. mondjuk minden ponttéert meg kellett szenvedni :) nomeg minden egyes védekezés is szenvedés volt..
-
Homaly #341 Ezt leirnad egy kicsit reszletesebben, ugyanis engem nagyon erdekel, csak nem tudom ennyi infobol megcsinalni. Tehat hogy pontosan melyik file-ba, es hova! Koszi
-
#340 A zsákolóverseny, meg a grafikája menti meg a programot, de lehet, hogy aki kezdő, még tetszik is neki, hogy árkádabb lett. -
#339 hmmmm... akkor mi az, amiért érdemes beszerezni, mert nekem a 2004 nagyon tetszett -
#338 igen, és van még valami: a gép mocskosul csal, gyengébb idegzetűeknek nem ajánlott a játék emiatt. Ha hátrányban van a 4. negyedben, 100%-al triplázik akár 2 emberről is, és az sem zavarja, ha pl Yao ugrik előtte. -
#337 hmmm, ennyire gáz lenne? -
R9 #336 hali,melyik gombbal kell zsákolni? :D
mert üresen viszem azt simán csak rádobja! -
#335 Ha Carter nem szarakszik annyit 99-00 ás idényben akor nemkellene a térdeit baszogatni:D hát ezt jólmegaszondtam -
#334 érdemes, majd szedd le :)
meg ja szegény térdek :/ -
#333 azt nem szedtem le, mivel megvannak csak külön a zsákolások, viszont a sima meccset láttam. Hát Carter ma már biztos nem zsákol 720-at, inkább csenddben üldögél a zsákverseny alatt a nézőtéren, jégtömlőkkel a térdein:)) -
#332 ja írtam is hogy ez még annyira nem :) na ja 720. bár gondolom te is leszedted torrentrol a "NBA Slam Dunk Contest 2000.mpg" et és ott O Neal pojénkodik hogy Carter neki azt mondta hogy 720 at fog majd egyszer zsákolni :) majd meglátjuk :) -
#331 sztem ez még annyira nem irreális. Lehet 720-at is csinálni joypaddal, na az ennél sokkal gázabb :) -
#330 syori :) ez már jó :) -
#329 ez ugyanaz a link, mint az előbb -
#328 ez még nem annyira gáz bááár :)) -
#327 :)) megcsináltam lepontozták 50 re mégolyat :)) -
#326 hát már az enyém is túlzás volt, de ez... :DDD -
#325 oh még 1 pozitívum a 2005 ben hogy alt tab gyors :) -
#324 hamár így összejöttünk gyors felraktam fraps ot :)
igaz hogy csak practice de vicces :)
éljen a reális zsákolás :) -
#323 lol állat :)
köszi freeman :) -
#322 pff mit műveltem az előbb, cigánykerékből láb alatt... durva volt:))
cigánykerekes zsákolás :DDD -
Jefferson #321 NEEEEEEEEM -
Petya777 #320 az axischange mi? -
Since #319 ok megvan csak este van :) -
Since #318 pontosan melyik fájlba kell ezt belerakni? -
#317 remek, reméltem hogy ez megint működni fog... akkor talán mégsem veszek gamepadet :)) -
G.Freeman #316 be lehet es ugyanugy kell, a kfg fileba bele kell masolni et a par sort:
bind K_R R_UP
bind K_R R_DOWN
bind K_R RYAXISCHANGE
bind K_F R_LEFT
bind K_F R_RIGHT
bind K_F RXAXISCHANGE
K_R resznel az R a gomb szoval ha mas gombra akarod pl J gombra akkor K_J 3x, masik gomb meg a peldaban Fre van allitva
egyszerü -
#315 bááár a 2k4ben vhol olvastam hogy belehetet állitani a Freestlyet billenytűzeten és sikerült is ,de azt nem tudom hogy itt is lehet-e -
#314 vegyél dual analog stickes gamepadot :D
billel nem lehet -
#313 nemkell a redvás analog stick, billenytűzettel hogykell? egyáltalán meglehet azzal csinálni? -
Petya777 #312 hihetetlen vazz hogy az előző hsz-ban ott a válasz erre rákerdezel... ÁÁÁ -
#311 bemesz a boltba, kersz egy analog sticket, hazamesz, radugod a geped megfelelo csatlakozojara, bootolsz, betoltod a jatekot, ellenorzod az iranyitast, betoltod a zsakolo modot, hasznalod a right analog sticket -
Since #310 na az nincs :) -
#309 LÉccci segítsetek!
nekem nemmegy ez az alleyoop, el tudjátok mondani részletesen? -
#308 analog stick -
Since #307 oké de mit kell nyomkodni hogy feldobjam a labdát? arra lennék kiváncsi :) -
#306 Próbálj meg ráérezni és menni fog. Nekem is eltartott vagy egy óráig. -
Since #305 nemtudod leírni hogy kell? :) -
#304 akkor ez nehez szules lesz :)