903
  • air23
    ja mgé annyit hogy o neal az utolsó negyedben lesérült aztán a cserecenterem is :))
    úgy látszik viszont hogy a sima pick and roll még mindig hatásos meg a post up a backinggel :)) szép magyar mondat volt :))
  • air23
    hát játszottam még pár 5v5 meccset és már annyira nem utálom :) lenyomtam két meccset superstaron lakers vs heat (én heat) az első meccsen volt egy csúnya 17-0 ás rohanásuk a 3. negyedben a második mecsen viszont tudtam 3 ponttal nyerni 5 perces negyedek voltak :) valami 47-44 re. ami szerintem tök reális. mondjuk minden ponttéert meg kellett szenvedni :) nomeg minden egyes védekezés is szenvedés volt..
  • Homaly
    Ezt leirnad egy kicsit reszletesebben, ugyanis engem nagyon erdekel, csak nem tudom ennyi infobol megcsinalni. Tehat hogy pontosan melyik file-ba, es hova! Koszi

• KG21
    A zsákolóverseny, meg a grafikája menti meg a programot, de lehet, hogy aki kezdő, még tetszik is neki, hogy árkádabb lett.
  • Hentes Bill #339
    hmmmm... akkor mi az, amiért érdemes beszerezni, mert nekem a 2004 nagyon tetszett
  • KG21
    igen, és van még valami: a gép mocskosul csal, gyengébb idegzetűeknek nem ajánlott a játék emiatt. Ha hátrányban van a 4. negyedben, 100%-al triplázik akár 2 emberről is, és az sem zavarja, ha pl Yao ugrik előtte.
  • Hentes Bill #337
    hmmm, ennyire gáz lenne?
  • R9
    hali,melyik gombbal kell zsákolni? :D
    mert üresen viszem azt simán csak rádobja!
  • McGrady
    Ha Carter nem szarakszik annyit 99-00 ás idényben akor nemkellene a térdeit baszogatni:D hát ezt jólmegaszondtam
  • air23
    érdemes, majd szedd le :)

meg ja szegény térdek :/
  • KG21
    azt nem szedtem le, mivel megvannak csak külön a zsákolások, viszont a sima meccset láttam. Hát Carter ma már biztos nem zsákol 720-at, inkább csenddben üldögél a zsákverseny alatt a nézőtéren, jégtömlőkkel a térdein:))
  • air23
    ja írtam is hogy ez még annyira nem :) na ja 720. bár gondolom te is leszedted torrentrol a "NBA Slam Dunk Contest 2000.mpg" et és ott O Neal pojénkodik hogy Carter neki azt mondta hogy 720 at fog majd egyszer zsákolni :) majd meglátjuk :)
  • KG21
    sztem ez még annyira nem irreális. Lehet 720-at is csinálni joypaddal, na az ennél sokkal gázabb :)
  • air23
    syori :) ez már jó :)
  • KG21
    ez ugyanaz a link, mint az előbb
  • air23
    ez még nem annyira gáz bááár :))
  • air23
    :)) megcsináltam lepontozták 50 re mégolyat :))
  • KG21
    hát már az enyém is túlzás volt, de ez... :DDD
  • air23
    oh még 1 pozitívum a 2005 ben hogy alt tab gyors :)
  • air23
    hamár így összejöttünk gyors felraktam fraps ot :)
    igaz hogy csak practice de vicces :)

éljen a reális zsákolás :)
  • air23
    lol állat :)

köszi freeman :)
  • KG21
    pff mit műveltem az előbb, cigánykerékből láb alatt... durva volt:))
    cigánykerekes zsákolás :DDD
  • Jefferson
    NEEEEEEEEM
  • Petya777
    az axischange mi?
  • Since
    ok megvan csak este van :)
  • Since
    pontosan melyik fájlba kell ezt belerakni?
  • KG21
    remek, reméltem hogy ez megint működni fog... akkor talán mégsem veszek gamepadet :))
  • G.Freeman
    be lehet es ugyanugy kell, a kfg fileba bele kell masolni et a par sort:

bind K_R R_UP
    bind K_R R_DOWN
    bind K_R RYAXISCHANGE
    bind K_F R_LEFT
    bind K_F R_RIGHT
    bind K_F RXAXISCHANGE

K_R resznel az R a gomb szoval ha mas gombra akarod pl J gombra akkor K_J 3x, masik gomb meg a peldaban Fre van allitva

egyszerü
  • Iori
    bááár a 2k4ben vhol olvastam hogy belehetet állitani a Freestlyet billenytűzeten és sikerült is ,de azt nem tudom hogy itt is lehet-e
  • Iori
    vegyél dual analog stickes gamepadot :D
    billel nem lehet
  • McGrady
    nemkell a redvás analog stick, billenytűzettel hogykell? egyáltalán meglehet azzal csinálni?
  • Petya777
    hihetetlen vazz hogy az előző hsz-ban ott a válasz erre rákerdezel... ÁÁÁ
  • air23
    bemesz a boltba, kersz egy analog sticket, hazamesz, radugod a geped megfelelo csatlakozojara, bootolsz, betoltod a jatekot, ellenorzod az iranyitast, betoltod a zsakolo modot, hasznalod a right analog sticket
  • Since
    na az nincs :)
  • McGrady
    LÉccci segítsetek!
    nekem nemmegy ez az alleyoop, el tudjátok mondani részletesen?
  • Iori
    analog stick
  • Since
    oké de mit kell nyomkodni hogy feldobjam a labdát? arra lennék kiváncsi :)
  • KG21
    Próbálj meg ráérezni és menni fog. Nekem is eltartott vagy egy óráig.
  • Since
    nemtudod leírni hogy kell? :)
  • air23
    akkor ez nehez szules lesz :)