8009
Avagy az nVidia NV4X
-
mEkLaU #1552 Ja én arra a listára amugy nem hagyatkoznék!
Egy sima 6800 azért jobban teljesit mint egy 6600 gt.
Huzva persze lehet fordul a kocka -
mEkLaU #1551 AZ fasza és gddr3-as már ugye?
Hol vetted? -
#1550 Hú én nagyon oda vagyok érte. Minden játék full grafikán megy, semmi nem lassítja meg(doom3, nfsu2, lineage2, SlRR el próbáltam eddig).
Itt a lista alapján 6600GT jobbnak tünik mint a sima 6800
Szóval a lényeg, nekem megérte ezt az 55k-t ujjonan és nyugodt szível ajánlom bárkinek :) -
mEkLaU #1549 www.guru3d.com/rivatuner
Tessék, amugy tetszik a kártya?
Énis nemsokára akarok vga-t ujitani de nem tom h 6600 gt-t vagy 6800at kéne venni ami esetleg megy 16/6 módban.Chaintech-ben gondolkodnék én is. -
#1548 egy linket tudtok adni Riva Tunnerre? -
#1547 szvsz is Riva Tunner -
#1546 Ízlés kérdése.. :) Én ezt szoktam meg -
#1545 Szerintem jobb választás lenne a Riva Tunner!! -
#1544 köszi :) -
#1543 coolbitset leszeded guru3d.comról, azt lefuttatod, utána driverből lehet. -
#1542 Chaintech 6600GT-t mivel lehet húzni? Powerstrip-ben nem ismeri fel az órajelét. :( -
Gear #1541 Itt nemnagyon találtam HDTV-re vonatkozó beállítást.Szvsz itt minden rendben.jelenleg a TV rá van kötve de kivan kapcsolva a másodlagos kijelző.Csak akkor kapcsolom be ha használom.A Monitor inf feltelepítve de nem oldott meg semmit.Nélküle sem volt más a helyzet.Ez egy elég friss win ami fent van és még más vga drv nem volt telepítve.
-
Gear #1540 Nem viszem vissza mert másik Gef6800-al is próbáltam , több driverrel és közben a kártya körül a gép is 2szer átépült, de ez a "kis" problem megmaradt ... egyszerűen már nemtom mit tegyek vele. Ha más kártyával is ezt tenné DVI-n akkor visszavinném a monitort. Szerintem vmit nagyon elbénázok beállításnál -másra nem tudok gondolni- megnézem amit janos666 írt. -
Raszkolnyikov #1539 Amiről én beszéltem az egy Abit Siluro GF4 Mx. Már jó rég nem láttam ilyen kártyát. Pedíg nagyon jó.
Szerintem driver csere. Aztán ha az sem jó akkor vidd vissza. -
#1538 Elképzelhető hogy HDTV módra van állítva a DVI (talán egy BETA driver -ha felraksz néha ilyeneket- amin pont ilyesmit teszteltek így rakta defaultnak, és ígymaradt a regisztriben). Nézd meg valahol az "nView dispaly settings" fül körül a control panelban ; a másodlagos megjelenítő ne TV legyen, hanem a moinitorod. -
Gear #1537 Tudtommal az MX440 DX7-es kártya... a gyári dobozra kiváncsi lettem , meg is nézek egyet 7főn. Az első szériák amik nem voltak agyonbutítva tényleg nagyon jók voltak de később már csak szutykokat lehetett kapni. Neked valszeg még az első darabok közül lehet hogy ilyen kellemes élményeid vannak a kártyáról.
A lényeg viszont az hogy a Gef6 seria DX9-es.Régebben már írtam ide , de nemsokan foglalkoztak vele. Van egy gondom , ha DVI-n használom az MSI NX6800-at akkor bizonyos programok (PoP Warrior Whitin , NFSU2)nem engednek 1024*768-nál nagyobb felbontást.VGA kábellal igen de nem túl előnyös TFT-n analog VGA kábelt használni. Kipróbáltam más gyártó 6800-as kártyáját is de a helyzet ugyanez volt. ATI 9800-9600XT és FX5700 kártyeszokkal minden ok. -
Raszkolnyikov #1536 Valószínűleg a gyári dobozokra azért írtak DX8-at hogy téged bosszantsanak. -
Akuma #1535 lekezeli a dx8-as effekteket, ezt nálam dx8 tudásnak nevezik...
dx9 effekteket nem kezeli le, tehát nem nevezhető dx9-esnek
ez egy "rendes kártya", több elismerést érdemelne, mint amennyit kap, gányolni meg lehet menni az ati fan topicba
ne a mai játék grafikai követelmény legyen mérvadó egy jó 1,5 éves kártyán -
#1534 nekem is ilyen videókártyám van...még kb. 3-4 napig -
Cvd #1533 Node ott van az igazság abban is amit idéztél, többek között nem rendelkezik pixel shaderrel, így nem lehet DX8-as kártya. Akkor sem az mert szoftveres DX8 támogatáassal rendelkezik (sőt rögtön hívhatnád DX9-esnek is, hisz ahhoz is van támogatása, vagyis azt is "keni-vágja"). Gyorsnak meg elhiszem hogy gyors, hisz jó nagy halom PS/VS munkát hanyagol, helyette dolgozik 3-4 évvel ezelőtti színvonalon. Úgyhogy a sebességével nem vitatkozom, de láttál te az utóbbi pár évben készült játékot rendes kártyán?:) -
Akuma #1532 "A GeForce4 egyik lájtosabb (a középső) verziója, ám hiába bír csak két pixel pipeline-nal, és hiába szedték ki belőle a pixel shadert, valamint hiába kénytelen emulálni a vertex shadert (így tehát már messze nem DX8 kompatibilis..)"
a directx az egy program, programot emulálni nagyon sok értelme van... szal ért hozzá az, aki írta
mert egy linuxon van értelme windows-t emulálni, de ez úgy hülyeség, ahogy van...
a lényeg, hogy "emuláltan" vagy sem, de keni-vágja a dx8-at! hiba nélkül megküzd vele... és a sebessége...
látvány + sebesség = emiatt vesz az ember vga-t -
#1531 kicsit utána szaglásztam a dolognak, ITT azt írják, hogy nem DX8 kompatibilis, de teljesítményben rendesen odabasz a Gef2 nek... -
Akuma #1530 mire alapozzátok ezt a kijelentéseteket?? én írtam linket is #1521... faterom gépében abit siluro geforce 4 mx 440 se van és dx8-as és nekem van egy geforce 2 ti-m is és ég és föld a 2 kártya teljesítményének különbsége grafikai tudásban és sebességben is -
Borg #1529 Tévedés, az Gef4MX széria csak DX7-es. -
mEkLaU #1528 Arra is -
Akuma #1527 nem is mondtam egy szóval sem, hogy ez nem lenne igaz
azt írtam az SE butítás, de attól még az MX is dx8-as -
trabant #1526 A gf4 mx nevével ellentétben nem a gf4 butított változata, hanem a gf2 tuningolva. -
#1525 marmint nem athlon xp re hanem egy amd sempron 2800+ ra -
#1524 sőt mást nem is szabad! -
Raszkolnyikov #1523 Akkor ezen megy a Pacific Assault? lehet, hogy vennem kéne egy ilyet átmenetilega GF 2 helyett, amíg a lessz normális választék a 6600Gt-ből. Sokan Február-Március környékére jósolják, hogy jó boltot lehet majd kötni. De az meg sok idő .
Egy biztos: ez A baszott PCI express kÚRVA SOK EMBERNEK OKOZOTT FEJFÁJÁST. -
#1522 Ott a pont...igazad van! -
Akuma #1521 Full software
support
* Microsoft DirectX optimizations and support
* Full OpenGL 1.3 and lower support
* Complete support DirectX 8.0 and lower
* WHQL-certified Windows XP, 2000, ME, 98, 95
Innen idézve -
Raszkolnyikov #1520 Én láttam egy Abit siluro GF4 MX-et. Annak a Dobozzára DX 8 támogatás volt írva. Kúrva jó kari! -
Raszkolnyikov #1519 Jó van na elnéztem. Azt hittem, hogy GF2 MX-ről és GF2 Ti-ről van szó. Bocsi. -
Akuma #1518 ezt honnan veszitek??? -
#1517 Dx8 Geforce3 és felette! De az mx sorozat csak dx7-es. -
Akuma #1516 de ez csak 6800gt, szal minimum 10K-t kéne rádobnom... húzós lenne :P -
Akuma #1515 alszom rá egyet -
#1514 Oksa...várj csak!
Asszem van egy muti gépében, rádobsz 5K a 6600GT -re, és mehet a biznisz...na? -
Akuma #1513 én még azért megfontolom a cserét :Ð