GeForce 6 series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
Ó hát persze. Neked inkább hiszek mint egy nVidia elkötelezett hardware lap képeinek, amin a saját pártfogoltjuk a rosszabb.
K.András
Azért azt el ne képzeljétek,hogy ilyen szar a képminöség,miközben ezek a pixelek már tnt korában nem látszottak,de biztos még annál is rosszabb a kártya,meg majd el is hisszük...

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Törölt felhasználó
Aham. A tomshardware meg olyan rohadt nagy ATI fan... az...
K.András
LOL,kezdödik az ati fanok ámokfutása...Nekem 59 XT-m van de ilyen minöséget nemhogy FX-en nem láttam,de anno a tnt-n sem...Ilyen képet százat csinálok atirol,aztán lehet mondani, hogy ati milyen szar...

http://druglord.buzz.hu/ ;)

De gáz...Elsõre azt hittem, olajradiátor.

Törölt felhasználó
Hmm... inkább finomabban fogalmazok: Egy kalap szar a 9800XT -hez képest!
Mindez Tom-tól!
Törölt felhasználó
Ez a képminõség gyalázatos:

janos666
De fölötte Geforce feliratú doboz található, így valószínûnek tûnik, hogy ez van benne.
cifuatwork
??????

Talán mert ez is 6800-as GPU-val rendelkezik? 😊

janos666
Akkor csak tévedésbõl került a Geforc 6800 Ultra-k közé, mert más gyártó is csinál quadro-t, nem?
perempe
Írtak-e már a TV-in minõségérõl?

Szvsz ez az 500W tápigény szörnyû, megengedhetetlen.

* George Benson : White Rabbit *

cifuatwork
nVIDIA Quadro FX3000G - ez egy professzioniális kártya, a HWSW.hu-ról származó info szerint olyan laza 3000$ (600e Ft felett) körüli árom már hozzá is juthatsz. Igaz jobbára videó- és 3D mûhelyekben alkalmazzák.

Narancs
Mi van?

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

janos666
Most ezen a Leadtek A400 Ultra kártyán a más gyártókhoz hasonló kártya meg hûtés fölé tettek egy hálózati kártyát az elfoglalt PIC slotokért cserébe? És az is az AGP meg PCI-E-en keresztül fog mûködni?
Az már van a mostani PixelView kártyákon is. Egy az egyben ugyanez a hûtés, csak alatta geforcefx asszem. Még irtam róla anno SG-re hirt is, ha jol emlékszek.
6800 reviews
itt van minden! tesztek és tuning is! a több, mint 12000 pont sem kacsa! igaz ezt már tuningolva érték el...

ezt az oldalt az nvidia oldaláról találtam, így nemhiszem hogy kamu lenne: egy teszt

ollie
Viszont egy microsütõvel nem fogsz Far Cry-ozni 😊))))

deep
Jogos.Az is igaz, hogy nem magyar embörnek tervezték a kártyát😊Talán 1-2 év múlva, ha már meg tudjuk venni a kártyát, telik majd monitorra is hozzá.
aki ilyen kártyát vesz, annak nem 15-17 colos monitorja van.manapság egy 19-es sem egetrengetõ összeg, és most már a 21-esek is elérhetõ áron vannak. aki meg 100.000 felett vesz videókártyát, annak telik monitorra is

Gabesz amd64
Kicsit durva ez a hütés rá!
Szerintem az ATI-n nem lesz ekkora soha se! :-))
Egyszer az életbe az Nvidiás csávók már igazán megoldhatnák hogy ne melegedjen anyira a VGA!!!

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

[NST]Cifu
Amúgy a Pixelview hûtésétõl estem hanyat, még valami LCD kijelzõt is rápakoltak 😊))

Gondolom a pillanatnyi energiafelvételt nem jelzik ki 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
nV Quadro FX3000G - gondolom két UTP és az utolsó meg egy "genlock" nevezetû dolog, ami arra való, hogy a többkijelzõs megjelenítésnél Szinkronban legyen a képfrissités ("house sync").

(a Genlock info és link a HWSW.hu fórumról)

Azért azt se felejtsük el, hogy az is CSAK PLETYKA volt, miszerint az X800-ban nem lesz PS/VS 3.0. Még bármi lehet. Nem véletlenül várt ki az ATI eddig.
Az Albatron 6800 (a kép szerint NEM ULTRA!) is két tápcsatival van a képen...

Ja meg ennyit a Gainward extraújésforradalmi hûtésérõl😊)

Ugyanakkor a Leadtek A400 U TDH elég érdekesen néz ki. Vajon mi az a 2db RJ45, meg coax dugó rajta?? Gigabit ethernet van integrálva rá?

[NST]Cifu
Albatron, AOpen, ASUS, Chaintech, Gainward és Gigabyte, Leadtek, MSI, Prolink, XFX gyártók GeForce 6800(Ultra) kártyáinak bemutatkozása

perempe
Nézegettem a leírást, az 500W-os tápigény felfog6atlan. Ok, egy mikrosütõ az 800W, de egy szg. is felvesz ennyit, ha 500-at ad le.

* George Benson : White Rabbit *

[NST]Cifu
Személy szerint csak találgatok, de valószinüleg a képminõségre fognak ráfeküdni, élsimitás és anizotróp szûrés minél nagyobb mértékben - ezek ugye nem befolyásolják a CPU-t, szóval AA nélkül és 6xAA (esetleg 8x?) ill. 16xAF bekapcsolása mellett is azonos FPS-t fog kinyomni magából - csak éppen látványosan jobb képminõség mellett...

deep
Igazat adok😊Mindenesetre akárki akármit mond, valódi fejlõdést mutattak fel a srácok ezzel a kártyával.Az is kezd érdekelni, hogy a shader 3-as miújságok hiányát hogyan ellensúlyozzák majd az Ati-nál.Mert ha az általad is említett proci általi visszafogás miatt plusz sebességnövekedést nem nagyon fognak tudni felmutatni, akkor mi az öreganyám térdkalácsát?
[NST]Cifu
Nem errõl van szó, hanem arról, hogy a tesztek alanyai legtöbb esetben CPU limitáltak alacsony felbontásban (pl. UT2k3/UT2k4 esetén látványos, hogy minden kártya kb. azonos teljesítményt nyújt). Inkább az új, GFX-igényesebb játékok esetén tûnik fel rendesen az erõkülönbség (pl. FarCry).
Az viszont tény, hogy az nV40 a felbontás növelésével viszonylag keveset veszít sebességébõl, ami azért egy igen kellemes dolog... És aki egy ilyen kártyát megvesz, az valószinüleg nem 15"-17"-os moncsival rendelkezik...

deep
Egyéb iránt visszatérve, szerintem az, hogy a kártya 1600x1200 ban adja a legnagyobb teljesítményt, kevesek szívét fogja megdobogtatni.Mert azért manapság a monitorok többsége még mindig 15-17"-os, amin a standard felbontás 1024x768.De ugye mindig a jövõre kell tekintenünk és nem a múltba😊 De azért én láttam olyan tesztet is, ahol alulmaradt a GeForce 6800 egy 9800xt-vel szemben.Tehát a ma és a közelmult játékaiban, sõt talán még a közeljövõ gammáiban sincs szükség erre a kareszra...Mindazonáltal uralkodik😊
A FarCry állítólag már most tudja a PS/VS 3.0 kezelését, csak engedélyezni kell benne.
grebber
Teljesitményben jó kárty ez venném is ha miller lennék.
A negativum csak az hogy sokat fogyaszt két tápcsati meg ami még titeket zavar ha van még olyan mert nekem csak ez a kettõ a zaveró ja meg az ára.

Next PC upgrade: 2022

ollie
most mé??? 😊)))

Laalee
haljak meg ha ilyen kártyára pénzt adok ki 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Azt motyogják, hogy csak év végén várható ezek beszerzése!
Igaz?

ollie
A vampire játék tudtommal HL2 motort használ, a Driver 3 meg a Driv3r meg ugyanaz 😊

[NST]Cifu
Az nV prezentáción egy érdekes képet vettem észre, amelyen a PS3.0-át használó játékok voltak felsorolva, ezen ezek szerepeltek:

-Lord of the Rings, Battle for Middle Earth
-STALKER: Shadow of Chernobyl
-Vampire: Bloodlines (õõõ... ez nem a Doom3 engine-s játék???)
-Splinter Cell X (???)
-Tiger Woods 2005
-Madden 2005
-Driver 3 (nem inkább Driv3r?)
-Grafan
-Painkiller (??????)
-FarCry
-...and many more

Felteszem, hogy az nV pénzt nem kímélve próbálja rávenni a fejlesztõket a PS3.0 minél korábbi használatára, akár utólagos patchekkel is. Figyelmbe véve, hogy anno a TR:AoD esetén is érvényesíteni tudták akaratukat nem csodálkoznék, ha valami ilyesmi lenne a háttérben. Ez végülis jó, mert itt nem lesz olyan iszonyítos késés, mint ami a PS2.0 esetén volt, ráadásul keményen alá fog vágni az ATi R420-nak, ha az tényleg nem fog PS3.0 támogatással rendelkezni...

janos666
Tudom! De arra értettem, hogy más játékokba is beletetetik, de gondolom nem ingyen, ha olyan kurva sok vele a munka.
A 120 watt a susmus.

durva kis cucc. terhelve tobb, mint masfelszer gyorsabb kb mint a 9800. bar meg mindig nem akkora a kulonbseg mint pl gf4-9700 kozott, az fx utan kevesebbet vartam, igy kellemes csalodas.
csak ne legyen semmi undorito susmus vele.
[NST]Cifu
Ez a mód már benne volt/van az FX szériában is... 😊))

janos666
Hát ha elég sok 6800u-t vesznek akkor talán leülhetnek tárgyalni másokkal is, hogy lécci-lécci.
[NST]Cifu
Igen, de ehez speckó módban kell programozni, amit egyenlõre csak Doom3-ban láthatunk...

janos666
Tehát akkor az efektek nem nyomják le olyan látványosan az FPS-t?
[NST]Cifu
Amikor textúráz (vagy plusz effektez), akkor 16x1, amikor viszont csak effektekez Z-buffer nélkül, akkor 32x0-ként képes mûködni. Eleddig a Doom3 az egyetlen olyan ismert játék, amely ez utóbbi módot tudja (majd) használni...

janos666
És ez a "16X1 / 32X0" hogyan értelmezendõ? Fizikailag 16, de emulálni tudja a 32-t? (#47, utólsó kép)
janos666
Ahogy szép lassan töltötte be a képet (nem tudom miért szarakodott) elõször azt hittem egy hangfal lessz.
félreértés végett biztos nem veszek prescottot 6800ultrával, de valószínüleg egyiket sem nekem egyikre sincs keret.
nincs több hozzáfûzni valóm, aki akarja megfontolja, aki nem az nem.