8009
Avagy az nVidia NV4X
main_6800_header.jpg
  • toMpEr
    asszem csak a 6800-as szeria tudja
  • Bucser
    Lehet hülyeséget kérdezek, de PCI expresses 6600 tud Nvidia SLi-t?? vagy elég, ha az alaplap támogatja és akkor a vid kártya is kezelni fogja???
  • CUCLI
    egy 6600GTre felmenne egy ZM80D-HP zalman hűtés?
  • Raszkolnyikov
    Ja tényleg! Az a Club3D milyen? Még nem is volt a kezemben olyan. Ugye eddíg csak Radeonokat gyártott (assze) azt meg kerülöm.
  • Akuma
    van asszem intelnél és amdnél is pci-expresszes alaplap
    vagy félreértettelek?
  • R9
    hát ja,és abba csak pentium mehet. ha jól tudom,szóval marad az agp-s
  • Akuma
    ez az árától is függ... sztem pci-e -es 6600GT eléggé jó áron van, csakhát ahoz olyan alaplap is kell
  • R9
    akkor milyet érdemes venni?
  • Akuma
    97-ért semmiképp sem!
  • R9
    hi!sztetek megéri ezt megvenni?
  • Borg
    Mondani mindenki tud bármit, aztán majd pénteken benyögik, hogy sajnos mégsem hoztak. Ahogy az lenni szokott...
  • Raszkolnyikov
    ma felhívtam a szegedi Bluefish-t és azt mondták, hogy szerdán vagy pénteken hoznak Club3D 6600GT-ket.
  • Bullet
    Az utóbbi időben csak Inno3D kártyáim voltak. Nem volt velük semmi baj. Most Inno3D Geforce 6800GT 256M/256 bit-al nyomoluk már szeptember óta. No problemo. Bruttó 104.000 Ft volt.
  • Breki33
    A prohardveren egész fórum épül erre kicsitt több hozzászólással.

Érdemes megnézni !!!

Amúgy a pontos nevet beírod a Smart EXplorerbe és már jön is a specifikáció
  • Zsoldos
    Csak az a kar, hogy egy nagyjabol hasznalhato kozepkategorias vga mar annyiba kerul mint egy komplett gep.
  • Raszkolnyikov
    Én tudok olyat is, hogy kiégett a memóriája az Inno-nak, de ez lehet hogy az erős tuning miatt volt.
  • Pill
    Nekem Inno3d geforce3 Ti200 van es nagyon jo. Jol huzhato es olcso. Egydul a venti szart be mesfel el utan de lecsereltem es siman megy meg mindig. Jo vetel szerintem.
  • Raszkolnyikov
    Még egy fontos kérés.

Az inno3D-t van aki isteníti és van aki elég rossz véleménnyel van róla. Mivel potenciális jelöltem szeretném ha írnátok valamit róla.
  • Raszkolnyikov
    Kedves sorstársak!
    Sokan keressük már a 6600GT AGP-s változatát több-kevesebb sikerrel. Megoldás jelnthet ha mindenki beírja, hogy hol, mennyiért és milyen karit talállt. Most akkor elkezdem a láncot és ha valaki még talál más ajánlatokat akkor írja be, segítsünk egymáson(a karácsony jegyében persze)!

a Glbal IT-nél inno3d -s gyártmányú van.

A Pixmania (számomra eleddig ismeretlen) bolt is kínál PNY nevű 6600GT-s cuccot. Ez a márka elégdrágának tűnik (66894 FT) és szintén full ismeretlen volt eddíg (neköm).

A Bluefish kínálatában szerepel egy Club3D 6600GT (a budapesti árlistát linkeltem be:) szóval ez.

Az kínálatában van Inno3D-s, 2 év garanciával. E-connect
    Útmutatás: nállam Operával(7.5) vagy FireFox 1.0-val nem jeleníti meg azt a részt ahonnan kilehet választani a terméket. Explolerrel viszont frankón műxik és a kép balfelső részében keressétek az "Onlineshop" felírat alatt.
    További nehézség a beazonosítása a karinak. Például: "CHAINTECH AA6800G" vagy "GIGABYTE GV-N59X128D". Az ilyenekből én honnan tudom meg, hogy PCI vagy AGP portos, 64 vagy 128 bites stb. Meg kell nézni a gyártó honlapján a terméket. Csak nagyritkán van belinkelve a termék leírása, a legtöbb esetben csak a gyártó oldala oszt töröld szemed szád! Ez kibaszott idegesítő és ez hanyagságra vall a cég részéről. Nagyon nehéz eligazodni az egészen.
  • Narancs
    X700XT nem kapható és vszínű nem is lesz, mivel abbahagyják a gyártást.
    X700 PRO meg ha 10K val olcsóbb lenne mint 6600GT akkor érné meg. Egyenlőre drágább és szarabb mint 6600GT, szal mindenképp a GeForce a jobb vétel...
  • GAAMMEER
    nVidia Geforce 6600GT vs. ATI Radeon X700Pro/XT
    melyik jobb ill. miben??
  • Cvd
    A jelenlegi helyzet szerint csak a decode (teljes, nem csak post processing) működik, az is csak WMV esetén, és csak 6600-6800PCI esetében, az AGP-s nV40-eken hol működik hol nem. Az nVidia állítólag dec. 20-án ad ki hozzá új drivert amiben megoldják a dolgot, de máshonnan meg olyan infókat hallani hogy sokszor hardverből le van tiltva a funkció mert nem sikerült normálisan összehozni. Mindenesetre jelenleg nem lehet használni normális divx/xvid encode-olásra, így azt sem lehet tudni hogy milyen hatásfokkal működik. De elképzelhető hogy előbb-utóbb összehozza valaki, pl. a Divx team is ígérte.
  • toMpEr
    Enkodolas szerintem nem gyorsabb, csak a post-filltering effekteket tudja hardwarebol nyomni. (deinterlace, normalize, stb.)
  • janos666 #1369
    Valaki aki vett má 6800-at az próbált már otthon MPEG4_encode-olni?
    Vagy tudna adni erről valaki egy tesztféleséget. Abban sem vagyok biztos hogy MPEG4-be és nem 2-be bír kódolni hardeweresen ez a kártya...
    És ha 4-be akkor Xvid, vagy melyik videokodek író cég programja bírja használni....
  • Pill
    Csak mondom hogy semmivel sem olcsobb az USA-ban. Mar annyi helyet vegigneztem de olcso hardvare-t meg nem talaltam. Bar most elegge lement a dollar.
  • bob
    Szia Garett 10

Ide látogassál el :http://www.jscustompcs.com/power_supply/
    itt kiszámolhatod .
  • toMpEr
    es ebben mi az erdekes? idehaza is kb ugyanilyen aron vannak a pci-e valtozatok
  • Pill
    Mi a velemenyetek errol? LINK Sose hallottam errol a markarol.
    Es errol? LINK2
    Ezek PCI-Exp.es karik
  • Cvd
    Ha nem valami gagyi akkor bírnia kell, ez olyan 250-300 watt között van a többi aprósággal együtt (persze ha éppen minden megy, ami nem nagyon fordul elő). De nem ártana nagyobbra cserélni a biztonság esetére. Ha meg noname táp akkor még jobban ajánlott a csere.
  • Breki33
    biztos nem
  • Garrett10
    hali
    szerintetek 300w-os táp elbírna egy amd 2000+ os procit, 2 40gb-os vinyót egy dvd-romot egy cd-írót na neg egy 6600gt-t?
    mert nekem azt mondták a boltba hogy nem biztos!
  • M@TriX
    sztem jól teszed., én most nem nyúlok a géphez egy ideig az biztos.
    Jövőre ha jól összejön akkor egy 120 ezres LCD veszek, végülis 60ért úgy megéri majd. A jelenlegit meg elnyommo 20ért, úgy mégjobb. :)
  • Akuma
    akkor Aqua :p
  • toMpEr
    az ami mar nincs es iden nem is lesz
  • Akuma
    Videokártya Club3D GeForce 6600 GT 128MB DDR3 500/450 Mhz 128bit AGP!!! 43,992 Ft,- 54,990 Ft,- a Bluefish-ban!
  • Akuma
    ha érdekel valakit kapható AGP-s 6600 GT!!! az Aqua-ban!
  • Breki33
    Ez nem sulinetes

De most veszek alaplapot házat vinyót és januárban vagy februárban mikor lemegy az ára videokarit.
    Addig jó a mostani P
  • Gear
    Már van csak még nehéz hozzájutni.
  • Zsoldos
    Agp-s valtozat nincs meg 6600-kbol ?
  • M@TriX
    jaja, jól át kell gondolni, amúgy ha jóltom őket csak a levonó érdekli már csak azért is, mert nem hardvereseket küldenek ki.

Szóval ha rajta van a levonó a házon vagy rátapaztod egy gef2-re :)
    meg legyen számla az ahhoz tartozó matricával.

de persze ez csak elmélet, és én éppen azért úgy próbálok cuccokat venni sulinetben ami 3 évig elég lehet. pl. LCD moncsit veszek majd jövőre, az biztos 3 évig rendben lesz ;)