8009
Avagy az nVidia NV4X
-
#1392 asszem csak a 6800-as szeria tudja -
#1391 Lehet hülyeséget kérdezek, de PCI expresses 6600 tud Nvidia SLi-t?? vagy elég, ha az alaplap támogatja és akkor a vid kártya is kezelni fogja??? -
CUCLI #1390 egy 6600GTre felmenne egy ZM80D-HP zalman hűtés? -
Raszkolnyikov #1389 Ja tényleg! Az a Club3D milyen? Még nem is volt a kezemben olyan. Ugye eddíg csak Radeonokat gyártott (assze) azt meg kerülöm. -
Akuma #1388 van asszem intelnél és amdnél is pci-expresszes alaplap
vagy félreértettelek? -
R9 #1387 hát ja,és abba csak pentium mehet. ha jól tudom,szóval marad az agp-s -
Akuma #1386 ez az árától is függ... sztem pci-e -es 6600GT eléggé jó áron van, csakhát ahoz olyan alaplap is kell -
R9 #1385 akkor milyet érdemes venni? -
Akuma #1384 97-ért semmiképp sem! -
R9 #1383 hi!sztetek megéri ezt megvenni? -
Borg #1382 Mondani mindenki tud bármit, aztán majd pénteken benyögik, hogy sajnos mégsem hoztak. Ahogy az lenni szokott... -
Raszkolnyikov #1381 ma felhívtam a szegedi Bluefish-t és azt mondták, hogy szerdán vagy pénteken hoznak Club3D 6600GT-ket. -
#1380 Az utóbbi időben csak Inno3D kártyáim voltak. Nem volt velük semmi baj. Most Inno3D Geforce 6800GT 256M/256 bit-al nyomoluk már szeptember óta. No problemo. Bruttó 104.000 Ft volt.
-
#1379 A prohardveren egész fórum épül erre kicsitt több hozzászólással.
Érdemes megnézni !!!
Amúgy a pontos nevet beírod a Smart EXplorerbe és már jön is a specifikáció -
Zsoldos #1378 Csak az a kar, hogy egy nagyjabol hasznalhato kozepkategorias vga mar annyiba kerul mint egy komplett gep. -
Raszkolnyikov #1377 Én tudok olyat is, hogy kiégett a memóriája az Inno-nak, de ez lehet hogy az erős tuning miatt volt. -
Pill #1376 Nekem Inno3d geforce3 Ti200 van es nagyon jo. Jol huzhato es olcso. Egydul a venti szart be mesfel el utan de lecsereltem es siman megy meg mindig. Jo vetel szerintem. -
Raszkolnyikov #1375 Még egy fontos kérés.
Az inno3D-t van aki isteníti és van aki elég rossz véleménnyel van róla. Mivel potenciális jelöltem szeretném ha írnátok valamit róla. -
Raszkolnyikov #1374 Kedves sorstársak!
Sokan keressük már a 6600GT AGP-s változatát több-kevesebb sikerrel. Megoldás jelnthet ha mindenki beírja, hogy hol, mennyiért és milyen karit talállt. Most akkor elkezdem a láncot és ha valaki még talál más ajánlatokat akkor írja be, segítsünk egymáson(a karácsony jegyében persze)!
a Glbal IT-nél inno3d -s gyártmányú van.
A Pixmania (számomra eleddig ismeretlen) bolt is kínál PNY nevű 6600GT-s cuccot. Ez a márka elégdrágának tűnik (66894 FT) és szintén full ismeretlen volt eddíg (neköm).
A Bluefish kínálatában szerepel egy Club3D 6600GT (a budapesti árlistát linkeltem be:) szóval ez.
Az kínálatában van Inno3D-s, 2 év garanciával. E-connect
Útmutatás: nállam Operával(7.5) vagy FireFox 1.0-val nem jeleníti meg azt a részt ahonnan kilehet választani a terméket. Explolerrel viszont frankón műxik és a kép balfelső részében keressétek az "Onlineshop" felírat alatt.
További nehézség a beazonosítása a karinak. Például: "CHAINTECH AA6800G" vagy "GIGABYTE GV-N59X128D". Az ilyenekből én honnan tudom meg, hogy PCI vagy AGP portos, 64 vagy 128 bites stb. Meg kell nézni a gyártó honlapján a terméket. Csak nagyritkán van belinkelve a termék leírása, a legtöbb esetben csak a gyártó oldala oszt töröld szemed szád! Ez kibaszott idegesítő és ez hanyagságra vall a cég részéről. Nagyon nehéz eligazodni az egészen. -
#1373 X700XT nem kapható és vszínű nem is lesz, mivel abbahagyják a gyártást.
X700 PRO meg ha 10K val olcsóbb lenne mint 6600GT akkor érné meg. Egyenlőre drágább és szarabb mint 6600GT, szal mindenképp a GeForce a jobb vétel... -
GAAMMEER #1372 nVidia Geforce 6600GT vs. ATI Radeon X700Pro/XT
melyik jobb ill. miben?? -
Cvd #1371 A jelenlegi helyzet szerint csak a decode (teljes, nem csak post processing) működik, az is csak WMV esetén, és csak 6600-6800PCI esetében, az AGP-s nV40-eken hol működik hol nem. Az nVidia állítólag dec. 20-án ad ki hozzá új drivert amiben megoldják a dolgot, de máshonnan meg olyan infókat hallani hogy sokszor hardverből le van tiltva a funkció mert nem sikerült normálisan összehozni. Mindenesetre jelenleg nem lehet használni normális divx/xvid encode-olásra, így azt sem lehet tudni hogy milyen hatásfokkal működik. De elképzelhető hogy előbb-utóbb összehozza valaki, pl. a Divx team is ígérte. -
#1370 Enkodolas szerintem nem gyorsabb, csak a post-filltering effekteket tudja hardwarebol nyomni. (deinterlace, normalize, stb.) -
#1369 Valaki aki vett má 6800-at az próbált már otthon MPEG4_encode-olni?
Vagy tudna adni erről valaki egy tesztféleséget. Abban sem vagyok biztos hogy MPEG4-be és nem 2-be bír kódolni hardeweresen ez a kártya...
És ha 4-be akkor Xvid, vagy melyik videokodek író cég programja bírja használni.... -
Pill #1368 Csak mondom hogy semmivel sem olcsobb az USA-ban. Mar annyi helyet vegigneztem de olcso hardvare-t meg nem talaltam. Bar most elegge lement a dollar. -
#1367 Szia Garett 10
Ide látogassál el :http://www.jscustompcs.com/power_supply/
itt kiszámolhatod . -
#1366 es ebben mi az erdekes? idehaza is kb ugyanilyen aron vannak a pci-e valtozatok -
Pill #1365 Mi a velemenyetek errol? LINK Sose hallottam errol a markarol.
Es errol? LINK2
Ezek PCI-Exp.es karik -
Cvd #1364 Ha nem valami gagyi akkor bírnia kell, ez olyan 250-300 watt között van a többi aprósággal együtt (persze ha éppen minden megy, ami nem nagyon fordul elő). De nem ártana nagyobbra cserélni a biztonság esetére. Ha meg noname táp akkor még jobban ajánlott a csere. -
#1363 biztos nem -
Garrett10 #1362 hali
szerintetek 300w-os táp elbírna egy amd 2000+ os procit, 2 40gb-os vinyót egy dvd-romot egy cd-írót na neg egy 6600gt-t?
mert nekem azt mondták a boltba hogy nem biztos! -
#1361 sztem jól teszed., én most nem nyúlok a géphez egy ideig az biztos.
Jövőre ha jól összejön akkor egy 120 ezres LCD veszek, végülis 60ért úgy megéri majd. A jelenlegit meg elnyommo 20ért, úgy mégjobb. :) -
Akuma #1360 akkor Aqua :p -
#1359 az ami mar nincs es iden nem is lesz -
Akuma #1358 Videokártya Club3D GeForce 6600 GT 128MB DDR3 500/450 Mhz 128bit AGP!!! 43,992 Ft,- 54,990 Ft,- a Bluefish-ban! -
Akuma #1357 ha érdekel valakit kapható AGP-s 6600 GT!!! az Aqua-ban! -
#1356 Ez nem sulinetes
De most veszek alaplapot házat vinyót és januárban vagy februárban mikor lemegy az ára videokarit.
Addig jó a mostani P -
Gear #1355 Már van csak még nehéz hozzájutni. -
Zsoldos #1354 Agp-s valtozat nincs meg 6600-kbol ? -
#1353 jaja, jól át kell gondolni, amúgy ha jóltom őket csak a levonó érdekli már csak azért is, mert nem hardvereseket küldenek ki.
Szóval ha rajta van a levonó a házon vagy rátapaztod egy gef2-re :)
meg legyen számla az ahhoz tartozó matricával.
de persze ez csak elmélet, és én éppen azért úgy próbálok cuccokat venni sulinetben ami 3 évig elég lehet. pl. LCD moncsit veszek majd jövőre, az biztos 3 évig rendben lesz ;)