8009
Avagy az nVidia NV4X
main_6800_header.jpg
  • toMpEr
    gyorsabb, fejlettebb, szebb, jobb
  • [Walaki]D`Lair
    De a 6600GT egy 9800Pro-nál azért gyorsabb nem?

Nézegettem teszteket, volt hogy 2x olyan gyors, volt hogy picit gyorsabb volt hogy szinte egyforma...csak ugye tomshardware, aztán ebből kifolyólag nem árt rákérdezi...:DDD
  • toMpEr
    igazabol csak tapasztalatot cserelnek, annyira kulonbozo a ketto dolog, hogy nemvaloszinu, hogy teljesen az nvidia fejlesztene, mint ahogy az uj geforce csaladot se a sony fejleszti, csak besegit az nvidinak.
  • Davidus
    ps3-ban nem geforce lesz hanem nvidia által fejlesztett grafikus chip aminek semmi köze a pécékhez:P
  • magus
    szerintem nagyon jo az a tablazat.

en kb 2-3 eve nem kovetem a piac alakulasat, igy legalabb tudom, hogy mit hova soroljak. utana meg megnezem hogy a kozel egyenranguak kozul melyik a jobb.

amugy az bassza a csoromet, h a kov generacios geforce lesz a ps3-ban, es az nemsokara jon,...
  • [Jakuza]
    Hat szerintem aki tajekozott akar lenni az kozel nem egy tablazatot nez meg.
  • Borg
    Az a táblázat csak egy kiegészítés. Egy elképzelést ad az erősorrendről, ahogy ott irva is vagyon, és semmi másról.
    Ha valaki többet képzel bele, az egyéni probléma, és innentől kezdve a táblázatnak semmi köze hozzá.
  • Tumor
    tudod te azt magad is szerintem :) ... de azért tömören úgy hogy nem nyálaz át 20 review-t meg 20 topic-ot hogy valódi tájékozottágot nyerjen, helyette elolvas egy szintetikus táblázatot és dönt... persze aki csakis ez alapján dönt az meg is érdemli :D ... félre ne értsd, jó 5let meg minden, meg nagyjából el tudom képzelni az előzményét hogy miért született, a baj csak az hogy ebben a formában hiteltelen.
  • Borg
    "elveszi a tudatlanabb embertől az tájékozottság akaratának lehetőségét is"

Hűha, és ezt hogy csinálja?
  • Tumor
    há' ja, :) nekem aztán nyóc... csak szerintem a fórum fényét csorbítja...
  • Akuma
    ezt már sokan felvetették, megszoksz vagy megszöksz... itt farkastörvények uralkodnak :p
  • Tumor
    amellett hogy pontatlan és félrevezet(het), elveszi a tudatlanabb embertől az tájékozottság akaratának lehetőségét is, hogy mondjuk net-en olvastgatva alakítsa ki véleményét....
  • Akuma
    nem jobb, talán alapjáraton egy visszafogott 6800-ason (6800TD) jobb, de húzva szépen lehagyja a 6800 a húzott 6600gt-hez képest (elméletileg, gyakorlati tapasztalata valszeg még senkinek sincs a 6600 gt-ről)
    az ára meg sokkal több a 6800-nak (dúrván 2annyi pénz)
  • Tumor
    ez biztos volt már sokat téma de ez a videókártyák erősorrndej topic szánalmas... törölni kéne sztem...
  • Davidus
    gyengébb
  • [Walaki]D`Lair
    a 6600GT télleg jobb mint egy sima 6800?
  • Akuma
    lehet hülye kérdés, deha jönnek ellenőrizni, nem lehet azt mondani, hogy kölcsönadtad? :D (gondolom sulinetes)
  • Breki33
    Ja csak lehet lassabban mint a mostani :-)

Lehet alaplapot kellene venni P
    Csak 3 évig ezt nem adhatom el P
  • M@TriX
    azért menni fog az alaplapodban...
  • M@TriX
    nem hanem mondejuk egy új alaplapot veszel. de te tudod csak mondom.

modjuk abban igazad van, neheéz jól eldönteni hogy mit mikior érdemes venni. Én is ha veszek valamit vagy egy hónapig gyűröm rajta az agyam...
  • Breki33
    hónapokig tároljam a szekrényben?? P
  • M@TriX
    hát ez később is jó lesz, elhiheted...
  • Breki33
    Most nézem az én BRand Alaplapom :(

Motherboard
    Bus Speed 400 MHz

Video Output Interface AGP 4x

Akkor nemis érdemes vennem ilyet P
  • M@TriX
    jah akik vettek, meg tesztek meg ilyesmi, amúgy inkább a GT-jével vannak gondok, talán a sima az rendben van, csak én a valahol hibázó gyártókat mindig fenntartással kezelem. :)
  • Breki33
    fórum?
  • M@TriX
    prohardver
  • Breki33
    ezt honnan veszed?

amúgy itt vett valaki?
  • M@TriX
    hogy mennyire ér8i meg az más kérdés, az ASUS, ebben a szériában nincs a toppon...
  • M@TriX
    persze, vettek már ilyet páran, amúgy az FX csak elírás, sok bolt így jelöli az új szériát is... lámák ;)
  • Breki33
    megvette már valaki?
  • cam3l3on
    geforce is the best
  • jani1191
    off:
    soha nem használtam ezeket az opciókat az sg-n eddig
  • jani1191
    HDR
  • raziel.

az első még nem annyira de ez már lol
  • jani1191
    Jó hülye vagyok képként akartam egy linket
    Nagyon lol
    Teljesen hülye vagyok.
    Kérem hogy töröljék a #1317
  • jani1191
  • [Jakuza]
    Tessek Borg mar le is LOÁL-ozott.:P
  • [Jakuza]
    Legalabb ne a vinyod tartalmat akard belinkelni ide.
    Tedd fel a galeriadba es onnan probald meg.
  • Borg
  • jani1191
    a bal HDR a másik értelemszerűen nem
    A kettő közötti külömbség renderelésben van