Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mu-ra tettem, de a végén már a bayern mellett voltam, nagyon szar volt a meccs...

MR ME
hát bazmeg :S
meglehetett volna simán a meccs, ez jó nagy hülyeség volt, ha Rooney még meg is sérûlt akkor fasza lesz a továbbiakban

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

galmat
Ilyen védekezést a magyar válogatott meccsein szoktam látni csak... Röhej... a világ egyik legjobb csapatána a védiõ, azért játszanak ebben a csapatban, hogy ne hibázzanak. SOHA! Aki hibázik, menjen a holland bajnokságba pl... Felhúzott ez a meccs...

Tyler1
nagyon nem vagyok meglepve az redményen, mert a 2. félidei teljesítményünk egy kalap szar volt. a középpálya a létezõ összes labdát eladta, Scholes-al, és Fletcherrel az élen, de utóbbi legalább néha visszaszerezte. a védelemben pedig Evra is kurva nagy árnyéka volt magának.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Rash87
Hihetetlen,h a védõk mi a faszt csináltak<#levele><#levele>
Rooney meg le is sérült,fasz kivan.

Glory, Glory Man. United!

Zenszkij
Nincs itt gond. 2-1. Lõttünk egy gólt, ennyi. Amúgy meg 0-1nél minek ült le a csapat, 60 percig nem csináltak semmit, kritikán aluli volt ez a mai teljesítmény. Rooneyval nem lesz gond.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

WuFraZselic
az kell még ha Rooney le is sérül

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

HunnernesKonge
Szarok a meccsre OT-n rugunk hármat, de

Rooney <#conf><#wilting>
WuFraZselic
mit mûvelt evra

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Tyler1
gratulálok

Fabio Capello
azér van der saar jócskán megmenti nektek ezt a meccset...

HunnernesKonge
VDS<#wow1><#eljen>
Tyler1
benne volt az egyenlítés, sõt...

HMM:/

akkor meg is lesz tutira a továbbjutás.

azt a picsa ezt jól megfogta amúgy én már egy Döntetlennel megelégszem! nagyon olyan szaga van:S

MR ME
eddig jók vagyunk 😄
még 1 kéne

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Darthmushroom
de szar most a tv2 honlapján a közvetítés... nincs hang...

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Magic Boy
Rooney

Megvan a gyors gól amirõl Hajdú beszélt.

Innentõl lesz jó a meccs.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

HunnernesKonge
Az úgy annyi <#hehe><#worship>
DONGUBA
ENNYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Tyler1
ROOOOOOOOOOOOOOOOOOONEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Magic Boy
Szerintem azért padozik Valencia, mert SAF már a középpályán is szûrni akar és így 3 védekezõ játékossal kezdünk a középpályán.

Tyler1
sztem is kezdõben lenne a helye :/ egyértelmû h õ a legfontosabb asszisztálónk!

MR ME
park <#eljen>
Valencia nemtom miért kispadozik...de majd a 2. félidõben rúgunk akkor gólokat ha behozza 😄

Tyler1
kezdõ:

------------------VdS-----------------
-----Nevilee-Ferdinand-Vidic-Evra-----
--Nani-Carrick-Fletcher-Scholes-Park--
-----------------Rooney---------------

csere: Kuszczak,Berbatov,Giggs,Evans,Valencia,Gibson,Rafael

MR ME
<#eljen>

Magic Boy
Van der Sar – G. Neville, R. Ferdinand, Vidics, Evra – Carrick, Fletcher – Pak Dzsi Szung, Scholes, Nani – Rooney

Nekem tetszik a kezdõnk.

Magic Boy

Rash87
19:42.
MEGÉRKEZTEK A KEZDÕCSAPATOK!
Mélyütés a Bayernnek: Robben sérülése miatt a kispadra sem ülhet le, Ribéry ellenben az elsõ perctõl a pályán lesz.
Az MU-nál nem Rafael, hanem Neville kezd a védelem jobb oldalán. Hogy beválik-e a taktikai húzás, az erõsen kérdéses. Valencia és Berbatov padozik, Scholesnak némi meglepetésre bizalmat szavazott Sir Alex Ferguson.

19:25.
A Bayern 2001 óta nem tudta továbbverekedni magát a negyeddöntõbõl - akkor éppen az MU-t búcsúztatta 3-1-es összesítéssel, majd verte meg 11-esekkel a Valenciát a milánói döntõben.

Magic Boy
Tényleg életre szóló élmény.
Néztem a TV-ben és amikor berúgtuk a másikat fölugrottam és anyira kiabáltam, hogy anyámék fölébredtek a másik szobában és anyám átjött megkérdezni, hohgy jól vagyok-e?
Csak annyit tudtam felelni, hohy igen nagyon jól.

Magic Boy
Babonaságból nem tippelek, de szerintem kettõs gyõzelemmel jutunk tovább.

tippet várok szerintem 1-2 a mu.nak
Matthew Prosac
Ez nem szimplán szép! Ez meghatározó, életreszóló, felejthetetlen. Ahányszor megnézem, mindig eltörik a mécses. És pont ezért tudom, hogy még mindig egy elvetemült United fan vagyok. Ha nem így lenne, már nem is szeretném igazán a csapatot.. De ez változatlan.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Tyler1

Magic Boy
Ezt hol olvastad?<#wow2>

Tyler1
Van Gaal VdS-rõl:
"Mindig azt mondom, õ olyan, mintha gyárilag állították volna elõ," - kezdte érdekes felvetését a Bayern menedzsere.

"Az én filozófiám az, hogy a gondolkodás a legfontosabb, ezért tart ott Edwin, ahol most.

"Mindig mûködik az agya, ez a titka. Õ egy nagy példakép a kapusoknak szerte a világon."

ez tetszik<#eljen> 😄

Mor3llo
Mi sem tudunk konkrétat róla, annyit hallani, hogy megpróbálják fájdalomcsillapító injekciókkal telinyomni, hogy tudja vállalni a játékot. Persze lehet csak kamuznak, és ott lesz a kezdõben😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Magic Boy
Az FA Kupa történetének legszebb gólja:

Tyler1
és tizenegyes gól! 😄 ez már szinte olyan közhely mint hogy Rooney gólt rúg xD

Rash87
Vidic tuti kap ma sárgát,s visszavágót kihagyja... rátenném mindenemet😄

Magic Boy
posztonkénti összehasonlítás
7-4 ide de csak mert Robbent rakták be.

Magic Boy
Még egy kis nosztalgia:

Magic Boy
Szép emlék:

Rash87
Én ennyire biztosnak nem venném ezt a meccset. Kifognak egy jó napot,s annyi.Bár remélem h idegenben is hozzuk. Robben meg úgy néz ki jelenleg,h nem fog játszani,bár 3/4 9ig még összeszedheti magát😊

Magic Boy
Benéztem a Bayern München szurkolói topikjába és csak abban reménykednek lényegében, hogy legyen még valamennyi esélyük a 2. meccsen és ne rendezzük le õket 1 meccs alatt, viszont Robben sérülésével kapcsolatban egy szót se írnak, sõt azt se, hogy egyáltalán megsérült volna.

Megnéztem a Magyar Bayern München szurkolói oldalt is és ezt találtam:
Nem szabad gólt kapni!

Magic Boy
Tyler1
1. rettegjenek is 😊
2. irigyelje is 😊
3. nagyképû is 😊

amúgy várós már a mai meccs, a minimum az h gólt rúgjunk, és ne kapjunk sokat, a max meg h esélytelenül jöjjenek az OT-ra a müncheniek 😄
az én tippem egy 1:2 nekünk 😊

Magic Boy
Tyler1
folyamatosan edzett már nemtudom mióta, és játszik is már a tartalékosokkal 😊