Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meglehetett volna simán a meccs, ez jó nagy hülyeség volt, ha Rooney még meg is sérûlt akkor fasza lesz a továbbiakban
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Rooney meg le is sérült,fasz kivan.
Glory, Glory Man. United!
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
még 1 kéne
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Megvan a gyors gól amirõl Hajdú beszélt.
Innentõl lesz jó a meccs.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Valencia nemtom miért kispadozik...de majd a 2. félidõben rúgunk akkor gólokat ha behozza 😄
------------------VdS-----------------
-----Nevilee-Ferdinand-Vidic-Evra-----
--Nani-Carrick-Fletcher-Scholes-Park--
-----------------Rooney---------------
csere: Kuszczak,Berbatov,Giggs,Evans,Valencia,Gibson,Rafael
Nekem tetszik a kezdõnk.
MEGÉRKEZTEK A KEZDÕCSAPATOK!
Mélyütés a Bayernnek: Robben sérülése miatt a kispadra sem ülhet le, Ribéry ellenben az elsõ perctõl a pályán lesz.
Az MU-nál nem Rafael, hanem Neville kezd a védelem jobb oldalán. Hogy beválik-e a taktikai húzás, az erõsen kérdéses. Valencia és Berbatov padozik, Scholesnak némi meglepetésre bizalmat szavazott Sir Alex Ferguson.
19:25.
A Bayern 2001 óta nem tudta továbbverekedni magát a negyeddöntõbõl - akkor éppen az MU-t búcsúztatta 3-1-es összesítéssel, majd verte meg 11-esekkel a Valenciát a milánói döntõben.
Néztem a TV-ben és amikor berúgtuk a másikat fölugrottam és anyira kiabáltam, hogy anyámék fölébredtek a másik szobában és anyám átjött megkérdezni, hohgy jól vagyok-e?
Csak annyit tudtam felelni, hohy igen nagyon jól.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
"Mindig azt mondom, õ olyan, mintha gyárilag állították volna elõ," - kezdte érdekes felvetését a Bayern menedzsere.
"Az én filozófiám az, hogy a gondolkodás a legfontosabb, ezért tart ott Edwin, ahol most.
"Mindig mûködik az agya, ez a titka. Õ egy nagy példakép a kapusoknak szerte a világon."
ez tetszik<#eljen>#eljen> 😄
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
7-4 ide de csak mert Robbent rakták be.
Megnéztem a Magyar Bayern München szurkolói oldalt is és ezt találtam:
Nem szabad gólt kapni!
Robben hiánya a Bayern továbbjutásába kerülhet
Bayern és Chelsea? Ferguson élvezni akarja!
2. irigyelje is 😊
3. nagyképû is 😊
amúgy várós már a mai meccs, a minimum az h gólt rúgjunk, és ne kapjunk sokat, a max meg h esélytelenül jöjjenek az OT-ra a müncheniek 😄
az én tippem egy 1:2 nekünk 😊
Van Gaal: Irigylem a Manchester Unitedet
Tévez a MU-ban két év alatt lõtt ennyit