35611
-
#23218 te nem olvasol, csak írsz? a goal.com lehozta, a La Gazzetta dello Sportra hivatkozva. ezt elhittem. aztán kiderült, hogy a Gazzetta nem írt róla semmit. addigra persze a magyar sajtó már lefordította a goal.com hírét.
addig voltam ideges, amíg meg nem tudtam, hogy a Gazzetta nem írt ilyesmit. -
#23217 Van der Sar - Rafael, Ferdinand, Vidic, O'Shea - Nani, Fletcher, Scholes, Anderson - Owen, Macheda
Pad: Kuszczak, Evra, Smalling, Gibson, Berbatov, Hernandez, Bebe
remek... OWEN a kezdőben... áhh... -
#23216 ha nem hiszel nekik, akkor meg mit hőbörögsz -
#23215 jó, hadd ne kelljen már a SportGézának hinnem, akik a goal.com-ról fordították a cikket, akik meg egy olyan újságra hivatkoznak, ahol az ő cikkük megjelenésekor egyetlen hír sem szerepelt ezzel kapcsolatban.
más oldalakon írnak egy lehetséges loan dealről, de megvételi opció nélkül.
ezért kérdeztem, hogy olvastad-e valami hiteles híroldalon, vagy csak a magyar fordításokat, esetleg a goal.com-ot találtad meg te is. -
#23214 ott van a Sanyi féle linkben:
a La Gazzetta dello Sport szerint az angolok januárban fél évre kölcsönadják a Laziónak, amelynek a szezon végén opciós joga lesz a fiatal futballista szerződés-hosszabbítására.
Egyébként nem értem az opciót, mert aki egy kicsit is járatos az olasz fociban, az tudja hogy a Lazio (is) elég méretes anyagi gondokkal küzd, szóval nem valószínű hogy megveszik (hacsak el nem adják jó áron pl Zaratét). Ilyen hangnemet pedig akkor sem engednék meg magamnak, ha már valamit letettem volna az asztalra, de nem tettem, ahogy nagy valószínűséggel te sem, szóval ilyen utolsó senkiházi sudribunkó megnyilvánulások után hadd ne kelljen már tapsolsunk és eltűrnünk a gyalázkodásod. Helyezd már el magad a térképen.. -
#23213 ha opcióval megy, akkor semmi okom visszavenni a hangnemből, mert az egy orbitális faszság lenne. ezt egyébként kitaláltad, vagy olvastad is valahol? hivatalos honlap, nyilatkozat, stb. -
#23212 fél évre lesz kölcsönadva (opcióval), mert nálunk úgy sem fog beférni a kezdőbe (Rooney,Hernandez,Berbatov,Owen), ott meg lehet hogy több játéklehetőséghez jut, bár ebben sem vagyok biztos.
Vegyél már vissza a tempóból,hangnemből kicsit. Köszi! -
#23211 sehol nem írja senki, hogy megvehetné a Lazio a végén. ha ez így van, akkor annyira nincs nagy vész. -
#23210 más kérdés, hogy a Gazzettában sehol sem találtam meg ezt a hírt. ha most fölöslegesen baszta el a délutánomat a goal.com, akkor nekik jár az elektromos sün! -
#23209 agyatlan, balfasz, faszszopó vezetőség!!
ÉBRESZTŐ, A KURVA ÉLETBE!!! milyen YOUNG PLAYERS' CLUB? hihetetlen, bazmeg!!
magunkra gyújtjuk a házat. fél órája őrjöngök!!
remélem, a szerencsétlen, lassú, hasznavehetetlen Owennel viszont már MA ALÁÍRJUK a 10 éves szerződéshosszabbítást, hiszen olyan jól mutat Neville, Scholes és Giggs mellett a negyedik 40 évesként a pályán! bízom benne, hogy soha nem adjuk el, és még a League 1-ben is számítani fogunk rá...
el ke se rí tő, amit művel a buzi vezetőségünk. élén
SIR ALEX FERGUSONNAL, aki épp most készül végleg megbukni a szememben.
24 év ide vagy oda. -
#23208 hihetetlen, bazmeg!! az Öregnek teljesen vége, kész, felemésztette az összes létező agyát! már Cleverley-nél gyanakodtam, Neville-nél lett valószínű, ez pedig mindennek a teteje!
menjetek
a
picsába!!
(ha ez igaz) -
sanyiute #23207 Macheda Vissza Lazio-hoz :/ -
#23206 Ez már tényleg szánalmas... amit csinálnak.
El sem tudom képzelni,mi jár ilyenkor a fejükben.
Szerintem jól játszott,mikor lehetőséget kapott.
Valenciát se verjük meg,ha őt nem cserélik be. -
#23205 gratulálok az igazán balfasz szakmai stábnak, hogy sikerült elkótyavetyélni Machedát!
FERGUSON!!! mi fasz van itt!? -
#23204 igaz, azt hittem még 4 pontra vagyunk.
mármint ki kezdene irreális bajnoki álmokat dédelgetni? sztem ha tartani tudja az első 3 ezt a különbséget akk reális marad mindenkinek. tavaly is volt 4 pont különbség az első 2 között, az Arsenal meg aki tök lemaradt a szezon közepén, egyszer csak 1-2 pontra lett tőlünk, szóval nincs ez eldőlve. -
pilboy #23203 sztem épp ezért lenne a legjobb az x a londoni meccsen, mert közelítenénk is és távolítanánk is :)
persze előbb hozzuk le a mai meccset, ami sztem naon nehéz lesz...
pont nem látom, mert nekem is meccsem van ma, minnyá indulok is -
#23202 hát, 1 pontra csak akkor lehetünk lemaradva a Chelsea mögött, ha mi nyerünk, ők meg csak ikszelnek, ugyanis 3 ponttal vagyunk lemaradva mögöttük.
végül is a Chelsea veresége sem lenne rossz, csak akkor megint irreális bajnoki álmokat kezdenének dédelgetni sokan. ha viszont ők nyernének, az Arsenal leszakadna egy kicsit, talán a hitük is megremegne, hiszen kikaptak a nagy riválistól.
sajnos a Spurs és a City is otthon játszik, bőven verhető ellenfelekkel szemben, úgyhogy lehet rá számítani, hogy tovább másznak felfelé. -
#23201 pont hogy az Arsenal nyerjen, h még meglegyenek fogva a kékek. az lenne a 3. vereségük zsinórban, ami már elég fusztráló. mi még úgy is az Ars előtt lennénk, viszont 1 pontra csak a Chls mögött. -
#23200 ma két 600-as mérföldkőhöz érkezhetünk, remélem, egyikre sem kerül sor.
eddig 599 Premier League gólt kaptunk, és Gary Neville is 599-szer lépett pályára a csapatban... most már értitek :)
egyébként a Sunderland kellemes ellenfél lehet. ha jó védelemmel állunk fel, és sikerül féken tartani Bentet, akkor nem szabad, hogy gond legyen. rajta kívül csupán 1 játékosuk lőtt gólt az idén, a bajnokság legkevesebb kapura lövésével bírnak. nekünk pedig itt lenne az ideje, hogy kicsit összekapjuk magunkat hátul, mert ennél több gólt csak egyszer kaptunk a bajnokság ilyen korai szakaszában...
VdS - Rafael, Vidic, Ferdinand, Evra - Fletcher, Anderson - Nani, Carrick, Hernandez - Berbatov! előre!
muszáj nyerni (mint mindig). ha megtesszük, holnap páholyból nézhetjük az Arsenal és a Chelsea összecsapását, szurkolhatunk a piros lapoknak, sérüléseknek, és annak, hogy lehetőség szerint nyerjen a Chelsea. feltéve, ha mi is nyerünk. akkor 4 pontra szakadna le az Ágyú, nekünk 3 egység lenne a hátrányunk. -
#23199 én délután néztem meg egy csomót :D -
pilboy #23198
nagyon király! tetszik! rögtön el is kezdek keresgélni a man utd tattoo-k között :) -
#23197 kicsit adja:
http://footballtattoodesigns.co.uk/footballtattoodesigns/enlarge2.asp?studioid=118&picid= -
#23196 jó, hát ha valakit a tények meg az erőviszonyok nem érdekelnek, az aztán tényleg gondolhat bármit...
mit vártál, hogy majd Valenciában kezdünk 5 játékossal támadni, sziporkázni és 3-0-ra nyerni? a focit már rég nem gólra, hanem győzelemre játsszák. az 1-0 tökéletes eredmény a BL-ben, a legnagyobb rivális ellen. komolyan nem értem, hogy ezek után mit lehet elégedetlenkedni.
ráadásul fasza volt a kezdőcsapat is. végre. -
#23195 engem az nem érdekel, h spanyolországban hányszuor nyertünk v nem. az csak egy fasz statisztika, a himaláján se nyertünk még, nem izgat.
inkább az, h idén ez a lagymatag szar játék amit játszunk, arra elég, h kínszenvedéssel nyerjünk 1 góllal meccseket, vagy x-elgessünk. -
#23194 a Unitedet mindig is jellemezte a tegnapihoz hasonló magabiztosság. gyenge játékkal is veszélyesek voltunk, ellenünk soha nem lehetett ikszre játszani, mert kikapott az ellenfél.
egy bajnoki címet is szereztünk ilyen hozzáállással a közelmúltban. Valenciában nem lehet villogni, mert kap az ember 3-4 gólt. nem szabad azt hinni, hogy Berbatov pl. elfelejtett volna focizni. mindenki végig nagyon koncentrált és megoldottuk. -
pilboy #23193 azt szokták mondani, h egy klasszis csapatot az különböztet meg egy nagyon jó csapattól, h képes gyengébb játékkal is (néhány helyzettel) meccset nyerni...
tegnap ezt láthattuk.
gio-nak igaza van, h itt nem nagyon lehetett kikapni, mert akkor kakiba kerülhettünk volna.
park-ot még nem láttam ilyen gyengén játszani, mint tegnap
és végre télleg jó (jobb) volt a védekezés. eddig rengeteg gólt kaptunk (2-ket, 3-at) -
#23192 nézd, tegnap egyvalamit nem tehettünk volna: hogy vereséget szenvedjünk. ha két meccs után 1 pontunk lett volna úgy, hogy a többiek 6-4-et szereznek, nagyon távol került volna tőlünk a továbbjutás. biztonsági játékra mentünk, a 0-0-al megelégedtünk volna, de megvoltak a helyzeteink a győzelemhez, és végül sikerült is megoldani. óriási pozitívum ez a meccs, nekem épp a hitem adta vissza egy kicsit.
azért nem mindegy, hogy néhány napja a Bolton rohant át a középpályánkon 90 perc alatt 37-szer, míg ma egy Valenciát tartottunk féken! hahó! -
#23191 mi van? :) kit érdekel, hogy hogy játszunk, ha nyerünk a Valencia ellen? még egyszer mondom, eddig összesen egyszer nyertünk Spanyolországban, pedig 18-szor próbáltuk meg korábban!
a Barcelona elleni BL-elődöntőn az idegenbeli focink nagyon "gyenge" volt, mégis elértük a 0-0-t, otthon meg továbbjutottunk. BL-ben teljesen mindegy, hogy milyen a játék, itt nyerni kell, mert 6 meccsed van továbbjutni.
és az sem igaz, hogy kilátástalanul játszunk, tudod jól. a támadójátékunk nagyon jó az idén, több gólt lövünk, mint tavaly, csak a Chelsea ámokfutása miatt ez senkinek nem tűnik fel (a médiában). a védelmünk viszont tegnap nagyon rendben volt, jól szűrt Carrick és Fletcher (NEM Scholes meg O'Shea védekezett, nahát...), ott volt még Anderson (aki elfáradt, igaz, de jó volt). ez a 4-2-3-1 volt a taktikánk az elmúlt években szinte mindig, amikor sikeresek tudtunk lenni.
nem tudom, hogy egy ilyen győzelem után mit kell fanyalogni. nyertünk, hurrá! -
#23190 miért? hogy esélyünk se legyen győzelemre, mint a Bolton ellen? 4-4-2-ben nincs rendes középpályás védekezésünk, nem tudom, miért nem lehet felfogni.
1 helyen "változtatott" az Öreg az általam megadott kezdőhöz képest, én már Hernandezt is a kezdőbe raktam volna, Park helyett. a lényeg a győzelem! azért ez nagyon kellett... -
pilboy #23189 nagyon unalmas meccs volt :S a 2. félidő első 20 percét át is aludtam (nagyon ritkán alszom el man. utd meccsen)
a gólunk az szép volt. lehet hétvégén bedobnám a 2 srácot előre...
eddig az idényben nani az aki elfogadhatót nyújt, a többiek olyanok, mint az aludt tejek -
#23188 3 pont megvan, de az összes meccsünket csak szenvedjük. ezt vmi borzalom nézni. vmit csináljunk már könyörgöm, az se érdekel ha a komplett mezőnyt lecseréljük az u18-ra, de legalább tudnám h változtatni akarnak ezen.
kurvára nem vagyok boldog amúgy még a győzelemtől sem. ilyen játékkal p*csát törölni lehet esetleg. -
#23187 ez viszont szép volt! -
#23186 na ezt már húzzuk ki 0:1 nekem tökéletes -
#23185 CHICHAAAA -
#23184 Egy hármas csere nem ártana -
#23183 Egyszerűen csak unalmas meccs. Előfordul -
#23182 ez olyan messze van a bl színvonaltól, hogy a török Puskapor is beakaszt nekünk de nagyon.
nem vagyunk ide valók, most először tényleg így is gondolom! -
#23181 Jó szarok vagyunk ismét.
Parkot ,meg Andersont már lehoznám most. Remélem most nem akar 70-80. percig várni a cserékkel.. -
James Hunt #23180 tud adni valaki egy jó angol linket? -
#23179 Ez pl. elég jó!