35611

• giornalista
    nagyon röviden - így van. én is pont erre jöttem rá, az, hogy nem játszhatott, olaj volt a tűzre. Rooney-ról tudni lehet, hogy mindig játszani akar. imádja a klubot, ahol szerepel, a válogatottat, és a pályán akar lenni. a rossz tanácsok miatt nehezen viselte a mellőzést.

és is közrejátszik, hogy mind pénzügyileg, mind versenyképességünket illetően süllyedő hajó vagyunk. Rooney pár nap múlva lesz 25 éves, és lehet, hogy nem úgy képzeli karrierje legszebb éveit, hogy minden évben a biztos 3-4. helyre lője a klubcsapatát, hanem bajnokságokat akar nyerni, BL-t, stb.
  • giornalista
    Sir Alex eplains

na, ezt érdemes végigolvasni.
  • WuFraZselic
    a citynek így is csökkentenie kell a fizetéseit, vagy kapnak a pofájukra az UEFAtól + Rooney biztos nem menne a kirakatcsapathoz. én nehezen tudnám elképzelni a serie a-ba (mint ahogy bármelyik angol játékost is), talán a Real lehet a befutó (ott szükség is van vérbeli csatárrsa - bár ilyen szempontból a Chelsea is lehetne a befutó)
  • Tyler1
    igen, de ezek szerint ő már nyáron távozni akart, ezért nem írta alá a szerződést, és nem a keveselt pénz miatt. nos ez sokat elárul, például, h a kialakult helyzet csak olaj volt, egy már meglévő tűzre.
    innentől kezdve áldásom rá, ha menni akar, menjen.
  • giornalista
    ez is egy "attól függ" kérdés. elképzelhető, hogy nem kapna elég pénzt nálunk. a Glazer-ügy miatt nem tudunk olyan fizetéseket adni, mint a Chelsea, Milan, Inter, stb., a Cityről nem is beszélve. ha a sok pénz miatt váltana csapatot, akkor igencsak szóba jöhet a City, ha kap mondjuk egy 250 ezer fontos ajánlatot hetente. ezzel még a spanyol bankcsapatok sem tudnak versenyezni.

ha a bulvárlapok elől menekül, akkor Spanyolország jöhet számításba, bár az is baromság, ugyebár.
  • giornalista
    állítólag már a nyáron is el akart menni, legalábbis Ferguson most ezt mondta, és én az ő pártján állok ebben az ügyben. lehet, hogy már korábban megromlott a viszonyuk, és ősszel ez csak még rosszabb lett. Fergie-vel nem könnyű összeveszni, ő a játékosok magánéletébe is beleássa magát, ráadásul Rooney itt van már vagy 6 éve, megnyert mindent, és lehet, hogy nem klublegenda, hanem sok helyen sikeres futballista akar lenni.

a kérdés csak az, hogy le tud-e lépni tisztességesen, vagy sarat hagy maga mögött, mint Tevez.
  • giornalista
    baromság. a játékosoknak nem érdekük nem nyerni. a Glazerék nincsenek olyan helyzetben, mint a Liverpool extulajai, hogy ne tudják fizetni az adósságot. fizetik, hiszen jól működik a klubunk.

a játékosaink nem United-drukkerek (nagy részük legalábbis), hanem egyszerű zsoldosok, nem az a dolguk, hogy a klub jövőjével foglalkozzanak, hanem az, hogy megnyerjék a meccseket. rossz edzői utasítások és óriási egyéni hibák miatt veszítjük el a pontokat.
  • giornalista
    "idén se nyernénk semmit" - azért néhány éve folyamatosan nyerünk valamit, de az biztos, hogy nem lennénk újra élcsapat. az idei évet egyébként Rooney nélkül hoztuk eddig ennyire, tehát annyira nem eshetnénk vissza, de valahogy nem úgy megy a csapatnak az idén, ahogy egy BL-indulótól az elvárható lenne.
  • giornalista
    én is így gondoltam volna, de ma bebizonyosodott, hogy tényleg el akar menni. ez a tegnapi nap fényében nem meglepő, de egy hete még én sem gondoltam volna.
  • Voyager5
    SAF press conf
  • Matthew Prosac
    a City az utolsó utáni csapat, ahova Roo menne
  • Rash87
    Rooney a Manchester Cityhez igazol?!

milyen jó a kép... látom ez már minden napos story lesz :D
  • Rash87
    Ez nekem is megfordult már a fejemben,de szerintem nem lenne reális :) Mondjuk a mai világban bármi megtörténhet...
  • Tyler1
    leszarják Glazerék a klubot, azzal nem üldöznénk el őket, csak tovább növelnénk az adósságot. meg azt nem is tehetnénk meg Anglia egyik legnagyobb klubjával, mert ott forradalom törne ki az biztos.

Glazerék azért nem akarnak kiszállni, mert abból nekik nem lenne pénz, mivel az új tulaj a banknak fizetne, nem a Glazer családnak. viszont nekik még így is maradna kb. 200 milla adósság, ami már nem lenne terhelve, vagyis őket csődölhetné be a bank.
  • ldobosi
    Egy kis témázás!
    Már kezdem azt hinni hogy direkt nem akar nyerni a csapat :D Lehet hogy így akarják elüldözni a Glézereket? Szerintetek lehet benne valami? :D Nekem megfordult a fejemben az is hogy feláldozzák a klubbot azért hogy kénytelenek legyenek majd eladni.
  • Cabell
    Nem értem, miért akarna elmenni...az, hogy most ilyen fos helyze van, nem azért van, mert a MU-ban játszik, hanem azért, mert volt egy fos VB-je, és egy jó éjszakája egy másik lánykával, a terhes felesége helyett.

Ha el akar menni mégis, az azért lesz, mert az újságok a végén még elhitetik vele, hogy tényleg így van...
  • reco
    na zsír ha még eladjuk roo-t akkor leszünk jó nagy szarba igy is jol szarul kezdtük az évet de ha eladjuk akkor vége idén se nyerünk semmit mert a bejövő összeget se a potlására költenék hanem menne az adóság törlesztésére
  • Tyler1
    madrid és a barcelona meg elvileg senkit nem fog venni télen. szóval ki ütik egymást a kacsahírek emberek, ne vicceljetek már. hát erre verik a pöcsüket az összes sportmagazinnál, mert tudnak miből kacsákat tenyészteni.
  • Darthmushroom
    am szerintem ha tényleg elakarják adni Roo-t akkor szerintem a Real a nagy esélyes benzema+pénz miatt. city-t én esélytelennek tartom mivel Roo szerintem azért ekkora árulást nem követne el akármekkora fizut kapna+meg akármennyi pénzt a klub.
  • Tyler1
    és erre lehet fogadni :DDDD beteg angolok :D
    megrakom az Evertont, olyat kaszálok vele, h én veszem meg a Glazeréktól a klubot xDD
  • Rash87
    Élet az MU után? Rooney lehetőségei

micsoda cikk... :D

• Tyler1
    jaj hagyjuk már ezt a Rooney sztorit. biztos elfogjuk adni, mikor Berbatovot 2 év alatt nem adtuk annak ellenére, h szart sem csinált. pontosan tudja mindenki, h Rooneynak a legszarabb, és amíg ekkora teherrel kell pályára lépnie, nem is fog jól játszani.
    ha minden köcsög újság leállna a baszogatásával, és nem ő lenne a minden napi téma a sportrovatokban, akk könnyebben tudna visszaállni.

persze október közepén már mindenki eladná, aztán jövőhéten meg rúgna 3 gólt, akk mindenki nyalná a seggét-.-
  • giornalista
    durva ez a Rooney-sztori, már a Guardian is lehozta. a baj az, hogy teljesen mindegy, mennyi pénzt kapunk érte, télen úgysem fog vásárolni az Öreg, a nyárra meg elfogy a vételár, elmegy a törlesztésekre.
  • Tyler1
    sőt, veretlenek leszünk azt figyeld majd meg :P:D
  • Zenszkij
    Idén még nem kaptunk ki... Hol itt a gond? :D
  • giornalista
    kimaradt az Arsenal.
  • Tyler1
    majd milyen jó lesz mikor a Poolal a feljutásért fogunk küzdeni a 2.osztályban xD

nem, amúgy jól látod a tabellát, csak fejjel lefelé kell nézni :D
  • sanyiute
    remélem is :D
  • Rash87
    Rosszul látod
  • sanyiute
    látom évvégi tabellát magam elött:S:S
    Chelsea
    Man City
    MU

8-9 Liverpool
  • Rash87
    Támogatom az ötletet :)

De Torres úgy is elfog igazolni nyáron a Pool-tól . Azt olvastam vmelyik nap,h M.City is vinné,s hát nekik több esélyük lesz leszerződtetni. Egyébként szépen feljöttek a bajnokságban a 2. helyre.
  • Tyler1
    akkor viszont Torres-Bebe cserét ajánlok nekik :D
  • Rash87
    Örülhetsz,ha a Pool jövőre nem a másodosztályban fog játszani :)
  • Pacal17
    Én is remélem hogy helyreáll a PL rendje.
  • Tyler1
    ja és én a Poolnak szurkolok, mert nehogymár ők a kieső hyelen flangásszanak. majd fogom utálni őket, ha majd visszaállnak az eredeti szintjükre :)
  • Tyler1
    Giggsel nekem semmi bajom. jelenleg nem is lehet, mivel mondom 20 év után is fontos tagja a keretnek. de hát nem tudjuk letagadni a korát, és ez látszik rajta.
    tetszett a szezon elején pl. az a kapuzárási pánik, amitől elkezdett olyanokat csinálni a pályán mint Ronaldo :) aztán azóta leeresztett.

az a baj, h a mostani csapat túl cicázza a helyzeteit. annyira tökéletesre akarják megoldani, h azt a mai fociban már nem lehet.
    megcsinálják a helyzetet, de nem használják ki.
    de leginkább a mostani taktikánkat utálom, h a szélen gyakran a hátvéd megy fel beadni, és nemhogy Naniék behúzodnának, inkább ott maradnak ketten 3 méterre egymástól, aminek semmi értelme, mert vagy elszalad vmelyik és beadja, vagy nem és meg is van a lyuk a védelemben.
  • giornalista
    tegnap szerintem nem is volt rossz. ha egyszerre csak 1 öreg mezőnyjátékosunk van, az még akár hasznos is lehet. de ha Neville, Scholes és Giggs egyszerre kezdő, akkor felesleges bármiben is bízni.

ma nagyon kell szurkolni a Blackpoolnak. a Spurs és a City eredményeit kell figyelni, meg a Liverpoolét, ha ma nyernek. ha ma sem, akkor ezt a szezont is nélkülük futjuk le, szerintem. ha viszont nyernek, akkor feljönnek ránk 4 pontra, ami már lőtávolságon belül van. nagyon nehéz és kínszenvedéssel teli év lesz az idei.

Fergusonnak tanulnia kell a hibából, amit folyamatosan elkövet. 2-0 után nem állunk vissza. ezt a tanulságot le kellett volna vonni már az Everotn-meccs után (persze ott 3-1 volt), mert alapvetően azt látom, hogy ha akarunk játszani, akkor jól játszunk, esélyesek vagyunk, viszont amint visszaállunk, elfogy a talaj, a levegő, a lendület, az akarás, a lelkesedés, és a fejünkre nő egy kibaszott West Brom is.

lefociztuk idegenben az Evertont, jók voltunk otthon a Liverpool ellen, szétfociztuk otthon a WBA-t. ellenben: a Bolton ellen futottunk az eredmény után, Sunderlandben meg a világ legunalmasabb focimeccsét játszottuk. utóbbi meccs után nyilatkozta az Öreg, hogy elégedett az 1 ponttal.

nyilvánvaló, hogy azért is mentünk oda. nem mert kockáztatni, nem hagyta játszani a csapatot. nem a formánk ingadozó, hanem az edzői utasítások.

néhány éve elfogytunk tavaszra (amikor a Milan 3-0-ra vert minket idegenben), az Öreg azóta folyamatosan spórol a csapat erejével. az idén a ló túloldalára estünk sajnos, októberben nem lehet májusra spórolni. főleg, hogy tavaly sem jött ez be igazán, mert pont az év végére fogytunk el.

nehéz szeretni ezt a tegnapi csapatot, mert sokkal több van benne annál, amit nyújt, remélem, hogy most jön valami győzelmi sorozat, mert nagyon kellenének a pontok. a City és a Spurs csak kacarászik rajtunk, ha ez így megy tovább, tényleg nem lesz jövőre BL.
  • Tyler1
    Giggs off!
    na ez a gáz, mikor 20 év után még egy Giggs sérülés gondot okoz a csapatnak. árnyéka régi önmagának, de jelenleg még őt sem tudjuk pótolni.
  • Rash87
    Chelsea is X-elt... Nem tudom,mennyi esély kell nekünk,hogy pontokat nyerjünk,s felzárkózunk. Előző fordulóban is lehetett volna,az előtt is,s most is. S mindig elbasszuk ilyen meccseken.
  • giornalista
    az a baj, hogy amit írsz, az logikus, de a mai meccsre nem igaz egy sora sem. tételesen cáfolom, amiket írtál, sorrendben.

- a nyáron baszta el: ennyire nem rossz a keretünk. nem a legjobb, nem a legideálisabb, de ennél több van benne. ősszel baszta el.
    - nincs befejező csatárunk: van! ott van Hernandez, Macheda Rooney mellett. klasszisnak meg ott van Berbatov. a csatársorunk engem kielégít.
    - kimaradt ziccerek: egy Man Unitednek mindig tonnányi helyzete volt, és azokkal okosan sáfárkodott, belőtte őket, megnyerte a meccseket és a bajnokságot. mindig is ráerőltettük az akaratunkat az ellenfélre, és megcsináltuk a helyzeteket.
    - 30 fölötti emberek: igen, de ma csak Giggs kezdett (meg VdS, de nála mindegy a kor), és ő is kifejezetten jó volt! ez a mai meccs nem az öregek kudarca!
    - utánpótlás: az éppen van, de az Öreg nem ad nekik lehetőséget.

a szponzoros résszel végül is egyet lehet érteni, a nyomás nagy rajtuk. de ma 25 percig csaknem tökéletesen alakult a délután. a helyzetek persze kimaradtak. viszont utána leültünk, már megint, és ez hozta fel a WBA-t. ez edzői hiba. ennek kevés köze van a vezetőséghez. ha van is, akkor azt a csapat és Ferguson direkt csinálják, ami viszont méltatlan lenne hozzájuk, és nekem úgy tűnik, hogy SAF valójában asszisztál a Glazerék ténykedéséhez.