Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
One Love, One United!
A szombati Chelsea elleni bajnokin biztosan nem játszhat, bár a támadó pontos visszatérésérõl még mindig nincs hír.
"Nagy örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük, hogy Wayne-nek nem törött el a lába," - mondta a Vörös Ördögök szóvívõje a klub hivatalos honlapján.
"A vizsgálat feltárta, hogy csak kisebb szalagszakadása van."
Ha az állítás helyes, és ha minden jól megy, akkor az angol csatár akár már harcképes lehet a jövõ heti, szerdán rendezett Bajnokok Ligája visszavágón a Bayern ellen."
/Forrás: gloory.gportal.hu/
Ez utóbbi mondat elég jól hangzik! Lehet, hogy egy hét alatt rendbe jön?
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
„Örömmel tudatjuk, hogy Wayne-nek nincs törése. A vizsgálatok csak apró szalagsérülést mutattak ki" – olvasható a klub szóvivõjének nyilatkozata az együttes internetes oldalán.
Azt azonban továbbra sem lehet tudni, mennyit kell kihagynia az angol támadónak. Az MU honlapján csak annyi olvasható, hogy Sir Alex Ferguson menedzser a holnapi sajtótájékoztatón számol be arról, meddig lesz harcképtelen a csatár."
/Forrás: Nemzetisport.hu/
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Hosszútávon igen,igazolni kellene.
Glory, Glory Man. United!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Jóvan oké, április elseje meg minden, de ezt Vidic még komolyan is gondolta, az a vicc 😊
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Engem az Arsenal címû történet rettentõ módon irritál itt a szezon végén...
Ebben a mezõnyben, ebben a véghajrában egy óriásit küzdenek, ez a pozitív része a dolognak. De nem érzem egyszerûen, hogy a tudást és a minõséget nézve helyük van még itt.
A bajnokságban két olyan kiegyensúlyozott és érett teljesítményt nyújtó csapatot szorongatnak, mint a Manchester United és a Chelsea.. a BL-ben pedig a Barcelona ellen érnek el egy gyõzelemmel felérõ eredményt, mikor ahogy hallom, emögött csak teljesítmény nem volt, inkbb csak szerencse.
Én megadom az elismerésemet a nagy küzdõknek, de ha az a horrorisztikus kép ugrik be a szemeim elõtt, hogy az Arsenal duplázik az idén, mindig rá kell jönnöm, totális katasztrófa volna.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Bár így h már 0-2,el lett döntve :\ Pedig örültem volna,ha kiesik a Barca...
Glory, Glory Man. United!
szerk.: bár ha azt nézzük h 0:2, akkora továbbjutáshoz sincs sok...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Remélhetõleg Rooneynek nincs komoly baja.
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
Egyetértünk.<#eljen>#eljen>
Nem értem hogy a Mu szurkolók miért nem bíznak a csapatban és miért hiszik azt hogy Rooney nélkül vége mindennek.
Ronaldo elment és mi változott? (semmi)
Imádott csapatom a Chelsea több hónapja játszik a legfontosabb játékosunk nélkül mert sztem Essien fontosabb mint Drogba vagy Lampard..
Pluszban mindkét szélsõ hátvédünk sérült Bosingwa szinte a teljes szezon A.Cole pedig szintén 1-2 hónapja lábadozik.
Szóval egy ilyen kaliberû csapat, mint a Manchester, tudjon és tud is sikeresen teljesíteni olyan feladatokat ahol egy fontos csatár kiesik a sorból.
Mi Drogba nélkül több gólt rúgunk mert a többiek felszívják magukat.
Tehát félek hogy még jól is kijöhettek ebbõl..
Köszönöm.
Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz
Hivatalosan még nem jelentette be a csapat.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?