Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacee86
Szevasztok! Haverom érdeklõdik afelõl, h amíg nem mûködik a manutdfanatics.hu oldal, indítottak-e vmi ideiglenes lapot az oldal üzemeltetõi vagy tud-e vki ajánlani helyette mu-s oldalt amit érdemes nézegetni?

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

penészthozópára
Szerintem Tevez fele ilyen jól nem játszana nálunk. A mc-be õ a nagy sztár, ezt az érzést szereti élvezi és megy is neki. (Van ott még sztár, de azok más kaliberûek). Itt csak egy volt a sok közül nem is ment neki. Ugyanolyan kalap szar lenne, mint amikor itt volt. Volt pár jó meccs aztán annyi. Ligakupában ontotta a gólokat.

One Love, One United!

Zenszkij
Lehet 😊

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Mayorpapa
"A United megerõsítette, hogy Wayne Rooney csak kisebb szalagszakadást szenvedett el a Bayern München ellen kedden, és nincs törés.

A szombati Chelsea elleni bajnokin biztosan nem játszhat, bár a támadó pontos visszatérésérõl még mindig nincs hír.

"Nagy örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük, hogy Wayne-nek nem törött el a lába," - mondta a Vörös Ördögök szóvívõje a klub hivatalos honlapján.

"A vizsgálat feltárta, hogy csak kisebb szalagszakadása van."

Ha az állítás helyes, és ha minden jól megy, akkor az angol csatár akár már harcképes lehet a jövõ heti, szerdán rendezett Bajnokok Ligája visszavágón a Bayern ellen."
/Forrás: gloory.gportal.hu/

Ez utóbbi mondat elég jól hangzik! Lehet, hogy egy hét alatt rendbe jön?

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Mayorpapa
"A Manchester United hivatalos honlapján tette közzé, hogy Wayne Rooney a Bayern München elleni Bajnokok Ligája-meccsen megsérült bokájában nem tört el a csont. Csak a szalagjai sérültek meg, de nem súlyosan.

„Örömmel tudatjuk, hogy Wayne-nek nincs törése. A vizsgálatok csak apró szalagsérülést mutattak ki" – olvasható a klub szóvivõjének nyilatkozata az együttes internetes oldalán.

Azt azonban továbbra sem lehet tudni, mennyit kell kihagynia az angol támadónak. Az MU honlapján csak annyi olvasható, hogy Sir Alex Ferguson menedzser a holnapi sajtótájékoztatón számol be arról, meddig lesz harcképtelen a csatár."
/Forrás: Nemzetisport.hu/

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Cabell
Vidic egyébként tényleg kivételes logikai készségérõ tett tanúbizonyságot, hogy erre egyedül rájött..😄

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Cabell
Tevezt meg kellett volna tartani, ez nem kérdés...Ferguson volt ostoba ebben az ügyben, nem is kicsit...most hogy örülnénk, ha lenne Tevez..

Rash87
Hja,jó 😊 Én a mostani pótlásra gondoltam,h jobb megoldás nem lenne...
Hosszútávon igen,igazolni kellene.

Glory, Glory Man. United!

Voyager5
A mai (szokásos) RM pletyka szerint Benzema megy hozzátok kölcsönbe. (😄)
Matthew Prosac
igen. igazolni kellene végre valami normális csatárt Rooney mellé, mert a többivel meg vagyunk áldva.. talán Tevezt kellett volna kicsit jobban megbecsülni..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Fabio Capello
Azt ugye hallottátok, hogy Rooney helyettesítésére leigazoltátok Koplárovicsot? 😄

hedonist
Ezt jól kisakkozta😄 az egytlen csatár helyettesítse a kidõlt csatárt??? huuu

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Rash87
Miért,te tudsz/tudnál jobb megoldást? :\

Matthew Prosac
"Senki sem pótolhatatlan, de Wayne Rooney helyettesítése embert próbáló feladat még Sir Alex Ferguson számára is. A Manchester United káprázatos formában futballozó csatára a Bayern München elleni BL-negyeddöntõ hajrájában kificamította a bokáját, Nemanja Vidic viszont tudja, mi, illetve ki a megoldás: a Vörös Ördögök szerb bástyája szerint Dimitar Berbatov az ideális beugró."

Jóvan oké, április elseje meg minden, de ezt Vidic még komolyan is gondolta, az a vicc 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

hedonist
Akkor szombaton tuti nem játszik? sajnálom, bár nekünk is vannak nagy hiányzóink, de azért dicsõbb lett volna Rooney-val együtt verni titeket a traffordon😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Rooneynek 1 hónapot kell kihagynia legfrissebb hírek szerint.
hedonist
ezt kikérem magamnak<#awink>

Cabell
Srácok, ezt most teljesen õszintén elmondom itt, EBBEN a topikban, és sehol máshol nem fogom ezt hangoztatni, mert nem tudok nem emocionálisan nyilatkozni ez ügyben:

Engem az Arsenal címû történet rettentõ módon irritál itt a szezon végén...

Ebben a mezõnyben, ebben a véghajrában egy óriásit küzdenek, ez a pozitív része a dolognak. De nem érzem egyszerûen, hogy a tudást és a minõséget nézve helyük van még itt.

A bajnokságban két olyan kiegyensúlyozott és érett teljesítményt nyújtó csapatot szorongatnak, mint a Manchester United és a Chelsea.. a BL-ben pedig a Barcelona ellen érnek el egy gyõzelemmel felérõ eredményt, mikor ahogy hallom, emögött csak teljesítmény nem volt, inkbb csak szerencse.

Én megadom az elismerésemet a nagy küzdõknek, de ha az a horrorisztikus kép ugrik be a szemeim elõtt, hogy az Arsenal duplázik az idén, mindig rá kell jönnöm, totális katasztrófa volna.

Tyler1

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Fabio Capello
Mellesleg angol neves újságok 4-6 hétrõl cikkeznek Rooneynál...

Tyler1
( megjegyzem Nou Camp-ben vért fognak pisálni 😄 )

Tyler1
tud ez az Arsenal ha akar 😊 bajnokságban már ne akarjon 😄

Magic Boy
2-2 lett a vége és így még van esélyük.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

MR ME
szépen visszahozták a végére, le a kalappal elöttük, jó kis meccs volt 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Rash87
Háh! Így már más a helyzet 😛

év végi 2-3 meccsre hibátlan !😄

Tyler1
na úgy látom Macheda került elõtérbe, Rooney sérülése kapcsán. jó lenne ha hozná a tavalyi formáját! 😊

Atti12
biztos? 😄

Tyler1
2:1
emlékeztet vmire 😄

Rash87
Én meg pont a 25. perctõl néztem,volt pár jó helyzetük...😄
Bár így h már 0-2,el lett döntve :\ Pedig örültem volna,ha kiesik a Barca...

Magic Boy
Tény, hogy a Manchester United jobb csapat jelenleg, mint a Bayern München.

MR ME
elsõ 20 perc után írtam, akkor nem sok köze volt, sõt még annyi se 😄
szerk.: bár ha azt nézzük h 0:2, akkora továbbjutáshoz sincs sok...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Mor3llo
Melyik?<#zavart1>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Magic Boy
Hát igen.

Remélhetõleg Rooneynek nincs komoly baja.

Tyler1
na topik már a top 10-ben 😄 ilyen se mostanában volt!

HunnernesKonge
Sztem essen ki mindkettõ <#buck>
Rash87
Azért ezt nem mondanám... 😄

zalrobto
remélem az arzenál nyer valahogyan mert a barcát jobban utálom<#duhos2>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

Magic Boy
Szép lenne, ha visszavágnánk a tavalyiért.

Tyler1
én meg a Barcának(bár utálom), jó lenne egy döntõt összehozni velük, és megbosszulni a tavalyit 😊

MR ME
énis, nem is azért mondtam, de qrva jó meccs eddig 😄

Magic Boy
Én nekik szurkolok, mert Angol csapat.

MR ME
Arsenalnak hazai pályán eddig köze nincs a meccshez, érdemes nézni...

Tyler1
ígyvan, bár a Chelsea más tészta, mert ti több ponton vagytok veszélyesek, amíg nálunk Wazza rúgta a gólok 90%-át. ezért van most mindeki kétségbeesve és tart mindenki a legrosszabbtól, ami érthetõ, de most jön a te igazságod, egy ilyen csapatnak megKELL oldani egy dolgot. és sztem Fergie az ilyen helyzetekben kiválóan keveri a kártyát 😊

Magic Boy
Végre egy normális Chelsea fan.

Egyetértünk.<#eljen>

Magic Boy
Az idény hátralévõ meccsein ez lesz.

Kocka08
Hát fura dolgokat olvasok itt..

Nem értem hogy a Mu szurkolók miért nem bíznak a csapatban és miért hiszik azt hogy Rooney nélkül vége mindennek.

Ronaldo elment és mi változott? (semmi)
Imádott csapatom a Chelsea több hónapja játszik a legfontosabb játékosunk nélkül mert sztem Essien fontosabb mint Drogba vagy Lampard..
Pluszban mindkét szélsõ hátvédünk sérült Bosingwa szinte a teljes szezon A.Cole pedig szintén 1-2 hónapja lábadozik.
Szóval egy ilyen kaliberû csapat, mint a Manchester, tudjon és tud is sikeresen teljesíteni olyan feladatokat ahol egy fontos csatár kiesik a sorból.
Mi Drogba nélkül több gólt rúgunk mert a többiek felszívják magukat.
Tehát félek hogy még jól is kijöhettek ebbõl..

Köszönöm.

Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz

Magic Boy
Ne pletykalapokból tájékozódj.
Hivatalosan még nem jelentette be a csapat.

Zenszkij
Rooney lesérült. Közel 1 hónapot ki fog hagyni, mivel a világbajnokság a legfontosabb most az angoloknak. Ez ugye érthetõ SAF se akarja tönkretenni azzal a játékos karrierjét, hogy idõ elõtt játszatja, hogy rásérüljön, és úgy járjon mint mondjuk Hargreaves. Nehéz a feladat, de meg kell oldani. Még bármi megtörténhet! Nem estünk ki a bl-bõl és mi vezetjük a bajnokságot is. Továbbá 11 emberbõl csak 1 Rooney, még ha õ a világ egyik legjobb csatárja is.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Tyler1
ujjam alól vetted ki a szót 😊