Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MR ME
X bõven elég, csak az legyen meg!

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Rash87
Ebbe max. egy X van :\
Bár az a gól... még saját maga is meglepõdött,h nemhogy kapura ment,hanem gól lett😄 Mondjuk szép volt.

Glory, Glory Man. United!

Tyler1
üres támadásunkat vezettünk bazki, így nem lehet gól rúgni. nagyon érzedõk Rooney hiánya, BErbatov mintha ott sem lenne...
miközben a Chelseanek gyöngyörûen felvezetett támadásai voltak, és remekül tartották a labdát ellenünk. a piroslapban meg biztos vagyok még ma.

2. félidõt rázzuk fel bassza meg!!!!!

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Matthew Prosac
úgylátom nagyon hajtunk egy piroslapra.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Atti12
na az meg 11es.. fasza.

Atti12
azért még ne írjuk le magunkat ennyire.. de tény hogy olyan mintha senki nem lenne elõl.

MR ME
pfff milyen gólt kaptunk...
am ki is fogunk kapni szépen ahogy nézem az eddigi játékunkat

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Atti12
bazdmeg...

Atti12
most nem ezzel kell foglalkozni, megkell verni a chelseat pár perc múlva 😊 GLORY GLORY MANUTD!!

Rash87
Ha netalán nyernénk a meccset,nagy valószínûséggel bajnokok lennénk,bár tudom h van pár meccs,de 4 pont elõny rengeted így a végefelé 😊

Tyler1
kezdõk:

Man Utd:
--------------- --VdS------------------
-----Neville-Ferdinand-Vidic-Evra------
--Park-Fletcher-Scholes-Giggs-Valencia-
----------------Berbatov---------------

csere:Kuszczak,Gibson,Carrick,Nani,De Laet,Macheda,Rafael

( Hargreaves még sincs padon:S és Scholes helyett is elbírtam volna viselni Carricket :/ )

Chelsea:
---------------Cech--------------
---Ferreira-Alex-Terry-Zhirkov---
---Cole-Lampard-Obi Mikel-Deco---
----------Malouda-Anelka---------

csere: Tumbull,Drogba,Kalou,Ballack,Sturridge,Belletti,Bruma

( na Drogba szerencsére padon kezdi, ez jó hír )

GLORY MAN UTD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rash87
Csak ne legyenek újabb sérültek...

Atti12
áhh ne is mond, percenként figyelem az órát nehogy lecsússzak 😄

Huszi84
Nyerünk Ma!

ReD DevilS 4 LifE

Tyler1
csak nektek még mindig van egy gólerõs Drogbátok 😊

na de majd meglátjuk! a lényeg h izgalmas meccs legyen, rangadóhoz illõen!
én amúgy már nagyon rá vagyok pörögve, remélem Wazza hiánya nem okoz nagy problémát a csapatban és Fergie jó taktikával rukkol elõ.

GLORY MAN UTD!!!!!!! gyõzni kell és gyõzni is fogunk 😄

hedonist
nono, Essien, Ashley Cole, Bosingwa/Ivanovic ? azért nekünk is vannak komoly hiányzóink, de Essien minimum akkora hiány, mint Roo.

amúgy azt olvasom,h Hargreaves 19 hónap után ma lehet elõször padon😊
ja látom már Tyler írta, amúgy az a 3-0 akkor volt mikor kirúgták Mourinho-t és Grant volt, szóval az nem ér😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Tyler1
jobb mintha 4kor lenne 😄 utálom azt az idõpontot, nem tervezek elõtte semmit, nehogy lemaradjak, utána meg már nem lehet mit csinálni, mert 6 óra(plusz kb. 1 óra míg kipihenem) xD

Rash87
Ámen!😄
Ajánlom is h nyerjenek,mert ha nem,miattuk nem lesz hangulatom lemenni a kondiba,s akk minusz 1 edzésnap,faszért kell fél2re tenni ilyen meccset😄

Tyler1
hát abból a 3 gólszerzõbõl 2 most is ott lesz a csapatban 😊 nyerni fogunk 😄

Rash87
Sõt Owen is (bár õt sose csíptem 😊)
DE jó lenne legalább egy X-et kihozni,örülnék neki.

Tyler1
elsem hiszem, Hargreaves csere lehet a holnapi rangadón 😮

kis kedvcsináló holnapra(de szép is lenne ha megint ennyi lenne) 😊

Tyler1
jaja, féltem h túl korán lesz, és majd pont meccsidõben ismétlik de ez pont jó így 😄

MR ME
jah, 9:40, arra még fel is ébredek 😄

WuFraZselic
vmikor kora reggel (8ra tippelek), elvégre malayziában tolják a srácok

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

MR ME
mikor lesz az f1? 😄

Tyler1
ja, játszanak egy 3:3-mat, annak minden szurkoló örül aztán kész 😊

Istenem köszönöm, h nem meccs idõben lesz F1<#worship>

MR ME
ha nem akkor is vezetünk 1 ponttal
am én egy döntetlennek is örülnék, csak ne kapjunk ki, nehéz meccs lesz

Tyler1
ha nyerünk bajnokok vagyunk 😊

Atti12
na mégegyszer 😄

Atti12

😊

Tyler1
kár h pont a legfontosabb meccs elõtt kellett lesérülnie :/
én bizakodó szoktam lenni de holnapra vereség szagot érzek :S míg nálunk kidõlt a legfontosabb ember, addig a Chelsea-nél visszatért.

Huszi84
Rooney a városi rangadóra a City ellen(ápr17) már pályára léphet! <#smile>

ReD DevilS 4 LifE

Tyler1
hát akk most kiderül h nélküle tudunk-e bajnokságot nyerni, és menetelni a BL-ben!

Kocka08
Ja értem..
sorry

Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz

Rash87
Akkor lesz sajtótájékoztató, szóval majd csak akkor derül ki pontosan,hogy mikor játszat Rooney 😊
Meg persze amit ForzaItalia írt,arról is ekkor fognak beszélni 😄😄

Forza Italia
sztem arra írta h akkor lesz a hivatalos bejelentés h mi van Rooneyval

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Kocka08
Bocsánat hogy nem értem de miért írtad hogy 10:30...?

Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz

Kocka08
Ez tetszett!!<#taps>

Rash87
Még mindig 10:30 ...

Forza Italia
sztem meg azt nyilatkozta, h úgy elverik a Chelseat, megnyerik a bajnokságot és a Chelsea annyira esélytelennek érzi magát a bajnoki címre h jövõre az olasz vagy a német bajnokságba indulna. xdxd

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Kocka08
Komolyra fordítva a szót most a legfrissebb hír az, hogy 0% az esélye annak, hogy Rooney játszik Bayern elleni bl visszavágón..

Kocka08
Én értem hogy mit nyilatkozik!
Azt mondja hogy olyannyira esélytelennek érzik magukat a szombati Chelsea elleni rangadóra hogy lehet hogy ki sem mennek a pályára és leadják 0-3 ra!
<#buck>

Tyler1
"Szenzáció! Magyar honlapnak elsõként nekünk nyilatkozott Park, a Manchester United bomba formába kerülõ középpályása."

LINK!!!!

Lacee86
Thx.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Magic Boy
Ennek nagyon örülök.
Remélhetõleg hamar utolérik magukat.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Atti12
ideje 😄

Tyler1
oh jéééé 😄

van manutdfanatics!!!!!!!!!!!!!4

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Atti12
katt a bannerra.