Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Bár az a gól... még saját maga is meglepõdött,h nemhogy kapura ment,hanem gól lett😄 Mondjuk szép volt.
Glory, Glory Man. United!
miközben a Chelseanek gyöngyörûen felvezetett támadásai voltak, és remekül tartották a labdát ellenünk. a piroslapban meg biztos vagyok még ma.
2. félidõt rázzuk fel bassza meg!!!!!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
am ki is fogunk kapni szépen ahogy nézem az eddigi játékunkat
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Man Utd:
--------------- --VdS------------------
-----Neville-Ferdinand-Vidic-Evra------
--Park-Fletcher-Scholes-Giggs-Valencia-
----------------Berbatov---------------
csere:Kuszczak,Gibson,Carrick,Nani,De Laet,Macheda,Rafael
( Hargreaves még sincs padon:S és Scholes helyett is elbírtam volna viselni Carricket :/ )
Chelsea:
---------------Cech--------------
---Ferreira-Alex-Terry-Zhirkov---
---Cole-Lampard-Obi Mikel-Deco---
----------Malouda-Anelka---------
csere: Tumbull,Drogba,Kalou,Ballack,Sturridge,Belletti,Bruma
( na Drogba szerencsére padon kezdi, ez jó hír )
GLORY MAN UTD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
na de majd meglátjuk! a lényeg h izgalmas meccs legyen, rangadóhoz illõen!
én amúgy már nagyon rá vagyok pörögve, remélem Wazza hiánya nem okoz nagy problémát a csapatban és Fergie jó taktikával rukkol elõ.
GLORY MAN UTD!!!!!!! gyõzni kell és gyõzni is fogunk 😄

amúgy azt olvasom,h Hargreaves 19 hónap után ma lehet elõször padon😊
ja látom már Tyler írta, amúgy az a 3-0 akkor volt mikor kirúgták Mourinho-t és Grant volt, szóval az nem ér😄
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Ajánlom is h nyerjenek,mert ha nem,miattuk nem lesz hangulatom lemenni a kondiba,s akk minusz 1 edzésnap,faszért kell fél2re tenni ilyen meccset😄
DE jó lenne legalább egy X-et kihozni,örülnék neki.
kis kedvcsináló holnapra(de szép is lenne ha megint ennyi lenne) 😊
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Istenem köszönöm, h nem meccs idõben lesz F1<#worship>#worship>
am én egy döntetlennek is örülnék, csak ne kapjunk ki, nehéz meccs lesz
én bizakodó szoktam lenni de holnapra vereség szagot érzek :S míg nálunk kidõlt a legfontosabb ember, addig a Chelsea-nél visszatért.
ReD DevilS 4 LifE
sorry
Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz
Meg persze amit ForzaItalia írt,arról is ekkor fognak beszélni 😄😄
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Azt mondja hogy olyannyira esélytelennek érzik magukat a szombati Chelsea elleni rangadóra hogy lehet hogy ki sem mennek a pályára és leadják 0-3 ra!
<#buck>#buck>
LINK!!!!
Remélhetõleg hamar utolérik magukat.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
http://www.powerplaymanager.com/r57633