Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sompibug
Silvestre elég harmatos ott a védelemben.... <#lookaround>

hát 3-1 43.percben:S

sompibug
...nem bánnám ha a Barca kipotyogna... 😊

rooney8
jöjjenek a fiatalok 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Tyler1
A Manchester United Wayne Rooney nélkül kénytelen összecsapni a Bayern München ellen, miután az angol támadó nem tudta befejezni az edzést kedden - értesült a Sky Sports News.

várható volt. remélem a City ellen már újra bevethetõ lesz. baj csak ott van, ahol a hétvégén is volt. nincs aki megfelelõen támadjon. Berbának a Chelsea ellen is 1 nagy helyzete volt és kész. rá nem lehet alapozni.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Magic Boy

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Magic Boy
NSO: bye-bye Manchester?

A múlt heti izgalmak után egyik párharc sem lefutott még, de kétségkívül a legnagyobb figyelem az Old Trafford felé irányul majd, ahol a tavalyi döntõs, tavalyelõtti gyõztes Manchester Unitedet régi nagy európai riválisa, a Bayern München búcsúztathatja.

Manchester United – Bayern München

Old Trafford, Manchester; 2010.04.07, 20:45

Múlt héten: Bayern München 2-1 Manchester

Tudjuk, hogy nem csak a Bayern, hanem a United is messze földön híres a küzdõszellemérõl, és tudjuk, hogy az Old Traffordon lesz a visszavágó, és természetesen azt is tudjuk, hogy ez csapatjáték. Mégis, el kell ismerni, hogy Wayne Rooney sérülése és a München elõnye azt jelenti, hogy a bajoroknak áll a párharc.

Az utóbbi két BL idényben mindkétszer döntõs Manchester azonban mély tiszteletet kap a szorzóktól: nem csak a mérkõzés esélyese, hanem még a továbbjutásé is, még akkor is, ha csak egy hajszállal. Amennyiben büntetõrúgásokkal dõlne el a klasszikus összecsapás, egyaránt 29-szeres szorzóval fizet mind a Bayern, mind a United gyõzelme.

Említettük Rooney-t és a múlt heti meccset, melyen az emlékezetes 99-es döntõvel ellentétben, ezúttal a Bayern fordított drámai módon a hajrában. Ám ezen felül is több olyan tényezõ felsorolható, amely a német siker mellett szól. Nézzük csak a bajnoki formát: az egyik oldalon a ManU éppen a hétvégén vesztette el az elsõ helyet, amikor hazai pályán kikapott a Chelsea-tõl, míg a másik oldalon a Bayern éppen a hétvégén vette vissza az elsõ helyet, amikor idegenben verte a Schalkét. És a válasz Rooney sérülésére: ezúttal már bevetésre készen áll a holland válogatott szélsõ, Arjen Robben, aki korábbi Chelsea játékosként pályafutása során veretlen Ryan Giggsék ellen. A bajorok úgy gondolkodnak, hogy ha már nélküle is megvolt a gyõzelem, akkor vele kiegészülve Manchesterben is meglehet a kívánt eredmény, és akár a 2001-es negyeddöntõ megismétlése is, amikor oda-vissza tudták verni az angolokat. 4.333-as szorzóval fizet a kettes, és a ’Dupla eredmény’ listán hétszeres a kifizetés, ha már a félidõben is a vendégeknél az elõny. A maga részérõl pedig Robben rögtön felzárkózik a legesélyesebb müncheni gólszerzõk közé: 3.60-as szorzóval fizet, ha gólt szerez, és kilencszeres a kifizetés, ha övé az elsõ találat, akárcsak Gomez, valamint az elsõ találkozó hosszabbításában eredményes Olic esetében. Aki egy kicsit magasabb szorzót keres, annak ajánljuk figyelmébe a múlt héten egyenlítõ gólt, majd a hétvégén vezetõ gólt szerzõ francia klasszis Ribéryt, 12-szeres szorzóval.

Ami a United esélyeit illeti, mellettük szólhat, hogy a múlt héten a találkozó nagy részében még idegenben is irányításuk alatt tartották a játék képét. Ám azóta sok mindent történt, és a megannyi negatív hatás közepette nehezükre eshet majd újra rálelni arra a formára. Demonstrálniuk kell, hogy Rooney nélkül is képesek kiugró eredményre, és ennek érdekében elsõsorban továbbra is Dimitar Berbatovtól várják a gólokat – ötszörös kifizetéssel jár, ha õ talál be elõször.

Ám ismerve a párharc történetét, talán a késõi gólokat érdemes leginkább említeni: 3.10-es szorzóval fizet, ha az utolsó negyed órában gyõztes gólt tud szerezni a Manchester; ugyanekkor 5.50-es szorzóval fizet a Bayern gyõztes találata. Jó szórakozást kívánunk!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Atti12

volt már a rooney sörös videója?😄
Rooney mit csinál a sörrel?!
sompibug
...na a bõrgatyásoknak sikerült a bundesliga rangadó, (nem úgy mint nekünk)
...remélem szerdán elrontjuk a jókedvüket!!!!!
Bayern

sompibug
kezd éledezni a manutdfanatics!!!
még nem friss de legalább nem a Takó kft. 😊

Tyler1
egyébként nem értem mi ebben a furcsa 😄 egy angol sört iszik egy focimeccsen 😄
Drogba meg sör izû rágót rágott na, az mért nincs semelyik újságban? xD

Zenszkij
Ez hatalmas! De mennyi esze van, végül mégsem ivott bele 😊.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

MR ME
ja azért nem ivott bele mert rájött h alkoholmentes <#idiota>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Tyler1
bazki hogy rányúl ahogy kimegy a pincér! kurvanagy 😄:A😄A_DASD
mint akinek elvonása van 😄 amúgy lehet h alkoholmentes volt<#miaz><#hehe>

MR ME
😄DDDD
végülis sérûlt, had igyon má 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Rash87

Glory, Glory Man. United!

remélem vége a rossz formánknak és a szerencse is mellénk pártol,Bayern ellen 1-0 otthon a liverpool megfogja a chelseit.Ha van szerencsénk Rooneny nélkül is menni fog.
Tyler1
vagy csak szokás szerint felfújták az egészet, egy kis reklám célból. ha a jelenlegi legtöbb figyelmet kapó játékos lesérül, akk sérüljön nagyot hogy mindenki róla írjon, de na akkorát, hogy ne tudjon gyorsan felgyógyulni 😄

Zenszkij
Biztos nem fog játszani. Nem akarják hogy jobban megsérüljön, nem ér annyit mint a karrierje meg a vb.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Tyler1
The Sunday Mirror - az angol Sztori 😄
én már csak azt hiszem el amit a hivatalos oldalon olvasok 😊

Kocka08
Valóságos csoda lenne..
De majd minden kiderül hamarosan..😊

Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz

MR ME
nem tartom valószinûnek

Rash87
Rash87
Viszont!😄

én nagyon bízok még a hotspurben is! mostanában nem nyerni járnak oda a kékek

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Tyler1
egyébként Kellemes Húsvéti Ünnepeket minden United fannak 😊

Rash87
Csak a Liverpool-ban bízok,h megfogják õket😊

Tyler1
sztem még nem ment el semmi. 2 pont az semmi, ha 100%-os lesz a Chelsea akk nyeri a PL-t, de addig még várnak rá szép pillanatok. nekünk meg kötelezõ innen a gyõzelem, már csa azért is mert amilyen könnyen lehetünk újra elsõk, olyan könnyen eshetünk vissza 3. helyre.
nyitott ez még az elsõ 3-nak!!! 😊

Cabell
Szerintem nem itt ment el a bajnokság, hanem már sokkal korábban, pl olyan kulcspillanatokban, amikor a Chelseanek a nagyobb botlásaira a United is rendre botlott, kihasználatlanul hagyva ezzel a beérési lehetõségeket.

Nyugodtan kihagyhatók lettek volna a rövidke periódusok, amikor kb. minden második meccset elveszítettek a fiúk.

Fulham elleni 3-0, meg az Everton elleni 3-1, meg otthon a Villától szopni, ezek csak ritkán férnek bele egy PL gyõzelembe.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

lényegtelen, mûesés<#integet2>

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Rash87
S hol marad a be nem fújt 11es?

hedonist
1 megérdemelt szép gól, meg egy lesgól, na igen ez akkor 1 góllal mégiscsak több szabályos gól, mint ahányat ti lõttetek, nemde?

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

szucsy89
<#eljen> én veled értek egyet, így van, el kell fogadni mindenki véleményét bár én tökéletesen megértem hogy az MU topikban nem az Arsenal gyõzelmét várja mindenki😄
Kocka08
Ezért remek dolog fórumozni mert több álláspontot is meg lehet ismerni..
Van igazság abban amit mondasz de én akkor is tartom azt amit írtam az ottani munka abszolút megérdemelne bajnoki címet ugyan úgy mint a londoni vagy a manchesteri csapat munkája.
Nem lehet rossz csapat ha még mindig van 20-30% esélyük a címre!
Az hogy 95 percben szereznek gólt senkit ne érdekeljen a meccs addig tart amíg a bíró le nem fújja..
A Barcelona után a legszebb focit játsszák,öröm nézni néha a játékukat.
Ja még valami … a kiegyensúlyozottságra visszatérve a Chelsea nem kiegyensúlyozott és a Mu sem!
Az a szezon volt kiegyensúlyozott és erõs amikor Mourinho idejött és egy vereséggel végigdaráltuk a szezont.
Bocsi a hosszúság miatt és kérlek ne mondj jelzõket az álláspontomra legalábbis ilyet ne hogy a legnagyobb hülyeség amit valaha is hallottál..

Köszönöm

Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz

Cabell
Meg is kaptad az elõzõ kommentben a választ.

Bajnok definíció: A legjobb.

Nem pedig: A csapatot meghatározó játékosok is elhagyják, és mégis mindig versenyben vannak.

Sem pedig: A csapat edzõje egy rendkívül szimpatikus úriember, akit Arsene Wengernek hívnak.

Tyler1
így van<#eljen>
Wenger bácsinak nagyon rossz a játékospolitikája, ezért kell vért izzadniuk már évek óta. tényleg szép h most is hogy feljöttek, de a bajnok jelentése: a legjobb. és jelenleg a Man U és a Chelsea is jobb mint az Arsenal.

szucsy89
az Arsenalból meg minden évben elmegy 1-2 meghatározó játékos, és mégis mindig ott vannak a bajnoki címért folyó harcban minden évben...
Cabell
Ez a legnagyobb baromság, amit valaha hallottam...

Egy csapat nem ilyenek miatt érdemel meg egy bajnoki címet, hanem amiatt, hogy egyenletesen és kiegyensúlyozottan, de leginkább bajnokhoz méltóan focizik a szezon során.

Zsinórban 3mat nyertünk, mert megérdemeltük, elment tõlünk a világ legjobb játékosa, és továbbra is efelé haladunk.

A Chelsea egész szezonban jól focizott, kiegyensúlyozottan, éretten.

Az ilyen csapatok érdemelnek bajnoki címet, nem azok, akik összeszerencsétlenkednek ilyen 95. percekben lõtt Bendtner gólokkal egy bajnoki címet.

Kocka08
Én csak azért mondom azt hogy inkább Arsenal mint Mu mert ti zsinórban 3 at nyertetek és azért Wenger bácsi sztem szinte 120% hoz ki abból a keretbõl évrõl évre..
Azt megértem hogy sokszor mákosan nyernek de akkor is megérdemelnék õk is már csak Wenger miatt is..

Cabell
Ha az Arsenal nyeri a bajnokságot, rendezek egy filmet, melynek címe:

The Disaster of Football

alcím:
"As Arsenal won the Premier League in 2010."

Innentõl ha mi nem nyernénk egy fordulóban, szívbõl fogok a Chelseanek szurkolni, sõt, már egy ideje ez így van:$

Tyler1
hát hogy nyer megint az Arsenal te jó isten :@@@ 90+ percekben...
komolyan mondom vicc! hát tényleg nyerje meg a Chelsea a bajnokságot, mert õk legalább megérdemlik(nem a mai miatt)!

Tyler1
azt nem tudjuk elfogadni hogy a bíró ekkorát hibázott, sõt az egész meccsen röhejes hibákat vétettek a bírák mindkét fél "javára" vagy nem javára. ha Cole 1 góljával nyeritek a meccset azt mondanánk oké, mert voltuk olyan faszok h nem használtuk ki a többi idõt.
szerintetek nem rajtuk múlt, pedig igenis ezt a bírák fújták el. ha nincs az a 2 szabálytalan gól, akk 0:1-nél járunk, ahonnan még bõven lett volna esélyünk x-elni. volt a végén is persze, csak akkor már a csapat morálja annyira lesüllyedt, hogy õk sem hitték el hogy tudnak vmit még kezdeni.

Ezúton is szeretnék elnézést kérni minden MU szurkolótól, nem kötekedésbõl írtam az alábbiakat. Csak a személyes véleményemet írtam le, az elõttem szólókra reagálva, ugyanakkor szerintem nem alpári, kötekedõ stílusban, de látom, így is nagy hibát követtem el. Tudom, hogy ilyenkor nagyon érzékeny az ember, és tudom, hogy nagyon máshogy láttuk a mérkõzést. Szóval bocs mégegyszer. Többet nem is írok ide.
<#integet2>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Kocka08
Nem kötekedésböl..

Kocka08
Sztem is így van!
De itt van két MU fan akik ezt nem tudják beismerni..
Nem tudom miért és azt sem hogy miért kell ilyen lekicsinylõen beszélni a másik csapat szurkolóival.
Pedig Pares sztem szépen beszélt és helyesen..
Ha ezt nem tudjátok elfogadni hogy egy ilyen meccsen kaptatok ki akkor a tavalyi Chelsea-Barca után mit csináltatok volna.?

Atti12
Ha az elsõ félidõben kitömtök minket, én személy szerint meg sem szólalok. De egy meccs 90. percig tart, és a második félidõben bizony jobbak voltunk sokkal. tehát X lett volna az igazságos eredmény, dehát 14 emberrel nem nehéz nyerni.

Darthmushroom
kajak nem értem.. h mit izélsz itt te jössz ide kötekedni.. és utána neked állj feljebb húzz már vissza a saját topicodba mint h itt vered a nyálad a gyõzelemre.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

REALista
Nem a les góllal nyertek hanem J. Cole zseniális góljával.A meccs végén volt egy-egy szabálytalan gól de nem ez döntött...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

banok
szerintem is jobban játszott a Chelsea. Jó meccs volt.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/