35611
-
#23578 180 ezer mi? xD -
#23577 ez meg lehet a másik fele a dolgoknak. vagy marad mert tényleg megegyeztek és belátták, h bizony belekell nyúlni mostmár a csapatba, vagy egy ilyen szerződéshosszabítással leplezték a biztosat, vagyishogy Rooney mindenképpen távozik, mert a klub továbbra sem képes az ő céljait teljesíteni. -
#23576 nem emlékszem, hogy milyen volt a régi, de ez az új nagyon állat, gratulálok hozzá! -
#23575 nem hinném. nem tudom, hogy leírtam-e már ide. ha igy lenne, ahogy mondod, hosszabbít mondjuk 1 évet. de semmiképpen sem 3-mat. ezzel saját magát szúrja tökön. ha annyira le akarna lépni, akkor minden logikának ellent mond az, hogy hosszabbított.
a néhány tucat főt érintő tüntetéseket nem kell igazán komolyan venni. a drukkerek nagy többségét valóban megnyugtatta a hosszabbítás, valójában engem is.
itt leírtam, hogy én hogy látom ezt az egészet.
leírom: abszolút értem, amit írsz, és van alapja. csak nem tartom logikusnak. olvasd, olvassátok el, kíváncsi vagyok, hogy mit gondoltok arról, amit leírtam. -
#23574 Tyler jóvoltából a fejléc módosult :)
Kösz! -
#23573 amúgy is a dolgok mögé nézve: fél Manchester kivan kelve, tüntetnek, fenyegetnek, törnek-zúznak a Rooney-botrány miatt. október van.
azt nem teheti meg a klub, h 3 hónapon keresztül mellőzi, de ha meg így játszatnák, akk nem hagynák élni a pályán.
na ekkor jön a nagy ötlet, új szerződés=nagyobb kivásárlási ár, és egyben a szurkolók lenyugtatása. így mindenki szépen elhiszi, h Rooney 2015-ig marad, de januárba úgy elhúz a picsába ahogy illik.
hát nekem nem adják be, h lóvéval megoldják azt az egyértelműen kijelentett problémáját, h az ő céljait a jelenlegi csapat nem tudja megvalósítani.
szóval nem akarok vörös ördögöt festeni a falra, de...Rooney januárban távozik. -
#23572 ez simánlehet amúgy. -
Zenszkij #23571 Azért kötöttek vele szerződést, hogy most jó drágán eladják..Üzlet... -
#23570 Ez az ember tényleg tud valamit. :)
-
#23569 ide berakhatnám azt a képsorozatot amin Michael Jordan pénzbeli jövedelmezését sorolja, hogy ha golfozik meg szarik közben mennyi pénzt keres (pedig már rég nem aktiv játékos), de a végén az jön ki, hogy ha semmit sem költene ezután, akkor is 450 évig tartana mire annyi pénze lenne mint most Bill Gates-nek van :DDDD
Nerds always Win :D -
sanyiute #23568 akkro szar amatekom sorry xD -
#23567 embertelen h ezek mennyi pénzt kapnak :D
4m fontos háza van :D -
#23566 jha, óránként kijön 1071 fontra ami kb 331.000 HUF mai árfolyamon.
Ezt leosztod 60-nal akkor megvan a fizetés/perc (durván 5500 HUF).
Persze ebből leadózik meg minden (gondolom).
Azért cserélnék vele 1 hétre, mikor nincs meccse :DD -
sanyiute #23565 valószínű valamit elbasztam xDDD -
#23564 és az hogyan jött ki? :D -
sanyiute #23563 számoltam 3perc(ha rooney kicsit siet a szarással akkor)
6.3milla forint :D -
#23562 Aztakurvamindenit. :D -
#23561 óránként keres 325.000 ft-t :D -
#23560 heti 180 ezer font... ezzel honorálják a nagy hűségét.
azért jó nagy kva Wayne is... -
olcsóbb mint egy Benzema :DD -
#23558 ennyire ne hagyd el magad :) Ronaldóról senki sem hazudott, az első nyáron nem engedtük el, arról nem volt szó, hogy utána sem fogjuk.
a menedzser pedig azt kommunikálta, ami a legjobb volt a csapat számára. a Barcelonát két hete meg is kerestük, hogy megvennék-e Roo-t, de elzárkóztak tőle. akkor tagadni kellett. én annak örülök, és az lepoett meg, hogy most milyen őszintén előállt mindenki a maga verziójával. keddtől péntekig megoldódott a helyzet.
azért lep meg, mert pontosan tudom, hogy itthon mi van, ki mit gondol/tud, és mi az, amit úgy mond el az újságírónak, hogy azt meg is írhatja. -
#23557 "és felnyitotta a klub szemét, h ebből így lófasz se lesz."
örülök, hogy ebben egyetértünk! -
#23556 "azért kiváncsi vagyok mit ajánlottak neki"
2 kurvát -
#23555 véget ér ez a gusztustalankodás végre a csapat körül.
azért kiváncsi vagyok mit ajánlottak neki, mert elég egyértelmű céljai vannak/voltak.
tán Rooney bácsi elintézte, h kicsit belenyúljunk a tárcába igazolás-ügyben, és felnyitotta a klub szemét, h ebből így lófasz se lesz. -
#23554 minden soroddal egyetértek, és én is ebben bízok. valamivel meg kellett győzniük Rooney-t, és valahogy nem hiszem, hogy azzal a 30 ezer fonttal tették volna, amivel többet keres az eredetileg felkínált bérénél. -
#23553 egy biztos most már Rooneynak fel kell minden meccsen szántania a pályát és szarni a gólokat h visszakerüljön a szurkolok kegyeibe. de szerintem ez az sejteti h fogunk erősíteni valamikor és azért is marad. remélem ezzel a glazerek rájöttek hha nem tesznek a klubba pénzt akkor előbb utóbb nem tudnak majd mit kivenni haszon nevén. -
Zenszkij #23552 Kár, nagy paraszt... -
#23551 Pont most akartam linkelni :)
Remélem itt vége is lesz ennek a dolognak. -
#23550 Ronney mégis marad! -
#23549 igen. ez így van, értem én. de nemgondolod, hogy akkor valami baj van itt az egésszel? az edző szemrebbenés nélkül mond tökéletes hazugságokat a kamerába, ahogy a játékos is, mert fél, hogy meglincselik? nevetséges.
majd miután eligazol, persze már mindenki elfelejti, hogy akkormiért mondta ezt ezt meg ezt, és hogy ér-e valamit is a szava... -
#23548 pont azért titkolják ameddig tudják, mert az angol szurkolók nem tolerálnak semmit sem. náluk ez odáig fajul, h játékosokat komolyan fenyegetnek, mint pl. jelen esetben Rooneyt. ha augusztusban kiderül, akk már akk kegyvesztetté válik a szurkolók körében, ami hatással lehetett volna - mára kiderült, hogy a tökéletesen jelentéktelen - játékára, v magánéletére is.
mi, a szurkolók kb. ha 20-30%-át látjuk azoknak a dolgoknak, amik kapun belül zajlanak. mi már csak azt ismerjük meg, amit a sajtós közöl velünk, hogy az mennyire van elferdítve, csak megtippelni lehet. -
#23547 Üdv a Föld nevű bolygón! -
#23546 Néha megfordul a fejemben, hogy mennyire unatkozunk mi, vagy mi ér minket, hogy ellenére a tényeknek, amiket tudunk, még mindig komolyan tudjuk venni ezt az egészet.
Rooneyről pár hete jelent meg cikk, amiben a klub cáfolta a távozással kapcsolatos pletykákat, miközben Ferguson 2 hónapja tudta, hogy menni akar.
Ronaldoval kapcsolatban egy egész szezonon át hazudoztak mindannyian szemrebbenés nélkül, miközben előző nyár óta tudták az átigazolás pontos időpontját is.
A magyar fociban egyértelmű bundázások fordulnak elő, miből gondoljuk, hogy külföldön nem?
Vicc, ami lett ebből az egészből...
Focizni kurva jó dolog, sörözni egy meccs előtt jó dolog, de már nehezemre esik ténylegesen komolyan venni ezt az undorító korrupt hazugságokkal teli világot...(és itt a fociról beszélek...) -
#23545 Villája előtt tüntettek Rooney ellen -
#23544 slágergyanús Rooney-nóta -
sanyiute #23543 pont ezen agyaltam amikor meg halottam hogy rúgott 3-at az Internek -
#23542 -
#23541 nagyon állat lenne, de alighanem csillagászati pénzt kérnének érte. pedig walesi :) -
#23540 anno én emlékszem szóba volt nálunk is csak ő inkább a spurs választotta mert ott alapból kezdőnek vették, de ő régen balhátvéd volt, tavasszal kezdett balszélsőként játszani -
pilboy #23539 ezt a bale gyereket már a hotspur előtt elfogadtam volna... nagyon kéne giggsy bal lába után még egy ilyen