Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rash87
Ilyen Blikk szintû angol újságok szerint, 4 hétre kidõlt,de amíg nem lesz fent a hivatalos oldalon,addig nem kell elhinni semmit 😊

Glory, Glory Man. United!

ki tud valamit rooneyrol
Magic Boy
Szerintem topvább jutunk és a Chelseatól se kapunk ki.

Amúgy meg mér az se hivatalos, hogy Rooneynek mi baja úgyhogy nem tudom mi ez a gyászhangulat.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Tyler1
nem! itt eluralkodott az hogy kiestünk a p*csába, ami saját topikunkban elég gáz! sztem senki nem búcsúztatta a Bayernt, teljesen esélyes még mindkét csapat.
nem értem hova sír mindenki? egésznap ilyen emberekbe ütközök. Manchesterben ezért már hülyére verték volna az ilyen szurkolókat 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Magic Boy
Én ser mondtam, hogy nem jutunk tovább csak itt és máshol is eluralkodott az a nézet, hogy esélytelen a Bayern, pedig hiba lenne lebecsülni õket.

Tyler1
sztem meg uralta a 2. félidõt! ennyi! rúgtunk egy gólt a 2. percben aztán azt hittük meg is nyertük a meccset. várható volt h nem úgy jönnek ki a németek a második félidõre mint akik elkönyvelték a vereséget. nyertek megérdemelten persze,a sõt nagyszerû játékot játszottak, de van egy visszavágó még, amit alig tuduk elképzelni úgy hogy mi nem rúgunk gólt hazai pályán.

Magic Boy
1 a Fpootball-t gólra játszák, így tegnap a Bayern volt a jobb.
2. SAF is elismerte, hogy tegnap a Bayern volt a jobb.

Tyler1
mi az a 3 kapott, a 6 rúgott mellé 😛

penészthozópára
Ez hidd el bõven kevés 😄 Ezek csak számok. Egyértelmûen látszott melyik csapat a jobb.

One Love, One United!

Mor3llo
"ez a Bayern kevés ahhoz, legalább is tegnapi teljesítményük biztosan."

Az eredmény 2-1 lett, 60-40%-os labdabirtoklással, és dupla annyi kapuralövéssel. Robben és Schweini nélkül...de ha ez kevés...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

az utolsó támadásból amibõl ugye gólt rúgott a Bayern a félpályánál próbált szerelni, de nem sikerült neki, feltette mindkét kezét majd felugrott és földre érkezéskor ment ki a bokája
odafigyelhetett volna igazán....

egyébként ha megnézitek hogy sérült le....

penészthozópára
Remélem Berba megint úgy focizik, mint a Bolton ellen, akkor lehet esélyünk.

One Love, One United!

a legfontosabb 4 nap elõtt sérül le... hihetetlen<#szomoru1>

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Magic Boy
Ebbe felesleges belemenni.
Majd szombaton meglátjuk.

Oziris666
Vagy 3at fog kapni😄

Rash87
Nagyszerû...bukunk mindent egy hét alatt :\

Magic Boy

Atti12
fasza :/

Tyler1
nem hiszem h Fergiet félteni kell mert nincs Rooneynk. olyan taktikát talál ki h VdS fog mesterhármast rúgni a Chelseanek!

Magic Boy
Na igen.

A Bayern bemutatta, hogy Robben és Schweinsteiger nélkül is képesek gyõzni egy náluk magasabban rangsorolt csapat ellen.

Most rajtunk a sor, hogy megmutassuk, hogy nem csak Rooneybõl áll a csapat.

MR ME
kurva jó...van 1 támadónk, az se mindig nevezhetõ annak, és jön chelsea meccsa hétvégén + visszavágó szerdán, csak nehogy mindent bukjunk 1 hét alatt

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Pacal17
Azért ilyenkor jönne NAGYON jól Owen..

Magic Boy
Reméljük, hogy SAF-ot ez fölébreszti és igazol végre valakit a nyáron.

Pacal17
Diuf..😄D

Rash87
S ki fogja lõni a gólt? Gólokat? Berbatov... biztos nem.

Tyler1
elfelejted h 2 csapat volt a pályán, és az ellenfél volt hazai elõnyben. Fergie elmondta a meccs elött h elsõsorban a gólszerzés a lényeg, és a minimális gólkülönbség. ez teljesítve van. jövõhéten mi játszunk hazai pályán,az Old Traffordon(!!!), és csapat legyen a talpán aki ott minket elver. ez a Bayern kevés ahhoz, legalább is tegnapi teljesítményük biztosan. ha egy gólt rúgunk csak, továbbjutunk.
nem értem minek kell ez a pesszimista hozzáállás. ha rúgnak 10-et ráadásul idegenbe, akk értem h leírják egyesek a csapatot, na de így....
A igazi szurkoló ne csak akk legyen szurkoló ha nyer a csapata. azok divatdrukkerek.

Magic Boy

Magic Boy

Magic Boy

Magic Boy

Cabell
Elhiheted, hogy én is😊

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

galmat
Én meg szinte biztosra veszem, hogy a United otthon behúzza meccset. És hogy miért? Mert jobbak. Sokkal. De tegyél csak nyugodtan a németekre, remélem vesztesz.<#vigyor1>

Cabell
Sajnos ez van..

Hajdu B. tökéletesen összefoglalta a végén: A Man Unitednél állt a bál, megkapták a Bayernt, amelynél jobb csapat, utána francia ellenfél, ott leszünk a BL döntõben, hurrá...gól a 2. percben...

az élettõl minden lehetõséget megkaptunk, de az élet nem így mûködik...nem elég jó csapatnak lenni, gyengébb ellenfelet kapni, itt küzdeni kell, ki kell tenni a szivedet, ahogy a Bayern tette tegnap...

Teljesen megérdemelték a gyõzelmet, a United egyfolytában elszórta a labdákat, kereste magának a bajt, ezúttal - nem úgy, mint a Milan elleni elsõ félidõben - meg is találta.

Nagyon szeret a csapat egyébként idegenben beszari focit játszani és óriási területet engedni a másiknak, ebbõl idõnként gond van, idõnként nincs, és akkor örülhetünk.

Szerintem a Bayern tovább fog menni, ami azért sajnálatos, mert minden lehetõség adva volt, hogy idén is BL döntõben lehessen a Manchester United.

A szívem fog megszakadni, de szerintem jövõ héten a németek mennek tovább...

így aztán lelki békémet bebiztosítandó azt hiszem teszek is majd egy jelentõsebb összeget a BM-re.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Zenszkij
Nem kell szomorkodni. Ugye, ha Vidic kapufája bemegy mindjárt más a helyzet...

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

hedonist
Ez egy elég izgalmas jó meccs volt, legalábbis a Bayern nyíltan játszott, meg is lepett, tényleg méltó ellenfél volt, én azt hittem bedaráljátok õket. Rooney-t sajnálom, de amúgy többet tett a BM most szóval megérdemelték, de nem kételkedem a MU továbbjutásában.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

azt hiszem rooney sérülése rosszabb eredmény, mint az 1-2 :/

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Rash87
nagyszerû...akk örülhetünk ha visszavágón játszhat

Tyler1
<#szomoru1>

Tyler1
Fergie Wazza állapotáról: "még nem tudjuk, mennyire súlyos, lehet, hogy szombaton a Chelsea ellen nem játszhat, holnap vizsgálják meg"

Atti12
ráadásul a félelmetes dragaoban ahol angol csapat nem gyakran nyert még akkor 😄 idegenbe lõtt gól megvan, ne sérüljön le Rooney és nem lesz itt gond 😊

Tyler1
emlékszem tavaly a Porto elleni elsõ meccsünkor mindenki leírta a csapatot h ilyen játékkal nem lehet továbbjutni blabla... 😄 aztán a döntõig meneteltünk. pedig ott is 1 góllal nyertünk csak a 2. meccsen. 😊

Mor3llo
Rossz meccs volt? Érdekes.....

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Rash87
Egy 1:1 szebb lett volna... Így hát nem tudom. Annyi elõnyünkre szól,h hazai pálya,semmi több.(fõleg h Rooneyval kitudja mi van)
Amúgy se szabad ott 1 gólra játszani,mert 1et megint így összeszednek a ráadásban,s annyi lesz. Remélem nem ilyen hülye módon fogunk játszani,mint most.

MR ME
énis erre a 2 csapatra gyanakodtam 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Tyler1
azért hazai pályán elõnybõl várhatjuk a visszavágót! elég ha ott csak 1et rúgunk, kapott nélkül.

Rash87
Majd ha értelmesen tudsz hozzászólni,újra próbálkozhatsz 😊 ~30 éves létedre illõ lenne.

Darthmushroom
remélem real vagy chelsea szurkoló vagy és úgy jössz ide keménykedni mikor ti idáig se jutottak el

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Rash87
Kis túlzással lehetne mondani,h bayern lefocizott minket :\
Alig volt támadásunk... mint pl. Milan ellen,mikor Evra is feljött,meg Nani is v. Valencia,ahogy szokták,itt semmi nem volt. Volt 3 helyzetünk,s ennyi.
Jól el lett ez taktikázva az egész,nem lepne meg,ha kiesnénk.(ha így játszunk visszavágón is)

Darthmushroom
az egyenlítõ gólról ne is beszéljünk felesleges kezezés volt nevilletõl,
meg a végén nem figyelni..
remélhetõleg Rooney sérülése nem komoly

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC