35611
-
#23418 ez benne van sajnos. egy gödörből nem fogunk egy meccs alatt kiszállni. mondhatnám, h Fergie ezt nyáron baszta el, de kötött kézzel nehéz jó csapatot felépíteni.
Rooney-n kivül nincs bejefező csatárunk, mert soha nem arra edzették a csatárokat. most, h erőltetve kell ezt játszaniuk, persze h benne vannak ilyen ziccer kihagyások.
és hogy mennyire hat az adósság a játékra? annyira hat, h 30 fölötti emberek kell játszatnunk, mert nincs lóvé igényes utánpótlásra. mert ez a Scholes, Giggs páros kifingja magát annyira küzd, de sajnos már rég nem úgy játszanak, ami egy Unitedben elvárható lenne. a szponzorok meg megint csak baszogatják a csapatot, hopp plusz egy teher minden meccsre. hát ez nem úgy van ám, h na akkor ma nyerünk mert én azt mondtam. -
#23417 Szívemből szóltál! :D -
#23416 ne viccelj már. mitől lenne ez a "klub" hibája? Ferguson követte el negyedszer ugyanazt a hibát az idén, és a csapat volt az, amelyik 25 perc alatt kihagyott 10 ziccert! teljesen mindegy, hogy a Glazerék mit művelnek az adósságokkal, ez a focipályára nem kerül ki. a játékosok megkapják a fizetésüket, ezzel sosem volt gond.
motivációs és mentális gondok vannak, meg az, hogy Fergie azt hiszi, olyan jók vagyunk, hogy visszaállhatunk hazai pályán egy WBA ellen 2-0 után. nem vagyunk olyan jók. buták vagyunk, hogy nem végeztük ki őket. ez teljesen egyértelmű taktikai hiba. viszont Ferguson soha nem tudott megújulni, megváltozni, és az idén is ez lesz a legnagyobb bajunk.
az, hogy 2-2 után nem voltunk képesek pressingelni, világos volt. a WABA erőre kapott, mi már nem tudtunk újra felpörögni. kéz a kézben adták le a 2 pontot az edzői stáb és a játékosok - ismét. semmi újat nem láttunk ma, csak még súlyosabban jött elő az egész. -
#23415 azt az egyet sajnálom, h a Chelsea így fog bajnokságot nyerni. Ars is hullámzó játékot mutat, Pool...őket hagyjuk, City talán az aki beleszólhat, de ők is jóval gyengébbek.
ez a Premier League 2010-ben! a nagy négyesből 3 már sehol nincs a 4.-hez képest. ez nagyobb szégyen, mint hogy mi 2 gólos előnyből ikszelünk sorra. -
#23414 elért minket is, ami tavaly elérte a Poolt. bajnokságot nem nyerünk szóval én arra már nem is számítok. ez nem Fergie hibája, és nem a csapaté hanem a klubbé.
na de legalább jókat röhögök a csapaton :D jövőre csődeljárás után kiesünk, akk is jót röhögök majd, de leszarom csak azért is Glory Man United :DD -
#23413 a 4. helyért kell izgulnia annak, akinek van kedve hozzá. -
IXEMGabeo #23412 hehe így nem lesz bajnokságnyerés:) -
#23411 Erre nem tudok mit mondani :D
Szép volt,ismét. -
#23410 jó kis meccs volt, ismét hoztuk a formánkat, legalább nem kell izgúlni a bajnoki címért :D -
#23409 a világon nincs még egy olyan együgyű és buta csapat, mint a miénk. és ez igaz Fergusonra is. -
#23408 ezeket a bohócokat tényleg nehéz komolyan venni. ettől függetlenül ez a mai meccs még az eddigieknél is elkeserítőbb. -
#23407 kb dettó :D ez van, lesz ez még így se, mindig vannak hullámvölgyek... -
#23406 mi leültünk, ők feljöttek. mi mentálisan már leépültünk addigra, nem vettük komolyan a meccset (a 10. perc óta nem vesszük, csak 2-0-ig legalább támadtunk), őket feltüzelte a gól. a WBA elkezdett hinni, mi meg féltjük az 1 pontunkat. ők ma nem veszíthetnek semmit, mert nem pontért jöttek ide. teljesen más a felállás, mint a meccs elején. kivégezhettük volna őket, ehelyett most ők tartják a nyakunkon a kést.
nem tudunk, nem merünk és nem akarunk nagyon előremenni, ebben a sorrendben. a WBA most jobb csapat, mint 60 perccel ezelőtt, mi meg rosszabbak vagyunk. ez nem Football Manager, ahol a jobb csapat ilyenkor nyer. -
#23405 ideges? az első 3 alkalommal az voltam, mostmár jobbakat röhögök egy United meccsen, mint a Benny Hill shown :DDD -
#23404 ha idegesek vagytok az eredmény alakulása miatt, akkor elmondom, hogy hogyan legyetek úrrá ezen az érzésen, hogyan ne érdekeljen igazán. én egészen lenyugodtam most.
lehet, hogy ma nyertünk volna 4-0-ra. lehet, hogy még így is nyerünk 3-2-re mondjuk. nem számít. mert 8 forduló alatt ha négyszer eljátsszuk ezt az előny leadósdit, az nem véletlen. amögött tudás rejlik, illetve nem tudás. hiába nyernénk ma, a Spurs ellen, vagy akárki ellen, megint hülyék lennénk. -
#23403 ezt is kihagyják xD -
#23402 Azt nem értem, hogy attól, hogy feljött a westbrom, miért törvényszerű, hogy nem tudunk rúgni többet? 55. percben kaptuk az 1enlítőt... -
#23401 ez a mai nap méltatlan a Manchester Unitedhez. amíg nem lesz mentálisan rendesen felkészítve a csapat, felesleges bármiben is bízni. ma tökéletesen látszik a különbség köztünk és az egyetlen bajnokesélyes, a Chelsea között. aki nem látja ezt a különbséget, azt így látatlanban is leostobázom, és még finom voltam. -
#23400 a nagy cserét már meghúzta az Öreg. Giggs helyére berakta Gibsont, ezzel Anderson került balra, akinek az a pozíció soha nem feküdt. persze középen sem volt valami jó.
közben beállt Rooney és Scholes. mindkettőnek örülök, de nem hiszek már semmiben. ez a hajó elment. ismét.
forduló után 5-6. helyen állunk majd. lassan megragad rajtunk az árcédula. -
#23399 na majd Rooney megmutatja! -
#23398 h le ne izzadjon a cserejátékos, nem kell kimosni a mezét, az is kevesebb költség -
#23397 mi meg megint majd a 85. percben cserélünk :DDD -
#23396 BL-hely riválisunk, a Spurs már vezet ott, ahol mi ugyancsak bohócot csináltunk magunkból.
van, aki még szóba hozza a bajnoki címet? -
IXEMGabeo #23395 Saar elég szar ma...ritka hiba, ideje lenne fiatalítani a kaput;) -
#23394 nagyobb esélyünk van a vereségre jelen pillanatban, mint arra, hogy győzzünk. felfoghatatlan, amit művelünk a pályán. emlékeztek még, hogy kezdtük a meccset? kihagytunk 8 helyzetet, belőttünk kettőt. azóta...
de persze megint le kellett állni 2-0 után. sajnos nem vagyunk elég jók ahhoz, hogy spóroljunk, ez sokadjára derül ki. -
#23393 gyerekek elvan adósodva a klub, Glaerék meg nem szállnak ki, EKŐŐ ADNI A MECCSET NINCS MESE -
#23392 NANEEE MÁR MEGINT????:d:d:d:d:d:d
-
#23391 örülök, hogy ebben a percben is ez a legnagyobb problémád. a világ leghülyébb csapata vagyunk jelenleg.
elnézést kérek a WBA-tól, hogy amatőrnek hívtam őket. ők csak rosszul fociztak az elején. az amatőr csapat pirosban játszik. -
#23390 igazi drukker vagy (N) -
#23389 ha ezt nem direkt csinálják akk Csizmás Kandúr legyek. VdS ilyet életében nem csinált sztem, de a Unitednél főleg nem. -
#23388 giornalista ma 16:31 | privát | válasz erre | #23374
a kérdés az, hogy miután leadjuk a 2 gólos előnyt, hány-kettőre tudunk nyerni végül :) -
#23387 szánalmas Manchester United. -
#23386 má VDS is hibázik, komolyan csak röhögni tudok ezen az egészen, ismét 2:0ról 2:2....ez már komédia -
#23385 na. akkor most kezdjük elölről. -
#23384 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ennyi -
#23383 ha ez a meccs nem lesz sima a végére, hát... azt nehéz lesz feldolgozni. a saját butaságunkba bukhatunk bele már megint. de bízzunk. persze most Everton van megint, a WBA elkezdett veszélyes lenni...
nincs mit veszteniük, jöhetnek előre. -
#23382 végig sérült volt, az amerikai orvosa összeveszett a klubbal és ezért nyilatkozta ezt a klubról.
most pedig meglátjuk, beáraz-e minket a WBA, édes istenem... gólokat kell lőni!! -
#23381 Amúgy Hargreaves-el mi van? Vmelyik nap,azt olvastam,hogy ma játszani fog,aztán másnap meg azt,hogy ismét lesérült a semmmitől...:D
-
#23380 Végre mutatunk valami :) Bár jobb helyzetkihasználással már félidőben mehetnénk 4-el simán. -
#23379 Anderson mehet a Portohoz vissza, cseppet sem sajnálnám. jó játékot nem láttam tőle mióta megvettük. az árából meg 2 VdV is jöhetne.