Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Glory, Glory Man. United!
Amúgy meg mér az se hivatalos, hogy Rooneynek mi baja úgyhogy nem tudom mi ez a gyászhangulat.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
nem értem hova sír mindenki? egésznap ilyen emberekbe ütközök. Manchesterben ezért már hülyére verték volna az ilyen szurkolókat 😄
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
2. SAF is elismerte, hogy tegnap a Bayern volt a jobb.
One Love, One United!
Az eredmény 2-1 lett, 60-40%-os labdabirtoklással, és dupla annyi kapuralövéssel. Robben és Schweini nélkül...de ha ez kevés...
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
odafigyelhetett volna igazán....
One Love, One United!
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Majd szombaton meglátjuk.
A Bayern bemutatta, hogy Robben és Schweinsteiger nélkül is képesek gyõzni egy náluk magasabban rangsorolt csapat ellen.
Most rajtunk a sor, hogy megmutassuk, hogy nem csak Rooneybõl áll a csapat.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
nem értem minek kell ez a pesszimista hozzáállás. ha rúgnak 10-et ráadásul idegenbe, akk értem h leírják egyesek a csapatot, na de így....
A igazi szurkoló ne csak akk legyen szurkoló ha nyer a csapata. azok divatdrukkerek.
Hajdu B. tökéletesen összefoglalta a végén: A Man Unitednél állt a bál, megkapták a Bayernt, amelynél jobb csapat, utána francia ellenfél, ott leszünk a BL döntõben, hurrá...gól a 2. percben...
az élettõl minden lehetõséget megkaptunk, de az élet nem így mûködik...nem elég jó csapatnak lenni, gyengébb ellenfelet kapni, itt küzdeni kell, ki kell tenni a szivedet, ahogy a Bayern tette tegnap...
Teljesen megérdemelték a gyõzelmet, a United egyfolytában elszórta a labdákat, kereste magának a bajt, ezúttal - nem úgy, mint a Milan elleni elsõ félidõben - meg is találta.
Nagyon szeret a csapat egyébként idegenben beszari focit játszani és óriási területet engedni a másiknak, ebbõl idõnként gond van, idõnként nincs, és akkor örülhetünk.
Szerintem a Bayern tovább fog menni, ami azért sajnálatos, mert minden lehetõség adva volt, hogy idén is BL döntõben lehessen a Manchester United.
A szívem fog megszakadni, de szerintem jövõ héten a németek mennek tovább...
így aztán lelki békémet bebiztosítandó azt hiszem teszek is majd egy jelentõsebb összeget a BM-re.
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
http://www.powerplaymanager.com/r57633
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Amúgy se szabad ott 1 gólra játszani,mert 1et megint így összeszednek a ráadásban,s annyi lesz. Remélem nem ilyen hülye módon fogunk játszani,mint most.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Alig volt támadásunk... mint pl. Milan ellen,mikor Evra is feljött,meg Nani is v. Valencia,ahogy szokták,itt semmi nem volt. Volt 3 helyzetünk,s ennyi.
Jól el lett ez taktikázva az egész,nem lepne meg,ha kiesnénk.(ha így játszunk visszavágón is)