35611
-
#23178 az oldalamon van egy rakás stream a meccshez. -
#23177 Valaki tud akármilyen streamet? :D -
#23176 valaki tud magyar digi steamet? -
#23175 Amúgy csak szerintem nem lenne hülyeség egy Owen, Hernandez, Berbatov csatárhármas? :DD -
#23174 Elég gyenge... Mi ez, 4-5-1? vagy valami 4-3-2-1-es próbálkozás?
három középpályás Fletcher,Carrick,Anderson, két szélső támadó középpályás Park és Nani, 1 csatár Betbatov
szerintem ez lesz a legvalószínűbb -
sanyiute #23173 nyugottan nyomhatnánk 2db csatárral:S nemértem SAF-ot -
#23172 pff ennek aztán sok értelme van. megint szélen lesz megjátszva a labda, de ki fogja azt várni középen? Berbatov egyedül?
eddig fasza... -
#23171 United team: Van der Sar, Rafael, Vidic, Ferdinand, Evra, Nani, Fletcher, Carrick, Anderson, Park, Berbatov.
Subs: Kuszczak, Smalling, O'Shea, Gibson, Macheda, Owen, Hernandez. -
#23170 Hivatalos oldalon cserék közt írták csak. -
sanyiute #23169 Pontosan írni akartam -
#23168 Remélem Owen kezd -
#23167 Figyeljetek meg, hogy 2 golos United siker lesz ma :)
erzem -
#23166 semmiképpen se. 18-ból 1-szer nyertünk a spanyoloknál eddig. gólt sem rúgtunk még Valenciában. 1-2 gólos vereség lesz ma, nagyon nehéz helyzetbe fogunk kerülni. adja isten, hogy a másik meccsen csak iksz legyen, vagy a törökök nyerjenek... akkor egy 6-3-2-1-es csoportban még lenne igazán reális esélyünk a továbbjutásra. ha mondjuk nyer a Rangers... -
#23165 nyilván :) rosszul írtam. -
#23164 én meg idegenbeli vereséget, de ne legyen igazam. -
#23163 ránk? szerintem ne.. :D én X-et mondanék. -
#23162 esti meccsre mik az esélyeitek? merjek fogadni nagyobb pénzzel?:) -
#23161 ja és a meccs ma lesz nem holnap :D -
#23160 persze tanuljon, de ne akkor mikor a potenciális csoportriválissal játszunk. a meccs elmehet azon ha megint pánikol, aztán becsúszkál mindenkinek. jön a piros, a védelem meg baszhatja.
inkább legyen egy lassú de tapsztalt ember a helyén. -
#23159 na de hogy lesz Rafaelből is magabiztos, higgadt védő? ha játszik, és hagyjuk, hogy megtanulja az európai focit, a BL focit, a Premier League focit.
ha meg nem bízunk benne, akkor oké, adjuk el, és vegyünk egy másik védőt, vagy még jobb, adjunk lehetőséget De Laetnek, de ne O'Shea jelentse már a fő opciót az egyik kulcspozíciónkba. -
#23158 remélem, lesz annyi esze, hogy nem erőlteti egy európai élcsapat otthonában a 4-4-2-t, amikor a Bolton ellen is leszerepeltünk vele. O'Shea nemzetközi szinten nem számottevő védő, én őt semmiképpen sem játszatnám holnap, a padra esetleg leülhetne, mert jolly jokerként a középpálya és a védelem posztjára bárhová beállhat. de 11 játékost lehet nevezni a kezdőbe, kár egy egész pozíciót 90 percen keresztül JOS-ra pazarolni, bármennyire is szerethető gyerek. ő a közepesnél kicsit rosszabb teljesítményt tudja hozni, szinte hiba nélkül, de igazán jól soha a büdös életben nem játszott. Rafaelben legalább ott van a kiugrás lehetősége. -
#23157 Rafael gyorsabb az biztos, de sokat kapkod, nem magabiztos, és ennél fogva többet is szabálytalankodik, míg O'Shea sokkal higgadtabb védő. -
#23156 O'Shea jó játékos, de inkább cserének, mert szinte bárhol bevethető.
Kezdőként viszont egy jobb szélső simán lefutja. (csereként azért nem, mert addigra a szélső is fárad) -
#23155 nem hiszem, h Fergie nagyon megkeveri a felállást. marad a 4-4-2 előretolt szélsőkkel sztem. kezdőben én Rafael helyett O'Shea-t, Gibson helyett meg Carricket raknám. -
#23154 Az én preferált kezdőm:
VdS - Rafael, Ferdinand, Videc, Evra - Park, Gibbson, Fletcher, Nani - Hernandez, Berbatov
pad: Amos, Smalling, Evans, Anderson, Bebe, Carrick, Macheda/Owen
Kár hogy Fabio és Obertan még csak az utazó keretben sincsenek. -
#23153 esetleg egy Carrick, Fletcher, Anderson - Nani, Hernandez - Berbatov alakzatot is el tudok képzelni 4-2-3-1-ben. -
#23152 ennek most egy picit örülök. hátha él a lehetőséggel például Obertan, vagy Hernandez. Scholes és Neville sincs az utazó keretben.
az én kezdőm: VdS - Rafael, Ferdinand, Vidic, Evra - Anderson, Fletcher - Nani, Gibson, Hernandez - Berbatov.
pad: Kuszczak, Smalling, Brown, Bebe, Fletcher, Park, Macheda.
MANUTD.COM: So the full squad is: Goalkeepers: Van der Sar, Kuszczak, Amos. Defenders: Smalling, Ferdinand, Vidic, Evra, O'Shea, Evans, Rafael, Brown. Midfielders: Anderson, Bebe, Nani, Carrick, Gibson, Fletcher, Park. Forwards: Hernandez, Berbatov, Macheda, Owen. -
#23151 Kassai fogja vezetni a Valencia elleni meccsünket, vmint a további 5 játékvezető is magyar lesz na akk a játékvezetésre nem lesz panasz(legalább is remélem). Rooney viszont nem utazik a sérülése miatt, jelenlegi formáját tekintve ez annyira nem is üt szíven engem. -
#23150 Giggs megsérült. valószínű 2 hétre off. -
#23149 ettől függetlenül teljesen értelmetlen csere volt, kár, hogy Fergie most azt fogja hinni, hogy ez nem igaz. teljesen szétesett a csapat utána, nem volt középpályánk. Owen gólja persze fontos volt, az oké, de ilyen cserét alapvetően nem szabad húzni. 2-2 után simám kaphattunk volna még gólt, nem rajtunk múlt. -
#23148 Szerintem csak hátra akarta csúsztatni, de nem a szándék a fontos :D -
#23147 beállítása után 2perccel már gólt szerzett..XD -
sanyiute #23146 Owen fejese gyönyörű volt -
#23145 Bolton - Manchester United 2-2
http://videa.hu/videok/sport/bolton-manchester-united-2-angol-wanderers-foci-RulVJ8K0myD1kXBv -
#23144 ma győznünk kellett volna ahhoz, hogy tényleg hinni lehessen a bajnoki címünkben, a versenyképességünkben.
a végeredmény jól tükrözi azt, amit a szezontól várni lehet.
nem baj, a világon mi leszünk az első csapat, amely megoldja működőképes középpálya nélkül. vagy nem. -
#23143 nem keresek. csak ennyi véletlen nincs. és nem csak mi nem élünk sohasem a lehetőséggel, hanem pl. egy Arsenal sem. -
#23142 akkor úgy mondom, h vkp, mint nálunk Mikel, Fletcher nem olyan, inkább Essien féle Box to Box midfielder -
#23141 Fletcher szűrő. de egyedül kevés, főleg úgy, hogy szar formában van. -
#23140 ne keress összeesküvés-elméleteket, nincsenek. ránk mindig is ez volt a jellemző. ha az ellenfelek buknak vasárnap, 80%-ban nem tudtunk élni az alkalommal, ikszeltünk vagy kikaptunk. -
#23139 sztem amúgy alapból ez a 442 már nem működőképes a PL-ben. nektek is kéne egy szűrő Fletcher-Scholes(Carrkick) mögé és elől 3 támadó