35611
-
#23258 ott jön Berba. helyes! -
#23257 Van esély rá,h bejön.
Bár talán félidőben összerázza a csapatot SAF,s cserélnek is vagy kettőt. Másképp nem tudom elképzelni,hogy mi itt gólt lövünk,csak azt,h kapunk. -
#23256 1616: Looks like Dimitar Berbatov is going to make an entrance for Manchester United at the Stadium of Light.
oké, de miért kell egy cserét elpazarolni erre? remélem, Owen helyett jön, és nem Machedát kapja le...
a pazarlást úgy értem, hogy így kellett volna kezdeni. -
#23255 nekem hozna egy 1000-est ha Sunderland rúgja az első gólt.
elfogult vagyok de nem vak :C -
#23254 Én meg nem vagyok boldog :) Elmehetne gyepet gondozni,vagy valami,csak ne legyen kezdő. De azért vicc,hogy a Sunderland játszik úgy,ahogy nekünk kellene.Értelmes támadásunk nem volt 45 perc alatt.
Lenne még neten pénzem,feltenném az összeset a sunderlandre :D -
#23253 Berbatovot tényleg be kell cserélni Macheda helyére, különben nem lesz 3 kaput eltaláló lövésünk se.. -
#23252 te ezt mondanád? :) mondjuk 0-0-nál nincs "where is the passion, lads!?", de az kéne most nekik, mert ez a lusta, lomha futball nem vezet majd rúgott gólhoz. nem értem a mai kezdőt, a mai taktikát, a mai célunkat. azért ennél még a legrosszabb napjainkon is többet kellene mutatnunk. -
#23251 "all we need is one goal, you can do it"... -
#23250 az ellenfél boldog, ha játszik nálunk Owen. Berbatov legrosszabb napjait is alulmúlja, csak ő tavaly sérülten játszotta végig az egész évet. -
#23249 Owen? Nézed is a meccset?
Semmit se csinál. Mikor elől kéne lenni,középpályán sétál,mikor kicsit hátrébb,200 méteres lesen álldogál,vicc az az ember. Végén is,45 perc alatt másodszor eljutunk kapu elé,az meg onnan kirúgja,szánalmas az az ember. Fájdalmas nézni ezt a meccset is. -
#23248 szürke, kilátástalan támadójáték. vezéregyéniség és elképzelés nélkül ennyire futotta. szünetbeli értékelés, amilyen FM módra (ennyire unatkozom):
VdS 10
Rafael 5
Ferdinand 5
Vidic 5
JOS 3
Fletcher 3
Scholes 3
Anderson 3
Nani 4
Macheda 2
Owen 2 -
#23247 így jár az, aki a cserejátékosaiból állítja össze a kezdőt. Owen-Berbatov, O'Shea-Evra, csak hogy legyen valami esélyünk. egy Scholes-Gibson is beleférne, bár beljebb nem lennénk. -
#23246 középpálya nélkül akarunk futballmeccset nyerni. sajnos ez nagyon ritkán sikerül, és csak a legjobbaknak. az Aranycsapatnak például, de nekik is 50 éve. -
#23245 sajnos az lesz.
Owen és O'Shea a két leggyengébb játékosunk. Owen nem képes arra, amire Berbatov, hogy a középpályára visszajöjjön egy labdáért. ő nem ezt tudja, ő a helyzeteket lövi be. Berbatov meg megcsinálja a helyzetet. Anderson is rossz, meg egyébként mindenki, a középpályánk átjáróház... -
#23244 sunderland kapufa. ebből vereség lesz -
sanyiute #23243 szerintem ebbe a MU-ba Owen lehető legjobb csere csatárposztra és úgy vélem kezdőbe is (amíg így játszik Rooney ahogy) -
#23242 a taktika buta. ezt még én is átlátom, nemhogy egy mendezser v edző. a támadosk 90%-a szélen történik, középre nem játszuk akk se, ha inkább VdS-ig kell visszajátszani a labdát.
ez CR távozása óta így van, nincs olyan emberünk aki normális támadóközepet tudna játszani. -
#23241 ez eddig nagyon nulla. -
#23240 bután játszunk. ijesztően bután. -
#23239 csináljunk már valami hasznosat, ez így borzasztó. lassúak vagyunk elöl, határozatlanok hátul. senki sem tudja, hogy mi a dolga. ugyanúgy fel fogjuk hozni a Sunderlandet, mint múlt héten a Boltont. megérzik, hogy megverhetnek minket. -
#23238 úgy tűnik, ez a felállás sem hozta meg a várva várt áttörést a védelemben. nagyon hiányolom Carricket. -
#23237 védelem... :(
kapus... :) -
#23236 hatalmas Sunderland helyzet volt.. -
#23235 középpálya szétesett, O'Shea eddig borzasztó. megzabálta a megkerülős cselt, állva nem tud kifejelni egy beívelést... más kérdés, hogy hol volt Rafael a beadás előtt.
végre előre jöttünk! -
#23234 na, hát 8 perc már eltelt. nem mintha azt vártam volna, hogy ekkorra már gólokkal vezetünk, de egyelőre még jelét sem adtuk annak, hogy fel tudnánk építeni egy támadást... :( -
#23233 esetleg Rafael sokat felrohangál a jobboldalt és akkor Fletcher behúzódik eggyel. még ez lehetséges. -
#23232 remélem, nem így képzeli, bár én is tartok tőle. Nani sokkal hasznosabb jobb oldalon, mint a bal oldalon, Fletcher sokkal jobb középen, mint jobb oldalon... ha Scholes mellett csak Anderson védekezik középen, nagyon ki fogunk nyílni. -
#23231 szerintem az öreg úgy képzeli, hogy Nani balon, Fletcher jobbon (sic), Scholes támadó-, Anderson védekező (sic) szerepkörrel a kp-n. A Sunderland 5 középpályással játszik, szóval elég gyorsan átjátszhatnak minket középen - megint. -
#23230 így korrekt -
#23229 ha Anderson és Fletcher Scholes mögött játszanak középen, akkor működhet. ha Andersont kirakta a bal szélre, O'Shea elé, akkor szenvedni fogunk. a brazil még soha nem játszott jól ML pozícióban. -
#23228 akármilyen szögből nézem ezt a kezdőt, továbbra is vészjósló ez a középpálya + erősebb csatársort is el tudnék képzelni. bajt érzek.. -
#23227 20 percet késik a meccsünk. ha jól értettem, csőtörés volt az öltözőben. -
#23226 ez így viszont korrekt. -
#23225 egyébként meg tudom érteni, visszaolvasta tényleg idegesítőek a kirohanásaim. visszafogom őket, ígérem, majd nem ide fogok kiönteni a dühömet, ha valami nagyon felpiszkál.
a véleményem nem fog változni, csak a kifejezés módja. utólag is elnézést mindenkitől, akit ez bosszantott. -
#23224 pedig jól mondta: unjuk már. hozzátenném: nagyon unjuk. -
#23223 majd egyszer leszoksz arról, hogy megmondd, hogy mit csináljak? :)) meg fogom köszöni (tényleg). remek közhelyeket pufogtatsz, csak nem mondasz velük semmit. megvan a véleményem a kezdőről, akkor miért ne írhatnám le egy FÓRUM topikba? stb.
na keressünk valami streamet. imádkozzunk, hogy ne 4-4-2-t játsszunk... -
#23222 Sunderland-MU streamek
-
#23221 de ha szar is ízetlen akkor ne nézd a meccset..-.- nem kötelező. ferguson az edző ő tudja mit csinál. most így próbálja ki a csapatott akkor így próbálja, attól h itt őrjöngsz nem változik semmi -
#23220 Owen lassú. ez vele a nagy baj. csereként beállva tud hasznos lenni.
a Ligakupa nem szint, azzal nem érdemes foglalkozni egy Premier League meccsen. a Chelsea sem kapna négyet a Newcastle-től a bajnokságban... Solskjaer is igazi isten volt csereként, kezdőként viszont ritkán alkotott maradandót.
az, hogy mit unsz, a személyes problémád.
kíváncsi leszek, hogy a 4-4-2-t erőltetjük-e majd, vagy a három középső középpályás elé kirakjuk-e a szélre Machedát. én az utóbbi megoldást favorizálnám, ha az O'Shea-Anderson bal széllel állunk fel egy Premier League meccsen, az ugyanis siralmas...
Berbatov, Carrick és Evra most két hétig nem játszik meccset ezek szerint. ennek mi értelme van? bár a bolgár meg a francia végül is beállhat. -
#23219 most ezzel most mi a rák bajod van h Owen a kezdőbe? te nézel Mu meccset?? ligakupába legjobb játékosunk volt utolsó bajnokin meg pontot mentett nekünk. igen nem olyan gyors mint régen de attól a kaput nagyon is jól érzi és gólveszélyes. nem tom te most menstruálsz vagy mitől kapod fel mindenre így a vizet..-.- szerintem inkább magadba őrjöng ne a fórumot tömd tele hülyeségeiddel h most épp mi bajod van, mert már unjunk