Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy ez valami jövendõmondó oldal, ahol tudják, hogy a szezon végén kidõl, és a VB-n már nem lehet ott? Picit fura ez a cikk.
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
ReD DevilS 4 LifE
Glory, Glory Man. United!
A Chelsea vélhetõen nyeri az elmaradt meccsét, de így is marad velük szemben 1 pont elõnyünk.
A te verziódból kiindulva még így is mi vagyunk a bajnokok.
A Manchester City lesz a 4 ami valljuk be kisebb meglepetés.
Az viszont óriási meglepetés és óriási blama, hogy a Liverpool csak 7. lesz (vagy még az se szerintem)
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Kiváncsi vagyok, erre a játékosok mikor jönnek rá...
Agüerót már potom 60 millió euróért megkaphatják.
A BL-kiesés nem múlt el nyomtalanul a Realnál, és a csapat vezetõi máris összeállították kívánságlistájukat a nyárra tervezett erõsítések szempontjából.
Steven Gerrard neve már régóta Valdano noteszének az elsõ helyén áll, most újabb nevekkel bõvült a lajstrom. Sergio Ramos alternatívájaként Ashley Cole s Juan Manuel Vargas jöhetnek szóba, utóbbiért már tett is egy 15 millió eurós ajánlatot (plusz Drenthe) a klub a Fiorentinának. Ha ezen két terv füstbe megy, a spanyolok Patrice Evrát próbálják meg magukhoz édesgetni, legalábbis már puhatolóztak a francia irányában.
A csatársorba is nagyágyút szerzõdtetne a Real, a kiszemelt nem más, mint Wayne Rooney... Érte akár újabb csillagászati összeget is áldozna Florentino Perez, mellé Agüerót vinné, akit már potom 60 millió euróért kivásárolhat a szerzõdésébõl.
LoL 😄
Rooney sztem nem fog elmenni ..de evra sem 😊
GGMU
Arsenal megveri a Birminghamet, Chelsea nyer a Villa ellen, a MU megveri a Boltont. eddig 3-3-3.
MU-Chelsea döntetlen mondjuk, az Arsenal veri a Wolvest.
A Tottenham mondjuk xel az Arsenallal, a Blackburnt a MU veri és a Chelsea is nyer a Bolton ellen.
City-MU mondjuk x, Wigan-Arsenalon nyernek a gunnerek, a Chelsea is xel a spursel.
Arsenal-City mondjuk x, MU-Spurs mondjuk x, CFC-Stoke meccsen nyernek a kékek.
Blackburn-Arsenalon nyernek a gunnerek, Pool-CFC-n mondjuk x, és mondjuk a MU megveri a Sunderlandet.
Arsenal is veri a Fulhamet, Chelsea is a Wigant, MU is a Stokeot.
Így pedig:
MU: 12 pont
Arsenal: 14 pont
Chelsea: 12 pont, plusz elmaradt meccs.
Ennek tükrében a Chelsea nyer így is - ha az elmaradt meccset is nézem -bármennyire rossz a szériájuk az utóbbi idõben.
Ez szerintem ráadásul körülbelül egyformán pesszimista mindegyik csapatra nézve. Ezzel egy a baj, hogy szinte biztos, hogy nem így lesz.
A Pool-Chelsea meccsen simán nyerhet a Chelsea, de akár ki is kaphat, a MU könnyen lehet, hogy gyõz a Chelsea ellen, de az is lehet, hogy kikap.
A Sunderland és a Blackburn elleni meccsek is könnyen hozhatnak a Unitednek nagy meglepetéseket, és az Arsenalban is bármikor benne van, hogy a hátralevõ meccseken már mind leixelnek.
Szóval egy dolog biztos: izgalmas lesz.
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Az viszont jó érzés,h végre elfgolalta a csapat a neki járó helyet és remélem nem változik már a bajnokság végéig.
A chelsea most leeresztett,kikell használnunk és növelni az elõnyt. Az arsenal meg kikapott tõlünk és a kékektõl is(oda-vissza),nem érdemlik meg a bajnoki címet szvsz.
ReD DevilS 4 LifE
köv fordulóban:
Birmingham-Arsenal: ha itt a birmingham a jobbik arcát mutatja, akkor jók lehetnek egy x-re, de relisan ez 2-es
Chelsea-Aston Villa: évek óta mumusa a chelsea-nek a villa hazai pályán (ha jól emlékszem) és idén jobbak is mint valaha, x-et várok
Bolton-Man. United: ennek muszáj meglennie, 2-es
33. forduló:
Man. United-Chelsea: a hazai pálya és a jobb forma mellettünk szól, 1-es, vagy x
Arsenal-Wolves: fix 1-es
34. forduló:
Tottenham-Arsenal: minimum x-re jó otthon a hotspur, fõleg, h londoni riválisok
Blackburn-Man. United: remélem tanulunk a chelsea hibájából és nyerni tudunk
Chelsea-Bolton: tuti 1-es
35. forduló:
Man. City-Man. United: a legnehezebb meccsünk, abszolút 3esélyes
Wigan-Arsenal: tudom, h a wigan megverte a pool-t, de óriási különbség van most az ágyúsok és a pool között, tehát 2-es
Tottenham-Chelsea: ismét egy londoni derbi, x gyanús
36. forduló:
Arsenal-Man. City: az eredmény függhet az elõzõ heti rangadótól is, 1,x
Man. United-Tottenham: ha bajnokok akarunk lenni, akkor hazai pályán nem botolhatunk, 1-es
Chelsea-Stoke City: tuti 1-es
37. forduló:
Blackburn-Arsenal: max. az x-re lehet jó a rovers, de inkább 2-es
Liverpool-Chelsea: otthon nem kaphat ki a pool a fanatikusai elõtt, 1,x
Sunderland-Man. United: egyszerûen nyernünk kell az itthon eldobott 2 pont miatt
38. forduló:
Arsenal-Fulham: 1-es (nagyon fogok szurkolni gerának 😊 )
Chelsea-Wigan: 1-es
Man. United-Stoke City: 1-es
összegezve én a chelsea-t várom a 3. helyre, és necces az 1. helyünk, de bízok a fiúkban és a sérüléshullám elkerülésében. nagy csata lesz az ágyúsokkal
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
amúgy ez a Chelsea nem érdemelne 3. helyet, és a mostani élen álló 3 csapatból, kettõ az aki bajnokhoz méltóan focizott végig.
Akármi is a vége, egyszerûen hihetetlen ez a csapat...gyõzelemre született. Ha idén netán tán mégsem sikerülne, egy szava nem lehet senkinek, elképesztõ karakterrõl tettek a fiúk megint tanúbizonyságot...
Nem tudom, melyik csapat lenne képes így szárnyalni még egy Ronaldo elvesztése után is...
Persze a válasz adott: Amelyikben ott van Wayne Rooney...
Persze a nulla erkölcsû, agyatlan Real vezetõségbõl kinézem, hogy még õt is megpróbálják majd elhappolni, de tudják/tudjátok mit?
Ez a csapat más, mint a többi, ez nem kérdés. Bármelyik másik csapatot temetném, ha a két legjobb játékosát elvinnék.
Csak egy a baj, hogy ez a csapat nem bármelyik másik..😊
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
http://videa.hu/videok/sport/manchester-united-liverpool-angol-foci-league-JeOgtpPmRC8J3O1i
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
2-1 meg grat a fiúknak
2:1 Park
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
1:1
am meg piros lap volt sztem
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio