Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Solksjaer egy csatár volt vagy mi van, én szedtem be valamit?😄
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Elég "jó" példát hoztál... Õ az "örökké sérült" posztot tölti be a csapatnál, azok után hogy Solksjaer visszavonult, Fergie õt igazolta erre a szerepre. Többször van karácsony, mint ahányszor õ pályára lép egy évben. Szóval.. hülye példa, na. 😄
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
"Robben hiánya a Bayern továbbjutásába kerülhet
MTI|2010. 03. 29., 13:15|
Legjobb formában lévõ játékosa nélkül fogadhatja a Bayern München a Manchester Unitedet a Bajnokok Ligája negyeddöntõjének elsõ meccsén, miután Arjen Robben a Stuttgart elleni bajnokin vádlisérülést szenvedett."
Glory, Glory Man. United!
nehogy azt kelljen olvasni vhol,h megint szerencsénk volt és azért mentünk tovább mert nem volt robben.
omg...még robbentöl kéne tartanunk <#smile>#smile> vicces
ReD DevilS 4 LifE
Bastian Schweinsteiger viszont biztos nem lép pályára kedden ellenünk.
Glory, Glory Man. United!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Emlékszem tavaly is volt egy hasonló hetünk,két bl meccs között egy otthoni liverpool elleni vereség. Remélem most jobban jövünk ki a nagy hajtásból.
<#ticking>#ticking>
ReD DevilS 4 LifE
http://www.powerplaymanager.com/r57633
A United menedzsere, Sir Alex Ferguson elmondása szerint csak elõvigyázatosságból pihentette két kulcsemberét a 'nagy hét' elõtt.
ReD DevilS 4 LifE
majd lesz elvileg egyszer...
2010-11es bajnokira csak elkészül
ReD DevilS 4 LifE
.avi 118 MB
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
berba hogy elhagyta a surranót<#vigyor3>#vigyor3>
nagyon kemény 7 elé nézünk. sztem münchenben nem fogunk kikapni, tehát min x-et várok, csakúgy mint a chelsea ellen
persze jó lenne mind2 meccset hozni 😊
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Rooney remélem kipihente magát és 200%-os állapotba várja a véghajrát<#smile>#smile>
ReD DevilS 4 LifE
Chelsea 82-29 +53
nem sokkal állnak jobban ezügyben
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
A jövõ hét hihetetlenül fontos lesz. Az egész évi munkánkat teljesíthetjük ki, vagy ronthatjuk el. Elõbbiben reménykedem.
Glory MU
One Love, One United!