35611

• Tyler1
    Gill szerint minden rendben

végülis mást úgysem nyilatkozhatott volna. mondjuk Gill még akk is pozitívan látná a dolgokat, ha az OT-t 1000 markoló rombolná porig. nehogy Rooney sorsa is az legyen h "nem akartuk eladni, de ő távozni akart".
  • Tyler1
    80 milliós veszteséggel zártuk az évet. tavaly CR után 48 millás plusszal zártunk, igaz akk ugye 80-at kaptunk Ronaldoért.
    kevesebb a bevétel is, csökkentek a reklám pénzek, kevesebb a jegyeladás.
    ez vmi hitetlen komolyan, és ehhez még jön a baszott adósság. ez innentől kezdve a LEJTŐ!

forrás:
  • Tyler1
    hozzáteszem volt vmi abban a félrefordításban. tipikus nyers angol mentalitása van, és a vulgaritás sem áll tőle nagyon messze.
    na de mind1 mert a sajtó úgy is azt írja, amiből eladása lesz. az kit érdekel, h a 20. United játékos állna ki Roo mellett, na de ha vki leoltja...az mááás.
  • giornalista
    így van. a működésünk világszínvonalú, 100 millió fölötti nyereséget termelnénk fontban (és ezt meg is tesszük), csakhogy az adósságok törlesztésére mindenünk elmegy. ha a Glazerék nem húznák vissza a szekerünket, önerőből is gazdagok lennénk, mindenféle arab milliárdosok meg orosz olajmágnások nélkül. a spanyol bankkölcsönökről nem is beszélve.
  • giornalista
    azóta már kiderült, hogy az újságok félrefordították az egészet, ismételten negatív színben beállítva egy United-alkalmazottat. csupán 1 héttel az után, hogy Ferguson bojkottálni kezdte a sajtókonferenciákat, mert az újságok azt állították, hogy azt mondta, hogy Torres csaló, pedig ilyet nem mondott...

http://therepublikofmancunia.com/kiko-ive-asked-rio-to-explain-to-roo-what-i-meant/

itt lehet elolvasni a sztorit.
  • Tyler1
    Kiko leoltotta Roo-t :D

Macheda az olasz Gazzetta dello Sport-nak adott interjújában beszélt csapattársáról: "Rooney egy nagyszerű ember, mindig ad nekem tanácsokat, de egy kicsit munkásosztálybeli és közönséges."

A fiatal tehetség megerősítette, nem áll szándékában elhagyni a Vörös Ördögök csapatát és nem csatlakozik kölcsönbe az előző klubjához sem.
    Hozzátette: "Javulni szeretnék Manchesterben és amint érettebb leszek, képes leszek arra, hogy döntéseket hozzak. A Lazioról szóló hírek megtisztelőek számomra, de nem hiszem, hogy visszatérek."
  • hedonist
    hiába riválisok és egyáltalán nem bírom őket, én örülnék, ha helyre állna a rend, azért a Pool sokkal méltóbb ellenfél, mint a hányadék mancity
  • Tyler1
    azért az egészen borzasztó, h Anglia 2 legnagyobb klubbja, a totális adósság és csőd szélén. a Poolt elérte a sötét felhő, küzdhetnek a kiesés ellen, de ha mi sem szabadulunk meg hamarosan a Glazerektől akk sorsunk kb. ugyanez.
  • giornalista
    kíváncsi vagyok, sikerül-e eladni a Liverpoolt. ha igen, és tőkeerős befektető érkezik, az ránk nézve semmi jót nem jelent.
  • giornalista
    na azért. köcsög goal.com!
  • Rash87
    MU: Kiko Macheda nem megy a Lazióba
    Létrehozva: 2010. október 6. 18:41

Federico Macheda nem akar visszatérni egykori klubjához, ehelyett minden erővel azért kíván harcolni, hogy legyen jövője a Manchester Unitednél. Pedig néhány napja még azt írta a szigetországi média, hogy Kiko januárban kölcsönbe kerül a Lazióhoz…

-SH-
  • Tyler1
    Cleverley januárban visszatérhet, miután a Wigan kurvára nem játszatja, és sérüléssel is bajlódik.
    Welbecket sem túráztatják túl, faszért kérik kölcsön akkor. ennyi lehetőséget mi is biztosítanánk neki, de itt normálisan is edzene.
  • Tyler1
    húha messze még a január a sok hülyeséghez emberek.
    :)
  • hedonist
    Javi Martinez vkp, de amugy jo pléja:)
  • Darthmushroom
    állítólag a bilbao irányítójáért javi martinezért is érdeklődünk. + Anders Lindegaard kapusért megint
  • hedonist
    most meg Forlán visszavásárlásáról szólnak a pletykák:D
  • 9csöves9
    utóbbi:)
  • giornalista
    azóta átírták a hírt De Rossira, valóban, de eredetileg Tottit írták :))

(vagy pedig az AS Roma topik lakója csinált hülyét mindenkiből :))
  • Tyler1
    biztos h Totti az és nem De Rossi? én őt olvastam. végülis mind1 mert így is hápog, de nem is tudna ebben a taktikában mit csinálni szegény.
  • hedonist
    Owennel micsoda párost alkotnának!
  • Rash87
    Meg minek kellene egy közel 35 éves támadó?!
  • sanyiute
    PFFF Totti soha nem jönne el a Rómától
  • giornalista
    már a sajtó is velünk viccel: egy nevesincs lap szerint 26 millió fontos ajánlatot készülünk tenni Francesco Tottiért :))))
  • Tyler1
    Miután Wayne Rooney felesége megbocsátotta az angol focista hűtlenkedését, úgy döntöttek, mindent megtesznek azért, hogy megmentsék házasságukat. Wayne Rooney és neje ezért múlt éjjel repülőre ült, és Prágába utazott, még közös gyermeküket is otthon hagyták - adta hírül a Daily Mail.

remélem Prágában magára talál, mert kurvára hiányzik a tavalyi formája a csapatból.
  • hedonist
    azert kozben volt 3 olyan kihagyott helyzetunk:S fogtam a fejem. jo volt az arsenal, de kb csak mi iranyitottunk, azt vettem eszre,h sokszor direkt beallnak a sracok vedekezni,h legyen esely kontrara. amugy ezzel az eroltetett 442 vel igazad van sztem.
  • Tyler1
    amúgy biztos a piszkos Pool intézte el, h szarok legyünk ha már ők is azok, nehogy véletlenül megelőzzük őket a bajnokik számában
  • Tyler1
    figyelj, van egy ötletem! nem könnyű vele pénzt szerezni, de többet fizet mint a tippmix - lottózzál :D a csapatot meg ne keverd bele az ilyen ügyekbe, lehet h pont miattad átkozták meg őket... :D
  • Rash87
    Én csak eredmény láttán írtam,hogy sima. Pedig akartam nézni a meccset,de nem jön be itt a digi :| Tény,h felálláson változtatnunk kellene,csak másik dolog,h mikor fogja belátni,hogy ez így rossz.

Ám lehet MU megint miattam botlott,mert megtettem őket ismét tippmixen,s milyen véletlen,h megint nem nyertek Pedig 1 olyan is volt a szelvényen,hogy hendi 0-1-el a Chelsea :\ Ha csak ezen fog elmenni,lemegyek,de szájba verem Fergussont :D
  • Tyler1
    nem volt az olyan sima. 1:0-ig simán jók lehettek volna x-re, ha hajlandó vki be is rúgni egy gólt.
    amúgy tipikus 4-4-2, se Wenger se SAF nem veszi észre, h ez egy szar, és nem 1990-et írunk...
    ha fele úgy irányítanánk a közepet mint a Chls, akk nem x-elnénk mi sem a Sunderlandel.
  • Rash87
    Chelsea simán nyert :\\
  • giornalista
    végül is igen. de egy Chelsea-győzelem sem esne rosszul. én már nem hiszek a bajnoki címben :(

illetve nem tudom, hogy mit érzek vele kapcsolatban. hinni talán hiszek benne, de semmi esélyt nem látok rá. van egy haverom, ő már úgy számol, hogy a 4. helyre érjünk oda. az a realitás, de őt ez is motiválja. engem nem, én nem tudok erre átváltani még... nekem minden eredményünk úgy fáj, mintha bajnokesélyesek lennénk, miközben mindig azt mondom, hogy valójában nem vagyunk azok.

melyik mentális intézetbe utaltok be? :S
  • Tyler1
    Ars - Chls remélem x lesz, az lenne a legjobb nekünk.
  • giornalista
    nem tudom, tegnap én lehetőséget adtam volna neki. nincs Giggs, nincs Valencia, Park Valenciában leszerepelt, és még most sem ad neki lehetőséget... szerintem neki annyi, csak az a baj, hogy nincs helyette más...
  • Pacal17
    Obertant amúgy mi a retekért nem játszatjuk?
  • hedonist
    stay till death:D
  • Tyler1
    az a baj, h mindenki Fergiet ítéli, pedig sztem sokkal összetettebb ez a dolog a klubbal.
    pl. a Glazerek új szerződés taktikája lehet, h eléggé megosztja a csapatot ami eredményezhet szar játékot. Vagy megint történt vmi a háztájékon, amit nem nem látunk innen, de vmi feszkót okoz a csapatban.
    Fergie rendre olyanokat nyilatkozik, h az már félelmetes. Most is megdícsérte a védelmet, h milyen faszán helyt álltak. Mintha szándékosan térnének ki az olyan kérdések elől, h "mi az anyátokat csináltatok megint?".
  • giornalista
    egy kis körkérdés: ha így menne tovább a szezon (értsd: kilátástalan játék, értelmetlen kezdőcsapatok, eredménytelenség), akkor meddig várnátok az edzőváltással? lenne olyan pillanat, amikor azt mondanátok, hogy küldjék el Sir Alexet, vagy a múltjára és a korábbi eredményekre való tekintettel ez soha nem merülne fel?
  • DONGUBA
    Vagom merre igen csepeli volnek.
    1984 ota lakok-laktam ott most lakosodok at erzsebetre:)
    Laktam Reggel utca-Zrinyi utca-Beke ter
  • giornalista
    Királyerdőben, Damjanich utca mellett. te is helybéli vagy? :))
  • sanyiute
    Mi most váltunk majd Napokra digi tv-re így több adásom remélhetőleg jobbis meg gyorsabb netem lesz:)20mbitel ha 2év hűséget írunk alá akkor Legjobb TV és Legjobb net 3000FT 1évig utána meg a normál árak ami 7500FTtv és a net