35611
-
#23298 csepeli vagy?merre laksz? -
#23297 hát, azért elég sokan átváltottak, 1200 forint a havidíj, nem túl nagy összeg, de így sokkal kényelmesebb.
azzal, hogy a kis társaságoknak eladják a jogokat, a nagyokra is nyomást tudnak gyakorolni, hiszen akit érdekel az angol foci, az Csepelen most nem T-Online-os lesz, hanem Net-TV-s. -
#23296 akkor remélhetőleg nálunk is elérhető lesz majd, mert már kezdem unni a szarakodást :( -
#23295 akk ez megint nem jött be a Diginek. kibasztak x millót a jogokra, azt hitték ettől majd mindenki rájuk vált, aztán a nagy lóf*szt, senki nem váltott át ezért, és inkább eladták a kábeleseknek a DS-t :D -
#23294 én sem nagy cégnél vagyok, Net-TV Kft., Csepel. már kiküldték a kártyát, úgyhogy hamarosan nálunk is lehet majd fogni. -
#23293 supraktv - sima vidéki kisszolgáltató. -
#23292 na! melyik szolgáltató? -
#23291 nyomkodom a KÁBELtévémet, egyszercsak bejön a DigiSport :O ez nem tudom hogyan van, mindenesetre végre nem gépen kell streamelgetnem jeee. -
#23290 ma meg fog előzni minket a City, és ha nagyon rossz napja lesz a Chelsea-nek, az Arsenal is. a Spurs legyőzte egyik nagy riválisát, és a nyomunkba eredt. eközben a menedzser "satisfied" az 1 ponttal :(
az idei szezon nagyon kínos lesz... -
#23289 most ez komoly? Sir Alex, ez szánalmas magyarázkodás!
1. a védelmünk egy kalap szar volt, Edwin volt egyedül jó. a középpálya ismét nem szűrt, hátul úgy-ahogy megoldottuk, de nem rajtunk múlt, hogy nem kaptunk gólt!
2. had a battle for a point!? ez előrelépés? ez óriási visszalépés! vagy ez a Liverpool, hogy most 1 pontért küzdünk Sunderlandben?
3. O'Shea szerinte jó volt? gondolom, akkor néhány hétig megint kezdeni fog :( 10-es skálán 4-est érdemelt, levegőben abszolút nulla volt, a földön meg soha nem tudott labdákat megjátszani. elkeserítő, amit az Öreg mondott :(
"We always view it as dropped points when we draw a game," said Sir Alex. "But we threw the other games away; today we had to battle for a point.
"Sunderland had more chances in the match and I have to say we were fantastic defensively. That's the area in which we have been throwing games away this season so I'm pleased with that."
"We freshened up the team as best as we could, following the European trip. Michael Carrick was a natural one to rest - it was his first game back on Wednesday - but we asked Rio how he felt yesterday and he said he felt great. He was absolutely brilliant today. I thought the whole back four did well. John O'Shea also did a great job against their threat in the air. And young Rafael carried on from Wednesday with a terrific performance." -
#23288 nem jó a párhuzam Raúllal. Raúl a Real Madrid ikonja volt már huszonéves korában, Owenre ez a sors Liverpoolban várt volna, de ő inkább eligazolt. küzdenie mindig is volt miért, ő nem kiégett, hanem fizikailag felmorzsolódott. rengeteg sérülése volt, és hát egy összetört új autó sem lesz jobb, ha a baleset után újra összerakják, mint újkorában...
Owennek bőven van miért küzdenie, hiszen be akar kerülni a válogatottba. ahhoz játszania kell, na de ha csak ennyit hoz, akkor az angol élvonalba egyszerűen nem férhet be.
kivéve nálunk, ahol a menedzser az öreg játékosokat favorizálja a fiatalokkal szemben.
tegnap az első két cserénk teljesen felesleges volt. már a kezdőcsapat kihirdetésénél lehetett látni, hogy óriási baromság Owent favorizálni Berbatov helyett, és Hernandez is jobban mozgott, mint a kezdőként egyelőre súlytalan Macheda. ezen kívül ott volt még O'Shea is, akit az első félidőben annyiszor szopattak meg a támadók, hogy már kínos volt nézni. az ő példája is mutatja, hogy mennyire el van tévedve Sir Alex a csapat összeállításával kapcsolatban.
kilátástalan, szürke játékot mutattunk az első félidőben, nagyjából egy Stoke is hozott volna ennyit, ha 1 pontért jön. jó hír, hogy gólt végre nem kaptunk idegenbeli bajnokin, na de most meg a támadófocink lett teljesen nulla. úgy, hogy igazából tegnap sem védekeztünk jól, csupán össze-vissza ellőtték a legnagyobb helyzeteiket is a Sunderland támadói.
meg kell említeni, hogy 17 meccs alatt ez a 2. clean sheetjük volt ellenünk. pontosan ennyire gyenge ez a mai United. -
#23287 biztos, hogy nem lesz bajnok. matematikai okokból még előfordulhat, de nekünk a dobogó a célunk az idén, mert azzal instant BL-helyen végeznénk. -
IXEMGabeo #23286 szerintem a Real Madridban se volt rossz, amikor bejött csereként mindig gólt lőtt szinte és pont őt zavarták el:D -
sanyiute #23285 ha Liverpoolba maradt volna már a Király lenne...:S -
IXEMGabeo #23284 Owenről meg annyit, hogy már szinte mindent elért amit akart kivéve a BL győzelmet, és a VB címet Angliával, de pl ha én Aranylabdás lennék örülnék neki...és ő már nagyon fiatalon befutott játékos volt talán ennek illetve a sérüléseknek köszönhetően égett ki picit, úgy mint kb Raúl... -
IXEMGabeo #23283 idén ez a United nem hinném, hogy bajnok lesz...realitás alapján mondom ezt, de azért a szukolóik attól még bizakodhatnak -
#23282 Rooney-t egyikünk sem tenné be most a csapatba. idő kell neki ahhoz, hogy összeszedje magát, megint a futballra koncentrálhasson. ha most folyamatosan játszatnánk, és nem menne neki a foci, újabb terhet raknánk a vállára, amit hetekig cipelne.
Nani meg az egyetlen üde színfolt, ma ő sem volt az igazi. majd legközelebb a kezdőcsapattal kéne kezdeni, hátha lesz valami... -
#23281 viszont még mindig nagyon akkurátusan rágózik.. ezt sosem felejtik el meccsenként 2 percig mutatni folyamatosan. -
#23280 amúgy SAF-ot eltiltanám egy 2 hétre, csakhogy saját módszerével próbáljam belátásra bírni. Rooney eltiltja a faszba, mert szarul játszik(ÉS NEM AZÉRT MERT SÉRÜLT), de ő meg ugyanazzal a szar taktikával játszatja a csapatot meccsek óta... -
#23279 komolyan mondom, inkább buknánk el nagy csatákban, mint ez. egyszerűen nézhetetlen. -
#23278 erre nem tudom már mit mondani. átkell adni a stafétát, ez van. -
#23277 Rossz nézni meccsek óta ezt a játékot,amit csinálnak.
SAF is,első félidőt elbaszta,kérdem én,miért??? Kurva fontos volt megint megkavarni a csapatot. Nani-t meg nem is játszatnám,addig,amíg meg nem tanulja azt a szót,hogy csapatjáték. Első 1-2 évben el lehetett nézni neki a gyökér önzőségeit,de most már ilyeneket nem engedhet meg a csapat. -
#23276 szöglet nekik a végén... -
#23275 szomorú nézni ezt a csapatot idén :( -
#23274 eddig mindent. maradhatna is így.
ha otthon minden meccsünket megnyerjük, idegenben meg mindet ikszre hozzuk, az 76 pont, dobogó :)) -
Monoton #23273 Számomra érthetetlen miert nem tamadtok le, siman engedik a jatekosok hogy a 16-os vonalaig hozzak a labdat. -
#23272 ezt megúsztuk -
#23271 BERBAAAAA, a picsába!! ez de közel volt ... -
Monoton #23270 Na majd Bebe eldonti a meccset :D -
#23269 jön Bébé -
#23268 is, meg jó erőben is volt. ma sérülten játszik 90 percet, meg ma már fogja az ellenfél. nincs helye labdákat adni.
Nani!! legalább egy lövés... én már aláírnám azt az ikszet :( -
#23267 Amugy errol ennyit hogy scholes igy meg ugy jo.....kijott eki a lepes az elso par meccsen es azota fos.....anderson is egy fos -
#23266 szerintem nem, de nem veszünk össze :)
közben újabb kezdőjátékos a pályán. -
#23265 Ez hülyeség már bocs. -
#23264 jól mutatja, hogy egy csapat mennyire harcol, mennyire ütközik, hogy hány szabálytalanságot követ el a meccsen. mi eddig négyet követtünk el. négy darabot. -
#23263 felhoztam a jó kis házi bort, hátha így elviselhetőbb lesz a meccs.
ha ezek miatt leszek alkoholista, soha nem bocsájtja meg a párom :) -
#23262 úgy tűnik feléledtünk -
#23261 de szép volt pedig :) Nani jól csinálta.
és tegyük hozzá, hogy bepattant Berbatovról. tavaly ez sem jutott volna a hálóba. nagyon örülök, hogy végre megfordult a szerencséje. -
#23260 ejj, meg nem adott gól les miatt :C
persze jogos -
#23259 és Owen helyett. nna. lássuk, mire megy a bolgár.