27327
  • St
    így van, egyrészt.
  • nemcsakfeel
    indíts szavazást hogy ki miért szereti, miért jár ide..
  • tomsolo
    simplicity!

a kulcsszó!
  • RelakSfromhome
    Meg asszem itt azért nincs olyan véreskezű moderálás, mint az indexen...
  • St
    Szerintem azt feltételezni ostobaság, hogy a dizájn miatt járnak ide az emberek. Nyilvánvaló, hogy a közösség miatt.

De miért tudott itt közösség "megtapadni" és csomó más helyen miért nem? Ehhez a fórumnak és a tartalomnak gondolom van némi köze. De lehet hogy tévedek.
  • Tuvok #3100
    :DDD
  • RelakSfromhome
    Melőban kezdtem előlről, mert időközben rájöttem, mire jó a colspan
  • Tuvok #3098
    De azt már fél éve
  • RelakSfromhome
    Nem mintha kész lenne az enyimé
  • Tuvok #3096
    jó, a tiéd nem
  • RelakSfromhome
    háááátőőőő......
  • Tuvok #3094
    Mondd, hogy csak hirtelen felindulás
  • Tuvok #3093
    Szvsz phpbb 60millió skinjének 70 %-a szebb, mint SG
  • tomsolo
    1.KÖZÖSSÉG.
    2.WELL...
  • Pyx #3091
    pff
  • St
    1. Biztos
    2. Ja
  • RelakSfromhome
    1: Biztos, hogy a dizájn, és nem a közösség miatt jár ide a nép?
    2: utálod a phpbb-t, meg társait? Valyon a kesze-kuszaságuk miatt? Nameg néhol nehézkesebb kezelni, mint az sg-t, ez tény.

Asszem ez a két lényegi pont :)
  • St
    nem értem a hosszászólásodat, próbáld meg értelmesebben összefoglalni a gondolataidat.
  • RelakSfromhome
    És biztos, hogy csak a dizájn miatt jár ide a nép? Nemmondom, abból a szempontból jobb, hogy pl elvetemültek nem tudnak félképernyős aláírást csinálni, de egyébként? Ja, hogy te fejleszted, és innentől kezdve olyan átlátható kódot írsz, amilyet csak akarsz? ;)

(phpbb-hez bütykölgetek témát, de pl a címoldalhoz minimum három helyen volt meg a css minta, de csak az egyiket használta...)
  • cyrus #3086
    a sorszám azért jó hogy ki van irva....
  • St
    Azért mert így lehet hivatkozni egy-egy üzenetre.

A phpbb-t és az invasionboardot nem tekintem példának fejlesztés szempontjából, mindkét fórum egy kalap szar. Mutass bármelyikből egy olyan látogatottat mint az SG fórum (magyart!)... Nem véletlenül...
  • RelakSfromhome
    egyáltalán miért van kiírva a sorszám? A phpbb, meg az invisionboard is megvan nélküle.

Mellesleg nem lehetne, hogy a privinél a küldőre kattintva feljönne az adatlapja? És az adatlapba bekerülhetne a logó is szvsz
  • St
    akkor muszáj lesz a nem gumis topicokban tékelőket egy büntiponttal jutalmazni
  • Punker
    akkor az 1-re mennek majd rá, nem zavar ha 1 "törzstag" (a topic-ban) viszi el, de idegesítő ha valaki csak azért jön be hogy tékelhessen és ezért spam-mel.
  • cyrus #3081
    neeeemáááá !!! :(
  • St
    Lehet, hogy kivédjük a téket azzal, hogy a sorszámok a kerek számokat automatikusan ugorják. Hm? :)
  • Punker
    tékelőknek büntipont?
  • DanielT
    Elindultál AZ ÚTON! :)) Próbáld ki az egérmozdulatokkal való kezelést :) Leírhatatlan a használati értéke! :)
  • St
    későbbiekben tervezzük a szavazás lehetőség implementálását
  • Lord AnonymouS
    Hi St!
    Ezt megnéznéd: #3007
    thx
  • St
    minap én is telepítettem laptopomra operát, just for fun, jól néz ki vele az esgé (pedig nem is szoktam vele tesztelni)
  • tomsolo
    én operázok! azzal okzé minden! htx!
  • St
    aha, egészségére aki azt szereti :)
  • RelakSfromhome

Sazl ajánlod szeretettel a mozillát?
  • St
    Ja, firefoxon teljesen esetleges mi működik, mi nem, én már rég legyalultam a gépemről, letettem róla, hogy bármit is optimalizáljak rá.
  • RelakSfromhome
    firefox 1.0 nemegészen jeleníti meg a beállított háttérszínt
    Rakjak be képet háttérnek?
  • Cat #3069
    44 évesen azért ciki meghalni
  • mikike
    érdekes hírek
    pl. a mcDonaldsról
  • Dzsini
    nemtudom, archive.org-on is csak a supergamez.hu-s időkbe találtam vissza :)
    viszont az offolással most kellene leállni itt :D
  • Borg
    Igazából a régi barnát kerestem, mert arról is van képem vhol, de azt az istennek sem találom.

superwarezes korszakban mi volt az URL?