27327
-
#3105 így van, egyrészt. -
#3104 indíts szavazást hogy ki miért szereti, miért jár ide.. -
#3103 simplicity!
a kulcsszó! -
#3102 Meg asszem itt azért nincs olyan véreskezű moderálás, mint az indexen... -
#3101 Szerintem azt feltételezni ostobaság, hogy a dizájn miatt járnak ide az emberek. Nyilvánvaló, hogy a közösség miatt.
De miért tudott itt közösség "megtapadni" és csomó más helyen miért nem? Ehhez a fórumnak és a tartalomnak gondolom van némi köze. De lehet hogy tévedek. -
#3100 :DDD -
#3099 Melőban kezdtem előlről, mert időközben rájöttem, mire jó a colspan -
#3098 De azt már fél éve -
#3097 Nem mintha kész lenne az enyimé -
#3096 jó, a tiéd nem -
#3095 háááátőőőő...... -
#3094 Mondd, hogy csak hirtelen felindulás -
#3093 Szvsz phpbb 60millió skinjének 70 %-a szebb, mint SG -
#3092 1.KÖZÖSSÉG.
2.WELL... -
#3091 pff -
#3090 1. Biztos
2. Ja -
#3089 1: Biztos, hogy a dizájn, és nem a közösség miatt jár ide a nép?
2: utálod a phpbb-t, meg társait? Valyon a kesze-kuszaságuk miatt? Nameg néhol nehézkesebb kezelni, mint az sg-t, ez tény.
Asszem ez a két lényegi pont :) -
#3088 nem értem a hosszászólásodat, próbáld meg értelmesebben összefoglalni a gondolataidat. -
#3087 És biztos, hogy csak a dizájn miatt jár ide a nép? Nemmondom, abból a szempontból jobb, hogy pl elvetemültek nem tudnak félképernyős aláírást csinálni, de egyébként? Ja, hogy te fejleszted, és innentől kezdve olyan átlátható kódot írsz, amilyet csak akarsz? ;)
(phpbb-hez bütykölgetek témát, de pl a címoldalhoz minimum három helyen volt meg a css minta, de csak az egyiket használta...) -
cyrus #3086 a sorszám azért jó hogy ki van irva.... -
#3085 Azért mert így lehet hivatkozni egy-egy üzenetre.
A phpbb-t és az invasionboardot nem tekintem példának fejlesztés szempontjából, mindkét fórum egy kalap szar. Mutass bármelyikből egy olyan látogatottat mint az SG fórum (magyart!)... Nem véletlenül... -
#3084 egyáltalán miért van kiírva a sorszám? A phpbb, meg az invisionboard is megvan nélküle.
Mellesleg nem lehetne, hogy a privinél a küldőre kattintva feljönne az adatlapja? És az adatlapba bekerülhetne a logó is szvsz -
#3083 akkor muszáj lesz a nem gumis topicokban tékelőket egy büntiponttal jutalmazni -
#3082 akkor az 1-re mennek majd rá, nem zavar ha 1 "törzstag" (a topic-ban) viszi el, de idegesítő ha valaki csak azért jön be hogy tékelhessen és ezért spam-mel. -
cyrus #3081 neeeemáááá !!! :( -
#3080 Lehet, hogy kivédjük a téket azzal, hogy a sorszámok a kerek számokat automatikusan ugorják. Hm? :) -
#3079 tékelőknek büntipont? -
#3078 Elindultál AZ ÚTON! :)) Próbáld ki az egérmozdulatokkal való kezelést :) Leírhatatlan a használati értéke! :) -
#3077 későbbiekben tervezzük a szavazás lehetőség implementálását -
#3076 Hi St!
Ezt megnéznéd: #3007
thx -
#3075 minap én is telepítettem laptopomra operát, just for fun, jól néz ki vele az esgé (pedig nem is szoktam vele tesztelni) -
#3074 én operázok! azzal okzé minden! htx! -
#3073 aha, egészségére aki azt szereti :) -
Sazl ajánlod szeretettel a mozillát? -
#3071 Ja, firefoxon teljesen esetleges mi működik, mi nem, én már rég legyalultam a gépemről, letettem róla, hogy bármit is optimalizáljak rá. -
#3070 firefox 1.0 nemegészen jeleníti meg a beállított háttérszínt
Rakjak be képet háttérnek? -
Cat #3069 44 évesen azért ciki meghalni -
#3068 érdekes hírek
pl. a mcDonaldsról
-
#3067 nemtudom, archive.org-on is csak a supergamez.hu-s időkbe találtam vissza :)
viszont az offolással most kellene leállni itt :D -
Borg #3066 Igazából a régi barnát kerestem, mert arról is van képem vhol, de azt az istennek sem találom.
superwarezes korszakban mi volt az URL?