27327
-
flashX #2904 a "szmájlik" hivatkozást átírni "szmájliak"-ra -
#2903 nem értem, hogy most miért szólsz be, ezt olvastam, és nem csak én, az hogy milyen az anyagi minősége az ötöt helyettesítő csillagnak apámat se érdekkli......... -
flashX #2902 sztem az is jó ötlet volna ha az új saját topikok is fel lennének tüntetve
bocs ha már volt -
#2901 igen, egy kis piros keretel addig megjelölni amik ki van írva hogy uj kép -
#2900 Jah, a galériák abc rendben vannak, benne a KÉPEK vannak feltöltési sorrenben. Az újakat ettől még lehetne jelölni, vagy legalább azt, hogy a felhasználó melyik galériájában van -
#2899 Okok csak ha valakinek külön könyvtárai vannak azokat abc sorrendbe rendezi a gép szerintem és végig kell az összes könyvtárát kattintgatni ahhoz, hogy az utolsó feltöltött képét megtaláld.
Én pedig csak azt a képet vagy képeket szeretném elérni ami alapján a legfrissebb galériák menüből a gyüjteményét meglátogatom. Az előbb nem egyértelmüen fogalmaztam. (pl. személyeskedés nélkül Cifu galériájában ember legyen a talpán aki megtalálja a legfrissebb képet.) -
#2898 Feltöltési idő szerint vannak sorrendben galérián belül -
#2897 Sziasztok!
Még nem sikerült rájönnöm, hogyha a fórum főoldaláról megyek a legfrissebb galériákhoz (baloldalt) akkor az adott nick galériájából csak a legújabb kép/ek jelenjen/ek meg ami/amelyek alapján szerepel a felsorolásban.
Ha nincs erre mód, akkor talán lehetne egy feltöltési idő szerinti rendezés, az olyan kiváncsiak számára mint én, akit csak az újdonságok érdekelnek.
Ha esetleg már van ilyen csak én lámerkodtam el a dolgot akkor elnézést.
Thx:
MeieR -
#2896 A VIP-es módosítás/törlés gombok a post címsorába -
#2895 nem lenne hülyeség... -
#2894 És ezt le is írod valahova, vagy mindenki tapasztalatból jöjjön rá?
Köszi! -
#2893 azt is korlátoztuk -
#2892 Az Mportal-on pl csak 3-mat engednek.
Aki meg többet akar, az szúrjon be képet... -
#2891 még sok is -
#2890 privi -
cyrus #2889 és azt hallottad hogy akinek van büntije az nem javasolhat ujdonságot ? :O -
#2888 10 db bőőőőőőőőőőőőőven elég! -
#2887 Az kéne hogy több szmájlit is belehessen tenni egy hozzászólásba!
Ez nagyon fontos lenne
És hogy ha kap valaki egy büntetőpontot akkor írják oda melyik spamelés miatt van az a büntetőpont! -
#2886 Az megoldható, hogy nekem mi volt az sg-n a legelső hozzászólásom? -
#2885 és az jó lesz? -
#2884 -
#2883 hát ha abból kellene "fennmaradni", akkor már rég nem lennénk sehol :)
2004-ben a vip regisztrációkból összejött összesen közel 100e forint, beleraktuk a következő szerverünk árába, így pár hét múlva ismét szervert cserélhetünk, köszönjük! -
#2882 Egyébként lehessen vásárolni sms-ben "SG támogatói csillagokat". Lássuk ki hajlandó tenni az oldal fennmaradásáért! :)
A jelszó: "Jövőre Ferrarit St-nek!" :PPPP -
#2881 fa csillag :) -
#2880 Mert az oldalnak is lehet logója, nem ? :) Mint a birodalmi csillag -
#2879 jah
Nem tudom miért olvastam bannernak a logót :D -
#2878 -
#2877 Jah és ezt a logikát követve, mondjuk 3 ezüst után lehetne agyag, vagy gipsz csillag... :PPP -
#2876 Az új topikoknál ha le lett zárva a topic, akkor a topik nevénél mondjuk zárójelbe írni, hogy lezárva vagy áthúzni a topic nevét. Meg lehet csinálni? -
#2875 ühüm
120×20 kis képre nicknév helyett (:
megadnád a tárhelyed címét, passt és oda töltené fel a oldal... -
#2874 logóról van szó, és azalatt szvsz az avatarra gondolt! -
#2873 mit? freefórumnál sima html kódot be lehet szúrni fej/láblécbe
(nekem is volt régebben, és tettem is be) -
#2872 Lehetőség sincs rá, sazl az adminok sem tudják engedélyezni -
Cat #2871 ott az admin azt csinál amit akar, neki irjad -
#2870 nemtom, írták-eö, de a saját (beilleszthető) fórumnál nem lehetne megoldani, hogy logót lehessen feltenniö? -
#2869 Amíg nincs első post, addig ne jelenjen meg az új topikok között a topik (Mint jelenleg a Thunderbird segítség) -
#2868 [kérdezi] -
#2867 Szavazós fejléc... ha vki topicot nyit, indíthat benne egy szavazást amin lehet is szavazni ... -
#2866 szavazás menüpont nem lesz véletlenségből?
-
cyrus #2865 büntit neki is !