27327
-
#2944 szmájlikat a privikbeeeee..... -
#2943 Aztán igencsak hamar el is felejtették, hála istennek :)) -
#2942 ki az a hülye aki olyan oldalon akar hirdetni ahol popup jelennek meg a bannerek...??? hmmm? -
#2941 erre találták kia popápt -
#2940 edz ics igadz! -
#2939 Naja, biznic az élet ! -
#2938 az igazi kihívás: szép legyen, de Ne legyen olyan szép, hogy a reklám bannerek csúnyának tűnjenek mellette, mert akkor nem akarnak majd hírdetni..:) -
#2937 ez baromság! ez ilyen bevett szöveg, hogy ha túl szép vagy pofás egy oldal akkor kevésbe látszik maga a tartalom! az igazi kihívás egy dizájn elkészítése során az, hogy a szépséget egyensúlyba kell hozni a tartalommal... -
#2936 A nagy lakkozás közben meg elveszhet da lényeg, lájk a csikkenekné ! -
#2935 már ahol... csak egy jó koncepsön kell aztán kész! -
#2934 Nemtom. Dizájn meg dardalom vhogy mindég üti egymást mindamainapig. Hogy ez mér van, ki tudja aztatat... -
#2933 mi a sárnak kettéválasztani a kettőt! mér' nem lehet mindkettő jesszoké? -
#2932 Külcsín avagy belbecs, da csojsz íz jórz ! Jesszoké ! -
#2931 :D -
#2930 Én egy új külsőt akarok :) ez már uncsi nagyon! meg legyen már olyan, hogy a regelt vagy esetleg a vip tagok saját skint választhatnak hmm? ez olyan fincsi lenne...
váltsatok dizájnt eSGések! -
akos #2929 Az bizony nagyon yo lenne! -
#2928 a Válasz 'felhasználó' üzenetére (#1234) esetén, ha az már nem az aktuális oldalon van, akkor is találjon oda a link. (pl a megfelelő oldalra ugrással, vagy akármi) -
#2927 Néhány helyen már találkoztam olyan hibával, hogy a hosszabb aláírásokat 4-6 sorra bontja szét. A poén az, hogy van olyan, hogy egy oldalon belül egyik hozzászólásban normálisan, másikban meg szétbontva jeleníti meg az aláírást. -
#2926 Bizony, már én is kértem egyszer. :O))))) -
#2925 smilies.hu-n is ie-vel csak a ctrl+v-t kell böködni, más viszont nem ismeri a kijelölöm-vágólaprateszem dolgot, ezért pl mozilla alatt továbbra is jobbkatt az ubb-n, és másolás :(
egyéb 5let: a felső címsor fórumkeresőstül legyen mindig egyhelyben (nem frame, hanem css!) -
#2924 a pixuploadon ie-vel még ctrl+c sem kell, firefoxal meg kijelölni nem kell :) egy ilyen megoldást el tudnék viselni itt is :) -
akos #2923 Bezony. Sőt. Opera is tudja. -
cyrus #2922 nemestem hasra csak vicceltem :D
de van aki nem firefoxot használ és nem lenne rossz egy olyan megoldás mint a smilies.hu-n hoyg katta képre és már ott az UBB kijelölve, csak egy Ctrl+C-t kell nyomni. -
#2921 Azért nem kell hasraesni a "nagy" ötlettől. Firefoxban 1 kattintás, a kép url másolása, és 1 kattintás a kép beszúrása. -
cyrus #2920 nemrossz ? frenetikus ! :D -
#2919 ez nem rossz 5let. :) -
cyrus #2918 a galériában egy gombnyomással el lehessen érni a kép UBB kódját, hisz általában oda olyan képeket töltenekj fel, amit be akarnak tenni a fórumba valahova. -
#2917 Vagy a fórumkeresőt tegyék a forumozókereső alá vagy fölé (gumitopic kereséssel) vagy a felhasználókeresőt is tegyék fel...
mert a sok nagy valószínűséggel , ha használja is, akkor csak a cikkek között keres.
Vagy épen azért nem használja, mert azt hiszi, hogy mikor ráordíják hogy kereső, akkor a googleben nézzen utánna... -
#2916 Köszi a privátban a válaszra-beidézi-a-kapott-üzenetet funkciót. :O)))) -
#2915 megoldodott htx :) -
#2914 Próbáld meg üríteni a böngésződben a Cache-t (alias Gyorsítótár, vagy Ideiglenesen letöltött Internetes fájlok), ha ez nem segít, akkor töröld a Cookie-kat. (Nekem is csinált ilyet tegnap, a Cookie-törlés - asszem konkrétan az SG session-cookiejáé, mert nem töröltem az összeset - segített.) -
#2913 mmmm a tegnapi leállás óta csomo linkre (topik hír bármi) csak a listazas.php file-t akarja letölteni, nempedig megnyitni az adott dolgot.
pl hogynezkiazasztalod topik. -
#2912 :D -
#2911 :) -
#2910 kihuzod monitoron filctollal?ó -
#2909 utobbit manualisan szoktam :o -
#2908 jó ötlet, mindjárt el is indítom -
#2907 2 kérdésem lenne:
1. Nem lehetne fentre az alcímhez egy FAQ-t tenni, hogy milyen változtatások történtek az SG-n és kiírni, hogy mikor történt az adott változtatás?
2. Meg lehet azt csinálni, hogy ha le lett zárva egy topic, akkor a nevénél mondjuk zárójelbe írni, hogy lezárva vagy áthúzni a topic nevét? -
flashX #2906 óóóh, erre nem is gondoltam!
jó ötlet
és akkor má [makróak] -
#2905 meg [képö], nem ? :)