27327
  • akyyy
    szmájlikat a privikbeeeee.....
  • DanielT
    Aztán igencsak hamar el is felejtették, hála istennek :))
  • The Hedgehog
    ki az a hülye aki olyan oldalon akar hirdetni ahol popup jelennek meg a bannerek...??? hmmm?
  • Pyx #2941
    erre találták kia popápt
  • The Hedgehog
    edz ics igadz!
  • Sir Quno Jedi
    Naja, biznic az élet !
  • tomsolo
    az igazi kihívás: szép legyen, de Ne legyen olyan szép, hogy a reklám bannerek csúnyának tűnjenek mellette, mert akkor nem akarnak majd hírdetni..:)
  • The Hedgehog
    ez baromság! ez ilyen bevett szöveg, hogy ha túl szép vagy pofás egy oldal akkor kevésbe látszik maga a tartalom! az igazi kihívás egy dizájn elkészítése során az, hogy a szépséget egyensúlyba kell hozni a tartalommal...
  • Sir Quno Jedi
    A nagy lakkozás közben meg elveszhet da lényeg, lájk a csikkenekné !
  • The Hedgehog
    már ahol... csak egy jó koncepsön kell aztán kész!
  • Sir Quno Jedi
    Nemtom. Dizájn meg dardalom vhogy mindég üti egymást mindamainapig. Hogy ez mér van, ki tudja aztatat...
  • The Hedgehog
    mi a sárnak kettéválasztani a kettőt! mér' nem lehet mindkettő jesszoké?
  • Sir Quno Jedi
    Külcsín avagy belbecs, da csojsz íz jórz ! Jesszoké !
  • tomsolo
    :D
  • The Hedgehog
    Én egy új külsőt akarok :) ez már uncsi nagyon! meg legyen már olyan, hogy a regelt vagy esetleg a vip tagok saját skint választhatnak hmm? ez olyan fincsi lenne...

váltsatok dizájnt eSGések!
  • akos
    Az bizony nagyon yo lenne!
  • RelakS
    a Válasz 'felhasználó' üzenetére (#1234) esetén, ha az már nem az aktuális oldalon van, akkor is találjon oda a link. (pl a megfelelő oldalra ugrással, vagy akármi)
  • Sadist
    Néhány helyen már találkoztam olyan hibával, hogy a hosszabb aláírásokat 4-6 sorra bontja szét. A poén az, hogy van olyan, hogy egy oldalon belül egyik hozzászólásban normálisan, másikban meg szétbontva jeleníti meg az aláírást.
  • Jano
    Bizony, már én is kértem egyszer. :O)))))
  • RelakSfromhome
    smilies.hu-n is ie-vel csak a ctrl+v-t kell böködni, más viszont nem ismeri a kijelölöm-vágólaprateszem dolgot, ezért pl mozilla alatt továbbra is jobbkatt az ubb-n, és másolás :(

egyéb 5let: a felső címsor fórumkeresőstül legyen mindig egyhelyben (nem frame, hanem css!)
  • cSuwwi
    a pixuploadon ie-vel még ctrl+c sem kell, firefoxal meg kijelölni nem kell :) egy ilyen megoldást el tudnék viselni itt is :)
  • akos
    Bezony. Sőt. Opera is tudja.
  • cyrus #2922
    nemestem hasra csak vicceltem :D

de van aki nem firefoxot használ és nem lenne rossz egy olyan megoldás mint a smilies.hu-n hoyg katta képre és már ott az UBB kijelölve, csak egy Ctrl+C-t kell nyomni.
  • cSuwwi
    Azért nem kell hasraesni a "nagy" ötlettől. Firefoxban 1 kattintás, a kép url másolása, és 1 kattintás a kép beszúrása.
  • cyrus #2920
    nemrossz ? frenetikus ! :D
  • cSuwwi
    ez nem rossz 5let. :)
  • cyrus #2918
    a galériában egy gombnyomással el lehessen érni a kép UBB kódját, hisz általában oda olyan képeket töltenekj fel, amit be akarnak tenni a fórumba valahova.
  • akyyy
    Vagy a fórumkeresőt tegyék a forumozókereső alá vagy fölé (gumitopic kereséssel) vagy a felhasználókeresőt is tegyék fel...
    mert a sok nagy valószínűséggel , ha használja is, akkor csak a cikkek között keres.

Vagy épen azért nem használja, mert azt hiszi, hogy mikor ráordíják hogy kereső, akkor a googleben nézzen utánna...
  • Jano
    Köszi a privátban a válaszra-beidézi-a-kapott-üzenetet funkciót. :O))))
  • The Garrett
    megoldodott htx :)
  • Sil78
    Próbáld meg üríteni a böngésződben a Cache-t (alias Gyorsítótár, vagy Ideiglenesen letöltött Internetes fájlok), ha ez nem segít, akkor töröld a Cookie-kat. (Nekem is csinált ilyet tegnap, a Cookie-törlés - asszem konkrétan az SG session-cookiejáé, mert nem töröltem az összeset - segített.)
  • The Garrett
    mmmm a tegnapi leállás óta csomo linkre (topik hír bármi) csak a listazas.php file-t akarja letölteni, nempedig megnyitni az adott dolgot.

pl hogynezkiazasztalod topik.
  • akyyy
    :D
  • artschi
    :)
  • The Garrett
    kihuzod monitoron filctollal?ó
  • Pyx #2909
    utobbit manualisan szoktam :o
  • St
    jó ötlet, mindjárt el is indítom
  • artschi
    2 kérdésem lenne:

1. Nem lehetne fentre az alcímhez egy FAQ-t tenni, hogy milyen változtatások történtek az SG-n és kiírni, hogy mikor történt az adott változtatás?

2. Meg lehet azt csinálni, hogy ha le lett zárva egy topic, akkor a nevénél mondjuk zárójelbe írni, hogy lezárva vagy áthúzni a topic nevét?
  • flashX
    óóóh, erre nem is gondoltam!
    jó ötlet
    és akkor má [makróak]
  • Tuvok #2905
    meg [képö], nem ? :)