27327
  • RelakS
    Változó aláírásról mi a véleményed?
  • St
    Kísérleti jelleggel lehetővé tettem, hogy a saját fórumokban a téma gazdája módosíthatja a téma rövid ill. hosszú címét
  • akyyy
    St. olvasotság számlálót lehseen kérni egyes topicochoz....

meg a gumiba ki lehessen választani, hogy kiirja e ki nyitotta a topicot...
  • RelakS
    Nos, ezzel mivan?
  • Sir Quno Jedi
    Kár mismásolni. Addig finomkodunk itt egymással, amíg elvész a lényeg. Csak őszintén elő a farbával. Férfiak vagyunk, bírnunk kell az őszinte, igaz szót és a destruktív kritikát is !

Szerintem... :DDD
  • cyrus #3019
    1. neki még valszeg nem
    2. én kérek elnézést
    3. voltak itt finomabbak is
    4. majd ide még irok valamit hogy rádlicitáljak
  • St
    1./ szerintem rólam már mindenkinek kialakult a véleménye / képe
    2./ másrészt nem én vagyok az sg vezetője, én csak fejlesztem
    3./ amire azt mondtam, hogy baromság, az csak a legfinomabb jelző...
  • cyrus #3017
    igaza van, de ha a helyében lennék nem ilyen képet alakítanék ki magamról mit az sg vezetője....
    attól hogy van egy hülye ötlete, még nem kell ilyen módon leszólni... mellette 5 másik kultúráltan meg tudta fogalmazni hogy miért nem jó az ötlet.
  • Sir Quno Jedi
    Attól még igaza van, hogy tahó módon közli ?! Én is így szoktam !
  • cyrus #3015
    jo hogy megint ilyen kedvesen válaszolgatsz mindenkinek... :D
  • RelakS
    Tegnap este az jutott eszembe, hogy változó aláírás kellene. Megad a pofa egy 1-10-ig terjedő számot, majd annyi aláírást, és pl egymás után megjelennének a post-ok alatt. Nos?
  • akos
    A chat a pillanat műfaja. A fórum és a levelezési listák nem.
  • cSuwwi
    a gumisakat igen, a többi nem baj ha megvan.
  • Dynamic
    Hát igen, nagy könnyelműség lenne mondjuk egy többezer hozzászólásos topikot törölni, ami tele lehet hasznos infóval.
  • St
    hát ez elég nagy baromság lenne
  • ollie
    Rossz ötlet. Aztán valaki előveszi a Diablo2-őt megint, és nyit egy topicot minden kis kérdéssel, mert már nem talál választ a kérdésére.
  • NuCLEARScoRp
    Szrintem az olyan topicokat amibe legalább fél éve nem írtak, automatikusan törölni kéne!!!
  • Lord AnonymouS
    Üdv St!

Lenne egy ötletem, nem tudom, volt e már mivel nem olvastam vissza 1000 üzenetet a témában. Szóval arról lenne szó, hogy több külföldi fórumon van olyan lehetőség, hogy szavazás-topic-ot indíts. Magyarán mindenki létrehozhatja a saját szavazását. Egész kis közvélemény-kutató központ lenne itt. Szerintem érdekes lenne - ha meg lehet valósítani persze - egy külön fórum az ilyeneknek. Remélem érted, mire gondoltam...

köszi
  • cyrus #3006
    ejnye, no...
  • PResident Evil
    ehh :o
  • DBoy
    ST van egy újabb ötletem!
    vannak Kedvencek stb menüpont.
    nah azokat lehessen lejebb iletve feljebb rakni vagy eltüntetni vagy visszahozni :)
    érted?
    cool?
    szóval érted.. :D
  • St
    igen
  • artschi
    Kérdés: a vakok és gyengénlátók számára létrehozott oldalt szokták olvasni? Nőtt az olvasottság?
  • artschi
    ték
  • Punkerwork
    ettől függetlenül Spybot néha szokott rinyálni az egyik F1 hír oldalon :)
  • Tuvok #2999
    Hát akkor nemcsoda
  • Punkerwork
    hardware-es van.
  • Tuvok #2997
    Lehet mert nem volt beállítva a tűzfaladon ?
  • Punkerwork
    1 re emlékszek ami idegesítő helyen volt, de nekem eddig nem volt AD blocked
  • Tuvok #2995
    Volt olyan, amelyikért többen háborogtak, emlékszel ?
  • Punkerwork
    miért itt SG-n neked volt olyan?
  • Tuvok #2993
    De ha nem ütné ki a szemét, talán nem tiltaná le

Csak magam nevében nyilatkozhatok, sok oldalt hagytam már ott a sok [AD blocked] felirat miatt, de lehet mások épp szeretik a szép nagy szemkibökő reklámokat, ki tudja
  • St
    a szemkiütő helyre azért van szükség, mert sokan blokkolják az egyébként nem zavaró bannert is. ezért olyan dolgokat kell kitalálni ami szem előtt van, illetve nem adszerveren keresztül jön, hogy ne lehessen blokkolni

azért az nem hiszem, hogy valaki a reklámok miatt "elmegy", erre még nemigen volt példa se itt sem máshol.
  • Tuvok #2991
    Hirdess TV-ben, azt aligha tudom blokkolni :D
    Én megértem ezt a reklám dolgot, de ha ráerőltetitek az olvasóra, akkor kitiltani se kell őket, idővel mennek maguktól . És szvsz a reklámokat el lehet intézni úgy is, hogy ne zavarja az olvasót, nekem spec ez a bannerben levő tetszik, dizájnos, szépek . Ha nem üti ki az ember szemét (pl . kedvencek közt, meg szövegmező alatt), akkor is észre fogja venni mindenki, a hatást ugyanúgy el lehet érni vele .
  • cyrus #2990
    well, igaz mig a fórum meg a lap magánkézben van addig a saját szabályok az érvényesek...
    de "ez egy faszság"
  • cyrus #2989
    de azt sem tilthatod meg hogy blokkoljam....
  • St
    mert abból van pénz, hogy bámulod a hirdetést
    (pénzből meg sg + új szerver, stb)
  • Tuvok #2987
    Mét .
  • Match
    hogy magát idézzem: "ez egy faszság"
  • akos
    Lyó.